günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr(nabıyon loxi bacııııııııııııııııı)
ben bugün yine çok yoğun olucimmmmmmmmmmmmm
akşam menümden başlayayım
1/2 denge sandviç ekmeği
2 kk light beyaz peynir
3 yeşil zeytin
salata
1 kadınbudu köfte
3 tk ketentohumlu yoğurt
1 güllü kuş lokumu:26:
1 hurma
sabah
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
1 dlm denge ekmek
1/2 dlm light ekmek
4-5 yaprak marul
1 hurma(glikoz şuruplu)
1 kuru kayısı
anaaaaaaaaaaaaaaaaam ben kazıklandımmı şimdikkkkk,gidip agzını burnunu kırmam lazım o hoşsohbet kuruyemişcininama bana özel fiyat değildiki kocaman yazmıslar üstüne.neruşşş sen kaça aldın bacım kudus hurmanı?:26::26:
t
günaydın canım.iyiyiz çok sükür,takılıyoz işte 5:30 gibi kızım uyandırdı,uyku tutmadı beni,ondan sonra,kitap falan okudumm,sonra bir tartıldım veee mutlu haberi aldım
bel ağrısı bende de olur regl oldugumda,dinlenmekle geçer ancak,birde sıcak tutman lazım kendini,spor da yapma 1-2 gün,çok yüklendin ya geçenlerde sabah akşam kardiyo yaptın,belki ondan etkilemiştir bu kadar seni,geçmiş olsun canım
günaydınn gıııııııııııııııııııııııııııı,bol ye hurmayı bolll,1 tane keser mi hiçç,3-5 tane ye hemide güççük hurma seninki,heçbişi olmaz.dimek yogunsun bugun
bende gardasımı ziyarete mi gitsem diyodum işyerinde,belki 3-5 yk yemek ısmarlar bana
çankayanın göbeğinden alışveriş yaparsan öle olur tabiiiii canımmmm
1/2 denge sandviç ekmeği
2 kk light beyaz peynir
3 yeşil zeytin
salata
1 kadınbudu köfte
3 tk ketentohumlu yoğurt
1 hurma
sabah
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
1 dlm denge ekmek
1/2 dlm light ekmek
4-5 yaprak marul
1 hurma(glikoz şuruplu)
1 kuru kayısı
Günaydın kızlar..
kahvaltı nefsit az şekerli çay :86::86::86::86:
Bugün cetvel hazırlıycam kendime sonra kilolar gittikçe ayarlıycaz cetvelimize valla iyiki gördüm bu diyet grupları konusunu azim geldi zayıflıycam gibime geliyor inşallah yazı koca bir göbekle karşılamak istemiyorumSizlerde hepiniz çok iyisiniz kızlar
t
günaydın canım.iyiyiz çok sükür,takılıyoz işte 5:30 gibi kızım uyandırdı,uyku tutmadı beni,ondan sonra,kitap falan okudumm,sonra bir tartıldım veee mutlu haberi aldım
bel ağrısı bende de olur regl oldugumda,dinlenmekle geçer ancak,birde sıcak tutman lazım kendini,spor da yapma 1-2 gün,çok yüklendin ya geçenlerde sabah akşam kardiyo yaptın,belki ondan etkilemiştir bu kadar seni,geçmiş olsun canım
günaydınnn arkideşleeerrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınız bugün?bendeniz çok çok iyiyim,500 gr vermişimmm,:92::92::92::92::92::92 hhh beeee,sonundaaaaa. nasıl oldu anlamadım ama sanırım kudüs hurmasının kerameti kızlarrr,şöyleki diyete başladıgımdan beri günde 1 kere zar zor wc te çıkan ben,dün hurmanın etkisiyle(7 tane yedim toplam) en az üç kere çıktım wc ye,kesinlikle kullanın bunu diyet yaparken(özellikle sennnn famirçooo ),hem öyle de güzel ki tadı tatlı ihtiyacı hiç kalmıyor,ve çok güzel doyuruyor ve kilo verdiyor,daha ne olsun,bundan iyisi şamda kayısı
pepeticimm canım benim sen de çok güzel vermişsin tebrik ederimmmm,senin için de sallıyorum arkadaşımm:92::92::92::92::92::92:
buugünnn 22 nisannnn heeep neseyleee doluyoooorr iiiiinsaaannnnnn:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
bugun tartılma gunumdu ve 400 gr gıtmıs suan 64 kıloyum cok mutluyum ve hepınze teskur ederımm
nugyacım, hugocum, ylccim, cimcimecım,eswcim,yolandacm, loxicim,ruzgarözgecm ve alıma gelmeyen kızlar sızlerın destegı buyukkk tanrımmmmmm yaza 5 li kılolarda olacgımmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
arastırcam bu konuyu,bakim kızılayda nasıl fiyatlar?
yaw sen bana niye tebrik koymuyon bugun, yarım kilo verdik diyos kaçırdınmı neeeeee
bugün ne yedim?
