60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne zamandır leslie yapıyorsun ve geçen hafta kaç kilo gitti onu bilellim önce

aaaaaaaa hayır bırakma ben leslinin çok faydası olduğunu düşünüyorum.bende bu akşam belki yaparım duruma göre buakşam olmasada yarım mutlaka yapacağım.bakalım inşallah bende p.tesi tartıldığımd avermiş olurum inşallah.en kötü spor gene iyidir okey.hareketsiz oturmaktan bence..

aa ben bunu bilmiyorum. yani spordan sonra vucudun şiştiini ala ala
ben pazartesiden beri cardio yapmadım acaba ondan mı 200 gr cık verdim

canım benim giden 200 gr için gelsin ..:92::92::92:

sagolasın cimicimmm
bu arada iyi olmana sevindim.. boşver !!
erkek milleti hiç kıymet bilmez zaten.. üzülme... sen kızına ve işine sarıl, önce Allah'a sonra kendine güven dimdik ayakta dur!!.. zaten öylesindir eminim ama önemine binaen bir daha söylemek istedim tatlım

Ttatlım bence düzenli olarak haftada bir tartıl çünkü tartılmazsan gidişatı göremeyeceksin ve önlem de almazsın bu durumda tartılmak insanı geriyor evet ama kendine de getiriyorrr bi çeki düzen veriyosun yaptığın hataları gözden geçiriyosunn kontorllü olmanı sağlıyo o yüzden inatla her hafta tartıl napalımm el birliğiyle halledicez bu işi en azından yanlışlarımızı gözden geçirirzzz tekrarlamayızzz gidecekk bu yağlarrr kilolarrrrrrrrrrr azimlee sabırlaa gidecekkkkkk inşallahhh kurtulucazz hepimiz deeee:13::13:

İnan bazen oluyor canım benim benim yaa benim de veremediğim haftalar olduu ama azimle sabırla devam edicezz zyanlışlarımız gözden geçiriceezzzzz ve heberaber başarıcazzzzzzz işiiii

çok teşekkür ederim canım benim çok haklısın.takmıyorum artık.oluruna bıraktım artık...

Ama amaaa olmaz kiiiiiiiiiiiiiiiiii canım benim herşey güzel olacak inşallahhhhh Allah herşeyin hayırlsını bilir ve verir ne demek kutlıycak bişey yokk 200gr 200gr dırrrrrrrrr hemmmeeennn sallıyorummmmm:92::92::92::92::92::92::92: arkası daha çok gelsin inşallahhh gidecek bu yağlarrr kilolarr gidecekkkkkkkk

gel topişimm gel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ne küsel olurduuuuuuuuuuuuuuuuu
yaaaa gelsemm hacııııııııııııı valla çok güzel olurrrrr

hee yazın yediğimiz hurmalar kışın tırmaladııııııı ama bu hurmalar başka hurmalarrrrrr neyse artık daha az tırmalıyo yakında hiç tırmalamıycak inşallahhhhhh

bu ara keyifsizsin ama düzelicek herşey arada böyle bi motivasyon eksikliği oluyo ama spora devammmm durmakk yokkkkkkkk azimle halledicezz bu işi inşallahhhhhh

günaydıııııın kızlarrrrrrr,nasılsınız bakalım herkes iyiydir umarım

sizlere hemen kahvaltımı yazıorum malum misafirtlerim var bugün işler beni bekler

1 kupa şekersiz açık çay
2 dilim tam buğday ekmeği
2kk peynir
1 yımırtaaaaaaa
1tk acı sos
1 salatalık
1 domates
1 köy biberi
3 zeytin
dereotu
maydonoz
2tk pekmez
2 yk yoooorttt

galiba bu kadar.pilates yapmıycam ebruyla.çünkü onlar streching yapıcak bugün oysa benm karın kalça bacak çalışmam lazım işlerimi yolşuna koyayım kendim yaparım hepiciğinizi öptümm

canım benim afiyet olsun ne güzel bol çeşitli bir kahvaltı olmuş.

Kızlar bir yandan da yemeğimi koydum ocağa.

zeytinyağlı kabaklı taze fasülye pişiriyorum

yine malzemeyi fazla koydum sanırım artık yemeğimi 4 gün yerim

Allah tan zeytinyağlıya bişeycik olmuyor

çok teşekkür ederim canım benim çok haklısın.takmıyorum artık.oluruna bıraktım artık...
afeerim şeker kardeşim benimm
kız valla kızkardeşlerim gibi oldunuz üzülseniz bende üzülüyorum hee :26::26:

canımmmmm neruşummm çok haklısın dadlumm
valla iyi ki varsınn
iyi ki varsınız kızlarr

afiyet olsun canım

canım benim çok teşekkür ederim.bende sizleri yakın hissettiğim için anlattım zaten çok sağolun.

Kızlar 2 gündür fazla acıkıyordum doymuyordum ya

birkaç gündür yeşil çaylı karışımı ihmal ediyorum içmiyordum onu içince iştahım güzel kesiliyor.

Herhalde bu nedenle acıktığımı düşünüyorum . Birde bugün ya da yarın regl olcam

ondan da olabilir değil mi doymayışımın nedeni....

hmm ilginç bi yemege benziyooo ve leziz
kız nilmısra kocan geldi mi operasyondan ? evde galiba sesin çıkmıyo mutlusun

merhabalar bayanlar ben yine geldim aranıza. belki hatırlrsınız diyet yapma kararı alıp da yapamayan şahsın ta kendisiyim:)
sadede gelecek olursam ayın 18inden beri diyetteyim(pazartesiye ddenk gelmiş ama öyle bir amacım yoktu) ben geçen sene 13 nisan 13 temmuz arası diyet yapıp yaklaşık 11 -12 kilo vermiştim ve çok da sağlıklıydı. ancak daha sonra tatlı merakım tavan yaptı ki hayatımda hiç tatlı yemişliğim yoktur. sonraki denemelerimde hep tatlı yüzünden diyetleri bozdum krize giriyordum çünkü. final döneminde sabahlamaktan ve gece yemek yemekten 3 kilocuk almıştım. şlimdi önce o 3 kiloyu atmak istiyorum. daha sonra 7 kilo daha verip 61 olmak istiyorum. boyum 1.70. tatlı krizine girdiğim için de ilk gün çayla 3 tane lokum yedim( birden kısmadım kendimi yavaş yavaş) sonraki gün 2 tane. sonraki gün etiformun limonlu bisküvisinden yedim. sonraki gün yani dün orta şekerli türk kahvesi içmekle yetindim tatlı olarak. ve çayımın şekerini de kısmayı düşünmüyorum. yalnız bu sefer cidden kararlıyım çünkü dün arkadaşım albeni kek almış bana verdi yemedim. trende çikolatalı bisküvi ikram ettiler hiç açmadan çantama attım. lokumları yememin sebebi de birden tatlıyı kesip krize girmemek içindi. sonra diyet miyet kalmıyor çünkü.
benim için kilo çok büyük mutsuzluk ve çok korkuyorum eski halime dönmekten. doğru düzgün kilo verip ideal kiloma yaklaşıp orda kalmak istiyorum. inşallah da bunu başaracağım. bu sefer. sizde nasıl durumlar? önceden istikrarsızlık abidesi olan bu vatandaşı kabul edecek misiniz tekrar aranıza??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…