60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

üzme kendini inşallah herşey yoluna girer öpüyorum seni canım benim

ahhh canım benimmm ne kadar kırılmışsın sen böyle
ne olur üzülme canım yaa erkekler ne yazık ki böyle inan bana neler yaşatıyorlar içine atıyorsun ailene anlatamıyorsun bu sefer ailen düşman oluyor ama ne yazık ki sabretmek zorundayız. yoksa kendimizi hasta ederiz takma kafana sabret bak geri dönecek sana salak değilse kocan

estagfirulla canım anlat ki için açılsın sevindim bak daha iyisin.
hadi iyi akşamlar

inünü caddesinde cnm çok kolay bi yerde e 5 ten direk yol var inönüye bağlanan kolay bulabilrsn bebişim.
c anım ben kansızlık çok çektim ahh ahhh o içtiğim demir hapları şişe şişe sıvılar bir kış boyunca 11 kutu küçük şişelerden içtim tam 110 tane. okadar çok şey yaptımki hangisinden düzeldi bilmiorum ama daha çok üzüm çekirdeği tozu ndan fayda buldum gibi.:44: yoğurda karıştırıp yiodum.birde normal kuru üzüm çok yedim ben birde yaban mersininin çok etkili olduğunu duyup onu yedim.
pekmez hep kan yapıo denir ama arkadaşım tıp öğrencisi hocaları demişki pekmez kan yapar ama çok da öle sanıldığı kadar deil yani bilmem kaç mg.yani çok çok az bir miktarda kan olması için litrelerce pekmez içmek gerekirmiş. öle demiş bilmem ne kadar doğru bende yiorum sabahları 2 tk. tatlı ihtiyacımıda karşılıo iyi oluo.

hmm üzüm tozu hıı
alayım benden ondan pekmez içimi kazındırıyo zaten

günlük ne yediğim zaman zaman unutuyordum elle yazmayı da sevmiyorum bir deftere artık işyerinde bir excel dosyasında tutuyorum yazdıklarımı. veeee
ilk menum şöyle ;

21.04.2011 GÜNLÜK MENÜ
KAHVALTI SAAT : 07.22
1,5 yumurtadan omlet
1 yerli muz
3 yk yogurt
1 çay kaşığı zeytin ezmesi
yarım dilim ekmek

ARA - SAAT: 10.30
1 hurma

ÖGLE SAAT : 12.25
2 kepçe keşkek çorbası
4 yk tavuk döner
bol salata
1 çatal pirinç pilavı

ARA - SAAT: 14.25
1 hurma

ARA - SAAT: 16.35
1 küçük portakal

AKŞAM SAAT : 17.30
6 yk bulgurlu semizotu yemegi
5 yk yogurt

ARA - SAAT: 19:30
1 bardak kakaolu yarım yaglı süt

SU: 2 LİTRE
YEŞİLÇAY 3 KUPA
TÜRK KAHVESİ 1 ADET ŞEKERSİZ

Kızlar oğlumla markete kadar gittik bayağa gezdik dolaştık
yolda da bir arkadaşımı gördüm yolda sohbet ettik.

bu arada akşam yemeğimi birazdan yiyeceğim.

6 kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği
bol yeşillkili ton balıklı salata
2 bardak ayran.

ben geldim ama cimcimenin yazısını okudum çok üzüldüm gece vakti hasta halinde tek başına doktora gitmiş çok üzüldüm canım allah sana sabır versin ne diyeyim düzelir aranız en kısa zamanda

afit olsun canım cok güzel menü bende salata 2çeşit eşim yeşil salata yemiyor ona domates salatası oğlunla bana marul tere,roka,maydonoz,salatalık,arkadaşlar denedinizmi bilmiyorum amabenim,,sonra ateşten alınca 1demet ma çok hoşuma gidiyor makarnayı haşlıyoruz başka yerde 2.3kuru sogan iri uzun 1.2 kaşık yağda kavurup içine bol domates,karıştırkdanve ateşten inince 1demet maydonoz ince kıyılmış herkese afiyet olsun

