ögleyin tutacak bişi yemedin
bide yeşilçayın aşırı içince kafa yapmak gibi bir yan etkisi olabiliyo. bi kerede bana olmuştu. yanında atışrıtıcak bişi var mı ?
tımam sen bilin bebik
oglan için yaptın her halde ama nasılsa evdesin hani böle faydalı bi çorba yapsan daha iyi olur bence. sebze çorbası filan gibi
sen biliin yine deee
ögleyin tutacak bişi yemedin
bide yeşilçayın aşırı içince kafa yapmak gibi bir yan etkisi olabiliyo. bi kerede bana olmuştu. yanında atışrıtıcak bişi var mı ?
tımam sen bilin bebik
oglan için yaptın her halde ama nasılsa evdesin hani böle faydalı bi çorba yapsan daha iyi olur bence. sebze çorbası filan gibi
sen biliin yine deee
oğlum hep yoğurt çorbası ve mercimek çorbası seviyor.
ama şehriye çorbamda tavuk suyu vaaar + tavuk vaaar.
ben çok seviyorum bu çorbayı
yanımda bişi yok çünkü yanıma ne alsam yiyorum çekmecde durmaları bni rahatsz edio
nyse 2 saate akşam yemeği yicem zaten napıyım....
sevmesine bende seviyorum dedim ya sen bilirsin
çekmecede durunca rahatsız mı oluyorsun
merak etme bende böleydim zamanla alışırsın
ahh ah bu kilolar öyle geliyor zaten
aman tabagımdaki bitsin
yoksa ekmek arkadan aglar
olsun atılsın kızz zamanla alışıyorsun ha çöptee ha sende totişye yag
hangisini tercih edersin abukummmmm kaymaklı ekmekkk kadayıfımmm
ahhh canım ahhhhh hadi başka bi sütlü tatlı fln yeseydin neyseydi dicem ekmek kadayıfı sünger gibi içine çekti şekeri şerbeti 3-4 kaşık şeker 3-4 kaşık un bi okadar da yağ almış oldun bi daha yeeemmeeeeselam.hemen kahvaltımı ve sonrasını yazıym da bana bi kızın emi:26:
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 cery domates
1 kk liğt peynir
ara öğün
yarım çay bardağı leblebi
öğle
1 kase şehriye çorba
2 tane tavuk pirzola
1 dilim KAYMAKLI EKMEK KADAYIFI
ara
1 fincan nescafa 2 si birada
1 tane kete(avuç içi büyüklüğünde)
şmdiye kadar yarım lt su
şimdi hadi başlayın kızmaya,öyle çok kızınki anacım bi daha değil yemek bunları düşünmeyim bile
Buarada şuan aç değilim buna eminim.. ama ayağa kalktgmda fılan basım dönüyor... Bugun ılk defa ıkı kere buyuk kupada yesılcay ıctım lımonlu acaba o mu yaptı? böyle etkılerı var mı? ikisini üstüstede içmedim birini şimdi dierını 11 gbı ıctım ama...
ayyyyyyyyyyy arkadaşın biri iddea dan para tutturmuş.ban nestlenin fındıklı kare çikolatalarından.birde alpelanın bir çikolatasından verdi.aldım baktım baktım.çantama koydum.kuzucuğuma götüreceğim.önce istemedim dayanamamda yerim diye aldıktan sonra irademi kontrol ettim ve hayır dedim.koydum çantaya.
Ay aklıma ne geldiBi gün kuzenimle evde oturuyoduk... Bende atılmasın die bişi yiyodum şimdi tam hatrlamıorum ama ben yemezsem çöpe gidicek bişi... O zaman da aşırı kiloluydum... Kuzenim de rejim yapıodu kilo vermeye başlamıştı... Bana bi kızdı; sen çöpmak mısın, çöp müsün böyle herşeyi yiyosun atılmasın die ondan sonra da sızlanıosun kendı kendıne dedı.... Diyiş o diyiş o gunden sonra yemıorum bu tarz seylerı hep kardesıme verıorum yesın dıe... o zayıfçacık zaten yesin
öğle yimaaamı yazmayı unuttum
1 dilim ruşeymli ekmek
1 kepçe mericmek çorbası
2 kaşık havuçlu patatesli bezelye
4 kaşık bulgurlu ıspanak
2 kaşık light yooooort
kukilatam mirak etme yimem gız valla yimem bidaaa
arkadaşlar desteğiniz için hepinize teşekkür ederim.korkuttunuz kız beni bidaha tatlı matlı yok.valla,söz
kokr tabeeeeeeeeeeee ekmek kadayıfı yemiş yaaaaaaaa sütlü tatlı falan olsa neyyseee bri de kaymaklııııı popocuğuna göbeciğine yapışırr oo şimdiiii
kimse benim 5 dilim ekmeeme yorum bilem yapmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?