cnm moral bozmak yok bu yola başkoyduk ya olacak ya olacakkbırakmıyorum o zaman leslie yi
bir gün leslie bir gün julian yapayım o zamn nasıl olur canım yaa
moralim çok bozuldu bugünnnnnnBir akıl ver bana
öğlen derken ara sanırım ara için iyi yemek olarak sayamayız bunu zatenn canımÖğlen bir elma iki salatalık azmı kızlar? :26::26::26:
ozman yanlış yaptığın bişiler var cnm bi düşün yada soracağın varsa sor bakalım yardımcı oluruz burda kilo kalmazzzzz yassssssssssaaaaaaakkksözde diyete girdim 1 kg almısım
iyi tamam hoş tam güzel olmuş diyecem illa bişey çıkartıyo o ne o öyle güllü kuş lokumugünaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr(nabıyon loxi bacııııııııııııııııı)
ben bugün yine çok yoğun olucimmmmmmmmmmmmm
akşam menümden başlayayım
1/2 denge sandviç ekmeği
2 kk light beyaz peynir
3 yeşil zeytin
salata
1 kadınbudu köfte
3 tk ketentohumlu yoğurt
1 güllü kuş lokumu:26:
1 hurma
sabah
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
1 dlm denge ekmek
1/2 dlm light ekmek
4-5 yaprak marul
1 hurma(glikoz şuruplu)
1 kuru kayısı
afiyet olsun canımgünaydı kıslar
hayırlı cumalar.
haftanın son günü çok mutluyum yarın uyucam :93:
akşam yemeğim
4yk bulgur pilavı
2 ızgara tavuk göğsü
salata
cacık
sabah kahvaltım
yumurta az yağda baharatı bol koydum yoksa yiyemiyorum
2 dilim ekmek
birazdan form çayı içecem.
afiyet olsun tatlımTekrar günaydın kızlar...
kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez ve 2 bardak ılık suyumu içtim.
kahvaltıda ;
light ekmekten yaptığım bir tost
3 zeytin
2 ceviz içi
çok az beyaz peynir
2 bardak az şekerli açık çay.
tabe tabe akıl fışkırıyo canım tek akıllı fambık ucuza kapatacak hemde korumada karşı tarafa ısmarlatıp fazla yiyecek akıl küpühaftasonu buluşakkk bacııııııııııııııııııı1 saat içinde nereye gidipppp bişeyler yicezzzz zorrrrrrr
3-5 yk ısmarlarım tabi nolcekk,yarım porsiyonnnnnla ucuza kapatmış olurum hemmm,koruma programına girincede sen ısmarlarsınnn
afiyet olsun canımGünaydın kızlar..
kahvaltı nefsit az şekerli çay :86::86::86::86:
Bugün cetvel hazırlıycam kendime sonra kilolar gittikçe ayarlıycaz cetvelimize valla iyiki gördüm bu diyet grupları konusunu azim geldi zayıflıycam gibime geliyor inşallah yazı koca bir göbekle karşılamak istemiyorumSizlerde hepiniz çok iyisiniz kızlar
öncelikle akşam menümü yazayım:
4 kaşık mantar sote kaşar peynirli (aslında fırında yapacaktım ama mantarlar çok küçüktü büyüklerini bulamdım)
2 dilim çavdar ekmeği,
2 kaşık yoğurt,
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü uyanır uyanmaz.
1 salatalık,
1 domates minnak
1,5 tatlı kaşığı peynir,
5 adet zeytin,
1 bardak çay ,
1 dilim çavdar ekmeği,
şimdide yeşil çayımı içiyorum.