sabah;
1 poğaça+şekersiz çay
ara öğün;
2 ceviz
öğlen yemeği;
4 yk barbunya,
2 biber dolması
yoğurt
ara öğün;
şekersiz çay
akşam yemeği;
2 kabak dolması
yoğurt
ara öğün;
şekersiz çay...
kız vallaa makarnalrı götüryon ama kiloda veriyon ha pek gıskandımm bak şimdikkkkteprikler bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmm,kış kış yağlarrrrrrrrrrrrrr kış kışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,yallahhhhhhhhhhhhhhhh yağlarrrrrrrrrrrrrr yallahhhhhhhhhhhhhhhhhh :92::92::92::92::92: :92::92:
dolarsın tabi neşeyleeeeeeeeeeeeeeee:118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122:günaydınnn arkideşleeerrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınız bugün?bendeniz çok çok iyiyim,500 gr vermişimmm,:92::92::92::92::92::92 hhh beeee,sonundaaaaa. nasıl oldu anlamadım ama sanırım kudüs hurmasının kerameti kızlarrr,şöyleki diyete başladıgımdan beri günde 1 kere zar zor wc te çıkan ben,dün hurmanın etkisiyle(7 tane yedim toplam) en az üç kere çıktım wc ye,kesinlikle kullanın bunu diyet yaparken(özellikle sennnn famirçooo ),hem öyle de güzel ki tadı tatlı ihtiyacı hiç kalmıyor,ve çok güzel doyuruyor ve kilo verdiyor,daha ne olsun,bundan iyisi şamda kayısı
pepeticimm canım benim sen de çok güzel vermişsin tebrik ederimmmm,senin için de sallıyorum arkadaşımm:92::92::92::92::92::92:
buugünnn 22 nisannnn heeep neseyleee doluyoooorr iiiiinsaaannnnnn:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
delüüüüüübenim de üçbiinnn beşşbinn,üçbinnn beşbinnn diye oynayasım geldi sabah sabah
öncelikle akşam menümü yazayım:
4 kaşık mantar sote kaşar peynirli (aslında fırında yapacaktım ama mantarlar çok küçüktü büyüklerini bulamdım)
2 dilim çavdar ekmeği,
2 kaşık yoğurt,
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü uyanır uyanmaz.
1 salatalık,
1 domates minnak
1,5 tatlı kaşığı peynir,
5 adet zeytin,
1 bardak çay ,
1 dilim çavdar ekmeği,
şimdide yeşil çayımı içiyorum.
Tekrar günaydın kızlar...
kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez ve 2 bardak ılık suyumu içtim.
kahvaltıda ;
light ekmekten yaptığım bir tost
3 zeytin
2 ceviz içi
çok az beyaz peynir
2 bardak az şekerli açık çay.
günaydı kıslar
hayırlı cumalar.
haftanın son günü çok mutluyum yarın uyucam :93:
akşam yemeğim
4yk bulgur pilavı
2 ızgara tavuk göğsü
salata
cacık
sabah kahvaltım
yumurta az yağda baharatı bol koydum yoksa yiyemiyorum
2 dilim ekmek
birazdan form çayı içecem.
1/2 denge sandviç ekmeği
2 kk light beyaz peynir
3 yeşil zeytin
salata
1 kadınbudu köfte
3 tk ketentohumlu yoğurt
1 hurma
sabah
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
1 dlm denge ekmek
1/2 dlm light ekmek
4-5 yaprak marul
1 hurma(glikoz şuruplu)
1 kuru kayısı
kızlar efiyet olsun hepinize.saat 7 00 1 cay bardağı kefır
7 20 maydonoz suyu
7 40 kahvaltı 1kk peynir
1 köy biber
yarım kırmısı bıber
1.5 dilim ekmem bgdy
1 domates 1 salatalı 1 cayy
günaydınnn arkideşleeerrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınız bugün?bendeniz çok çok iyiyim,500 gr vermişimmm,:92::92::92::92::92::92 hhh beeee,sonundaaaaa. nasıl oldu anlamadım ama sanırım kudüs hurmasının kerameti kızlarrr,şöyleki diyete başladıgımdan beri günde 1 kere zar zor wc te çıkan ben,dün hurmanın etkisiyle(7 tane yedim toplam) en az üç kere çıktım wc ye,kesinlikle kullanın bunu diyet yaparken(özellikle sennnn famirçooo ),hem öyle de güzel ki tadı tatlı ihtiyacı hiç kalmıyor,ve çok güzel doyuruyor ve kilo verdiyor,daha ne olsun,bundan iyisi şamda kayısı
loxandra ve pepeticiğim çok tebrik ederim sizler için sallıyorum.:92::92::92::92::92::92::92:bugun tartılma gunumdu ve 400 gr gıtmıs suan 64 kıloyum cok mutluyum ve hepınze teskur ederımm
nugyacım, hugocum, ylccim, cimcimecım,eswcim,yolandacm, loxicim,ruzgarözgecm ve alıma gelmeyen kızlar sızlerın destegı buyukkk tanrımmmmmm yaza 5 li kılolarda olacgımmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?