ksaç kilo olursan ol istersen 100 ol azimli ol saglıklı beslen spor yap corap söküğü gibi gelir inan bende daha yeni basladım ama etkilerini cok iyi görebiliyorum merak etme burda süper motivasyon oluyosun hergün yediklerini buraya yazarsan yorum alırsın iyi veya kötü ozaman daha cok biligili olursun
haklısın azimli olunca çorap söküğü gibi geliyor :) sağlıklı beslenme ve spor çok önemli..
bide herkese yeşil çayı şiddetle tavsiye ediyorum. zaten çoğunuz içiyordur içmeyenlerde kesin içsin kızlar :))
hoşgeldin cnm tabiki gel yerimiz bol:)selam kızlar
motive olim diye takıma katılmıştım ama orda motive olamadım :2: sizinle takılabilir miyim?
dengelemene gerek yok çorbada iç yemekde ye herşey gayet normal cnm bence sorun yokben bugn şunları yedim
sabah
2 dilim light ekmek
2 kk beyaz peynir
6 adet zeytin
bolca roka
yeşil çay
arada 4 çilek
öğlen
yarım porsiyon karnıyarık(sadece tadına bakcaktım dayanamadım)
1 saat sonra
kendi diyet menümü yedim ama azaltarak
fırında tavuk 1 porsiyondan çok az
1 bardak ayran
2 tane salatalık(tuzsuz)
arada
bi avuç erik
şimdi bu menüyü dengelemek için akşam ne yemeliyim sizce? special k mı yesem? yoksa bi kase çorba ve salatalık mı?
cnm ara öğünde sadece o karışım olmaz o karışım içilir ama yanında yine bişiler yemek lazım bence sonuçta o bir su yani yeşil çay gibi rezene kuşburnu gibi bir su. yanında kuru meyveler leblebi vs.de yenmeli. o çaylardan bizde çok yaptık içtik faydasıda oldu ama ynında da bişiler yedik mutlakavallahi kızlarr ben kefilim ya böle meyve sabze gibi bişeylerden yapılıyo ama sanırım içinde soganda vardı :26: ama gercekten işe yarıyo ve sadece yaglarda etkili günde iki keremi 3 keremi ne içiliyodu ara ögünlerde bişey yemeyip eger onu içerdek cünkü içinde bi elma böle hep lifli yararlı seyler vardı ve 3 ayda acayip kilo verdi ve hala aynı kiloda spor yaparsak daha saglıklı olur unutmustum şimdi aklıma geldi eger doru düzgün yaparsak cok işe yararcak ben kendime uygulıcam çünkü eger bana güvenir uygularım derseniz ciddi anlamda işe yarıcanı temin ederim size
hoşgeldin cnm tabiki gel yerimiz bol:)
dengelemene gerek yok çorbada iç yemekde ye herşey gayet normal cnm bence sorun yok
cnm ara öğünde sadece o karışım olmaz o karışım içilir ama yanında yine bişiler yemek lazım bence sonuçta o bir su yani yeşil çay gibi rezene kuşburnu gibi bir su. yanında kuru meyveler leblebi vs.de yenmeli. o çaylardan bizde çok yaptık içtik faydasıda oldu ama ynında da bişiler yedik mutlaka
unutmayın yiyince deil yemeyince kilo veremioruz ben buraya geldim geleli eskiden yediğimden daha çok yiorum ama sağlıklı şeyler yiorum meğer ben az yediğim için kilo veremiomuşum. sebzelerin çok tatlı olmayan meyvelerin hiç bir zararı yok çünkü 90 100 kilo deiliz en fazla 70 80 kilo olanlar var.
dikkat eet,iyseniz zaten hemen hemen bütün diyet listelerinde salata sınırsızdır mesela aralarda bol bol salatalık domates çok tatlı olmayan meyveler yenebilir.
bu arada ara öğünüm
1 kupa kakaolu süt
4 -5-6 tane :) çilek
ni
bu ara yeter akşama böööörek yicemmmmm
walla içimdeki canavar ortaya çıktı, yidim bende
ama regl olcam ya
bu hafta çok yoruldum, sabah arabayı bahçe kapısına çarptım, uykusuzdum bide
bütün bahanelerim hazır yani. yemek yemek için :))))))))))
ama akşam telafi edicem
salata ve yoort mu yesem ki sadece
bide spor yapicim zaten, ne dersin hacııııı????????????
