sorman hata tatlım benim hoş geldin
valla hiç bilmiyorum
bağırsakları çalıştırıyormuş galiba
deneyeceğiz görecegiz
Ben de alıyım bari ara öğün niyetine burdaki marketlerde satmaya başlamış popüler oldu bu ara
buarada tadı neye benzio altın çileğin ?
canım az olmuş öğle yemeğin afiyet olsunHepinize afiyet olsunnnn...
Bende öğle yemeğimi yedim...
Ama biraz geç oldu cnm da pek bi şi istemedi nedense
125 gr. light yoğurt
1dlm denge light ekmek
sanırım 6 tane da salatalık yedim...(Bu biraz aşırı oldu ama farketmedım bile ne kadar yediğimi kütür kütür gittiler arada :26: )
sanada afiyet olsun canımanneciğimin yaptığı taze fasulye yemeğini yedim
bol yeşillikli salatamı yedim 5yk bulgur pilavı yedim.
kuşburnu içtim şimdide.
afiyet olsun fıstıklar hepimize
bence uygun canım güzel olur afiyet olsunakşama evde yemek yok. ne yapsam ne yapsam?
tavukları alsam tavada ızgara gibi yapıp birde marul salatası, ekmek yerinede bir kase mercimek corbası uygun mudur kızlar?
fiyatına dikkat ederiz canımbenim heçç spor aletim yok kızlar ya yürüme bandımı bisiklet mi eliptik alet mi ne dersiniz ve bu aletleri kullanan kızçeler alırken neye dikkat etmeliyim hiç bilğim yok benim , sizinkinde olmasaydı yada olsaydı dediğiniz şeyler var mı
abovvvvvselam.hemen kahvaltımı ve sonrasını yazıym da bana bi kızın emi:26:
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 cery domates
1 kk liğt peynir
ara öğün
yarım çay bardağı leblebi
öğle
1 kase şehriye çorba
2 tane tavuk pirzola
1 dilim KAYMAKLI EKMEK KADAYIFI
ara
1 fincan nescafa 2 si birada
1 tane kete(avuç içi büyüklüğünde)
şmdiye kadar yarım lt su
şimdi hadi başlayın kızmaya,öyle çok kızınki anacım bi daha değil yemek bunları düşünmeyim bile
Kızlar az önce çarşıdan geldim.
Kendime hurma aldııııım
o kadar çok bahsettiler ki en sonunda canım çekti 3 tane yidim bilee.
Artı aktarda kefir mayası da buldum
daha doğrusu maya almak için sıraya girdim
taze taze evde mayalayıp sparişleri bizi arayarak teslim edeceklermiş.
sonra da yapımını anlatacaklar
öyle işte kızlar siz neler yaptınız bakalım ..
selam kızlar
motive olim diye takıma katılmıştım ama orda motive olamadım :2: sizinle takılabilir miyim?
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:92::92::92::92::92:
ayy yerim çok tatlısın: hoşbuldum
ayy ciddi misin eğer tamamiyle doğalsa neden olmasın hem de süper olurrrrkızlar benim bi tanıdıgım meyve suyu gibi bir kür uyguluyormus bu kür haftada bi kilo vermene neden oluyormus ve tamamen dogal elma gibi seylerden yapılıyor ve sadece yagları eritiyor onu içip spor yaptımızı düşünürsor abooo cillop gibi hatunlar olur cıkarız ben bi kaç gün sonra artıcam onu tarifi aldıktan sonra nasıl yapıldını ayrıntılı bi şekilde anlatıcam size hem yediklerimize dikkat edip hemde bi ara ögünlerde onları içersekk süper olur kendisi uyguladı biliyorum bildiniz elma armut gibi şeylerden yapılan seyler yanımda yaptı birebir ben gördüm sizler için eger isterseniz buraya yaabilirim
Ben de alıyım bari ara öğün niyetine burdaki marketlerde satmaya başlamış popüler oldu bu ara
buarada tadı neye benzio altın çileğin ?