afit olsun canım cok güzel menü bende salata 2çeşit eşim yeşil salata yemiyor ona domates salatası oğlunla bana marul tere,roka,maydonoz,salatalık,arkadaşlar denedinizmi bilmiyorum ,,makarnayı haşlıyoruz başka yerde 2.3kuru sogan iri uzun 1.2 kaşık yağda kavurup içine bol domates,karıştırkdanve ateşten inince 1demet maydonoz ince kıyılmış herkese afiyet olsun

kızlar cıııııımmm akşam yemeğiiimm

1 kepçe tel şehriye çorba

5 kaşık bulgurlu etli ıspanak yemeği

2 kaşık light yoğurt

bol yeşillikli salata
herkese iyi akşamlarrr yarın gçörüşmekkk üzereee

okudum okudum .... iyice üzüldüm.
ben farkındayım yani ama irdelemek istemedim
Hakkınızda hayırlısı olsun canım..
İnşallah sonunuz iyi olsun herşey düzene girsin ..

kaç senelik evlisin canım ?

ben geldim ama cimcimenin yazısını okudum çok üzüldüm gece vakti hasta halinde tek başına doktora gitmiş çok üzüldüm canım allah sana sabır versin ne diyeyim düzelir aranız en kısa zamanda

ben de çok üzüldüm.kızlar bu akşam dua edelim cimcimeye,inş. aklı başına gelir kocasının da özür diler.ilerde anlar elbet karısının kıymetini ama geç olur,elden ayaktan düsünce de karım gibisi yokmus der,ondan önce anlamaz zaten kocakafalar

Merhabaaaaaaaa,

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm:86::86::86::86:

markete gittim geldim süt falan bitiş hem de biraz hava almış oldum akşam ara öğünümde yarım muz yedim (çok büyüktü)

akşam yemeğinde

2 took köttesi

2 etk köttesi

mantarrrcıklarrr

boll yeşil salata olucakkk

bugün sabah plates yaptığımdan kardiyo yok yarın akrdiyo yapıcam inşallahhhhh

canım yavrum erkeye eliniver kolunu,oda yetmez ömrünü isterverirsin sonra birinci kelimesi ne verdin bana yüzvermeye gelmiyor deyil,cocuk gibiler cucuğunu terbiye eder gibi yerli yerince,hayır dediğine dönüp evet dersen tutarsızlık dizboyu olur aynı şeyi yine yapar neolursa olsun süzünün arkasında ol biraz dişini göstermek işe yarar canını sıkma bunların hepsi gecer erkekler ancak35yaşında olgunlaşıyor

evet ya eşinin aklının başına gelmesi lazım. baksana bağ evine çağırıyorlar gidiyo diyo yazık yani eşinle kızınla ilgilense oysaki daha güzel olur herşey. gecede yanlız yollamış yazık gece bişey olsa peşine takılan filan bellimi olur. allah cimcimeye sabır versin çok zor ondan miigreni tutuyo üzülüyo migreni tutuyo. ama allahtan yanlız değil evladı var ondan destek alır morali düzelir hiç olmazsa evde huzur bulur kızıyla. allah herkesin merhamet duygusunu arttırsın
ben eşimle küs duramam o da öyle sebebide şu bıktım sürekli nereye gidiyosun diye sormasından misal kızdım konuşmuyorum ayağa kalksam nereye gidiyosun diyor. bıktım bu laftan ol yüzden küsmüyorum hiç sırf bu lafı duymamak için yani. devamlı nereye gidiyosun gece uyurken uyanıp tuvalete kalksam o da uyanıyo hemen nereye gidiyosun diyo. ama gerçekten kırılırsa konuşmaz hiç sormaz o zaman ama gerçekten üzülürse tabii. hele suç kendindeyse kızdırdıysa ksıkançlık filan olursa artık rarıyo bana devamlı nereye gidiyosun napıyosun sürekli soru soruyo bıktım valla sorularından sürekli konuşmaya çalışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…