60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım mantarı nasıl yaptın bende çok seviyorum ama diyet yemek olarak tutturamadım güzel olmadı haşlama gibi tatsız tuzsuz oldu sen nasıl yaptın güzel oldumu

canım mantarı nasıl yaptın bende çok seviyorum ama diyet yemek olarak tutturamadım güzel olmadı haşlama gibi tatsız tuzsuz oldu sen nasıl yaptın güzel oldumu

Hugocukcuum aslında soteliyorum normalde 1yk z.yağı ile boll soğan taze kırmızı biber ve mantarları soteliyorum ama bugün köftelerin arasına birer mantar koyup pişircem köftenin yağıyla hepsi pişer daha önce de yapmıştım güzel olmuştu zaten mantar güzel sulanıyo ve pişiyo ben beğeniyorum ama tabii kaşarlı tereyağlı gibi olmaz yine de seviyorum böyle bazen de fırında ızagaraya koyuyorum tuz karabiberr mangalda pişmiş gibi oluyo güzel oluyo

ben geldim ama cimcimenin yazısını okudum çok üzüldüm gece vakti hasta halinde tek başına doktora gitmiş çok üzüldüm canım allah sana sabır versin ne diyeyim düzelir aranız en kısa zamanda

hoşgeldin canımmm ben de çok üzüldüm cimcimenin yazısını okuyunca ama eşi biraz vurdumduymaz sanırım

size de afiyet olsun anneciğimmm ooohhh kardeşim de geldi demek kızlar kardeşim Üni debaşka ilde ben çalışıyorum başka ilde anne-baba başka ilde

ben de yemeğimi yedim geldimm

akşam yemeğinde;

*2 küçük kepçe tarhana çorbası

*yarım palamut fırında

*1 dilim kepek ekmeği

*bol salata

Akşam yemeğimm
Koca bir kase göbek salata bi kaşık sıvı yağlı
2 ince dilim 1kaşık yağda pişirilmiş tavuk göğsü
1 bardak ayran

evet edelim bu akşam perşembeyi cumaya baglayan gece dua edelim belkim kabul olunur

afiyet olsun
ne ne ne ne
neruşum
de de de de
demüşüm az ye diye
şişmeyelim de miştim
vaaaaaay vay vaaay vay

ablacımm ne güzel konuşmuşsunn..
benimki 35 oldu hala çocuk ne zaman büyür dersin

benimkide ben küsersem oralı olmazsam sabah kalkarım su içmeye nereye gidiyorsun..
kahvaltı yaparken mutfaa tuz almaya giderim nereye gidiyorsun
amma meraklılar yaa

ikindi ara öğün yy sutle kakau 1 çay k pekmezle tatlandırıp içtim
1 tane form mısır patlagı

aksam 6 yk kıymalı fasulye
1 su bardagı buyukce ayran
5 adet (2 kırmızı 3 yesıl ) kozlenmiş biber
ve ben yesil fasulye yanında sarımsak yemeyı cooookk severım de çiğ çiğ sarımsak ıgg kokuyorumm

eşimede bol sarımsaklı cacık yaptımmrahatsız olmasın benden nasıl

bu nereye gidiyorsun mevzusu aklıma bişi getirdi. bi ara müdavimi olduğum bi dizi vardı coupling diye izleyenler bilir.. orada bi kız vardı başrolde Susan diye bir karakter vardı. Onun sevgilisi de saftirik bi adamcağız Steve. bi gün bi kabus görüyo .. Steve tuvalete gidiyo sevgilisi Susan " whereyou goin -nereye gidiyosun'!?" bira alcak mutfaktan kız yine " whereyou goin -nereye gidiyosun'!?" buna benzer on tane filan örnek vardı adam gece kan ter içinde uyanıyordu kabustan

afiyet olsun tatlımm
adama da sarmısak yedir ki senin kokuyu almasın ikinizde de koksun buram burammm haha
ben öle yapıyorum ama sarmısak bizim tansiyonları düşürüyo ikimizde mayışıyoruz
enee bugün benim kardiyo günüm kalkim sporumu yapem ben .. hugooooooooo kız tek spor yapan neruş kalanço ve sen değilsin alooow oku şunnarııı

yolandacım benımde tansıyonum dustu yaaa cok yemsısmmm

herkese afiyet olsun bende akşam yemeğimde 6 kaşık kabaklı semizotu yemeği 1 dilim ekmek salata ve 5 kaşıkta bulgur yedim. çorba olmadığı için tabee 5 aşık yoksa 3 kaşık. niyse ara öğünde kakaolu süt içeceğim sonrada 2 porsiyon meyvem var 1 elma ve 5 hurma yerim

üşensem de yapmak zorundayım

50 dk sporumu yaptım da geldim

çok yoruldum yawww

yarın tartılam günüm

çok merak ediyorum 65 i görebilecek miyimmm:97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…