yemeklerden önce yenilecekmiş
ekşimsi bir tadı varrr
ay kızlar sizler olmasaydınız söle diyim ben hayatta böle motive olup böle azimle kolları cabucak sıvamazdım cok saolun
boyun yasın kilon kaç
ayy ciddi misin eğer tamamiyle doğalsa neden olmasın hem de süper olurrrr
boyum 1.60 kilom 66.3 bu hafta 1.5 kilo verdimhedefim 59. çizelgem eksik eskiden 94 kiloydum :)))))) yeniden başliyim diye o günleri hatrlamak istemediğim için 69 dan başladım :)
afiyet olsun kukimöğle yimaaamı yazmayı unuttum
1 dilim ruşeymli ekmek
1 kepçe mericmek çorbası
2 kaşık havuçlu patatesli bezelye
4 kaşık bulgurlu ıspanak
2 kaşık light yooooort
affiyet ossun neruşummmkızlaaaaaaaaaaaaaaaaar napıysınızzzzzz
ben reglden dolayı sancım olduğundan ağrı kesici almıştım biraz uyumuş kalmışımmm:86::86::86::86::86:
uyandım tabii aç kurlar gibiydimm
4yk yoort
1 büyük muz
4yk nesfit ve boll tarçın karıştırdım yedim üstüne de 1 hurma yedim doydum şükürrrr:86::86::86::86:
afiyet olsun canımslm güzeller ben geldimmm,bugün keyifsizdim sabahda erken kalkmıstım oglen uyudum biraz ,ögle yemegımı yedim sonra
1 tbk bulgurlu pazı yimaaaaaaaaaaaaa
1 kase yort(nerudaaaaaaaaaaaa seninkinden farklı buuu,tek o lu)
1 kase meksika fasulyesi salatası
1 dlm ç.t.epelek(çocukken böle derdik ekmeğe)
akşamkşi menüm belirsizliğini koruyor:26:
kızz abukkk ekmek kadayıfımı yidin sen,aha bile kızarım sana,haftasonu kaçamak yokkkkk,sakıııınnnn,destuuuuurrrrrrrrrrrrrr
yok canım çok değil afiyet olsunişten eve gelinceye kadar coşmuşsunuz maşallahhhhhhh
eve gelirken alışveriş yaptım
gelir gelmez ocağa zeytin yağlı pırasa ve tarhana çorbası koydum pişiyorlar şimdi
bugün öğleden beri
1 elma
2 altn çilek(deneme amaçlı)
5-6 tane çilek yedim
ara öğün çok mu olmuş:26::26:
yemeği 8 de yiyeceğimm
tabi canım hoşgeldinselam kızlar
motive olim diye takıma katılmıştım ama orda motive olamadım :2: sizinle takılabilir miyim?
tebrik ederim canım senislm kızlarrrr nasılsınız bakalım 2 kilo vermişim cok mutluyummmmmmmmmm
bence güzel afiyet olsun çorba olabilir canım ama salatada ye bence yanındaben bugn şunları yedim
sabah
2 dilim light ekmek
2 kk beyaz peynir
6 adet zeytin
bolca roka
yeşil çay
arada 4 çilek
öğlen
yarım porsiyon karnıyarık(sadece tadına bakcaktım dayanamadım)
1 saat sonra
kendi diyet menümü yedim ama azaltarak
fırında tavuk 1 porsiyondan çok az
1 bardak ayran
2 tane salatalık(tuzsuz)
arada
bi avuç erik
şimdi bu menüyü dengelemek için akşam ne yemeliyim sizce? special k mı yesem? yoksa bi kase çorba ve salatalık mı?
amaninnnnnnnnnnnnnnnnn gıyzlaaaaaaarrrrrrrrrrr bugün valla kafamı kaldıramadım çok fenayımmmmmmmmmmmyoğunluk çok fazlaydıııı
menümü bilem yazamadım size neyse artık
hadi herkese iyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yemeklerden önce yenilecekmiş
ekşimsi bir tadı varrr
o zaman güzel ben tatlı meyve yiyemem zaten denemekte fayda var... Teşekkür ederimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?