afiyet olsun canikomm.iyi misin bugün?
pepeti ve loxandra tebrik ederim , böyle böyle gidecek kiloolarrrr:92::92::92::92::92::92::92::92:
bir ben veremedim bu hafta kilo
menülerrimi gördünüz ben nerde yanlış yaptım
4 gün lesie ile yürüyüş yaptım halbukiiiiiiii
:96:
canım benim sıkma canını yavaş yavaş.vücut bazen duraklıyor.bak bende ne zamandır 60 ta takılıp kaldım.ama önemli değil.kiloyu korumakta önemli olan almada verirsin sıkma kendni aslada pes etme gidecek hepsi...
canım benim afiyet olsun..kahvaltımı da yazayım
*bir bardak maydanoz kürü
*1 dilim kepek ekmeği
*bir kk peynir
*bir salatalıkk
*domates
*şekersiz kış çayı
HUGOCUM umarum erken kalkıp okursun bu meşazııısabah bir diyetisyen çıktı tv ye,karatay soyadı,karatay diyeti diye bir kitap yazmıs hatta,işte o teyze diyoduki türk milletinin kilo alma sebeplerinden birisi akşam yemeğinden sonra oturup meyve yemeleridir,bundan vazgeçmek gerekir diyo kadın.biz neye inancaz yaa,herkes ayrı birşey söylüyo.:26::26:
akşam oturmaya gittim arkadasıma kısır,yaprak sarma ve büsküvili pasta vardı.ben tabak almayacam dikkat ediyorum dedim,önce olurmu dedi ama anlayışlı çıktı sağolsun ,ısrar etmedi,kazasız belasız atlattık bu akşamı daiyi geceler,mutlu rüyalar herkeseee
bugun tartılma gunumdu ve 400 gr gıtmıs suan 64 kıloyum cok mutluyum ve hepınze teskur ederımm
nugyacım, hugocum, ylccim, cimcimecım,eswcim,yolandacm, loxicim,ruzgarözgecm ve alıma gelmeyen kızlar sızlerın destegı buyukkk tanrımmmmmm yaza 5 li kılolarda olacgımmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
öncelikle akşam menümü yazayım:
4 kaşık mantar sote kaşar peynirli (aslında fırında yapacaktım ama mantarlar çok küçüktü büyüklerini bulamdım)
2 dilim çavdar ekmeği,
2 kaşık yoğurt,
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü uyanır uyanmaz.
1 salatalık,
1 domates minnak
1,5 tatlı kaşığı peynir,
5 adet zeytin,
1 bardak çay ,
1 dilim çavdar ekmeği,
şimdide yeşil çayımı içiyorum.
Tekrar günaydın kızlar...
kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez ve 2 bardak ılık suyumu içtim.
kahvaltıda ;
light ekmekten yaptığım bir tost
3 zeytin
2 ceviz içi
çok az beyaz peynir
2 bardak az şekerli açık çay.
bugun tartılma gunumdu ve 400 gr gıtmıs suan 64 kıloyum cok mutluyum ve hepınze teskur ederımm
nugyacım, hugocum, ylccim, cimcimecım,eswcim,yolandacm, loxicim,ruzgarözgecm ve alıma gelmeyen kızlar sızlerın destegı buyukkk tanrımmmmmm yaza 5 li kılolarda olacgımmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
günaydınnn arkideşleeerrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınız bugün?bendeniz çok çok iyiyim,500 gr vermişimmm,:92::92::92::92::92::92 hhh beeee,sonundaaaaa. nasıl oldu anlamadım ama sanırım kudüs hurmasının kerameti kızlarrr,şöyleki diyete başladıgımdan beri günde 1 kere zar zor wc te çıkan ben,dün hurmanın etkisiyle(7 tane yedim toplam) en az üç kere çıktım wc ye,kesinlikle kullanın bunu diyet yaparken(özellikle sennnn famirçooo ),hem öyle de güzel ki tadı tatlı ihtiyacı hiç kalmıyor,ve çok güzel doyuruyor ve kilo verdiyor,daha ne olsun,bundan iyisi şamda kayısı
pepeticimm canım benim sen de çok güzel vermişsin tebrik ederimmmm,senin için de sallıyorum arkadaşımm:92::92::92::92::92::92:
buugünnn 22 nisannnn heeep neseyleee doluyoooorr iiiiinsaaannnnnn:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
saat 7 00 1 cay bardağı kefır
7 20 maydonoz suyu
7 40 kahvaltı 1kk peynir
1 köy biber
yarım kırmısı bıber
1.5 dilim ekmem bgdy
1 domates 1 salatalı 1 cayy
3 akşamdır ara öğünlerimi abarttım galiba
günaydınnn arkideşleeerrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınız bugün?bendeniz çok çok iyiyim,500 gr vermişimmm,:92::92::92::92 hhh beeee,sonundaaaaa. nasıl oldu anlamadım ama sanırım kudüs hurmasının kerameti kızlarrr,şöyleki diyete başladıgımdan beri günde 1 kere zar zor wc te çıkan ben,dün hurmanın etkisiyle(7 tane yedim toplam) en az üç kere çıktım wc ye,kesinlikle kullanın bunu diyet yaparken(özellikle sennnn famirçooo ),hem öyle de güzel ki tadı tatlı ihtiyacı hiç kalmıyor,ve çok güzel doyuruyor ve kilo verdiyor,daha ne olsun,bundan iyisi şamda kayısı
pepeticimm canım benim sen de çok güzel vermişsin tebrik ederimmmm,senin için de sallıyorum arkadaşımm:92::92::92::92:
buugünnn 22 nisannnn heeep neseyleee doluyoooorr iiiiinsaaannnnnn:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr(nabıyon loxi bacııııııııııııııııı)
ben bugün yine çok yoğun olucimmmmmmmmmmmmm
akşam menümden başlayayım
1/2 denge sandviç ekmeği
2 kk light beyaz peynir
3 yeşil zeytin
salata
1 kadınbudu köfte
3 tk ketentohumlu yoğurt
1 güllü kuş lokumu:26:
1 hurma
sabah
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
1 dlm denge ekmek
1/2 dlm light ekmek
4-5 yaprak marul
1 hurma(glikoz şuruplu)
1 kuru kayısı
sağol canım.
