60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım teşekkuler ay bu regl ağrıları hiç bitmedi bendeded evleeince gecer dediler doğurunca gecer dediler yokkk

Canım benim seni de çok tebrik ediyorum.

Maşallah sen çok düzenli bir şekilde kilo veriyorsun .. devamı da gelsin İnşallah..

tesekkurler canım totişler kuçulcekkkk hepbereber inş..

küçülsün totişlerrrr canım bacak vıdeo diyosunya bana yollman mumkunmuuu

tesekkurler canımmmm

ara öğün 3 kuru kayısı
1 yesl cay
1 limonlu busküvi

yarın 23 nisan bugun prova yapıyız da yazamadım :87::87::124::124::124::124::123:

Nerudaaa bişey sorcam canım

tuzlu çubuk kraker atıştırsam arada sakıncası olur mu ?

canım onu istiyo benim :84:

:125::125::125: herkesin kahvaltısi guzel ve ölçulu ama neruş ve kukulinin ki pek geniş ve göz alıcııı

Son düzenleme:
anneciğimi aradım taze fasulye yapmış yanına bol yeşillikli salata yap yeter dedim.
canım annem benim yaaa iyi ki aynı yerdeyiz

benim totişler küçükmesin yaa,zaten azcık vargöbüş gitsin sadeceee

gny dın kızlar platesimi yaptım geldim uzadım 500 grda vermişim herkesi tbrkediyorum verenleri

lesliyi kesinlikle bırakmayın ben onla verdim diyebilirimmmm:92::92::92::92:

neruşa sormuşsun emme sakın yeme boşver kutüüü onlarrr glisemik indeks bakımından ikindin saldırtır herşeye yersen döverim seni tamam mmıı:117::117::117::117:

gny dın kızlar platesimi yaptım geldim uzadım 500 grda vermişim herkesi tbrkediyorum verenleri

oooo çok güzel vermişsin,sana da teprik koyuyoz canımmmm:92::92::92::92::92:

kilon da azmış,50lere düşünce daha zor oluyodur dimi kilo vermek?:26:

Merhaba kızlar.
malum bugün evdeyim..
Ve evde olunca da fırsatım olmuyo bakmaya...
Şimdi minik canavar uyumuşken bi merhaba diyeyim size dedim..
Kahvaltım herzamanki gibiydi.
Akşam yemeğimde :))
Şİmdi de yeşil çay içiyorum..
Herkesler afiyet olsun..
Bi daha giremezsem iyi haftasonları diliyorum..

benim totişler küçükmesin yaa,zaten azcık vargöbüş gitsin sadeceee

ay benim heryerim aynı mayallh 64 kilo kol bacak totiş göbiş eşit dağılış biraz kilo alsam kütk bigi olcammm

benim heryer aynı gidiyooo senen dursun kardeş totişinie bişi demedim yanee:82::82::82::82:

ahhhhh keşkemmm keşkem keşkemm keşşşkemmm yapabilseydik keşkeemmmmmmmm mersi balımmmmmmmmmmmmmmmm

pilicimiiii karıçırdııılarrrrr suyuna da püüüülavv piiişiiirrrdiiileerrrrrrrrr ammaannnn piliciiiiiimmmmmmmm

tatlım videoyu gönderemiyorum çünkü çok büyükkk ama ebru şallı tan yaz kendi sitesinde var tüm videolarııı ben de ordan yapıyorummmm

olmazzzzzzzzzz yani illa yiyceksen 5-6 tane ye ama bir paket yemeeeeeee yani masum bir şey aslında çok kalorili değil eğer ekmekle dengelersen olabilir regl olucaksın şimdi acıdım bakkkkkk sen kaçamak da yapmıyosun 1 aydır bu kaçamak olsunnn y birazzzcık 10 tane falan hadiiiii

yok anacım yok hepsiburada dan aldık güvenli site diye daha göndermediler

haftaya gelirse iyi olur valla yoksa ne yapcam bilmiyorum kızıyom artık

canım o site güvenilir bence de korkma gelir. arayıp sorsaydın keşke. bide bi çok malzeme bir arada ya ondan gecikmiş olabilir. ara bi sor bakalım merak ettim valla ahayy sankim benim siparişim gecikti heee bana nolyuosa

bahar geldi bülbül gibi şakıyorum bi türküde sana yakem he

hülyaaaa tebrik ederim
hülyaa süpersin sen
hüllyaaaaa
:92::92::92:

Hımmmm tamam canım yimeeeem

ama kalorisi çok az,bir küçük paket 160 kkal.başka bir aburcuburdan iyi değil mi?şekerli değil sonucta.

ama sen evdesin canım,bir sürü atıştırmalık bulabilirsin,hem kilo da vermedin daha,az kilo ver de sonra başlarsın küçücük kaçamaklara,

tşkler canım şarkında çok güzelolmuş tşklerrrrrrrrrr

kız yeceleeee
hani yoktun pazartesiye kadar. eneeee göz kırpmaya gelmişşşş
afiet olsun kolay gelsin dadlummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…