60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar benim bi tanıdıgım meyve suyu gibi bir kür uyguluyormus bu kür haftada bi kilo vermene neden oluyormus ve tamamen dogal elma gibi seylerden yapılıyor ve sadece yagları eritiyor onu içip spor yaptımızı düşünürsor abooo cillop gibi hatunlar olur cıkarız ben bi kaç gün sonra artıcam onu tarifi aldıktan sonra nasıl yapıldını ayrıntılı bi şekilde anlatıcam size hem yediklerimize dikkat edip hemde bi ara ögünlerde onları içersekk süper olur kendisi uyguladı biliyorum bildiniz elma armut gibi şeylerden yapılan seyler yanımda yaptı birebir ben gördüm sizler için eger isterseniz buraya yaabilirim

canım az olmuş öğle yemeğin afiyet olsun
anneciğimin yaptığı taze fasulye yemeğini yedim
bol yeşillikli salatamı yedim 5yk bulgur pilavı yedim.
kuşburnu içtim şimdide.
afiyet olsun fıstıklar hepimize
sanada afiyet olsun canım
akşama evde yemek yok. ne yapsam ne yapsam?

tavukları alsam tavada ızgara gibi yapıp birde marul salatası, ekmek yerinede bir kase mercimek corbası uygun mudur kızlar?
bence uygun canım güzel olur afiyet olsun
fiyatına dikkat ederiz canım canım valla markasından markasına değişiyo alırken kaç kiloyu taşıdığını sor biz bi katalogta beğenmiştik eşimle ama eşimin kilosu fazla olduğu için taşımazmış motoru bozulabilirmiş bizde malesefeşimin kilosuna uygun olanını aldık
abovvvvv niddin bacım sen yafff neyse geçmiş artık yapcak bişey yok

nilmısra canım bundan kaç sene önceydi hatırlamıyordum ama kefiri ben kendim yapıyordum evde.üniversite hastanesinden bi arkadaş getirmişti banada.ben bir litrelik kavanozlara kefiri koyuyordum üstüne çok ılık sütü döküyordum ağzını kapatıp güneş görmeyen ve karanlık bir yerde birgün bekletiyordum.birde şunu söyliyeyim deepfreezede koyabilirsin mayayı yani biraz ara vermek istersen öyle yaparsın ama eğer öle yapacaksan oda deepfreeze başka şekilde konuşuyo sorarsın bana anlatırım.benim mayanında başına gelen deepfreeze koymuştum lor zannedip çıkardım börek yapatım diye oda kefirmiş e tabi ekşimiş oda attım maalesef bende

kızlar ben de çıkıyorUMM
eve gidip şu 5 dilim ekmeee eritmeliyim :)))))))

bu arada altın çileği ben de yiyorum, artık ondan mı yoksa iki gündür içtiğim bitki çayından mı bilmiyorum, ben sabah kalkınca tuvalete çıkıyorum, bide kahvaltıdan sonra

dün hatta 1er saat arayla 3 kez tuvalete çıktım sabah, şaştım kaldım kendime

ama bence bu bitki çayından

çilekten nerdeyse 1 kutu yemiştim çünkü

bu arada tadı da kivi gibi, mayhoş bişi, kiraz kadar büyüklüğü meyvesinin, bence hoş yani

herkese iyi akşamlar kızlar

hepinizi öpüyorummmm

görüşürüzzzzzsssss

ben bugn şunları yedim
sabah
2 dilim light ekmek
2 kk beyaz peynir
6 adet zeytin
bolca roka
yeşil çay

arada 4 çilek

öğlen
yarım porsiyon karnıyarık(sadece tadına bakcaktım dayanamadım)
1 saat sonra
kendi diyet menümü yedim ama azaltarak
fırında tavuk 1 porsiyondan çok az
1 bardak ayran
2 tane salatalık(tuzsuz)

arada
bi avuç erik

şimdi bu menüyü dengelemek için akşam ne yemeliyim sizce? special k mı yesem? yoksa bi kase çorba ve salatalık mı?

