60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

türkülere :
yufka yürekli neruşummm

sagol canım evet son2aydır artık 500 .700 gibi gidiyor yaklaştıkça

ayda mı 500-700 gr veriyorsun

teşekkürler canım .sanada iyi hafta sonları...
gny dın kızlar platesimi yaptım geldim uzadım 500 grda vermişim herkesi tbrkediyorum verenleri

lesliyi kesinlikle bırakmayın ben onla verdim diyebilirimmmm:92::92::92::92:
canım benim tebrikler.:92::92::92::92::92:ayyyyyyy ne güzel herkesler veriyor kilocukları ben takılıp kaldım.pes etmeyeceğim vereceğim inşallah...

Ya ben dün çabuk olsun bitsin die ısınmadan pılates yaptm....
bugün karnım ve boynum tutuk durumda hapsırıp oksururken bile agrıo
İnşallah akşam yapabilirim... Bu arada leslie yi de merak ettim açıkçası akşam netten bakıyım bu kadar övdünüz canım...
Ay ne kötüymüş bidaha ısınmadan asla bişicik yapmam bu ne yahu
Bu arada Limonlu yeşilçayımı içtim içim ekşidiii (bu hissi seviyorum sanırım tatlı isteğim gidio)

canımın içi mesele bazen kalori değil önemli olan bize sonradan verdiği etki küçük sütlü çikolata da 100 kolori bir meyve az ye onu ye hergun olur mu olmaz sonradan o tarz yıycekler bisküvi kek pasta çikolata ğibi seyler bizim kan sekerımizi etkilediği işin 3-4 saat sonra saldırma moduna giriryoruz bence yeme onun yerine muz kuru meyvelerden yeee

gecen gün ya az bi patates salatası yaedım eve gittim anlayamadım kendimi dur diyemedim kızımınkıleri yiyip yiip son bu diyodum sonra düsundum neden bugun büle oldum ki dedim patates salatsı gelldi aklıma bi daha çok dikkat etcem önce kalorisi azsa yıyeblyodum ama artık yokkk

canım ama tuzlu cubuk bisküvi,kek,pasta,çikolata gibi değil ki,şeker yok bir kere içinde.tek eksi atarfı beyaz undan yapılması olabilir(simit de öyle değil mi dengeleyip yiyebiliyoruz sonucta),ben zaten suan evde oldugum için atıstıracak cok sey var,meyve kuruyemiş hurma gibi,,ama dışarda olsam,ara öğün yapcak bişey olmasa rahatca tercihe edebilirim tuzlu çubuk,iştah açtigını da düşünmüyorum,bayağı doyuruyor beni,naçizane fikrim aşkım,herkes dilediğini yapmakta serbest tabii ki

bak buna katılırım patates doyurmuyor hiçbenim diyette var maalef patates haşlama ve püre,mecbur yiyorum arada bir

sagol canım evet son2aydır artık 500 .700 gibi gidiyor yaklaştıkça

süppersin tatlım tebrik ediyorummmmmmm:92::92::92::92::92::92::92: gidecekkk tüm fazla kilolarrr yağlarrrrr kurtulucazzz hepberaber inşallahhhhhhhhhhhhhh:13::13:

teşekkürler canım .sanada iyi hafta sonları...

canım benim tebrikler.:92::92::92::92::92:ayyyyyyy ne güzel herkesler veriyor kilocukları ben takılıp kaldım.pes etmeyeceğim vereceğim inşallah...

sagol canım meraketme gidecek benim hiç veremedigim haftalar oldu pes etme

sözde diyete girdim 1 kg almısım
Üzülme canım baştan benimde öyle oldu hemde 1buçuk kilo aldım şimdi durdum ne veriyorum ne alıyorum aynı yerde sayıyorum şu anlık..Sabırla,irademizle vereceğiz bu kiloları ecrinnn :86::86::86::86::86:

Üzülme canım baştan benimde öyle oldu hemde 1buçuk kilo aldım şimdi durdum ne veriyorum ne alıyorum aynı yerde sayıyorum şu anlık..Sabırla,irademizle vereceğiz bu kiloları ecrinnn :86::86::86::86::86:

ay insallahh.. doktora gittim hersey normal görünüo.. azıcık kolasterolüm cıkmıs. 207 olmus.. bundan 8 ay önce 110 duu..:84: dogum kontol hapını mı bırakayım acaba o mu kilo aldırıo bana yoksa neyse durmak yok yola devamm

Kızlar öğle yimeeeğemi yedim.

1 dolu kase tavuklu şehriye çorbası
6 kaşık zeytinyağlı kabaklı taze fasülye yemeği
ekmek yemedim canım istemedi
az sonra da üzerine ayran içeceğim

Öğlen bir elma iki salatalık azmı kızlar? :26::26::26:
bu ögle yemegi mi ? tabi ki az
hani sebze çorba salata et süt yoort? ögleyi böyle yerseniz akşam açlıktan yemeklere saldırırsınız. öglen saglam olacak ki akşam hafif olsun kilo yapmasın

Kızlar öğle yimeeeğemi yedim.

1 dolu kase tavuklu şehriye çorbası
6 kaşık zeytinyağlı kabaklı taze fasülye yemeği
ekmek yemedim canım istemedi
az sonra da üzerine ayran içeceğim

afiyet olsun canımm.. bakıyorum da hep şehriye çorbası var menünde. şehriye makarna cinsinden biliyorsun. zaten iki kepçe geldiyse çorban 1 kepçe çorba - bir dilim ekmek iki dilim ekmek yemiş oluyorsun

22.04.2011 ögle yemegine kadar yediklerimm
KAHVALTI SAAT : 07.35
1 orta boy domates
yarım salatalık
çeyrek kk peynir
2 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
1 çk siyah zeytin ezmesi

ARA - SAAT: 10.45
1 hurma

ÖGLE SAAT : 12.25
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk sebzeli gratenin sebzesinden ( patates-bezelye-pırasa )
bol domates- salatalık salatası
1 dilim ekmek

TÜM GÜN İÇECEKLER:
2 fincan yeşilçay
1,5 litre su

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldümmm daaa :118::118::118::119::122::123::128::113::103::104::104::82: kızımın gösterisi vardı bugün dün söylemeyi unutmuşum size 23 nisan gösterisi çok güzel oldu maşşallah şimdide işe geldim öğleye kadar izin almıştım.merak edenlere duyurulur tabi bi bakcam bakalım beni merak eden olmuşmu sabah kahvaltımı yetiştiremem diye kellog yedim
2 yk kellogs
4 yk mısır gevreği
1 tane elma doğradım
bir su bardağı süt
ve tarçın ekledim yedim
ara öğünümüde yedim bir tane elma
öğlen yemeğimide yedim
bir kepçe yayla çorbası
4 tane izmir köfte
patates salatası
bir dilim ekmeğin dış kabuğu

canım benim tebrik ederim seni devamıda gelir inşallah :92::92:
ohhhh maşşallah kutlarım canım sallayalım hadi devam kiloları vermeye:92::92:
saat 7 00 1 cay bardağı kefır
7 20 maydonoz suyu

7 40 kahvaltı 1kk peynir
1 köy biber
yarım kırmısı bıber
1.5 dilim ekmem bgdy
1 domates 1 salatalı 1 cayy
afiyet olsun pepeti

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…