slm güzeller ben geldimmm,bugün keyifsizdim sabahda erken kalkmıstım oglen uyudum biraz ,ögle yemegımı yedim sonra
1 tbk bulgurlu pazı yimaaaaaaaaaaaaa
1 kase yort(nerudaaaaaaaaaaaa seninkinden farklı buuu,tek o lu)
1 kase meksika fasulyesi salatası
1 dlm ç.t.epelek(çocukken böle derdik ekmeğe)
akşamkşi menüm belirsizliğini koruyor:26:
kızz abukkk ekmek kadayıfımı yidin sen,aha bile kızarım sana,haftasonu kaçamak yokkkkk,sakıııınnnn,destuuuuurrrrrrrrrrrrrr
koçişi beklemedim
geç kalacakmış ben de yemeğimi yedimmm
*bir kepçe tarhana çorbası
*5 yk zeytin yağlı pırasa
*2 dilim karışık tahıllı ekme (ilk defa aldım,tadı biraz değişik,içinde tahıllar var)
*yoğurt yiyeceğim birazdan 4yk kadar
hacı abartı bişey değil sen korumadasın üstelik de regl olucakmışsın zararlı şeyler yemendense ekmek yemen daaa iyiayy arabayı mı çarptııınnnn canın sağolsun tatlım yaa cana gelmesinnnn ama salata yoort olmasssss karbonhidrat alma ama sebze yemeği salata yoort ye sporunu da yaparsıııııın tamamdırrrrr
Afiyet olsun loxiiiiiiiiiiiiiiii hee benim yooortttseninkinin de tadı güzeldir ama herhaldeee
akşam benim hala belirsiiiizzzz sanırım biirokoi ve karnıbahar haşlıycamm yooorttla yiycem bir deçorba yaparım tüm gün regl sanıcısndan hiçbişey yapasım gelmediii ama platesimi yaptım az önce 40dk
ye kukiiiiii,sen onu da dengelemesini bilirsin,ekmek yemezsin artıkın,seni takdir ediyorum bacımm,çok güzel beslenion,sporun da harika maşşallahhhh,darısı başımıza inş. bizde görürük 50li kilolarıııııııışöle uça uça gitsem 50lere nolurdu hacııııı yaaaa,olmamı yaaaaaa
koçişi beklemedim
geç kalacakmış ben de yemeğimi yedimmm
*bir kepçe tarhana çorbası
*5 yk zeytin yağlı pırasa
*2 dilim karışık tahıllı ekme (ilk defa aldım,tadı biraz değişik,içinde tahıllar var)
*yoğurt yiyeceğim birazdan 4yk kadar
çok güzel canım.akşama atıştırma yok dimimeyve hariçç tabüü
Canım benim yaaaaainşallah görüceksin loxicimmm hepbraber istediğimiz kilolara ulaşıcaz inşallahhh ama kesinlikle sabır azim istikrar inanç işi bu işşş kaçamak yapsak da herşey bitti diye bakmıycazz aynen yola devame dicezzz düzenli olarak sporumuzu yapıcazzz bilinçli beslenicezzzzz ve başarıcazzzzzzzz bak bende ne çocuk avr ne bişey yemiş yemiş olmuştum 72-73 hem de 1.60ım ama azimle sabırla gidiyoooo daha gidecekkkk durmak yokk ayynen yola devammmmmmmmm
afiyet olsun tatlımmm ohh erkenden yenmiş yemeklerr çok da güzel bir menü bence afiyet olsunnn
spor canavarı nerudaaaaaaaaaaaabenim bişi yapasım gelmedi bugün,akşam salak ferihayı izlerken yürüsemmi diyommm,
ye kukiiiiii,sen onu da dengelemesini bilirsin,ekmek yemezsin artıkın,seni takdir ediyorum bacımm,çok güzel beslenion,sporun da harika maşşallahhhh,darısı başımıza inş. bizde görürük 50li kilolarıııııııışöle uça uça gitsem 50lere nolurdu hacııııı yaaaa,olmamı yaaaaaa
akşam yemeklerim hep 6-6 buçuk gibi yiyorum
işten gelince kurt gibi aç oluyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?