nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeselam.hemen kahvaltımı ve sonrasını yazıym da bana bi kızın emi:26:
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 cery domates
1 kk liğt peynir
ara öğün
yarım çay bardağı leblebi
öğle
1 kase şehriye çorba
2 tane tavuk pirzola
1 dilim KAYMAKLI EKMEK KADAYIFI
ara
1 fincan nescafa 2 si birada
1 tane kete(avuç içi büyüklüğünde)
şmdiye kadar yarım lt su
şimdi hadi başlayın kızmaya,öyle çok kızınki anacım bi daha değil yemek bunları düşünmeyim bile
benim heçç spor aletim yok kızlar ya yürüme bandımı bisiklet mi eliptik alet mi ne dersiniz ve bu aletleri kullanan kızçeler alırken neye dikkat etmeliyim hiç bilğim yok benim , sizinkinde olmasaydı yada olsaydı dediğiniz şeyler var mı
hee unutmadannnselam.hemen kahvaltımı ve sonrasını yazıym da bana bi kızın emi:26:
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 cery domates
1 kk liğt peynir
ara öğün
yarım çay bardağı leblebi
öğle
1 kase şehriye çorba
2 tane tavuk pirzola
1 dilim KAYMAKLI EKMEK KADAYIFI
ara
1 fincan nescafa 2 si birada
1 tane kete(avuç içi büyüklüğünde)
şmdiye kadar yarım lt su
şimdi hadi başlayın kızmaya,öyle çok kızınki anacım bi daha değil yemek bunları düşünmeyim bile
hıııııııım öylemi.bende tekrar takrar ısıtmanın zararlı olduğunu biliyordum.bugün ilk olcak yani.gerekirse ısıtmadan yerim ne olcak ki okadar lezzetli olmuştuki.soğukkende o kadar lezzetlidir eminim.kocişe üzüldüm dün o lezzzetin tadına bile bakamadı
size soruyom ya almadan şte kızceler yardımmmbende bisiklet var. eğer tv nerdeyse o odaya koymazsan hiç alma derim. salonda oturduğum için orada duruyor. hepside büyük aletler. alırken çok iyi düşün derim...
size soruyom ya almadan şte kızceler yardımmm
size soruyom ya almadan şte kızceler yardımmm
aklıma ne geldi.şimdi o da bnei süründürdüğünü sanıyordur ya..beter olsunnnn boşverrrrrr
sürünsün eccük kız
aslında olay sende bitiyor. hangisini alırsan al kullandıkça fayda görürsün bi köşeye terketme. bende eliptik bisiklet var ön tarafında da twisteri, bir takım lastikleri filan var kol çalışması için .. ben memnunum.
ama evin darsa hiç alma ve spor videoları var mesela leslie walk at home yani evde yürüme videoları ideal
ee özge biz susmuyoruz ama yaneee
aklıma ne geldi.şimdi o da bnei süründürdüğünü sanıyordur ya..ne komik olur ozamn.
olabilir bak
aman onlar bizim kadar ince düşünmüyorlar ki
birazdazüğürt tesellisi yapıym baari.. aslında yemiycektim ama reğl olmuşum,onun için dayanamadım,ben yemesem evdeki kete bayatlayacaktı atılsınmı ama,...elektrikler kesikti çalışamadım öğretmenim
bu ögle yemegi mi ?tabi ki az
hani sebze çorba salata et süt yoort? ögleyi böyle yerseniz akşam açlıktan yemeklere saldırırsınız. öglen saglam olacak ki akşam hafif olsun kilo yapmasın
afiyet olsun canımm.. bakıyorum da hep şehriye çorbası var menünde. şehriye makarna cinsinden biliyorsun. zaten iki kepçe geldiyse çorban 1 kepçe çorba - bir dilim ekmek iki dilim ekmek yemiş oluyorsun
aklıma ne geldi.şimdi o da bnei süründürdüğünü sanıyordur ya..ne komik olur ozamn.
birazdazüğürt tesellisi yapıym baari.. aslında yemiycektim ama reğl olmuşum,onun için dayanamadım,ben yemesem evdeki kete bayatlayacaktı atılsınmı ama,...elektrikler kesikti çalışamadım öğretmenim
ögleyin tutacak bişi yemedinBuarada şuan aç değilim buna eminim.. ama ayağa kalktgmda fılan basım dönüyor... Bugun ılk defa ıkı kere buyuk kupada yesılcay ıctım lımonlu acaba o mu yaptı? böyle etkılerı var mı? ikisini üstüstede içmedim birini şimdi dierını 11 gbı ıctım ama...
İyi de canımcım çorbanın içinde şehriye o kadar az ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?