doğru geçen gün kendimi fazla yordum.
ama ondan olduğunu sanmıyorum
benim 1 ay ağrısız 1 ay ağrılı oluyor bende anlayamıyorum :44:
birde dün nerdeyse yüzmeye gidecektim komşumun kızıyla
kız hasta oldu da o sebeple gidemedik
eşim tek başıma gitmeme müsade etmiyor zaten bayan seansına gidiyorum
artık yüzmeye de gitseymişim ölür müşüm herhalde
haftasonu buluşakkk bacııııııııııııııııııı1 saat içinde nereye gidipppp bişeyler yicezzzz zorrrrrrr
3-5 yk ısmarlarım tabi nolcekk,yarım porsiyonnnnnla ucuza kapatmış olurum hemmm,koruma programına girincede sen ısmarlarsınnn
canım benim en azından nerde hata yaptığını biliyorsun.daha dikkat edersen gider bak göreceksin.bende bu hafta tartılmadım regli dönemimdi artık pazartesi tartılırım bakalım ne olacak...
günaydınnn arkideşleeerrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınız bugün?bendeniz çok çok iyiyim,500 gr vermişimmm,:92::92::92::92::92::92 hhh beeee,sonundaaaaa.
haftaya cumaya kadar çok dikkat edicem
lesieye vücut alıştı mı acba
Loxiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm tebrik ediyoru canım bu liste ve hurmalarr ve tabiii ki sporrrrrr işe yaradı bence süpersinnn sabır ve azileeee hepsi de gidecek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kurtulucazz bu vıcık vıcık yağların hepsindennnnnnn:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::118::118:
hımmmmmmmmmmmmmmmmm güzellll ben biyendimmm minnak o lokumlar 1 tane yemişsin zaten bişeycik olmasss afiyet olsun fambiiitooooooooooooooo
Ttatlım geçmiş olsunnnnnnnnnnbiraz dinlen vücut hamsa spor ağır gelmiştirrr
ayyyyyyyy ben de gelseydim keşkeee Anakaryı da çoookk özledimmmmmmmmmmmmmmm hem sizi görürdüüüüüüüüüüüümmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
canıım yok kııız zamanında yiyip yiyip şiştik yaa onunçün şeetmiştim sanaa türküleriibesteni yirimmmmmmm:125::125: burda bir gönderme mi var bana aceebaaaaa bugün menün sade ve şıktı benimki çok mu oldu onu mi deyyon banaaa heeeeeee
ama yazdığım gibi yiyemedimmm şööle oldu
2 et köttesi
1 took köttesi
1yk pülavv (eveeet yaptımmmmmm yemiiiiiiiiinimi bozduuuuuuuuuummmm ulengggggggg)
mantarcıklar ve 1 yt salata olduuu kötte bi tane eksiltti 1yk pülav yidim
le yooooli lee yoli leee sormiysen hiç halımm heeeeyyyyyy
gör hugooooooooooo bu garibiiii de gör artıkkkkkkk
o videodan o videoya atlıyo kız bak sen hala görmüyosunnnnnn hugooooooooooo yoliyi de gööörrrrrrrrrrrr o da sportmennnnn o daaa spor manyaaaaaaaaaaaaa
o biiiiiiiiiiir spor delisiiiiiiiiiiiii
o biiiiiiiiiiiirrrrr eliptikkk çılgınııııııııı
o biiiirrr o biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrr sportmen yoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hah haha haahhhhh ,çok komik ya ,böyle bir tür de var demek ki,nereye gidiyorsun ha
konusmak için bahane midir nedir,evin içinde nereye gitcek kadınnn
ortada aydın bi gün olmasa da adet yerini bulsun günaydın kızlar
bugün hava yine kapalı ve şu eşimin iş durumları bi belli olamadı gitti depresyonların birinden çıkıp digerine giriyorum bıktım arrtık oooofff
canlarımmm pepitooo loxiii kız çok tepprik koyuyorum sizede ( fambukla loxinin deyimiyle ):92::92::92:
bende de 200 gr gitmiş kutlama yapacak bşi yok nebileyim yine tadım yok galiba
yok alışmaktan değil canım benim sen devam et .birde benim burda pilates hocam var kursuda var bir türlü gidemedim o ayrı mesele tabi.o derdiki spor yaptığınız gün ve sonraki gün tartılmayın.vicuc şişermiş.bir gün dinlendirin vücudu sonraki gün tartılın o gerçek kilonuzu gösterir demişti.sende öyle yap birde.hergün lesli değilde birgün lesli birgün pilates birgün, yürüyüş birgün kardiyo,artık handsini yapıyorsan değiştirerek yap istersen sporlarını birde bakalım
teşekür ederim canım benim.bugün daha iyiyim çok şiddetli olmasa da hafif bir ağrı var oda önemli değil.daha iyiyim yani...afiyet olsun canım görüşemedik bu aralar. başın nasıl oldu? bende de migren var bir tuttu mu 2 gün turşu gibi yatıyorum.
afiyet olsun şekerim
canım tebrikler:92: bu senin başarın
ohh ne güzel herkesten gider yağlarbende anneme gitmeyi düşünüyorum öğle arası orda tartılırım. tebrik ediyorum canım :92:
afiyet olsun şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?