cnm moral bozmak yok bu yola başkoyduk ya olacak ya olacakk
kadere inanırım olacak olacakkdemet ten bi şarkı sana
tatlım bak herşeyin olduğu gibi sporunda fazlası zarar en ideal spor haftada 3 gün yapılan birer gün ara ile en az 45 dk en fazla 1 saat yapılan spor.leslie ye 1 ay devam hafta 3 gün kilonu bilmiorum amka kilolarını vermeye başlayıp hedefine yaklaşmaya başladığında bi gün leslie bi gün pilates yaparsın unutma cnm kardio sporları yağ yaktırır pilates sıkılaştırır. 1 ay leslie den sonra leslie yerine jullian yapabilrsn ama kilo vermek yağ yakmak için leslie gibi yağyaktıran kardiolar şart yada yürüyüş nm mutlaka verirsin merak etme maden suyu içmeyi unutma sporla harcadığın enerji için,günlük 1 su bardağı süt 1 su bardağı yoğurt,sütüne kakao eklemeyi unutma eğer hem spor yapıp hem az yersen kas kaybedersin yağların senle kalırallah korusun
öğlen derken ara sanırım ara için iyi yemek olarak sayamayız bunu zatenn canım
ozman yanlış yaptığın bişiler var cnm bi düşün yada soracağın varsa sor bakalım yardımcı oluruz burda kilo kalmazzzzz yassssssssssaaaaaaakkkhepsi gidecekkkkk
bu arada
ben sütlaç yaptım mercimek çorbası pişirdim havuçlu patatesli bezelye pişirdim.böreğimn iç harcını hazırladım.biraz dinleneyim sonra tavuk mantar sote yapiciiim sonra böööööörek bide pilavv
bende ara olaraktannn
1 kocaman kırmızı elma
1/2 fincan leblebi
1/2 şişe maden suyu( yarısnı böööööreğe koyucam)
yedimmmm.gizli gizli sizi de takip ettimm
teşekkür ederim canım.malesef herşey aynı düelen yada düzelecek birşey yok...tam gaz devam..iyi tamam hoş tam güzel olmuş diyecem illa bişey çıkartıyo o ne o öyle güllü kuş lokumune oldu yedinde rahatladınmı için rahat ettimi sanki afiyet olsun genede delüü şey sen şimdi pişmansındır akşamdan beri kesin
afiyet olsun canım
afiyet olsun tatlım
tabe tabe akıl fışkırıyo canım tek akıllı fambık ucuza kapatacak hemde korumada karşı tarafa ısmarlatıp fazla yiyecek akıl küpü
afiyet olsun canım
cimcimecim afiyet olsun canım daha geçmişi okuyorum ilerki sayfalarda yazdıysan göremedim daha durumlar nasıl eşinle düzelme oldumu akşam:26:
hoş geldin canım benim.afiyet olsun...kızlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldümmm daaa:118::118::118::119::122::123::128::113::103::104::104::82: kızımın gösterisi vardı bugün dün söylemeyi unutmuşum size 23 nisan gösterisi çok güzel oldu maşşallah şimdide işe geldim öğleye kadar izin almıştım.merak edenlere duyurulur tabi bi bakcam bakalım beni merak eden olmuşmu sabah kahvaltımı yetiştiremem diye kellog yedim
2 yk kellogs
4 yk mısır gevreği
1 tane elma doğradım
bir su bardağı süt
ve tarçın ekledim yedim
ara öğünümüde yedim bir tane elma
öğlen yemeğimide yedim
bir kepçe yayla çorbası
4 tane izmir köfte
patates salatası
bir dilim ekmeğin dış kabuğu
afiyet olsun şeker...
22.04.2011 ögle yemegine kadar yediklerimm
KAHVALTI SAAT : 07.35
1 orta boy domates
yarım salatalık
çeyrek kk peynir
2 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
1 çk siyah zeytin ezmesi
ARA - SAAT: 10.45
1 hurma
ÖGLE SAAT : 12.25
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk sebzeli gratenin sebzesinden ( patates-bezelye-pırasa )
bol domates- salatalık salatası
1 dilim ekmek
TÜM GÜN İÇECEKLER:
2 fincan yeşilçay
1,5 litre su
canım afiyet olsun.ekmek yememen iyi olmuş aslında çorban şehriyeymiş zaten...Kızlar öğle yimeeeğemi yedim.
1 dolu kase tavuklu şehriye çorbası
6 kaşık zeytinyağlı kabaklı taze fasülye yemeği
ekmek yemedim canım istemedi
az sonra da üzerine ayran içeceğim
ay insallahh.. doktora gittim hersey normal görünüo.. azıcık kolasterolüm cıkmıs. 207 olmus.. bundan 8 ay önce 110 duu..:84: dogum kontol hapını mı bırakayım acaba o mu kilo aldırıo bana yoksaneyse durmak yok yola devamm
canım ben sadece hafta içi spor yapabiliyorum
hafta içi 5 gün yapıp hafta sonu yapmıyorum
yanlış mı yapıyorum
bir gün yapıp diğer gün yapmamam daha iyi mi olur?
leslieye devam edeceğim dedğin gibi 1 ay yapayım
1 kase tavuklu çorba acılı
5-6 kaşık fasulye
domates sayatalk
yoort
ekmek yoktu
kalanchoe canım sana kuki diyolar demi yanlış yapmıymda kahvaltını beğeniyorum çok umreden geldin dimi şaşırmım da ne gün gittindi sen umreye ben o zaman okumaya başlamıştım hatta bana da dua dıycektim diyemedim di...
