evet canım regl öncesi bende de doyma hissi bi kaç gün kayboluyorKızlar 2 gündür fazla acıkıyordum doymuyordum ya
birkaç gündür yeşil çaylı karışımı ihmal ediyorum içmiyordum onu içince iştahım güzel kesiliyor.
Herhalde bu nedenle acıktığımı düşünüyorum . Birde bugün ya da yarın regl olcam
ondan da olabilir değil mi doymayışımın nedeni....
günaydıııııın kızlarrrrrrr,nasılsınız bakalım herkes iyiydir umarım
sizlere hemen kahvaltımı yazıorum malum misafirtlerim var bugün işler beni bekler
1 kupa şekersiz açık çay
2 dilim tam buğday ekmeği
2kk peynir
1 yımırtaaaaaaa
1tk acı sos
1 salatalık
1 domates
1 köy biberi
3 zeytin
dereotu
maydonoz
2tk pekmez
2 yk yoooorttt
galiba bu kadar.pilates yapmıycam ebruyla.çünkü onlar streching yapıcak bugün oysa benm karın kalça bacak çalışmam lazım işlerimi yolşuna koyayım kendim yaparım hepiciğinizi öptümm
ya canım leslie işe yaradın mı gerçekten? Bana aksine kilo aldırıyor leslie :s ve su tutuyor vücudum
evet canım regl öncesi bende de doyma hissi bi kaç gün kayboluyor
yeşilçayı ihmal etme iştah kesiyor ben de haftasonları ihmal ediyordum cozutma ile sonuçlanıyordu:18::18: Artık dikkat edicem
tatlım 3 haftada 2 kilo süper bir sonuç.
Ben ayda 2 kilo zor veriyorum yaa baştan beri hep böyleydi.Sen o çabuk giden ilk kiloları vermişsin artık işin daha zorlaşıcak ama yavaşta olsa gidicek moral bozmak yok haftaya daha iyi sonuç alacağındna eminim ben
HUGOCUM umarum erken kalkıp okursun bu meşazııısabah bir diyetisyen çıktı tv ye,karatay soyadı,karatay diyeti diye bir kitap yazmıs hatta,işte o teyze diyoduki türk milletinin kilo alma sebeplerinden birisi akşam yemeğinden sonra oturup meyve yemeleridir,bundan vazgeçmek gerekir diyo kadın.biz neye inancaz yaa,herkes ayrı birşey söylüyo.:26::26:
bebeişim senin boyun kaç 59 kilo çok deil zaten 53 olunca çok zayıf olmucakmısın:)merak ettimTekrar günaydın kızlar...
kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez ve 2 bardak ılık suyumu içtim.
kahvaltıda ;
light ekmekten yaptığım bir tost
3 zeytin
2 ceviz içi
çok az beyaz peynir
2 bardak az şekerli açık çay.
cnm merak etme arada duraklamalar herkeste oluo biraz değişlik yap menünde sporunda işe yarar kanıtlandı.pepeti ve loxandra tebrik ederim , böyle böyle gidecek kiloolarrrr:92::92::92::92::92::92::92::92:
bir ben veremedim bu hafta kilo
menülerrimi gördünüz ben nerde yanlış yaptım
4 gün lesie ile yürüyüş yaptım halbukiiiiiiii
tabi ki canım hoşgeldin aramıza.merhabalar bayanlar ben yine geldim aranıza. belki hatırlrsınız diyet yapma kararı alıp da yapamayan şahsın ta kendisiyim:)
sadede gelecek olursam ayın 18inden beri diyetteyim(pazartesiye ddenk gelmiş ama öyle bir amacım yoktu) ben geçen sene 13 nisan 13 temmuz arası diyet yapıp yaklaşık 11 -12 kilo vermiştim ve çok da sağlıklıydı. ancak daha sonra tatlı merakım tavan yaptı ki hayatımda hiç tatlı yemişliğim yoktur. sonraki denemelerimde hep tatlı yüzünden diyetleri bozdum krize giriyordum çünkü. final döneminde sabahlamaktan ve gece yemek yemekten 3 kilocuk almıştım. şlimdi önce o 3 kiloyu atmak istiyorum. daha sonra 7 kilo daha verip 61 olmak istiyorum. boyum 1.70. tatlı krizine girdiğim için de ilk gün çayla 3 tane lokum yedim( birden kısmadım kendimi yavaş yavaş) sonraki gün 2 tane. sonraki gün etiformun limonlu bisküvisinden yedim. sonraki gün yani dün orta şekerli türk kahvesi içmekle yetindim tatlı olarak. ve çayımın şekerini de kısmayı düşünmüyorum. yalnız bu sefer cidden kararlıyım çünkü dün arkadaşım albeni kek almış bana verdi yemedim. trende çikolatalı bisküvi ikram ettiler hiç açmadan çantama attım. lokumları yememin sebebi de birden tatlıyı kesip krize girmemek içindi. sonra diyet miyet kalmıyor çünkü.
