60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın azimli olunca çorap söküğü gibi geliyor :) sağlıklı beslenme ve spor çok önemli..
bide herkese yeşil çayı şiddetle tavsiye ediyorum. zaten çoğunuz içiyordur içmeyenlerde kesin içsin kızlar :))

gidip çorbamı yapayım :) görüşmek üzere kızlar hepinize iyi akşamlar..

evet bende içiyorum ve cok ta seviyorum spor yaparak kendimle dahada barısık hale geliyorum kendimi dahada sevmeye basladım kendini begenmişlik değilde barısık olmak süpr

selam kızlar
motive olim diye takıma katılmıştım ama orda motive olamadım :2: sizinle takılabilir miyim?
hoşgeldin cnm tabiki gel yerimiz bol:)

dengelemene gerek yok çorbada iç yemekde ye herşey gayet normal cnm bence sorun yok

cnm ara öğünde sadece o karışım olmaz o karışım içilir ama yanında yine bişiler yemek lazım bence sonuçta o bir su yani yeşil çay gibi rezene kuşburnu gibi bir su. yanında kuru meyveler leblebi vs.de yenmeli. o çaylardan bizde çok yaptık içtik faydasıda oldu ama ynında da bişiler yedik mutlaka

unutmayın yiyince deil yemeyince kilo veremioruz ben buraya geldim geleli eskiden yediğimden daha çok yiorum ama sağlıklı şeyler yiorum meğer ben az yediğim için kilo veremiomuşum. sebzelerin çok tatlı olmayan meyvelerin hiç bir zararı yok çünkü 90 100 kilo deiliz en fazla 70 80 kilo olanlar var.
dikkat eet,iyseniz zaten hemen hemen bütün diyet listelerinde salata sınırsızdır mesela aralarda bol bol salatalık domates çok tatlı olmayan meyveler yenebilir.

bu arada ara öğünüm
1 kupa kakaolu süt
4 -5-6 tane :) çilek

bu ara yeter akşama böööörek yicemmmmm

koçişi beklemedim

geç kalacakmış ben de yemeğimi yedimmm

*bir kepçe tarhana çorbası

*5 yk zeytin yağlı pırasa

*2 dilim karışık tahıllı ekme (ilk defa aldım,tadı biraz değişik,içinde tahıllar var)

*yoğurt yiyeceğim birazdan 4yk kadar

ye kukiiiiii,sen onu da dengelemesini bilirsin,ekmek yemezsin artıkın,seni takdir ediyorum bacımm,çok güzel beslenion,sporun da harika maşşallahhhh,darısı başımıza inş. bizde görürük 50li kilolarıııııııışöle uça uça gitsem 50lere nolurdu hacııııı yaaaa,olmamı yaaaaaa

hacı abartı bişey değil sen korumadasın üstelik de regl olucakmışsın zararlı şeyler yemendense ekmek yemen daaa iyi ayy arabayı mı çarptııınnnncanın sağolsun tatlım yaa cana gelmesinnnn ama salata yoort olmasssss karbonhidrat alma ama sebze yemeği salata yoort ye sporunu da yaparsıııııın tamamdırrrrr

Afiyet olsun loxiiiiiiiiiiiiiiii hee benim yooorttt seninkinin de tadı güzeldir ama herhaldeee

akşam benim hala belirsiiiizzzz sanırım biirokoi ve karnıbahar haşlıycamm yooorttla yiycem bir deçorba yaparım tüm gün regl sanıcısndan hiçbişey yapasım gelmediii ama platesimi yaptım az önce 40dk

çok güzel canım.akşama atıştırma yok dimimeyve hariçç tabüü

spor canavarı nerudaaaaaaaaaaaabenim bişi yapasım gelmedi bugün,akşam salak ferihayı izlerken yürüsemmi diyommm,

Canım benim yaaaaainşallah görüceksin loxicimmm hepbraber istediğimiz kilolara ulaşıcaz inşallahhh ama kesinlikle sabır azim istikrar inanç işi bu işşş kaçamak yapsak da herşey bitti diye bakmıycazz aynen yola devame dicezzz düzenli olarak sporumuzu yapıcazzz bilinçli beslenicezzzzz ve başarıcazzzzzzzz bak bende ne çocuk avr ne bişey yemiş yemiş olmuştum 72-73 hem de 1.60ım ama azimle sabırla gidiyoooo daha gidecekkkk durmak yokk ayynen yola devammmmmmmmm

afiyet olsun tatlımmm ohh erkenden yenmiş yemeklerr çok da güzel bir menü bence afiyet olsunnn

akşam yemeklerim hep 6-6 buçuk gibi yiyorum

işten gelince kurt gibi aç oluyorummmmm

spor canavarı nerudaaaaaaaaaaaabenim bişi yapasım gelmedi bugün,akşam salak ferihayı izlerken yürüsemmi diyommm,

