60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

besteni yirimmmmmmm:125::125: burda bir gönderme mi var bana aceebaaaaa bugün menün sade ve şıktı benimki çok mu oldu onu mi deyyon banaaa heeeeeee

ama yazdığım gibi yiyemedimmm şööle oldu

2 et köttesi

1 took köttesi

1yk pülavv (eveeet yaptımmmmmm yemiiiiiiiiinimi bozduuuuuuuuuummmm ulengggggggg)

mantarcıklar ve 1 yt salata olduuu kötte bi tane eksiltti 1yk pülav yidim

le yooooli lee yoli leee sormiysen hiç halımm heeeeyyyyyy

gör hugooooooooooo bu garibiiii de gör artıkkkkkkk

o videodan o videoya atlıyo kız bak sen hala görmüyosunnnnnn hugooooooooooo yoliyi de gööörrrrrrrrrrrr o da sportmennnnn o daaa spor manyaaaaaaaaaaaaa

o biiiiiiiiiiir spor delisiiiiiiiiiiiii

o biiiiiiiiiiiirrrrr eliptikkk çılgınııııııııı

o biiiirrr o biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrr sportmen yoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

merhaba hanımlar. neler neler yazılmış. hepsini okumaya gözlerim yetmedi :).. bana biraz kızın bugün çünkü çünkü ben bugün biraz fazla yedim bence:26::26: . erkek arkadaşım ile birlikte idik ve birlikte olunca ay yok ben diyetteyim olmuyor. çoğunuz biliyorsunuzdur. sizler eşleriniz ile ya da birlikte olduğunuz insanlar ile bunu nasıl yapıyorsunuz. bir de bana yine mi demesini istemiyorum bunu duymaktan çok korkuyorum o yüzden rejimdeyim de demek çok istemiyorum. pfff ne yapsam ki .. bugün sabah 1 bardak sıkılmış meyve suyu içtim öğlen 200 gram kadar tavuk 2 3 kaşık mantı yedim. akşam da işte akşam kötü zaten biraz abur cubur. (. çok üzgünüm. bugün işlerim çok yoğundu o kadar da acıkmıştım ki, doymak için abur cubur yedim resmen. çok üzgünümm.

Son düzenleme:
bu arada sanırım genel bir doymama durumu var bugün açısından. bugün ben gerçekten doymuyorum. nasıl yeneceksem bunu bilemiyorum. ben yine açım halen açım.

bir şey daha ki, aslında bizler gibi 5-6 en fazla 10 kilosu fazla olanların işi çok zor arkadaşlar. insanin canına tak etmesi lazım o da 5-6 kilo fazlası kalmış durumda olmakla olmuyor sanirim. bir kaç kilo alıp öyle mi diyete başlasam

sorma canım ya, yazdılklarının hepsini biliyorum da bu hafta işim o kadar yoğun geçti ki ne yediğimi bilemeden dikkat edemeden saldırdım ne bulduysam resmen

ama artık bahane bulmak yok haftasonu bile dikkat edeceğim ki hafta içi yaptığım hataları telafi edeyim

bugün ne yedim?

sabah;
1 poğaça+şekersiz çay

ara öğün;
2 ceviz

öğlen yemeği;
4 yk barbunya,
2 biber dolması
yoğurt

ara öğün;
şekersiz çay

akşam yemeği;
2 kabak dolması
yoğurt

ara öğün;
şekersiz çay...

HUGOCUM umarum erken kalkıp okursun bu meşazııısabah bir diyetisyen çıktı tv ye,karatay soyadı,karatay diyeti diye bir kitap yazmıs hatta,işte o teyze diyoduki türk milletinin kilo alma sebeplerinden birisi akşam yemeğinden sonra oturup meyve yemeleridir,bundan vazgeçmek gerekir diyo kadın.biz neye inancaz yaa,herkes ayrı birşey söylüyo.:26::26:

akşam oturmaya gittim arkadasıma kısır,yaprak sarma ve büsküvili pasta vardı.ben tabak almayacam dikkat ediyorum dedim,önce olurmu dedi ama anlayışlı çıktı sağolsun ,ısrar etmedi,kazasız belasız atlattık bu akşamı daiyi geceler,mutlu rüyalar herkeseee

hah haha haahhhhh ,çok komik ya ,böyle bir tür de var demek ki,nereye gidiyorsun ha
konusmak için bahane midir nedir,evin içinde nereye gitcek kadınnn

daha 3. gün diyet falan kalmadı.. sabah nesfit le kahvaltımı ettim cok güzel. arada salatalık yedim. öglen peynir domatesli tost yedimm.. arayı atladım maalesf dısarda oldugum için. ama aksamm yarım tabak kayseri mantısı yedim bi kasede kereviz corbası ...:78::78::78: bir tanede magnumm kocamann... kocişim dalga gecti benle yinee.. ya neden kendime sahip olamıyorum bennnn:78::78::78::78: karnım sisti gaz oldum galiba yinee.. puffff:78::78::2: gerci cokk yürüdüm bugün die kendimi rahatlatmaya calısıyorum ama.. neyse bozmucam asla bugün kaytarmıs dahi olsam devam

