arkadaşlar ya kusura bakmayın kendi sorunlarımla kafanızı şişirdim.sizlerle dertleşince sanki başımın ağrısıda hafifledi.öpüyorum hepinizi iyi akşamlar ben çıkmak zorundayım.tekrar kusura bakmayın..
evet canım benim.benim eşimde ailesi beni istemiyordu.acıktım çünkü kapalı gelin istiyorlardı.seviyordum allah için kapanırım senin için değil dedim.kapandım.ama şimdi tüm ailesi beni çok seviyor.bazen onlarda gene kavga nedenlerimiz oluyor.annesi çaktırmadan çok dolduruyor.ailesi şimdi mardindeler.bu defada arkadaşları problem.hep problemlerdi.evliside bekarıda belli değil.eşim arkadaşlarına tapıyor.onları kırmaktansa beni kırdı.arkadaşalaına hayır diyemezmiş.gece yarıları arayıp bağ evine çağırıyorlar.dayanamıyorum artık.benim ona olan aşkım urfada destan olacak ama o bunun farkında bile değilmiş.sanki senin için ölürüm diyen erkek değil karşımdaki.ben kendimden çok fedakarlık ettim sıra onda...ben hayatım boyunca hep sıkıntı çektim.bunu biliyor.ve bana ben seni asla üzmeyeceğim.çektiklerini unutturacağım dedi.ama eski günlerimi öyle arıyorum ki şimdi.
arkadaşlar ya kusura bakmayın kendi sorunlarımla kafanızı şişirdim.sizlerle dertleşince sanki başımın ağrısıda hafifledi.öpüyorum hepinizi iyi akşamlar ben çıkmak zorundayım.tekrar kusura bakmayın..
bende her sabah harnup ( keçi boynuzu ) pekmezi yiyorum. bende kansızlık var ve en iyi gelen şey araştırdım keçiboynuzu pekmeziymiş
ayy o süt dilimine bende bayılıyorum ama yiyemiyorum kilo korumada olmadıım için
kalançocum kozyatagının neresinde bu aktar? bizim buralarda adam gibi bi yer yok yakınsa bende gidem pekte bilgiliymiş amca
inünü caddesinde cnm çok kolay bi yerde e 5 ten direk yol var inönüye bağlanan kolay bulabilrsn bebişim.
c anım ben kansızlık çok çektim ahh ahhh o içtiğim demir hapları şişe şişe sıvılar bir kış boyunca 11 kutu küçük şişelerden içtim tam 110 tane.okadar çok şey yaptımki hangisinden düzeldi bilmiorum ama daha çok üzüm çekirdeği tozu ndan fayda buldum gibi.:44: yoğurda karıştırıp yiodum.birde normal kuru üzüm çok yedim ben birde yaban mersininin çok etkili olduğunu duyup onu yedim.
pekmez hep kan yapıo denir ama arkadaşım tıp öğrencisi hocaları demişki pekmez kan yapar ama çok da öle sanıldığı kadar deil yani bilmem kaç mg.yani çok çok az bir miktarda kan olması için litrelerce pekmez içmek gerekirmiş. öle demiş bilmem ne kadar doğru bende yiorum sabahları 2 tk. tatlı ihtiyacımıda karşılıo iyi oluo.
hmm üzüm tozu hıı
alayım benden ondan pekmez içimi kazındırıyo zaten
kısssssssssss üzüm tozu deil üzüm çekirdeği tozuuuuu
araaaaaaaaaaa
1 kupa kakaolu süt
1.5 yk kadar kuru üzüm
afit olsun canım cok güzel menü bende salata 2çeşit eşim yeşil salata yemiyor ona domates salatası oğlunla bana marul tere,roka,maydonoz,salatalık,arkadaşlar denedinizmi bilmiyorum amabenim,,sonra ateşten alınca 1demet ma çok hoşuma gidiyor makarnayı haşlıyoruz başka yerde 2.3kuru sogan iri uzun 1.2 kaşık yağda kavurup içine bol domates,karıştırkdanve ateşten inince 1demet maydonoz ince kıyılmış herkese afiyet olsunKızlar oğlumla markete kadar gittik bayağa gezdik dolaştık
yolda da bir arkadaşımı gördüm yolda sohbet ettik.
bu arada akşam yemeğimi birazdan yiyeceğim.