Buyrun benimmmmmmmmmmm yappp tabii ne yapsan karr bak insan gözünde büyütünce 45dk yürümem lazım yok 1saat yürümem lazım diye hele de spora yeni başladıysa hedefi büyük tutunca gözü korkuyo bukez hiç spor yapası gelmiyoo o yüzden kendini şartlandırma ne yapsan kar her hareket oturmaktan yatmaktan iyi hergün 15-20dk bile yürüsen karrrr yani tabii keşke hafatad 4 gün 45dk-1 saat yürüsek spor yapsak ama olmuyosa da alışana kadar hiç yapmamaktansa yeter ki o bandın üstüne çıkmayı alışkanlık edin hergün ve 15dk 20dk 25dk yürü hiç gözünde büyütme büyütünce hiç yapmıyoruzzz o da hepsinden kötü

saollllll loxiiiciiiiiimmmm bacımm.bende çok çektim valla bu kilolardan çok kilolu olmadım hiç bi zman en çok 64 kiloydum ama olsun psikolojimi çok etkiliodu.çok didindim çabaladım ve kesinlikle ve kesinlikle burda çok şey öğrendim.burdaki arkadaşların desteği olmasaydı veremezdim bu kiloları bu kadar sağlıklı beslenmeyi öğrenemezdim sende diğer kızlarda vericeksiniz eminm.yeterki tavsiyelere kulak verin yedklerinize dikkat edin sporunuzu aksatmayın .ben inanıorum verirsiniz. kilo vermek sigarayı bırakmak gibi önce beyinde bitiriosun işi sonra dikkatli olunca gerisi gelio

akşam yemeklerim hep 6-6 buçuk gibi yiyorum

işten gelince kurt gibi aç oluyorummmmm

süpermişşş ben hep 20-20.30 gibi yiyorum gerçi geç yatıyorum ama geç yediğimden de çok hafif yerim ekmek hakkımı falan 6 gibi yerim sadace sebze-salata falan yerim akşamda napalımbizim de düzen böylee ama çokşükür böyle gitti kilolarrr inşallahh kalanlar da böyle böyle gidecekkkk sen de sakın moralini bozma benim de hiç vermediğim haftalar oldu oluyor daa ama bu iş sabır işi tatlımmm azimle sabırla göndericezz bu kiloları hem biz bunları 1 günde almadık değil miii inat ediyolarr ama biz daha inatçıyızzzzz hepsi de gidecekkkkk (bu haereket kilolara tabiii)

kızlar şekerler cicişler canlarrrrrr
herkese iyi akşamlarr iyi hafta sonları
kaçamak yapın ama az olsun tmm.
akşam menümüde yazayım çıkayım artık.üzerimi giyineyim misafrlerim gelmeden hazırlanyım

1 kepçe mercimek çorbası

1 dilim lor peynirli börek

3 kaşık havuçlu pataesli bezelye

3 kaşık mantarlı körili tavuk sote

2 kaşık yoooooorttt( benmkide 5-6 oo lu neruuuuuşşş buda çok güzel :))

bol yeşil salata

haaa bide sütlaç yaptımdı 1-2 kaşık da ondan yerim.
hepinizi öptüm kocaman kendinize iyi bakınnnn

iyi akşamlaaaaaaaaaaaaaaaar kızlaaaaaaaaaaaaarnasılsınız
Akşam yemeğim
yoğurtlu semiz otu
brokoli çorbası
fırında mantarlı tavuk
Bu arada eve gider gitmez resimlerimi ekliycem buraya unuttum sanmayın

reglm diye spor yapmıycaktım ama dayanamdım ve netten indirdiğim 40dk lık tüm vücut plates videomdan platesimi yaptımmmmm kol çalıştııık,karrıııınn,kalçaaa,popoo,sırtttt heppsi vardı süper oldu ter attım ödemler gitti karınlar dümdüzzzz tek seanstaaaa

şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum içine de bir güzel limon sıktıım ohh mis mis içiyorummmmmm sonra da akşa yemeğimi yapıcammmmmm inşallahhhh ve sanırım beyazlar yıkandı makine uçuşa geçmişti en son şuan se syok demek bittii onları sermem lazımmmm

Kızlar bende akşam yemeğimi yiyeceğim

patlıcan ve kabak pişirdim tost makinasında yağlı kağıt içinde üzerine de sarımsaklı yoğurt
açık az şekerli çay
belki 1 dilim çavdar ekmeği
peynir
zeytin ohhh ya canımın çektiğini yiyeceğim yemekler napiyim dursun dolapta
bişeycik olmaz

Bu arada kızlar yazmayı hep unutuyorum 2 lt suyumu içtim
yeşil çay karışımı çayımıda 2 kupa içtim
1 bardak kakaolu tarçınlı süt ( adamın gözünün önünü açıyor iyi geliyor )
3 hurma yedim siz yersiniz de ben yiyemem mi sandınız
2 bardak ayran içtim
papatya çayı da içtim.

ulen anlayacağınız içtim de içtim yane bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…