dün gece yaptım leslie bakalım yarrın sabah tartıda birşey değişecek miiiii
jullian ile 30 günde incelme diye birşey varmış aslındaa
videosunu evdeki bilgisayara kaydettim
leslie yi bıraksam mı acabbaa
dün gece yaptım leslie bakalım yarrın sabah tartıda birşey değişecek miiiii
jullian ile 30 günde incelme diye birşey varmış aslındaa
videosunu evdeki bilgisayara kaydettim
leslie yi bıraksam mı acabbaa
sagolasın fambukumniye kızzzzzzzzzzzzzzzzz Allah Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tepriklerrrrrrrrrrrrr sana da cicimmmmmmmmmmmm:92::92::92::92::92::92:
yok alışmaktan değil canım benim sen devam et .birde benim burda pilates hocam var kursuda var bir türlü gidemedim o ayrı mesele tabi.o derdiki spor yaptığınız gün ve sonraki gün tartılmayın.vicuc şişermiş.bir gün dinlendirin vücudu sonraki gün tartılın o gerçek kilonuzu gösterir demişti.sende öyle yap birde.hergün lesli değilde birgün lesli birgün pilates birgün, yürüyüş birgün kardiyo,artık handsini yapıyorsan değiştirerek yap istersen sporlarını birde bakalım
aa ben bunu bilmiyorum. yani spordan sonra vucudun şiştiini ala ala
ben pazartesiden beri cardio yapmadım acaba ondan mı 200 gr cık verdim
canım benim giden 200 gr için gelsin ..:92::92::92:
Bende tartılmak istiyorum ama korkuyorum :26:
Ben 3 haftadır fılan tartılmıorum 64 e ınmıstım bı ara ama 2 hafta boyunca oyle bı yedım kı kesın 66 olmusumdur dıodum.... ya daha fazlaysam diye tartılasım yok :26:
Aslında daha az cıkmak da bı olasılık ama rıske gıremedım :2:
tırsıyorummmmmm
pepeti ve loxandra tebrik ederim , böyle böyle gidecek kiloolarrrr:92::92::92::92::92::92::92::92:
bir ben veremedim bu hafta kilo
menülerrimi gördünüz ben nerde yanlış yaptım
4 gün lesie ile yürüyüş yaptım halbukiiiiiiii
sagolasın cimicimmm
bu arada iyi olmana sevindim.. boşver !!
erkek milleti hiç kıymet bilmez zaten.. üzülme... sen kızına ve işine sarıl, önce Allah'a sonra kendine güven dimdik ayakta dur!!.. zaten öylesindir eminim ama önemine binaen bir daha söylemek istedim tatlım
ortada aydın bi gün olmasa da adet yerini bulsun günaydın kızlar
bugün hava yine kapalı ve şu eşimin iş durumları bi belli olamadı gitti depresyonların birinden çıkıp digerine giriyorum bıktım arrtık oooofff
canlarımmm pepitooo loxiii kız çok tepprik koyuyorum sizede ( fambukla loxinin deyimiyle ):92::92::92:
bende de 200 gr gitmiş kutlama yapacak bşi yok nebileyim yine tadım yok galiba
yaaaa gelsemm hacııııııııııııı valla çok güzel olurrrrrgel topişimm gel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ne küsel olurduuuuuuuuuuuuuuuuu
canıım yok kııız zamanında yiyip yiyip şiştik yaa onunçün şeetmiştim sanaa türkülerii
akşam o kadar çıgırdım hugocuuma duymadı okumadı yazdıklarımı bende küstüm siporrr yapmadım hugom görmiycekse ne alemi var didim
şaka bi yana canım çok sıkkındı onunçün yapmadım
benim kocişim çok ilginçtir çook
günaydıııııın kızlarrrrrrr,nasılsınız bakalım herkes iyiydir umarım
sizlere hemen kahvaltımı yazıorum malum misafirtlerim var bugün işler beni bekler
1 kupa şekersiz açık çay
2 dilim tam buğday ekmeği
2kk peynir
1 yımırtaaaaaaa
1tk acı sos
1 salatalık
1 domates
1 köy biberi
3 zeytin
dereotu
maydonoz
2tk pekmez
2 yk yoooorttt
galiba bu kadar.pilates yapmıycam ebruyla.çünkü onlar streching yapıcak bugün oysa benm karın kalça bacak çalışmam lazım işlerimi yolşuna koyayım kendim yaparım hepiciğinizi öptümm
afeerim şeker kardeşim benimmçok teşekkür ederim canım benim çok haklısın.takmıyorum artık.oluruna bıraktım artık...
Ama amaaa olmaz kiiiiiiiiiiiiiiiiii canım benim herşey güzel olacak inşallahhhhh Allah herşeyin hayırlsını bilir ve verirne demek kutlıycak bişey yokk 200gr 200gr dırrrrrrrrr hemmmeeennn sallıyorummmmm :92::92::92::92::92::92::92: arkası daha çok gelsin inşallahhh gidecek bu yağlarrr kilolarr gidecekkkkkkkk
yaaaa gelsemm hacııııııııııııı valla çok güzel olurrrrr
hee yazın yediğimiz hurmalar kışın tırmaladııııııı ama bu hurmalar başka hurmalarrrrrr neyse artık daha az tırmalıyo yakında hiç tırmalamıycak inşallahhhhhh
bu ara keyifsizsin ama düzelicek herşey arada böyle bi motivasyon eksikliği oluyo ama spora devammmm durmakk yokkkkkkkk azimle halledicezz bu işi inşallahhhhhh
günaydıııııın kızlarrrrrrr,nasılsınız bakalım herkes iyiydir umarım
sizlere hemen kahvaltımı yazıorum malum misafirtlerim var bugün işler beni bekler
1 kupa şekersiz açık çay
2 dilim tam buğday ekmeği
2kk peynir
1 yımırtaaaaaaa
1tk acı sos
1 salatalık
1 domates
1 köy biberi
3 zeytin
dereotu
maydonoz
2tk pekmez
2 yk yoooorttt
galiba bu kadar.pilates yapmıycam ebruyla.çünkü onlar streching yapıcak bugün oysa benm karın kalça bacak çalışmam lazım işlerimi yolşuna koyayım kendim yaparım hepiciğinizi öptümm
afeerim şeker kardeşim benimm
kız valla kızkardeşlerim gibi oldunuz üzülseniz bende üzülüyorum hee :26::26:
canımmmmm neruşummm çok haklısın dadlumm
valla iyi ki varsınn
iyi ki varsınız kızlarr
ne zamandır leslie yapıyorsun ve geçen hafta kaç kilo gitti onu bilellim önce
Kızlar bir yandan da yemeğimi koydum ocağa.
zeytinyağlı kabaklı taze fasülye pişiriyorum
yine malzemeyi fazla koydum sanırım artık yemeğimi 4 gün yerim
Allah tan zeytinyağlıya bişeycik olmuyor
3 hafta yaptım 2kilo verdim
bu hafta vermedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?