afiyet olsun canım bir dilim çok değilki zaten niye öyle dedinki kahvaltında az olmuş renklendir azucuk
bence gayet güzel olur canım benim afiyet olsun.akşama evde yemek yok. ne yapsam ne yapsam?
tavukları alsam tavada ızgara gibi yapıp birde marul salatası, ekmek yerinede bir kase mercimek corbası uygun mudur kızlar?
anneciğimin yaptığı taze fasulye yemeğini yedim
bol yeşillikli salatamı yedim 5yk bulgur pilavı yedim.
kuşburnu içtim şimdide.
afiyet olsun fıstıklar hepimize
akşama evde yemek yok. ne yapsam ne yapsam?
tavukları alsam tavada ızgara gibi yapıp birde marul salatası, ekmek yerinede bir kase mercimek corbası uygun mudur kızlar?
Farkındayım ama canım doğru düzgün yemek istemioki keyfim yok hiç ondan yoksa yerdim en azından salata filan...canım yogurt ekmek salata yemişsin ögle yemeginde çok dengesiz
salatalıktan mı korkuyorsun o zaten su ve lif yaa sınırsız yiyebilisin dee bu ögle yemegi olmadı
uygundur bende dün akşam aynısını yaptım 1 yk yağda tavuk göğsü kızarttım ızgara gibi oluyor.
bence gayet güzel olur canım benim afiyet olsun.
afiyet olsun..
cimcimesude özeline bakarmısın
yok cnm ek bişi yani kardio olarak yapmana gerek yok ama fazla olan bölgelerin için bölegesel hareketler yapabilrsn abartmadan.leslie ninde tümü 71 dk.bize çok fazla geliodu ben 45 dk yapıodum 42 dk.3 mil edio oda 4.8 km edioki bence gayet iyi.tamam canım çok teşekkür ederimmmmmm
lesie 60 yaşında mıymış
o zaman pazartesi çarşamba cuma leslieyi yapıyorum yanına ek bişey yapmama gerek yok yaniii:26::26::26::26::26::26:
tebrk ederim cnmslmlar herkese
sabah kahvaltım
2 dilim ekmek
2 bardak açık çay
az yağlı omlet
2 çay kaşığı pekmezli tahim bol domates salatalık
ara
activa beşi bir yerde
öğle yemeği yiyemedim daha dışardayım
bide 66.6kg.ya 65.7 olmuşum.az ama daha 1 hafta oldu başlayalı buda bişey dimi amaa
cnm bak sana dünde yazdım çok az yiosun böle kilo verilmez.Hepinize afiyet olsunnnn...
Bende öğle yemeğimi yedim...
Ama biraz geç oldu cnm da pek bi şi istemedi nedense
125 gr. light yoğurt
1dlm denge light ekmek
sanırım 6 tane da salatalık yedim...(Bu biraz aşırı oldu ama farketmedım bile ne kadar yediğimi kütür kütür gittiler arada :26: )
cnm ekmek yerine enden çorba yani hem ekmek hem çorba yioruz zaten.bak mesela ben gülük 5 dilim ekmek yiorum 1 öğlen 1 kepçede akşam çorba içiorum etti 7 dilim ekmek.heopte böle yedim gayette verdim kilo.senin için sölemiorum ama diyetlerde yapılan en büyük hata kesinlikle ekmeği tamamne kesmek bunu dr.larda sölüo ömür boyu ekmek yemiycezmi ?akşama evde yemek yok. ne yapsam ne yapsam?
Farkındayım ama canım doğru düzgün yemek istemioki keyfim yok hiç ondan yoksa yerdim en azından salata filan...
Neyse akşama dengelerim artık...
benim akşam yemeğim gene dünkiyle aynı mantar sotem kalmıştı onu ısıtıp yerim.kocişe vermiyorum zaten.bana yeter...
benim akşam yemeğim gene dünkiyle aynı mantar sotem kalmıştı onu ısıtıp yerim.kocişe vermiyorum zaten.bana yeter...
hülya kız tebrükkk ederümm cicimgny dın kızlar platesimi yaptım geldim uzadım 500 grda vermişim herkesi tbrkediyorum verenleri
lesliyi kesinlikle bırakmayın ben onla verdim diyebilirimmmm:92::92::92::92:
Merhaba kızlar.
malum bugün evdeyim..
Ve evde olunca da fırsatım olmuyo bakmaya...
Şimdi minik canavar uyumuşken bi merhaba diyeyim size dedim..
Kahvaltım herzamanki gibiydi.
Akşam yemeğimde :))
Şİmdi de yeşil çay içiyorum..
Herkesler afiyet olsun..
Bi daha giremezsem iyi haftasonları diliyorum..
kalanchoe canım sana kuki diyolar demi yanlış yapmıymda kahvaltını beğeniyorum çok umreden geldin dimi şaşırmım da ne gün gittindi sen umreye ben o zaman okumaya başlamıştım hatta bana da dua dıycektim diyemedim di...
benim heçç spor aletim yok kızlar ya yürüme bandımı bisiklet mi eliptik alet mi ne dersiniz ve bu aletleri kullanan kızçeler alırken neye dikkat etmeliyim hiç bilğim yok benim , sizinkinde olmasaydı yada olsaydı dediğiniz şeyler var mı
ayyy cnm ne zmandır söleim diorum unutuorum sende görünce aklıma geldi tv.de bir beslenme uzmanı söledi.ıspanak ve mantar la yaptığımız yiyecekleri tekrar ısıtmak çok zararlıymış.içlerindeki toksik madde açığa çıkıomuş .bilmem doğrumu ama ben böle duydum.dikkat etmeye çalışıorum.
ama mesela dünden 2 kaşık ıspanak kaldı napıyım atıcak deilim ya bende öğlen onu ısıtcam şimdi
oldumu canım benim ya çok güzel yemişsin yazık emeklere bak birde bir dilim yamiş.yetmemiş kete yemiş.bravo yani.selam.hemen kahvaltımı ve sonrasını yazıym da bana bi kızın emi:26:
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 cery domates
1 kk liğt peynir
ara öğün
yarım çay bardağı leblebi
öğle
1 kase şehriye çorba
2 tane tavuk pirzola
1 dilim KAYMAKLI EKMEK KADAYIFI
ara
1 fincan nescafa 2 si birada
1 tane kete(avuç içi büyüklüğünde)
şmdiye kadar yarım lt su
şimdi hadi başlayın kızmaya,öyle çok kızınki anacım bi daha değil yemek bunları düşünmeyim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?