öğle yemeğimi yedim
*yarım palamut(fırında)
*bir kk kadar köfte
*salata
*ekmek yok
yemekten sonra yürüyüşe çıktık 20 dk kadar yokuş çıktım soluk soluğa kaldım
gelirken de altın çilek aldım
şimdi ben ne zaman yiyeyim sabah mı akşam mı ve kaç tane
bende yazayım yediklerimi :)
sabah:
2 dilim ekmek
beyaz peynir
1 bardak süt
2 saat sonrasında
bir bardak vitalisi sütle yedim
öğle:
bezelye yemegı etsiz
bir kase tavuk suyu şehriye çorbası
şimdilik bu kadar :) vitalisi yemesemde olurdu aslında. onun yerine yanımda meyve olsaydı iyi olurdu ama meyvem yok...
cnm bende hafta içi yapıorum spor hafta sonu yapmıorum ki zaten haftasonu çok gezioruz dışarılarda hep yürüorum.
pazartesi çarşamba cuma leslie yap cnm bende hep böle yaptım.ayağımda bi problem vardı ara verdim leslie ye ama havalarda ısındı yürüyüşe başlıcam dışarda inşallah.
3 gün yapcanım 1 ay yap bakalım ama hiç bırakmak yok 1 ay diorum denemek için yanisende göreceksin zaten farkı ve devam edeceksin.sıkılırsan eğer ki hiç sıkılacağını sanmıorum ama ozmanda jullian yaparsın leslie yerine. ama bence leslie bir mucize kadın zaten 60 yaşında hala taş gibi o kadar harekete ne yağ kalır nee bişi. ama kas da çalışmış belli karnı fln hep kaslı.inşallah bende öle olucam sporu bırakmak yok kızlar kilo versekte korumak için spor şart.
yaşasııın sporrrr
canım benim ben nette okumuştum aç karnına yemeklerden önce yemek lazım.birde 6-7 taneyi geçmemeliymiş günde.o yüzden öğünden 15-20 dak.önce 2 tane yesen üç dafa 6 adet eder .öğle yemeğimi yedim
*yarım palamut(fırında)
*bir kk kadar köfte
*salata
*ekmek yok
yemekten sonra yürüyüşe çıktık 20 dk kadar yokuş çıktım soluk soluğa kaldım
gelirken de altın çilek aldım
şimdi ben ne zaman yiyeyim sabah mı akşam mı ve kaç tane
afiyet olsun canım bir dilim çok değilki zaten niye öyle dedinki kahvaltında az olmuş renklendir azucukHerkeslere günaydınnnnnnnn
Ben de kahvaltımı yaptmmm
Sabah uyanınca bir bardak su
sonra 1 fincan kayısılı form çayı
sonra yine bir bardak su içtim tıkadı....
1saat sonra da,
1dlm dnge light ekmek
yine bir dilime yakın b.peynir (dayanamadım napym) :78:
1fincan şekersiz çay
ama işyerime yürüyerek geldim dün akşam da pilates yaptımmmm :79:
pepeti ve loxandra tebrik ederim , böyle böyle gidecek kiloolarrrr:92::92::92::92::92::92::92::92:
bir ben veremedim bu hafta kilo
menülerrimi gördünüz ben nerde yanlış yaptım
4 gün lesie ile yürüyüş yaptım halbukiiiiiiii
nazende sabır canım her istediğimiz hemen olmayabilir bazn biliyosun onun için sabreden derviş muradına ermiş şekerimkahvaltımı da yazayım
*bir bardak maydanoz kürü
*1 dilim kepek ekmeği
*bir kk peynir
*bir salatalıkk
*domates
*şekersiz kış çayı
kukilatam afiyet olsunnn cicim çok güzel kahvaltıngünaydıııııın kızlarrrrrrr,nasılsınız bakalım herkes iyiydir umarım
sizlere hemen kahvaltımı yazıorum malum misafirtlerim var bugün işler beni bekler
1 kupa şekersiz açık çay
2 dilim tam buğday ekmeği
2kk peynir
1 yımırtaaaaaaa
1tk acı sos
1 salatalık
1 domates
1 köy biberi
3 zeytin
dereotu
maydonoz
2tk pekmez
2 yk yoooorttt
galiba bu kadar.pilates yapmıycam ebruyla.çünkü onlar streching yapıcak bugün oysa benm karın kalça bacak çalışmam lazım işlerimi yolşuna koyayım kendim yaparım hepiciğinizi öptümm