6 kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği
bol yeşillkili ton balıklı salata
2 bardak ayran.
afit olsun canım cok güzel menü bende salata 2çeşit eşim yeşil salata yemiyor ona domates salatası oğlunla bana marul tere,roka,maydonoz,salatalık,arkadaşlar denedinizmi bilmiyorum ,,makarnayı haşlıyoruz başka yerde 2.3kuru sogan iri uzun 1.2 kaşık yağda kavurup içine bol domates,karıştırkdanve ateşten inince 1demet maydonoz ince kıyılmış herkese afiyet olsunKızlar oğlumla markete kadar gittik bayağa gezdik dolaştık
yolda da bir arkadaşımı gördüm yolda sohbet ettik.
bu arada akşam yemeğimi birazdan yiyeceğim.
6 kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği
bol yeşillkili ton balıklı salata
2 bardak ayran.
evet gerçekten kimseye anlatamadım.içime ettım belki ondan baş ağrılarım bu kadar artt.sizlere bir de kız kardeşim biliyor.kardeşimde olmazsa delirirdim herhalde.sizlerede nedense anlatmak istedim.hani birbirimizi tanımamanın vermiş olduğu rahatlıkmı bilmiyorum ama.yada yakın hissettiğimden. olabilir bilemedim :26:gerçekten hiç kıymet bilmiyorlar.arkadaşları ile eşi ,ailesi ile eşi arasında ki farkı bizimki daha çözemedi.nezaman çözerse o zaman barışacağım.artık yıprandığım kadar yıprandım zaten battı balık yan gider misali.benim için hava hoş.artık kendisi düşünsün.
ben geldim ama cimcimenin yazısını okudum çok üzüldüm gece vakti hasta halinde tek başına doktora gitmiş çok üzüldüm canım allah sana sabır versin ne diyeyim düzelir aranız en kısa zamanda
canım yavrum erkeye eliniver kolunu,oda yetmez ömrünü isterverirsin sonra birinci kelimesi ne verdin bana yüzvermeye gelmiyor deyil,cocuk gibiler cucuğunu terbiye eder gibi yerli yerince,hayır dediğine dönüp evet dersen tutarsızlık dizboyu olur aynı şeyi yine yapar neolursa olsun süzünün arkasında ol biraz dişini göstermek işe yarar canını sıkma bunların hepsi gecer erkekler ancak35yaşında olgunlaşıyorevet canım benim.benim eşimde ailesi beni istemiyordu.acıktım çünkü kapalı gelin istiyorlardı.seviyordum allah için kapanırım senin için değil dedim.kapandım.ama şimdi tüm ailesi beni çok seviyor.bazen onlarda gene kavga nedenlerimiz oluyor.annesi çaktırmadan çok dolduruyor.ailesi şimdi mardindeler.bu defada arkadaşları problem.hep problemlerdi.evliside bekarıda belli değil.eşim arkadaşlarına tapıyor.onları kırmaktansa beni kırdı.arkadaşalaına hayır diyemezmiş.gece yarıları arayıp bağ evine çağırıyorlar.dayanamıyorum artık.benim ona olan aşkım urfada destan olacak ama o bunun farkında bile değilmiş.sanki senin için ölürüm diyen erkek değil karşımdaki.ben kendimden çok fedakarlık ettim sıra onda...ben hayatım boyunca hep sıkıntı çektim.bunu biliyor.ve bana ben seni asla üzmeyeceğim.çektiklerini unutturacağım dedi.ama eski günlerimi öyle arıyorum ki şimdi.
ben de çok üzüldüm.kızlar bu akşam dua edelim cimcimeye,inş. aklı başına gelir kocasının da özür diler.ilerde anlar elbet karısının kıymetini ama geç olur,elden ayaktan düsünce de karım gibisi yokmus der,ondan önce anlamaz zaten kocakafalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?