60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım bir dilim çok değilki zaten niye öyle dedinki kahvaltında az olmuş renklendir azucuk

Kahvaltıda öyle salatalık domates filan yemeyi pek sevmiorum yumurtayla da pek aram yok açıkçası b.peynir güzelse deli olurum oturur onu yerim
Tabi eskiden olsaydı reçeller kaymakları götürürdüm
Ama eski kiloma dönmekten çok korkuyorum.... Şuan ki kilomdan da memnun deilim o yüzden de kilo vermem lazım Tabiki de sizin yardımlarınız ve desteğinizle
Bugün tartılıcam mesela çok korkuyorum :18: Neyse korkunun ecele faydası yok diyip yola devam etmelii

akşama evde yemek yok. ne yapsam ne yapsam?

tavukları alsam tavada ızgara gibi yapıp birde marul salatası, ekmek yerinede bir kase mercimek corbası uygun mudur kızlar?
bence gayet güzel olur canım benim afiyet olsun.
anneciğimin yaptığı taze fasulye yemeğini yedim
bol yeşillikli salatamı yedim 5yk bulgur pilavı yedim.
kuşburnu içtim şimdide.
afiyet olsun fıstıklar hepimize

afiyet olsun..

tavukları alsam tavada ızgara gibi yapıp birde marul salatası, ekmek yerinede bir kase mercimek corbası uygun mudur kızlar?

uygundur bende dün akşam aynısını yaptım 1 yk yağda tavuk göğsü kızarttım ızgara gibi oluyor.

canım yogurt ekmek salata yemişsin ögle yemeginde çok dengesiz
salatalıktan mı korkuyorsun o zaten su ve lif yaa sınırsız yiyebilisin dee bu ögle yemegi olmadı
Farkındayım ama canım doğru düzgün yemek istemioki keyfim yok hiç ondan yoksa yerdim en azından salata filan...
Neyse akşama dengelerim artık...

kalanchoe canım sana kuki diyolar demi yanlış yapmıymda kahvaltını beğeniyorum çok umreden geldin dimi şaşırmım da ne gün gittindi sen umreye ben o zaman okumaya başlamıştım hatta bana da dua dıycektim diyemedim di...[/QUOTE]
evet bebişim bana kuki kukuleta herşey diolar kalanchoe demek zor geldide arkadaşlara
ahh cnm neden sölemdin söleseydin keşke ama ben genel olarakda benden dua isteyen herkesin gönlünde ne varsa kabul eyle allah ım die de dua ettim inşallah senn isteklerinde dularında kabul olmuştr cnm.
cnm ben 10 martta gttim 10 nisanda geldim 26 gün kaldım orda.
kahvaltım için sölediklerin içide teşekkürler cnm ben öle kuvvetli bir kahvaltı yapmayaınca bütün gün aç kalacakmışım gibi hissediorum kendimi birde zaten sabah saatlerinde metabozlima hızlı çalıştığı için yanıo gidio sabah pilates de yapıorum hem o yüzden böle cnm

tamam canım çok teşekkür ederimmmmmm

lesie 60 yaşında mıymış

o zaman pazartesi çarşamba cuma leslieyi yapıyorum yanına ek bişey yapmama gerek yok yaniii:26::26::26::26::26::26:
yok cnm ek bişi yani kardio olarak yapmana gerek yok ama fazla olan bölgelerin için bölegesel hareketler yapabilrsn abartmadan.leslie ninde tümü 71 dk.bize çok fazla geliodu ben 45 dk yapıodum 42 dk.3 mil edio oda 4.8 km edioki bence gayet iyi.
tebrk ederim cnm ne güzel bu kilo gayet iyi ayda 4 kilo normal zaten.kahvaltında güzel afiyet olsun.
sana msj attım dün tekrar bu sefer gtti ama bak bakalım
cnm bak sana dünde yazdım çok az yiosun böle kilo verilmez.yağ veremezsin ancak kas ve su kaybı yaşarsın tartıda kilo vermiş görünürsün ama aslında giden su ve kastr yağların senle kalır.sağlıklı kilo verebilmek için herşeyden yemek dengeli beslenmek lazım et tavuk balık süt balık yumruta baklagil herşey olmalı.sende ne bir çorba ne bir sebze yemeği var .sağlığından oluırsun cnm dikkat et.:26:
bende başta senn gibi sanırdım sanki yemeyince kilo verecekmişiz gibi gelio ama aksine yiyince sağlıklı bi şeklde beslenince kilo verilio.nacizane tavsiyelerim cnm

