evet edelim bu akşam perşembeyi cumaya baglayan gece dua edelim belkim kabul olunur
afiyet olsun
ne ne ne ne
neruşum
de de de de
demüşüm az ye diye
şişmeyelim de miştim
vaaaaaay vay vaaay vay
ablacımm ne güzel konuşmuşsunn..
benimki 35 oldu hala çocuk ne zaman büyür dersin
benimkide ben küsersem oralı olmazsam sabah kalkarım su içmeye nereye gidiyorsun..
kahvaltı yaparken mutfaa tuz almaya giderim nereye gidiyorsun
amma meraklılar yaa
afiyet olsun tatlımm
adama da sarmısak yedir ki senin kokuyu almasın ikinizde de koksun buram burammm haha
ben öle yapıyorum ama sarmısak bizim tansiyonları düşürüyo ikimizde mayışıyoruz
enee bugün benim kardiyo günüm kalkim sporumu yapem ben.. hugooooooooo kız tek spor yapan neruş kalanço ve sen değilsin alooow oku şunnarııı
canım merhaba.
menünü okudum da acaba
öğlen kaç köfte ve ne kadar patates yedin ?
Ki patates diyetteyken önerilmiyor ....
akşam da dolma yemişsin
keşke onun yerine 3-5 kaşık fazla bamya yeseydin..
üstüne de kurabiye :18:
canım genelde pirinçten patatesten uzak dur.
sebze yemeği daha çok ye.
herkese afiyet olsun bende akşam yemeğimde 6 kaşık kabaklı semizotu yemeği 1 dilim ekmek salata ve 5 kaşıkta bulgur yedim. çorba olmadığı için tabee 5 aşık yoksa 3 kaşık. niyse ara öğünde kakaolu süt içeceğim sonrada 2 porsiyon meyvem var 1 elma ve 5 hurma yerim
evet edelim bu akşam perşembeyi cumaya baglayan gece dua edelim belkim kabul olunur
afiyet olsun
ne ne ne ne
neruşum
de de de de
demüşüm az ye diye
şişmeyelim de miştim
vaaaaaay vay vaaay vay
ablacımm ne güzel konuşmuşsunn..
benimki 35 oldu hala çocuk ne zaman büyür dersin
benimkide ben küsersem oralı olmazsam sabah kalkarım su içmeye nereye gidiyorsun..
kahvaltı yaparken mutfaa tuz almaya giderim nereye gidiyorsun
amma meraklılar yaa
tesekurler cnm senınde kutlarım inşallh bole bole gıtcek kılolar oleyyygünaydınnn arkideşleeerrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınız bugün?bendeniz çok çok iyiyim,500 gr vermişimmm,:92::92::92::92::92::92 hhh beeee,sonundaaaaa. nasıl oldu anlamadım ama sanırım kudüs hurmasının kerameti kızlarrr,şöyleki diyete başladıgımdan beri günde 1 kere zar zor wc te çıkan ben,dün hurmanın etkisiyle(7 tane yedim toplam) en az üç kere çıktım wc ye,kesinlikle kullanın bunu diyet yaparken(özellikle sennnn famirçooo ),hem öyle de güzel ki tadı tatlı ihtiyacı hiç kalmıyor,ve çok güzel doyuruyor ve kilo verdiyor,daha ne olsun,bundan iyisi şamda kayısı
pepeticimm canım benim sen de çok güzel vermişsin tebrik ederimmmm,senin için de sallıyorum arkadaşımm:92::92::92::92::92::92:
buugünnn 22 nisannnn heeep neseyleee doluyoooorr iiiiinsaaannnnnn:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
HUGOCUM umarum erken kalkıp okursun bu meşazııısabah bir diyetisyen çıktı tv ye,karatay soyadı,karatay diyeti diye bir kitap yazmıs hatta,işte o teyze diyoduki türk milletinin kilo alma sebeplerinden birisi akşam yemeğinden sonra oturup meyve yemeleridir,bundan vazgeçmek gerekir diyo kadın.biz neye inancaz yaa,herkes ayrı birşey söylüyo.:26::26:
akşam oturmaya gittim arkadasıma kısır,yaprak sarma ve büsküvili pasta vardı.ben tabak almayacam dikkat ediyorum dedim,önce olurmu dedi ama anlayışlı çıktı sağolsun ,ısrar etmedi,kazasız belasız atlattık bu akşamı daiyi geceler,mutlu rüyalar herkeseee
tLoxandra , Pepeti günaydın kızlar... Nasılsınız ?
ben bu sabahta çok yorgun uyandım 2 gündür iyi değilim.
Regl olmadan önce hep böyle yorgunluk ağrı çekiyorum.
Karnım belim çok ağrıyor :84:
birazdan kahvaltımı yapıcam.
öptüm sizi
bugün ne yedim?
sabah;
1 poğaça+şekersiz çay
ara öğün;
2 ceviz
öğlen yemeği;
4 yk barbunya,
2 biber dolması
yoğurt
ara öğün;
şekersiz çay
akşam yemeği;
2 kabak dolması
yoğurt
ara öğün;
şekersiz çay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?