60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaaaarrrrr nabersiniz
ay bu hafta bitecek inşalla, ne yoğun bi hüafta oldu benim için anlatamam
bugün resmen coştum
regl öncesi öğle yemeğinde taze fasülya ve 2 kaşık pilaf ve 1,5 dilim ekmekten sonra 3 dilim ekmek daha yedim
tahin pekmez, bal ve fındık ezmesi ile
hugomun verdiği çay bugün boşa gitti
neyse çikolata yememden iyidir diye düşünüyorum ama, ne kadar iyiyse tabi artıkın
akşam spor yapicim bugün
dün plates yaptım :)))

yanımda bişi yok çünkü yanıma ne alsam yiyorum çekmecde durmaları bni rahatsz edio
nyse 2 saate akşam yemeği yicem zaten napıyım....

oğlum hep yoğurt çorbası ve mercimek çorbası seviyor.
ama şehriye çorbamda tavuk suyu vaaar + tavuk vaaar.
ben çok seviyorum bu çorbayı

Kızlar kimsecikler yok
hemen de haftasonu moduna geçilmiş yani.

bende şimdi kakaolu tarçınlı sütümü içiyorum.
daha sonra akşam yemeğine kadar biraz yatıp dinlenicem..

oğlum hep yoğurt çorbası ve mercimek çorbası seviyor.
ama şehriye çorbamda tavuk suyu vaaar + tavuk vaaar.
ben çok seviyorum bu çorbayı

sevmesine bende seviyorum dedim ya sen bilirsin

yanımda bişi yok çünkü yanıma ne alsam yiyorum çekmecde durmaları bni rahatsz edio
nyse 2 saate akşam yemeği yicem zaten napıyım....

çekmecede durunca rahatsız mı oluyorsun

merak etme bende böleydim zamanla alışırsın

sevmesine bende seviyorum dedim ya sen bilirsin

çekmecede durunca rahatsız mı oluyorsun

merak etme bende böleydim zamanla alışırsın

evet ya çekmecede olacağına midemde olsun mantığı dayanamıorum... Bi de elimde bişi varsa ben onuın içindekini bitirene kadar rahat edemiorum :78: Yani dielim ki bi paket fındık aldım hepsini yerim... Bi şişe su var dielim elimde hepsini btrcem illa... tamam su için iyi bişiyde dierleri için çok kötü bi huy ama dayanamıorum napıyım

ayyyyyyyyyyy arkadaşın biri iddea dan para tutturmuş.ban nestlenin fındıklı kare çikolatalarından.birde alpelanın bir çikolatasından verdi.aldım baktım baktım.çantama koydum.kuzucuğuma götüreceğim.önce istemedim dayanamamda yerim diye aldıktan sonra irademi kontrol ettim ve hayır dedim.koydum çantaya.

tabiki çöpte olanını ama dayanamadım işte.aslında bizim yemekte tatlı yerine diyet de veriliyo.bugün ekmek kadayıfı yerine diyet menüde çilek vardı amadayanamadım işte gözüm dündü bi anda...

ahhh canım ahhhhh hadi başka bi sütlü tatlı fln yeseydin neyseydi dicem ekmek kadayıfı sünger gibi içine çekti şekeri şerbeti 3-4 kaşık şeker 3-4 kaşık un bi okadar da yağ almış oldun bi daha yeeemmeeee

cnm bak aç olamaybilrsin.elbette seni tutacak bişiler yedin ama hiç et tavuk balık sebze süt bakliyattan aldığın vitamn mineral vs.ile salatalık tan alınan birmi? senin şu an bütün kan seviyelerin düştü.tansiyonun düşüo ayağa kalkınca da. başının dönmesi senn sadece açkalmanla deil yediğin yiyeceklerdeki besn değerleriylede ilgili.
nerden mi biliorum benm senelerdir düşük tansiyon ve kansızlık problemim var.diyet yapmadamn kilo vermeden çok önce yani.benmde azıcık hızlı kalksam ayağa başım dönerdi merdiven çıkmazdım vs. işte.
sen çok sağlıksız besleniosun tekrar sölüorum belki bana kızacaksın ama zorlada olsa canın istemesede yemeye çalış cnm.ilaç gibi düşün hastayken nasıl iyileşmek için ilaç alıoruz zorla sevmesekde,sevmedğimz yiecekleride öle düşün ben eskiden maydonozu ağzıma koymazdım mesela ama şimdi her sabah kahvaltıda maydonoz yiorum mesela bi örnek.

bak bi de hep sölerim benm kuzenimde 100 kilodan 67 kiloya düştü cnm. ama okadra sağlıksız versiki kiloları hep salata yiodu yoğurt süt çıtır kıtır şeyler pirinç haşlayıp lapa yapıp onu yiodu. verdi oakdar kilo sağlığından oldu yüzü çöktü sarardı solduuu.neredeyse bütün kilolarını geri aldı.
kilo verirken dikkatli olmak lazım cnm.

maşallah.tebrik ederim.

öğle yimaaamı yazmayı unuttum

1 dilim ruşeymli ekmek

1 kepçe mericmek çorbası

2 kaşık havuçlu patatesli bezelye

4 kaşık bulgurlu ıspanak

2 kaşık light yooooort

zaten zayıfları yedirip tombikleştirip bizde biraz zayıflayacağızki ortada buluşabilelim dimi ama..:90:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar napıysınızzzzzz

ben reglden dolayı sancım olduğundan ağrı kesici almıştım biraz uyumuş kalmışımmm:86::86::86::86::86:

uyandım tabii aç kurlar gibiydimm

4yk yoort

1 büyük muz

4yk nesfit ve boll tarçın karıştırdım yedim üstüne de 1 hurma yedim doydum şükürrrr:86::86::86::86:

öğle yimaaamı yazmayı unuttum

1 dilim ruşeymli ekmek

1 kepçe mericmek çorbası

2 kaşık havuçlu patatesli bezelye

4 kaşık bulgurlu ıspanak

2 kaşık light yooooort

afiyet olsun kukimmmmmmm

kukilatam mirak etme yimem gız valla yimem bidaaa
arkadaşlar desteğiniz için hepinize teşekkür ederim.korkuttunuz kız beni bidaha tatlı matlı yok.valla,söz

arkadaşlar bir küçük elmam kalmıştı çekmecemde onuda yedim .ara olayınada bugünlük kapattım.ya kızlar be akşam yemeğinden sonra hiç acıkmıyorum canımda birşey istemez.elmayı elime alır bakar bakar bırakırım yiyemem.yani 3 ana 2 ara yapıyorum.dikkat ederseniz akşam yemeklerinden sonra hiç ara yoktur...

kukilatam mirak etme yimem gız valla yimem bidaaa
arkadaşlar desteğiniz için hepinize teşekkür ederim.korkuttunuz kız beni bidaha tatlı matlı yok.valla,söz

kokr tabeeeeeeeeeeee ekmek kadayıfı yemiş yaaaaaaaasütlü tatlı falan olsa neyyseee bri de kaymaklııııı popocuğuna göbeciğine yapışırr oo şimdiiii

kokr tabeeeeeeeeeeee ekmek kadayıfı yemiş yaaaaaaaasütlü tatlı falan olsa neyyseee bri de kaymaklııııı popocuğuna göbeciğine yapışırr oo şimdiiii

ohh kız kız birazda şuraya vur kır kafasını kırki bi daha yemesin benimki kesin göbüşüme yapışmıştır.zaten pogaça hamuru gibi kabarıktır kendisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…