ahhhhh keşkemmm keşkem keşkemm keşşşkemmm yapabilseydik keşkeemmmmmmmmmersi balımmmmmmmmmmmmmmmm
pilicimiiii karıçırdııılarrrrr suyuna da püüüülavv piiişiiirrrdiiileerrrrrrrrr ammaannnn piliciiiiiimmmmmmmm
olmazzzzzzzzzz yani illa yiyceksen 5-6 tane ye ama bir paket yemeeeeeeeyani masum bir şey aslında çok kalorili değil eğer ekmekle dengelersen olabilir regl olucaksın şimdi acıdım bakkkkkk sen kaçamak da yapmıyosun 1 aydır bu kaçamak olsunnn y birazzzcık 10 tane falan hadiiiii
sagol canım evet son2aydır artık 500 .700 gibi gidiyor yaklaştıkça
teşekkürler canım .sanada iyi hafta sonları...Merhaba kızlar.
malum bugün evdeyim..
Ve evde olunca da fırsatım olmuyo bakmaya...
Şimdi minik canavar uyumuşken bi merhaba diyeyim size dedim..
Kahvaltım herzamanki gibiydi.
Akşam yemeğimde :))
Şİmdi de yeşil çay içiyorum..
Herkesler afiyet olsun..
Bi daha giremezsem iyi haftasonları diliyorum..
canım benim tebrikler.gny dın kızlar platesimi yaptım geldim uzadım 500 grda vermişim herkesi tbrkediyorum verenleri
lesliyi kesinlikle bırakmayın ben onla verdim diyebilirimmmm:92::92::92::92:
ama kalorisi çok az,bir küçük paket 160 kkal.başka bir aburcuburdan iyi değil mi?şekerli değil sonucta.
ama sen evdesin canım,bir sürü atıştırmalık bulabilirsin,hem kilo da vermedin daha,az kilo ver de sonra başlarsın küçücük kaçamaklara,
canımın içi mesele bazen kalori değil önemli olan bize sonradan verdiği etki küçük sütlü çikolata da 100 kolori bir meyve az ye onu ye hergun olur mu olmaz sonradan o tarz yıycekler bisküvi kek pasta çikolata ğibi seyler bizim kan sekerımizi etkilediği işin 3-4 saat sonra saldırma moduna giriryoruz bence yeme onun yerine muz kuru meyvelerden yeee
gecen gün ya az bi patates salatası yaedım eve gittim anlayamadım kendimi dur diyemedim kızımınkıleri yiyip yiip son bu diyodum sonra düsundum neden bugun büle oldum ki dedim patates salatsı gelldi aklıma bi daha çok dikkat etcem önce kalorisi azsa yıyeblyodum ama artık yokkk
sagol canım evet son2aydır artık 500 .700 gibi gidiyor yaklaştıkça
türkülere :
yufka yürekli neruşummm
ayda mı 500-700 gr veriyorsun
süppersin tatlım tebrik ediyorummmmmmm:92::92::92::92::92::92::92: gidecekkk tüm fazla kilolarrr yağlarrrrr kurtulucazzz hepberaber inşallahhhhhhhhhhhhhh :13::13:
teşekkürler canım .sanada iyi hafta sonları...
canım benim tebrikler.:92::92::92: :92::92:ayyyyyyy ne güzel herkesler veriyor kilocukları ben takılıp kaldım. pes etmeyeceğim vereceğim inşallah...
Üzülme canım baştan benimde öyle oldu hemde 1buçuk kilo aldım şimdi durdum ne veriyorum ne alıyorum aynı yerde sayıyorum şu anlık..Sabırla,irademizle vereceğiz bu kiloları ecrinnn :86::86::86::86::86:sözde diyete girdim 1 kg almısım
Üzülme canım baştan benimde öyle oldu hemde 1buçuk kilo aldım şimdi durdum ne veriyorum ne alıyorum aynı yerde sayıyorum şu anlık..Sabırla,irademizle vereceğiz bu kiloları ecrinnn :86::86::86::86::86:
bu ögle yemegi mi ?Öğlen bir elma iki salatalık azmı kızlar? :26::26::26:
Kızlar öğle yimeeeğemi yedim.
1 dolu kase tavuklu şehriye çorbası
6 kaşık zeytinyağlı kabaklı taze fasülye yemeği
ekmek yemedim canım istemedi
az sonra da üzerine ayran içeceğim
canım benim tebrik ederim seni devamıda gelir inşallahbugun tartılma gunumdu ve 400 gr gıtmıs suan 64 kıloyum cok mutluyum ve hepınze teskur ederımm
nugyacım, hugocum, ylccim, cimcimecım,eswcim,yolandacm, loxicim,ruzgarözgecm ve alıma gelmeyen kızlar sızlerın destegı buyukkk tanrımmmmmm yaza 5 li kılolarda olacgımmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ohhhh maşşallah kutlarım canım sallayalım hadi devam kiloları vermeyegünaydınnn arkideşleeerrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınız bugün?bendeniz çok çok iyiyim,500 gr vermişimmm,:92::92::92::92::92::92 hhh beeee,sonundaaaaa. nasıl oldu anlamadım ama sanırım kudüs hurmasının kerameti kızlarrr,şöyleki diyete başladıgımdan beri günde 1 kere zar zor wc te çıkan ben,dün hurmanın etkisiyle(7 tane yedim toplam) en az üç kere çıktım wc ye,kesinlikle kullanın bunu diyet yaparken(özellikle sennnn famirçooo ),hem öyle de güzel ki tadı tatlı ihtiyacı hiç kalmıyor,ve çok güzel doyuruyor ve kilo verdiyor,daha ne olsun,bundan iyisi şamda kayısı
pepeticimm canım benim sen de çok güzel vermişsin tebrik ederimmmm,senin için de sallıyorum arkadaşımm:92::92::92::92::92::92:
buugünnn 22 nisannnn heeep neseyleee doluyoooorr iiiiinsaaannnnnn:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
afiyet olsun pepetisaat 7 00 1 cay bardağı kefır
7 20 maydonoz suyu
7 40 kahvaltı 1kk peynir
1 köy biber
yarım kırmısı bıber
1.5 dilim ekmem bgdy
1 domates 1 salatalı 1 cayy
Loxandra , Pepeti günaydın kızlar... Nasılsınız ?
ben bu sabahta çok yorgun uyandım 2 gündür iyi değilim.
Regl olmadan önce hep böyle yorgunluk ağrı çekiyorum.
Karnım belim çok ağrıyor :84:
birazdan kahvaltımı yapıcam.
öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?