60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pepeti ve loxandra tebrik ederim , böyle böyle gidecek kiloolarrrr:92::92::92::92::92::92::92::92:

bir ben veremedim bu hafta kilo

menülerrimi gördünüz ben nerde yanlış yaptım

4 gün lesie ile yürüyüş yaptım halbukiiiiiiii

kahvaltımı da yazayım

*bir bardak maydanoz kürü
*1 dilim kepek ekmeği
*bir kk peynir
*bir salatalıkk
*domates
*şekersiz kış çayı

Bende tartılmak istiyorum ama korkuyorum :26:
Ben 3 haftadır fılan tartılmıorum 64 e ınmıstım bı ara ama 2 hafta boyunca oyle bı yedım kı kesın 66 olmusumdur dıodum.... ya daha fazlaysam diye tartılasım yok :26:
Aslında daha az cıkmak da bı olasılık ama rıske gıremedım :2:
tırsıyorummmmmm

Buarada kilo veren herkesi kocaman kocaman tebrik ediyorum
sizi böyle gördükçe hepimizin kilo veresi gelio... Devamı fazla fazla gelir İNŞALLAHHH!!!

:96:
canım benim sıkma canını yavaş yavaş.vücut bazen duraklıyor.bak bende ne zamandır 60 ta takılıp kaldım.ama önemli değil.kiloyu korumakta önemli olan almada verirsin sıkma kendni aslada pes etme gidecek hepsi...

Yaaa di mi hergün yeni bir şey çıkıyor zaten diyetisyenler de aynı fikirde değil ki deneme tahtası oldukkkk ama mesela ben akşam yemeğimi biraz geç yediğimden çoğunlukla yeekten sonra bişey yemiyorum akşam meyve yediği çok nadir ama özellikle yaptığım bişey değil yani geç yemek yiyorum diye yemiyorum başka bişey ama hugocuk baştan beri yer 6 gibi yemek yersonra 3 saat sonra da meyve yer ve verdi yani kilo bu bile bu tezi çürütüyor bence

Canımmmmmmmmmmm süpersin tebrik ediyorum arkası da böyle güzel gelsin inşallahhhh gitsin tüm fazla yağlarr kilolarrr hepberaber kurtulalımm innşallahhhhh:92::92::92::92::92:

afiyet olsun canım görüşemedik bu aralar. başın nasıl oldu? bende de migren var bir tuttu mu 2 gün turşu gibi yatıyorum.

afiyet olsun şekerim

canım tebrikler:92: bu senin başarın

ohh ne güzel herkesten gider yağlar bende anneme gitmeyi düşünüyorum öğle arası orda tartılırım. tebrik ediyorum canım :92:

saat 7 00 1 cay bardağı kefır
7 20 maydonoz suyu

7 40 kahvaltı 1kk peynir
1 köy biber
yarım kırmısı bıber
1.5 dilim ekmem bgdy
1 domates 1 salatalı 1 cayy

afiyet olsun şeker

Loxiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm tebrik ediyoru canım bu liste ve hurmalarr ve tabiii ki sporrrrrr işe yaradı bence süpersinnn sabır ve azileeee hepsi de gidecek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kurtulucazz bu vıcık vıcık yağların hepsindennnnnnn:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::118::118:

hımmmmmmmmmmmmmmmmm güzellll ben biyendimmm minnak o lokumlar 1 tane yemişsin zaten bişeycik olmasss afiyet olsun fambiiitooooooooooooooo

Ttatlım geçmiş olsunnnnnnnnnn biraz dinlen vücut hamsa spor ağır gelmiştirrr

ayyyyyyyy ben de gelseydim keşkeee Anakaryı da çoookk özledimmmmmmmmmmmmmmm hem sizi görürdüüüüüüüüüüüümmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:

günaydınnn arkideşleeerrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınız bugün?bendeniz çok çok iyiyim,500 gr vermişimmm,:92::92::92::92::92::92hhh beeee,sonundaaaaa.

ortada aydın bi gün olmasa da adet yerini bulsun günaydın kızlar
bugün hava yine kapalı ve şu eşimin iş durumları bi belli olamadı gitti depresyonların birinden çıkıp digerine giriyorum bıktım arrtık oooofff
canlarımmm pepitooo loxiii kız çok tepprik koyuyorum sizede ( fambukla loxinin deyimiyle ):92::92::92:
bende de 200 gr gitmiş kutlama yapacak bşi yok nebileyim yine tadım yok galiba

Son düzenleyen: Moderatör:
haftaya cumaya kadar çok dikkat edicem

lesieye vücut alıştı mı acba

yok alışmaktan değil canım benim sen devam et .birde benim burda pilates hocam var kursuda var bir türlü gidemedim o ayrı mesele tabi.o derdiki spor yaptığınız gün ve sonraki gün tartılmayın.vicuc şişermiş.bir gün dinlendirin vücudu sonraki gün tartılın o gerçek kilonuzu gösterir demişti.sende öyle yap birde.hergün lesli değilde birgün lesli birgün pilates birgün, yürüyüş birgün kardiyo,artık handsini yapıyorsan değiştirerek yap istersen sporlarını birde bakalım

Son düzenleme:

gel topişimm gel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ne küsel olurduuuuuuuuuuuuuuuuu

canıım yok kııız zamanında yiyip yiyip şiştik yaa onunçün şeetmiştim sanaa türkülerii
akşam o kadar çıgırdım hugocuuma duymadı okumadı yazdıklarımı bende küstüm siporrr yapmadım hugom görmiycekse ne alemi var didim
şaka bi yana canım çok sıkkındı onunçün yapmadım

hah haha haahhhhh ,çok komik ya ,böyle bir tür de var demek ki,nereye gidiyorsun ha
konusmak için bahane midir nedir,evin içinde nereye gitcek kadınnn

benim kocişim çok ilginçtir çook

niye kızzzzzzzzzzzzzzzzz Allah Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tepriklerrrrrrrrrrrrr sana da cicimmmmmmmmmmmm:92::92::92::92::92::92:

dün gece yaptım leslie bakalım yarrın sabah tartıda birşey değişecek miiiii

jullian ile 30 günde incelme diye birşey varmış aslındaa

videosunu evdeki bilgisayara kaydettim

leslie yi bıraksam mı acabbaa

teşekür ederim canım benim.bugün daha iyiyim çok şiddetli olmasa da hafif bir ağrı var oda önemli değil.daha iyiyim yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…