benim için kilo çok büyük mutsuzluk ve çok korkuyorum eski halime dönmekten. doğru düzgün kilo verip ideal kiloma yaklaşıp orda kalmak istiyorum. inşallah da bunu başaracağım. bu sefer. sizde nasıl durumlar? önceden istikrarsızlık abidesi olan bu vatandaşı kabul edecek misiniz tekrar aranıza??
ya canım leslie işe yaradın mı gerçekten? bana aksine kilo aldırıyor leslie :S ve su tutuyor vücudum
hmm ilginç bi yemege benziyooo ve leziz
kız nilmısra kocan geldi mi operasyondan ? evde galiba sesin çıkmıyo mutlusun
yok canım yaaa inanmayalım bence herşeye hugoda hep yer meyve akşamları yemekten sonra bende mutlaka ama mutlaka yerim çocukluktan beri böle alıştık çünkü annem hep soyardı bize meyve akşamları.ve ben çok güzel kilo verdim hiç bi sorun olmadı.ben meyveye bayılırım sevmedğim meyve yoktur benm hatta şu an korumadayım ya şımardım porsiyonu bile saymıorum belki 4 orsiyonu geçio gelecek zarar meyveden gelsin varsa eğer o yediğimz tatlılar hamur işlerin kızartmaların yanında meyvenin iğne ucu kadar zararı olacağını sanmıorum
bebeişim senin boyun kaç 59 kilo çok deil zaten 53 olunca çok zayıf olmucakmısın:)merak ettim
cnm merak etme arada duraklamalar herkeste oluo biraz değişlik yap menünde sporunda işe yarar kanıtlandı.
kilo verenleri teppprik ediprmmm loxiiiiii,pepetiii,200gr.veren yoooollliiii
kızlarr leslie yapanlar sakın ha siz siz olun leslie yi asla bırakmayın haftada 3 gün birer gün ara ile ben 45 dk yaptım.ve kilollarımı verdim çok büyük faydası var leslie nin hülya da neruda da yaptı leslie biz çok güzel kilolar verdik leslie bence harika yağ yakmak için abartmadan haftada 3 gün yapın bakın faydası olcak.,
bu arada akşam kocişle bizim yürüyüş parkında 2 tur attık benm bebiş yoruldu hemen.
oooooohhhhhooooo dedim sen daha bu yavaş yürüyüşle 2 turda böle oldun nasıl yapıcaz biz bu işi dedim dur bu ısınma turuydu dio
havalar bir ısınsın yürüycez inşalaahhh.
şimdiiik mutfağa gidiorum yemeklerimi yapayım sonra ev işlerine döneyim inşallah .arada gizli gizli de sizi takip etcemmmm
yok canım yaaa inanmayalım bence herşeye hugoda hep yer meyve akşamları yemekten sonra bende mutlaka ama mutlaka yerim çocukluktan beri böle alıştık çünkü annem hep soyardı bize meyve akşamları.ve ben çok güzel kilo verdim hiç bi sorun olmadı.ben meyveye bayılırım sevmedğim meyve yoktur benm hatta şu an korumadayım ya şımardım porsiyonu bile saymıorum belki 4 orsiyonu geçio gelecek zarar meyveden gelsin varsa eğer o yediğimz tatlılar hamur işlerin kızartmaların yanında meyvenin iğne ucu kadar zararı olacağını sanmıorum
Bebeişim senin boyun kaç 59 kilo çok deil zaten 53 olunca çok zayıf olmucakmısın:)merak ettim
cnm merak etme arada duraklamalar herkeste oluo biraz değişlik yap menünde sporunda işe yarar kanıtlandı.
