canım mantarı nasıl yaptın bende çok seviyorum ama diyet yemek olarak tutturamadım güzel olmadı haşlama gibi tatsız tuzsuz oldu sen nasıl yaptın güzel oldumuMerhabaaaaaaaa,
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm:86::86::86::86:
markete gittim geldim süt falan bitiş hem de biraz hava almış oldum akşam ara öğünümde yarım muz yedim (çok büyüktü)
akşam yemeğinde
2 took köttesi
2 etk köttesi
mantarrrcıklarrr
boll yeşil salata olucakkk
bugün sabah plates yaptığımdan kardiyo yok yarın akrdiyo yapıcam inşallahhhhh
canım mantarı nasıl yaptın bende çok seviyorum ama diyet yemek olarak tutturamadım güzel olmadı haşlama gibi tatsız tuzsuz oldu sen nasıl yaptın güzel oldumu
ben geldim ama cimcimenin yazısını okudum çok üzüldüm gece vakti hasta halinde tek başına doktora gitmiş çok üzüldüm canım allah sana sabır versin ne diyeyim düzelir aranız en kısa zamanda
afit olsun canım cok güzel menü bende salata 2çeşit eşim yeşil salata yemiyor ona domates salatası oğlunla bana marul tere,roka,maydonoz,salatalık,arkadaşlar denedinizmi bilmiyorum amabenim,,sonra ateşten alınca 1demet ma çok hoşuma gidiyor makarnayı haşlıyoruz başka yerde 2.3kuru sogan iri uzun 1.2 kaşık yağda kavurup içine bol domates,karıştırkdanve ateşten inince 1demet maydonoz ince kıyılmış herkese afiyet olsun
ben de çok üzüldüm.kızlar bu akşam dua edelim cimcimeye,inş. aklı başına gelir kocasının da özür diler.ilerde anlar elbet karısının kıymetini ama geç olur,elden ayaktan düsünce de karım gibisi yokmus der,ondan önce anlamaz zaten kocakafalar
Merhabaaaaaaaa,
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm:86::86::86::86:
markete gittim geldim süt falan bitiş hem de biraz hava almış oldum akşam ara öğünümde yarım muz yedim (çok büyüktü)
akşam yemeğinde
2 took köttesi
2 etk köttesi
mantarrrcıklarrr
boll yeşil salata olucakkk
bugün sabah plates yaptığımdan kardiyo yok yarın akrdiyo yapıcam inşallahhhhh
canım yavrum erkeye eliniver kolunu,oda yetmez ömrünü isterverirsin sonra birinci kelimesi ne verdin bana yüzvermeye gelmiyor deyil,cocuk gibiler cucuğunu terbiye eder gibi yerli yerince,hayır dediğine dönüp evet dersen tutarsızlık dizboyu olur aynı şeyi yine yapar neolursa olsun süzünün arkasında ol biraz dişini göstermek işe yarar canını sıkma bunların hepsi gecer erkekler ancak35yaşında olgunlaşıyor
evet ya eşinin aklının başına gelmesi lazım. baksana bağ evine çağırıyorlar gidiyo diyo yazık yani eşinle kızınla ilgilense oysaki daha güzel olur herşey. gecede yanlız yollamış yazık gece bişey olsa peşine takılan filan bellimi olur. allah cimcimeye sabır versin çok zorondan miigreni tutuyo üzülüyo migreni tutuyo. ama allahtan yanlız değil evladı var ondan destek alır morali düzelir hiç olmazsa evde huzur bulur kızıyla. allah herkesin merhamet duygusunu arttırsın
ben eşimle küs duramam o da öyle sebebide şu bıktım sürekli nereye gidiyosun diye sormasındanmisal kızdım konuşmuyorum ayağa kalksam nereye gidiyosun diyor. bıktım bu laftan ol yüzden küsmüyorum hiç sırf bu lafı duymamak için yani. devamlı nereye gidiyosun gece uyurken uyanıp tuvalete kalksam o da uyanıyo hemen nereye gidiyosun diyo. ama gerçekten kırılırsa konuşmaz hiç sormaz o zaman ama gerçekten üzülürse tabii. hele suç kendindeyse kızdırdıysa ksıkançlık filan olursa artık rarıyo bana devamlı nereye gidiyosun napıyosun sürekli soru soruyo bıktım valla sorularından sürekli konuşmaya çalışıyo
ikindi ara öğün yy sutle kakau 1 çay k pekmezle tatlandırıp içtim
1 tane form mısır patlagı
aksam 6 yk kıymalı fasulye
1 su bardagı buyukce ayran
5 adet (2 kırmızı 3 yesıl ) kozlenmiş biber
ve ben yesil fasulye yanında sarımsak yemeyı cooookk severım de çiğ çiğ sarımsak ıgg kokuyorumm
eşimede bol sarımsaklı cacık yaptımmrahatsız olmasın benden nasıl
yolandacım benımde tansıyonum dustu yaaa cok yemsısmmmafiyet olsun tatlımm
adama da sarmısak yedir ki senin kokuyu almasın ikinizde de koksun buram burammm haha
ben öle yapıyorum ama sarmısak bizim tansiyonları düşürüyo ikimizde mayışıyoruz
enee bugün benim kardiyo günüm kalkim sporumu yapem ben.. hugooooooooo kız tek spor yapan neruş kalanço ve sen değilsin alooow oku şunnarııı
canım geçmiş olsun ben biraz uzanıp dinleniyorum tansiyonum düşünce yoksa düzelmiyoryolandacım benımde tansıyonum dustu yaaa cok yemsısmmm
canım geçmiş olsun ben biraz uzanıp dinleniyorum tansiyonum düşünce yoksa düzelmiyoryolandacım benımde tansıyonum dustu yaaa cok yemsısmmm
yarın burda olamam kendinize iyi bakın kızlarr öslicem sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?