cnm ekmek yerine enden çorba yani hem ekmek hem çorba yioruz zaten.bak mesela ben gülük 5 dilim ekmek yiorum 1 öğlen 1 kepçede akşam çorba içiorum etti 7 dilim ekmek.heopte böle yedim gayette verdim kilo.senin için sölemiorum ama diyetlerde yapılan en büyük hata kesinlikle ekmeği tamamne kesmek bunu dr.larda sölüo ömür boyu ekmek yemiycezmi ?
ozman yemeye başlayınca geri alcaz kiloları hem ekmekten almmız gereken buğdayda bulunan vitamnler var .ekmekten korkmayın esmer ekmekler uygundur daha tok turat daha lezzetli.bunlarda senn için tavsiyelerim cnm

yok cnm ek bişi yani kardio olarak yapmana gerek yok ama fazla olan bölgelerin için bölegesel hareketler yapabilrsn abartmadan.leslie ninde tümü 71 dk.bize çok fazla geliodu ben 45 dk yapıodum 42 dk.3 mil edio oda 4.8 km edioki bence gayet iyi.

tamam canım çok teşekkür ederimmmm

dediğin gibi devam edeceğim ve karın göbek egzersileri yapcağım yanına iyi olurrr

inşallah gider şu yağlar yaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Farkındayım ama canım doğru düzgün yemek istemioki keyfim yok hiç ondan yoksa yerdim en azından salata filan...
Neyse akşama dengelerim artık...

tamam canım akşama da hafif atlatmaya bak karbonhidrat yönünden fakir bir menün olsun salata tavuk olabilir yada 4-5 yk sebbze yemegi

benim akşam yemeğim gene dünkiyle aynı mantar sotem kalmıştı onu ısıtıp yerim.kocişe vermiyorum zaten.bana yeter...

afferin kızzz
burnu sürtsün görsün eşi ihmal etmek kırmak neymiş hıh

benim akşam yemeğim gene dünkiyle aynı mantar sotem kalmıştı onu ısıtıp yerim.kocişe vermiyorum zaten.bana yeter...

ayyy cnm ne zmandır söleim diorum unutuorum sende görünce aklıma geldi tv.de bir beslenme uzmanı söledi.ıspanak ve mantar la yaptığımız yiyecekleri tekrar ısıtmak çok zararlıymış.içlerindeki toksik madde açığa çıkıomuş .bilmem doğrumu ama ben böle duydum.dikkat etmeye çalışıorum.

ama mesela dünden 2 kaşık ıspanak kaldı napıyım atıcak deilim ya bende öğlen onu ısıtcam şimdi

gny dın kızlar platesimi yaptım geldim uzadım 500 grda vermişim herkesi tbrkediyorum verenleri

lesliyi kesinlikle bırakmayın ben onla verdim diyebilirimmmm:92::92::92::92:
hülya kız tebrükkk ederümm cicim :92:

sağol ycl cim sanada iyi hafta sonları

benim heçç spor aletim yok kızlar ya yürüme bandımı bisiklet mi eliptik alet mi ne dersiniz ve bu aletleri kullanan kızçeler alırken neye dikkat etmeliyim hiç bilğim yok benim , sizinkinde olmasaydı yada olsaydı dediğiniz şeyler var mı

yok günde 6 dilim esmer ekmeğim var onu yiyorum. ama doktroun önerdiği değişim listesinde şöyle diyor. bir kase çorba olursa 1 dilim ekmek eksik yenecek... ben onu düşünerek yazdım. yoksa mümkün değil bende doymam. ben birazda abartıyorum ekmek işini. sayıya sadık kalıyorum ama o bir dilimin üstüne neler neler koyuyorum. 1/4 ün mesela bal kaymak, 3/4 peynirle... bende karşıyım ekmeği hayattan çıkartma fikrine. hatta mümkünse bir kaşık nutellada sürmeme izin verilse şahane olacak :)

Son düzenleme:

evim dar o yüzden koyacak yer yok

eğer alabilecek olsaydım yürüme bandı alırdımmm

selam.hemen kahvaltımı ve sonrasını yazıym da bana bi kızın emi:26:
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 cery domates
1 kk liğt peynir
ara öğün
yarım çay bardağı leblebi
öğle
1 kase şehriye çorba
2 tane tavuk pirzola
1 dilim KAYMAKLI EKMEK KADAYIFI
ara
1 fincan nescafa 2 si birada
1 tane kete(avuç içi büyüklüğünde)
şmdiye kadar yarım lt su
şimdi hadi başlayın kızmaya,öyle çok kızınki anacım bi daha değil yemek bunları düşünmeyim bile

hıııııııım öylemi.bende tekrar takrar ısıtmanın zararlı olduğunu biliyordum.bugün ilk olcak yani.gerekirse ısıtmadan yerim ne olcak ki okadar lezzetli olmuştuki.soğukkende o kadar lezzetlidir eminim.kocişe üzüldüm dün o lezzzetin tadına bile bakamadı

oldumu canım benim ya çok güzel yemişsin yazık emeklere bak birde bir dilim yamiş.yetmemiş kete yemiş.bravo yani.olmadı olmadı şeker böyle olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…