Kilo verenleri teppprik ediprmmm loxiiiiii,pepetiii,200gr.veren yoooollliiii
Kızlarr leslie yapanlar sakın ha siz siz olun leslie yi asla bırakmayın haftada 3 gün birer gün ara ile ben 45 dk yaptım.ve kilollarımı verdim çok büyük faydası var leslie nin hülya da neruda da yaptı leslie biz çok güzel kilolar verdik leslie bence harika yağ yakmak için abartmadan haftada 3 gün yapın bakın faydası olcak.,
bu arada akşam kocişle bizim yürüyüş parkında 2 tur attık benm bebiş yoruldu hemen.
Oooooohhhhhooooo dedim sen daha bu yavaş yürüyüşle 2 turda böle oldun nasıl yapıcaz biz bu işi dedim dur bu ısınma turuydu dio
Havalar bir ısınsın yürüycez inşalaahhh.
şimdiiik mutfağa gidiorum yemeklerimi yapayım sonra ev işlerine döneyim inşallah .arada gizli gizli de sizi takip etcemmmm
Kızlar 2 gündür fazla acıkıyordum doymuyordum ya
birkaç gündür yeşil çaylı karışımı ihmal ediyorum içmiyordum onu içince iştahım güzel kesiliyor.
Herhalde bu nedenle acıktığımı düşünüyorum . Birde bugün ya da yarın regl olcam
ondan da olabilir değil mi doymayışımın nedeni....
inşallah ya bu hafta 65 li rakamları görürüm diye ümit ediyordum moralim bozuldu
yok hayatım eşim daha dönmedi
takılıyorum işte öyle kendi kendime ... :86:
bırakmıyorum o zaman leslie yi
bir gün leslie bir gün julian yapayım o zamn nasıl olur canım yaa
moralim çok bozuldu bugünnnnnnBir akıl ver bana
aa ne dedim ben moral bozmak yooookinşallah ya bu hafta 65 li rakamları görürüm diye ümit ediyordum moralim bozuldu
Yaw niye moralini bozuyon kineee
Ben ne yapayım ben 1 ay olcak nerdeyse daha şuraya müjdeli bir haber duyuramadım
ühü ühü üüüüü
Tatlışım boyum 1.55 dıknazım dıknazzzz
arkadaşlarım diyor iyisin böyle niye kilo vermek istiyorsun ?
yine de fazlam var ... bekarken 47 kilocuktum gerçi o zaman da fazla çirozmuşum
yaw niye moralini bozuyon kineee
ben ne yapayım ben 1 ay olcak nerdeyse daha şuraya müjdeli bir haber duyuramadım
canımmm demek ki sende bendensinn
benim ki bugün geliyor ama haftasonu için. Pazar akşam yine gidicek. Fakat mayıs ayından itibaren artık istanbulda olacak
canım jillian cepte dursun o muhimmatı hemen kullanma
bir hafta daha lesli ile devam et sonraki hafta jillian yap dönüşümlü olarak
aa ne dedim ben moral bozmak yooook
ben bugün neler yedimmmmmm
kahvaltımmmm
2 adet lıght üçgen peynir
4 adet minnak yeşil zeytin
1 ince dilim hindi salamı
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 minnak salatalık
1 domatesss
bir tutam maydoooooooo
sonra da yeşil çayımııı hüüpppletttimmmmmmm
şuana kadar 1lt su içtimmmm regl sebebiyle biraz sancım var kardiyo yapamayabilirim ama plates kalça-bacak yapıcam inşallahhhhhh
olsun kızz,bodur tavuk hep piliç kalırmışş,pilicim benimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?