60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aylarrrdır canım kaymaklı ekmek kadayıfı çekiyor yemiyorum...
markete gidiyorum, pastaneye gidiyorum o bana bakıyoo ben ona bakıyoruım yemiyorum .......
ve sennnnn.. sennnnnnnn abukk kardeşşşş
bi abukluk yapıp bunu yedin haaa
şaka bir yana ; ne diyelim olanle ölene çare yok afiyetolsun
ama yaramasın
bi daha da olmasın heee

bende bisiklet var. eğer tv nerdeyse o odaya koymazsan hiç alma derim. salonda oturduğum için orada duruyor. hepside büyük aletler. alırken çok iyi düşün derim...

hee unutmadannn
kete ne bilmiyorum ama onun için cimcime sana fırça çekmiş zaten
ben de şu 2 si 3 ü bir aradalardan bahsediim. çok kahve seviyorsan ki günde bir fincan türk kahvesi iyidir şekersiz içmeyi dene. mümkünse sütlü. ben işyerinde sütlü bulamadıım için şekersiz içiyorum sade olaraktann
illa nescafe dersen onu da bir arada şeklinde degil de granül olarak süt ile içebilirsin.
şeker ve krema yok cıssssssssss

Son düzenleyen: Moderatör:

beter olsunnnn boşverrrrrr
sürünsün eccük kız

size soruyom ya almadan şte kızceler yardımmm

aslında olay sende bitiyor. hangisini alırsan al kullandıkça fayda görürsün bi köşeye terketme. bende eliptik bisiklet var ön tarafında da twisteri, bir takım lastikleri filan var kol çalışması için .. ben memnunum.
ama evin darsa hiç alma ve spor videoları var mesela leslie walk at home yani evde yürüme videoları ideal
ee özge biz susmuyoruz ama yaneee

Son düzenleyen: Moderatör:
size soruyom ya almadan şte kızceler yardımmm

pepetti sen hiç spor namına birşey yapmıyor musun? mesela yürüyüş... eğer yapıyorsan alma. ilk heves biniyorsun üstüne. sonra yavaş yavaş o heves kaçıyor.

koşu bandı da annemde var mesela... onun için iyi. nasıl bir istikrarsa artık hep kullanıyor :) al sana iki örnek. kullanıcısına göre değişiyor :)

anacım sayfayı yenile dememişim
ani dedim okadar kişiyiz kimsede tık yok

birazdazüğürt tesellisi yapıym baari.. aslında yemiycektim ama reğl olmuşum,onun için dayanamadım,ben yemesem evdeki kete bayatlayacaktı atılsınmı ama,...elektrikler kesikti çalışamadım öğretmenim

Ay aklıma ne geldi Bi gün kuzenimle evde oturuyoduk... Bende atılmasın die bişi yiyodum şimdi tam hatrlamıorum ama ben yemezsem çöpe gidicek bişi... O zaman da aşırı kiloluydum... Kuzenim de rejim yapıodu kilo vermeye başlamıştı... Bana bi kızdı; sen çöpmak mısın, çöp müsün böyle herşeyi yiyosun atılmasın die ondan sonra da sızlanıosun kendı kendıne dedı.... Diyiş o diyiş o gunden sonra yemıorum bu tarz seylerı hep kardesıme verıorum yesın dıe... o zayıfçacık zaten yesin

Buarada şuan aç değilim buna eminim.. ama ayağa kalktgmda fılan basım dönüyor... Bugun ılk defa ıkı kere buyuk kupada yesılcay ıctım lımonlu acaba o mu yaptı? böyle etkılerı var mı? ikisini üstüstede içmedim birini şimdi dierını 11 gbı ıctım ama...

İyi de canımcım çorbanın içinde şehriye o kadar az ki

aklıma ne geldi.şimdi o da bnei süründürdüğünü sanıyordur ya..ne komik olur ozamn.

yok yaw
emin ol sürünen odur. aç açıktaaa çamaşırları yıkanmıyooo. kokacak adam yazık kız eziyet ettin iyi ce muha muha muhaa
vahh vah

Kızlar az önce çarşıdan geldim.
Kendime hurma aldııııım
o kadar çok bahsettiler ki en sonunda canım çekti 3 tane yidim bilee.

Artı aktarda kefir mayası da buldum
daha doğrusu maya almak için sıraya girdim
taze taze evde mayalayıp sparişleri bizi arayarak teslim edeceklermiş.
sonra da yapımını anlatacaklar

öyle işte kızlar siz neler yaptınız bakalım ..

ahh ah bu kilolar öyle geliyor zaten
aman tabagımdaki bitsin
yoksa ekmek arkadan aglar
olsun atılsın kızz zamanla alışıyorsun ha çöptee ha sende totişye yag
hangisini tercih edersin abukummmmm kaymaklı ekmekkk kadayıfımmm

ögleyin tutacak bişi yemedin
bide yeşilçayın aşırı içince kafa yapmak gibi bir yan etkisi olabiliyo. bi kerede bana olmuştu. yanında atışrıtıcak bişi var mı ?

İyi de canımcım çorbanın içinde şehriye o kadar az ki

tımam sen bilin bebik
oglan için yaptın her halde ama nasılsa evdesin hani böle faydalı bi çorba yapsan daha iyi olur bence. sebze çorbası filan gibi
sen biliin yine deee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…