60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya hiçç cıkamıyorummm.. eskiden günde 2 cıkardımm simdi 2 günde bir zar zor.. bi gazım bi wc derdim bitmek bilmedi....

Hımmm gaz neden olur ki ?
mesela ben ayran içerim su içerim ama oda sıcaklığında olmalı soğuk olursa bana dokunuyor.
yani bazılarına soğuk içecekler gaz yapar bana olduğu gibi..

Birde zeytin yağlıyı çok tüketmeye çalış kabak - pırasa- bamya güzel çalıştırır bağırsakları

mesela elma ye üzerine bol su iç.

Mesela kabağı çiğ olarak bile rendeleyip yoğurtlayıp yiyebilirsin.

hurmada çok etkili

Canımcın adaçayı çok işe yarıyor bizzat içtiğimden biliyorum.

evet 45dakkalıkleslimiyaptım ardındanda 11dakkalık karın videomu yaptım sugibiterledim ama iyioldu
şimdi kocamı bekliyorum yemek içinnn

Kızlar şimdi okudum Ahmet Maranki kakaonun faydalarını açıklamış ;

PROF.DR AHMET MARANKİ KAKAO’NUN FAYDALARINI ANLATIYOR
Önerilen hastalıklar: Az miktarı kalbi kuvvetlendirir, sindirimi kolaylaştırır, idrar söktürür. Uyarıcı, iştah açıcı ve kuvvet vericidir. Vücuttaki zehirlerin dışarı atılmasını sağlar. Böbrek iltihaplarını yok eder.Fazla tüketmek zararlıdır, çarpıntı yapar.

7gunsaglik

Ben bile fark ettim yaniiii
çok uykum vardı kakaolu süt içtim gözümün önü açıldı yahuuu
Demek ki günde 1 çay kaşığı kakao kafi..

saol cnm gideyim hurma alayım bari yarın.. bide adacayı tabii. genelde zeytinyaglı yiyiyorum ama nedense ilginç tepkiler verio vücudumm.. evlilikk bozdu sistemimi bide kefir okudum gecmiş sayfalarda onu da denemk istiorumm.. belki faydası olur

canım doğru söylüyorsun ben bekarken çok kabızlık çekerdim
şimdi tam tersi oldu eşim hiç sıkıntı çekmez wc konusunda resmen kıskanırsın o kadar yani
bana da ondan mı bulaştı nee
evlendiğimden beri daha çok çıkıyorum wc ye

benim eşimde cok rahatt.. bende simdi onu kıskanıyorumm.. hiç sekmiyo masallahh

ben deeee 3kupa yeşil çay 2,5 lt suuuu 1 bardak tarçınlı kakaolu süüt içtim daha da 500ml su içerim yatana kadarrrr

slm arkadaşlar akşam menüm:
yemekten önce 6 tane fındık yedim,

5-6 kaşık mantar sote 1 dili çavdar ekmeği,
3 kaşık yoğurt,

şimdide form çayı içeceğim...

afiyet olsun canım benim

hangi form çayını kullanıyosunnn

bimden dün aldım bir tane grenvood diye ama daha önce botaniy diye bir form çayı içiyordum.bunu bugün ilk defa içceğim bakalım artık.gerek duymuyordum nezamandır.çünkü sabhları maydanoz kürü gayet iyi çalıştırıyordu bağırsaklarımı yarında içeceğim 5 gün ara vereceğim. o aradada form çayı içeceğim.

Son düzenleme:

bugün 4. günümdü benim de maydanoz kürü

yeşil çay alacağım ben de yarın

bimde var mı???biliyor musun ben de altın çilek aldım bugün bimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…