ayy ciddi misin eğer tamamiyle doğalsa neden olmasın hem de süper olurrrr

amaninnnnnnnnnnnnnnnnn gıyzlaaaaaaarrrrrrrrrrr bugün valla kafamı kaldıramadım çok fenayımmmmmmmmmmmyoğunluk çok fazlaydıııı
menümü bilem yazamadım size neyse artık
hadi herkese iyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ay kızlar sizler olmasaydınız söle diyim ben hayatta böle motive olup böle azimle kolları cabucak sıvamazdım cok saolun

boyun yasın kilon kaç

boyum 1.60 kilom 66.3 bu hafta 1.5 kilo verdim hedefim 59. çizelgem eksik eskiden 94 kiloydum :)))))) yeniden başliyim diye o günleri hatrlamak istemediğim için 69 dan başladım :)

ayy ciddi misin eğer tamamiyle doğalsa neden olmasın hem de süper olurrrr

vallahi kızlarr ben kefilim ya böle meyve sabze gibi bişeylerden yapılıyo ama sanırım içinde soganda vardı :26: ama gercekten işe yarıyo ve sadece yaglarda etkili günde iki keremi 3 keremi ne içiliyodu ara ögünlerde bişey yemeyip eger onu içerdek cünkü içinde bi elma böle hep lifli yararlı seyler vardı ve 3 ayda acayip kilo verdi ve hala aynı kiloda spor yaparsak daha saglıklı olur unutmustum şimdi aklıma geldi eger doru düzgün yaparsak cok işe yararcak ben kendime uygulıcam çünkü eger bana güvenir uygularım derseniz ciddi anlamda işe yarıcanı temin ederim size

boyum 1.60 kilom 66.3 bu hafta 1.5 kilo verdim hedefim 59. çizelgem eksik eskiden 94 kiloydum :)))))) yeniden başliyim diye o günleri hatrlamak istemediğim için 69 dan başladım :)

ksaç kilo olursan ol istersen 100 ol azimli ol saglıklı beslen spor yap corap söküğü gibi gelir inan bende daha yeni basladım ama etkilerini cok iyi görebiliyorum merak etme burda süper motivasyon oluyosun hergün yediklerini buraya yazarsan yorum alırsın iyi veya kötü ozaman daha cok biligili olursun

öğle yimaaamı yazmayı unuttum

1 dilim ruşeymli ekmek

1 kepçe mericmek çorbası

2 kaşık havuçlu patatesli bezelye

4 kaşık bulgurlu ıspanak

2 kaşık light yooooort
afiyet olsun kukim
affiyet ossun neruşummm
afiyet olsun canım
yok canım çok değil afiyet olsun
selam kızlar
motive olim diye takıma katılmıştım ama orda motive olamadım :2: sizinle takılabilir miyim?
tabi canım hoşgeldin
slm kızlarrrr nasılsınız bakalım 2 kilo vermişim cok mutluyummmmmmmmmm
tebrik ederim canım seni
bence güzel afiyet olsun çorba olabilir canım ama salatada ye bence yanında

iyi tatiller fambukcummm sanada bebem

22.04.2011 GÜNLÜK MENÜ
KAHVALTI SAAT : 07.35
1 orta boy domates
yarım salatalık
çeyrek kk peynir
2 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
1 çk siyah zeytin ezmesi

ARA - SAAT: 10.45
1 hurma

ÖGLE SAAT : 12.25
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk sebzeli gratenin sebzesinden ( patates-bezelye-pırasa )
bol domates- salatalık salatası
1 dilim ekmek

ARA - SAAT: 14.25
1 kayısı 5 badem 1 türk kahvesi

ARA - SAAT: 15:50
1 küçük yerli muz iki yk yogurt

AKŞAM SAAT : 17.30
2 el ayası büyüklüğünde yagsız ızgara tavuk
4 yk domates- salatalık

ARA - SAAT: 19:30
büyük ihtimalle kakaolu süt

SU: 2,5 LİTRE
YEŞİLÇAY 3 KUPA
TÜRK KAHVESİ 1 ADET ŞEKERSİZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…