ben kalmamıştır diye gitmiştim ama çok getirmişler galiba
daha birsürü vardı
kalmıştır büyük ihtimalle
neruda bir bardak süte ne kadar kakao koyayım
şimdi içeceğim de
şimdi kızıma yaş pasta yediriyorum.onu uytup 11:30 da 5 mil leslie yapacağım inşallah.birde kızmı yarın öğlen uykusuna yatırınca tekrar yapacağım.
şimdi kızıma yaş pasta yediriyorum.onu uytup 11:30 da 5 mil leslie yapacağım inşallah.birde kızmı yarın öğlen uykusuna yatırınca tekrar yapacağım.
Tatlım sen soralı epey olmuş kusura bakma yemek falan yedim şimdigördüm ben 1 cezve lıght süte 1tatlı kaşığı kakao 1tatlı kaşığı tarçın koyup kaynatıyorum tarçın da olunca daha çok hoşuam gidiyor ama istersen sen önce tek kakaolu dene bir de tarçınlı denersin hangisini beğenirsen onu içersin ben tarçını illa her eyere sıkıştırırımkan şekerni dengeliyor;tatlı ihtiyacını gideriyor çünküü
Ohhhh iradeli ve sportmen anneeeesüpersin canım 5 mil leslie için tebrik ediyorum ben de çok faydasını gördüm leslienin ilk 3 ay gün aşırı yaptım hep ama ben en fazla 4 mil yapabiliyodum süpersin valla 5 mil ama sana tavsiyem gün aşırı yap; haftada 4 gün yapman yeterli ara günlerde vücudun dinlenmeye de ihtiyacı var ya da ara günlerde de kilo fazlan 5-6kgyani 10kg nin altında ise; plates yapabilirsin leslie ve plates bir arada olursa çok faydasını görürsün ben de artık bir gün kardiyo (yürüyüş-leslie v.b) bir gün plates yapıyorum bu şekilde daha iyi verim alabilirsinn
haftada kaç kere yapıyorsun cimcimeee
Geçmiş olsun canım üzme kendini inşallah ameliyatını hayırlısıyla olursunkızlar haber vermek için yazıyorum moralim çok bozuk ancak kendimi biraz toplayıp girebildim..dün dişimin dolgusu düştü demiştim ya kanal tedavisi görüp, 3.kez dolgusu düşen en öndeki dişimdi..bugün hemen dişçime gittim ve dişçim filmini çekince olan oldu..çene cerrahına yönlendirdi hemen çene kemiğim iltihaaplanmış ve gittiğim çene cerrahı da Doç. Dr idi o da filme ve dişe baktı kanal sökülüp diş ameliyata hazır hale geldiği gün gelin ameliyatı yapalım hemen dedisadece bir dolgu yada kaplama yaptırırım düşüncesi ile gittim ama...sonuç böyle işte
afiyet olsun :)
Kız Katrem sen ne çok dolma yiyon böle...
Bu dolmalar neyli böylee ..
Hem yiyip durma yaa canım çekiyor benim :84: :84:
sağol canım, hemen dünkü yediklerimi yazayım:
sabah;
yarım gevrek,
1 dilim peynir,
yağda yumurta,
şekersiz çay
ara öğün;
az sütlü tek şekerli neskafe,
öğlen;
1 tabak makarna,
1 bardak kola (çok susamıştım, daha fazla dayanamadım)
ara öğün;
atlandı
akşam;
ızgara levrek,
yeşil salata,
2 dilim ekmek
ara öğün;
sıcak çikolata (cuma akşamı)
bakalım bu güzel cumartesi gününde kendimi tutabilecek miyim???
günaydıncan afiyet olsun ay kız aglayasımgeldi bügün bayram erken kalkın çocuklardeyince eski bayramlar başkaydı be şimdi çocuklar sadece tatil için seviyolar bayramı bir çogu gitmiyo bileeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?