Son düzenleme:
bugun tartılma gunumdu ve 400 gr gıtmıs suan 64 kıloyum cok mutluyum ve hepınze teskur ederımm

nugyacım, hugocum, ylccim, cimcimecım,eswcim,yolandacm, loxicim,ruzgarözgecm ve alıma gelmeyen kızlar sızlerın destegı buyukkk tanrımmmmmm yaza 5 li kılolarda olacgımmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

günaydınnn arkideşleeerrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınız bugün?bendeniz çok çok iyiyim,500 gr vermişimmm,:92::92::92::92::92::92hhh beeee,sonundaaaaa.nasıl oldu anlamadım ama sanırım kudüs hurmasının kerameti kızlarrr,şöyleki diyete başladıgımdan beri günde 1 kere zar zor wc te çıkan ben,dün hurmanın etkisiyle(7 tane yedim toplam) en az üç kere çıktım wc ye,kesinlikle kullanın bunu diyet yaparken(özellikle sennnn famirçooo),hem öyle de güzel ki tadı tatlı ihtiyacı hiç kalmıyor,ve çok güzel doyuruyor ve kilo verdiyor,daha ne olsun,bundan iyisi şamda kayısı

pepeticimm canım benim sen de çok güzel vermişsin tebrik ederimmmm,senin için de sallıyorum arkadaşımm:92::92::92::92::92::92:

buugünnn 22 nisannnn heeep neseyleee doluyoooorr iiiiinsaaannnnnn:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

saat 7 00 1 cay bardağı kefır
7 20 maydonoz suyu

7 40 kahvaltı 1kk peynir
1 köy biber
yarım kırmısı bıber
1.5 dilim ekmem bgdy
1 domates 1 salatalı 1 cayy

tesekurler cnm senınde kutlarım inşallh bole bole gıtcek kılolar oleyyy

Loxandra , Pepeti günaydın kızlar... Nasılsınız ?

ben bu sabahta çok yorgun uyandım 2 gündür iyi değilim.

Regl olmadan önce hep böyle yorgunluk ağrı çekiyorum.

Karnım belim çok ağrıyor :84:

birazdan kahvaltımı yapıcam.

öptüm sizi

günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr(nabıyon loxi bacııııııııııııııııı)

ben bugün yine çok yoğun olucimmmmmmmmmmmmm
akşam menümden başlayayım
1/2 denge sandviç ekmeği
2 kk light beyaz peynir
3 yeşil zeytin
salata
1 kadınbudu köfte
3 tk ketentohumlu yoğurt
1 güllü kuş lokumu:26:
1 hurma

sabah
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
1 dlm denge ekmek
1/2 dlm light ekmek
4-5 yaprak marul
1 hurma(glikoz şuruplu)
1 kuru kayısı

eferrim kızyyzzzzzzzzzzzzzzz sana valla pek iradeli gördüm senii,devammm loxicimm devammmmmmmmmmmmm:13:
hugo bugün yok cicimmmmmmmmmmm,pazartesi gelcekkkkkkkkkkkkkk,annesigile gitcekti,özeline yaz sen

t

günaydın canım.iyiyiz çok sükür,takılıyoz işte 5:30 gibi kızım uyandırdı,uyku tutmadı beni,ondan sonra,kitap falan okudumm,sonra bir tartıldım veee mutlu haberi aldım

bel ağrısı bende de olur regl oldugumda,dinlenmekle geçer ancak,birde sıcak tutman lazım kendini,spor da yapma 1-2 gün,çok yüklendin ya geçenlerde sabah akşam kardiyo yaptın,belki ondan etkilemiştir bu kadar seni,geçmiş olsun canım

günaydı kıslar
hayırlı cumalar.
haftanın son günü çok mutluyum yarın uyucam :93:
akşam yemeğim
4yk bulgur pilavı
2 ızgara tavuk göğsü
salata
cacık

sabah kahvaltım
yumurta az yağda baharatı bol koydum yoksa yiyemiyorum
2 dilim ekmek
birazdan form çayı içecem.

Tekrar günaydın kızlar...

kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez ve 2 bardak ılık suyumu içtim.

kahvaltıda ;

light ekmekten yaptığım bir tost
3 zeytin
2 ceviz içi
çok az beyaz peynir
2 bardak az şekerli açık çay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…