hoşgeldiniz tabi herkez için yer var burda inşallah istediğimiz kilolarımıza döneceğizmerhabalar bayanlar ben yine geldim aranıza. belki hatırlrsınız diyet yapma kararı alıp da yapamayan şahsın ta kendisiyim:)
sadede gelecek olursam ayın 18inden beri diyetteyim(pazartesiye ddenk gelmiş ama öyle bir amacım yoktu) ben geçen sene 13 nisan 13 temmuz arası diyet yapıp yaklaşık 11 -12 kilo vermiştim ve çok da sağlıklıydı. ancak daha sonra tatlı merakım tavan yaptı ki hayatımda hiç tatlı yemişliğim yoktur. sonraki denemelerimde hep tatlı yüzünden diyetleri bozdum krize giriyordum çünkü. final döneminde sabahlamaktan ve gece yemek yemekten 3 kilocuk almıştım. şlimdi önce o 3 kiloyu atmak istiyorum. daha sonra 7 kilo daha verip 61 olmak istiyorum. boyum 1.70. tatlı krizine girdiğim için de ilk gün çayla 3 tane lokum yedim( birden kısmadım kendimi yavaş yavaş) sonraki gün 2 tane. sonraki gün etiformun limonlu bisküvisinden yedim. sonraki gün yani dün orta şekerli türk kahvesi içmekle yetindim tatlı olarak. ve çayımın şekerini de kısmayı düşünmüyorum. yalnız bu sefer cidden kararlıyım çünkü dün arkadaşım albeni kek almış bana verdi yemedim. trende çikolatalı bisküvi ikram ettiler hiç açmadan çantama attım. lokumları yememin sebebi de birden tatlıyı kesip krize girmemek içindi. sonra diyet miyet kalmıyor çünkü.
benim için kilo çok büyük mutsuzluk ve çok korkuyorum eski halime dönmekten. doğru düzgün kilo verip ideal kiloma yaklaşıp orda kalmak istiyorum. inşallah da bunu başaracağım. bu sefer. sizde nasıl durumlar? önceden istikrarsızlık abidesi olan bu vatandaşı kabul edecek misiniz tekrar aranıza??
afiyet olsun neruşum dadluşumben bugün neler yedimmmmmm
kahvaltımmmm
2 adet lıght üçgen peynir
4 adet minnak yeşil zeytin
1 ince dilim hindi salamı
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 minnak salatalık
1 domatesss
bir tutam maydoooooooo
sonra da yeşil çayımııı hüüpppletttimmmmmmm
şuana kadar 1lt su içtimmmm regl sebebiyle biraz sancım var kardiyo yapamayabilirim ama plates kalça-bacak yapıcam inşallahhhhhh
ben ne yidim bugun aceba?
1 upurta
1 kk pennir
1 kırmısı biber
yeşil salata
1 dlm ç.t. ekmek
3 devasaaa hurmaaaaaaaaaa
ara 1 denecik daha hurmaaa(bu hurmalar beni tırmalamaz umarımmm )
sadece 500 ml su içtim.gidip bi şişe daha dolduram barik
tebrik ederim canımmmmm :92::92::92:slmlar herkese
sabah kahvaltım
2 dilim ekmek
2 bardak açık çay
az yağlı omlet
2 çay kaşığı pekmezli tahim bol domates salatalık
ara
activa beşi bir yerde
öğle yemeği yiyemedim daha dışardayım
bide 66.6kg.ya 65.7 olmuşum.az ama daha 1 hafta oldu başlayalı buda bişey dimi amaa
slmlar herkese
sabah kahvaltım
2 dilim ekmek
2 bardak açık çay
az yağlı omlet
2 çay kaşığı pekmezli tahim bol domates salatalık
ara
activa beşi bir yerde
öğle yemeği yiyemedim daha dışardayım
bide 66.6kg.ya 65.7 olmuşum.az ama daha 1 hafta oldu başlayalı buda bişey dimi amaa
canım yogurt ekmek salata yemişsin ögle yemeginde çok dengesizHepinize afiyet olsunnnn...
Bende öğle yemeğimi yedim...
Ama biraz geç oldu cnm da pek bi şi istemedi nedense
125 gr. light yoğurt
1dlm denge light ekmek
sanırım 6 tane da salatalık yedim...(Bu biraz aşırı oldu ama farketmedım bile ne kadar yediğimi kütür kütür gittiler arada :26: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?