60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar
bayaadır katılamadım aranıza. oğlum hastalandı sonra da bana bulaştı gribi. ben de bayaa kötü oldum. bu dönemde de öyle çok dikkat edemedim yediklerime. çorba içtim mesela. kendim de yaptım ama genelde hazır yaptım çorba mesela. sonra sabah akşam ballı süt içtim. arada çok bunaldım çikolata da yedim gibi... ama çok şükür kilo almadım. ya abartmadım ya da hastalık bir yandan beni yedi bitirdi bilemiyorum ama şükür ki almadım kilo. bundan sonra da gene aburcubur yememeye dikkat edicem. hastalığım tamamen geçince de yediklerime de dikakt etmeye devam edicem ki şu kalan 2 kilomu da verim artık. bir süre daha aranıza katılamayabilirim ama... haber verim dedim size de... sizi boşladım sanmayın diye...

Kızlar rüyamda Halley yiyordum ımmmmmm çooook güzeldi yaa

1 ay oldu nerdeyse yemedim...

reglimde yaklaştı iyice lütfederlerse bugün ya da yarın gelsin istiyorum artık

ödül olarak halley yesem olur mu ki

Canımcım oğluna da sana da çok geçmiş olsun...
bu bahar havası genelde çok hasta ediyor
ne güzel yemişsin abur cuburu kilo da almamışsın
İnşallah bir daha hastalanmazsınız canım.

Canımcım oğluna da sana da çok geçmiş olsun...
bu bahar havası genelde çok hasta ediyor
ne güzel yemişsin abur cuburu kilo da almamışsın
İnşallah bir daha hastalanmazsınız canım.

saol cnm amiinnn. inan şuanda bile zor yazıyorum. geçiyo ama yavaş yavaş. daha iyi olucam inş. bu halime rağmen hafif hafif spor da yapıyorum. hem açılmak için hem de ısınmak için. iyi de geliyor. belki kilo almamamda bunun da etksi vardır bilemiyorum ama şükrediyorum inan. eğer kilo alsaydım tekrar moralim bozulurdu çok. şimdi şükrediyorum. :))))

Katrem hanım dur ben senle azcık uğraşayım...

ohhh yine götürmüşsün makarnayı - kolayı - sıcak çikolatayı

bizim canımız yok mu kızzzzz

ahhh sevgili makarnamı da yiyemiyom şöyle mantar soslu - bol yağlı salçalı soslu ımmmmmm :97:

rüyamda bari görsem de öyle yesem

Afiyet olsun tatlımm çokk güzellll regl öncesi maalesef oluyor açlık bol yeşil çaaay,aralarda muzzzz tamamdır daha kolay atlatıcaksın inşallahhh

Canımm çok çok geçmiş olsun hafta içi aklıma geldin dedim kiloları verdi gelmiyo herhaldee çok geçmiş olsun ama hastalığa rağmen dikakt etmen çok güzelll inşallah en kısa zamanda kalan 2kg den de kurtulursun tatlımmm

sen iyiceee krize girdin canımm galibaa rüyana bile girdiğine göreeee korkuyorum tutup tutup sonra birden abartıcaksın diyeee bence biraz olsun nefsini körlemek için birkaç kara bitter çikolata yiyebilirsin 1 aydır hiç kaçamak yapmadın hem metabolizmayı da şaşrıtmış olursun hem de bitter nispeten daha sağlıklı ara ara ben de yiyorum ben ce 2-3kare bittercik yeee

geçmiş olsun canım benim yaaaa

bugün tatil olduğu için sabah erken kalkmadım

uyanında kalkıp ilk önce tekrar tartıldım kaslarım şişmiştir diye dün tartıl verememiş görünüyordumm

200 gr vermişim yuppiiiiiiiii:92::92::92::92::92::92::92:

sonra maydanoz kürümü yapıp içtim

iki tane altın çileğimi içtim

şimdi de kahvaltımı yapıyorum

*şekersiz kış çayı

*2 dilim karışık tahıllı ekmek

*1 kk peynir

*2 salatalık

*2 zeytin

Son düzenleme:
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNN CANLARNasılsınız????

23 nisan ulusal egemenlik bayramımız kutlu olsun

Son düzenleme:
kahvaltıdan sonra

askıda kuruyan çamaşırlarımı katlatım yerleştirdim

yeni yıkanaları asdım

20 farça kıyafet ütüledim (bir o kadar daha var ütülenecek, bitmiyor yaaa)

blaşık makinasını doldurup onu çalıştırdım

ortalığı toparladım

2 saattir hiç durmadan evin içinde koşturuyorummm yoruldum

ara öğünümü yedim kuru kayısılı yoğurt yedimm

1 litre suyumu da içtim, geriye kaldı bir litre

nasılsınız bakayım.ben dün gece leslie yapacaktım fakat kızımı uyuturken bende kızımın koynunda uyumuşum.

sabah kahvaltım:

1 bardak maydanoz kürü 15 günü doldurdum 5 gün ara zamanı,
5 adet zeytin,
1 tatlı kaşığı kadar kaşar peyniri,
1 t.k.peynir,
1 adet közlenmiş biber,
1 adet domates,1 salatalık,
yarım yumurta yağda,
2 bardak çay,
1 bardak form çayı,

ara:
10 adet fındık,

5 mil leslie ve mis gibi bir banyo şimdi ise 1 elma 1 portakal soydum yiyiyorum.

Son düzenleme:

afiyet olsun canım benim ben de yapmak istiyorum bugün leslie ama bir türlü kalkamıyorum yerimden

saat 3 buçuk olsun sonra yapayım bari o zamana kadar dinlenirimm:87::87:

canım benim maşallah sana kolay gelsin.bende dolabımı düzelttim kışlıkları kaldırdım.çamaşır astım balkon yıkadım.evi makınaya çektim.bılaşık çıkarıp dizdim.bayağı bende iş yaptım kızım uyuyor uyanınca kızmın karnını doyurup wc yıkacağım toz alacağım.ayrıca güzelim markete bime gittim ama altın çilek kalmamıştıalamadım başka şeyler alıp dödüm.
canım benim oğluşunada sanada çok gemiş olsun..
afiyet olsun canım benim

teşekkürler canım benim seninde bayramın kutlu olsun ayrıca afiyet olsun.

aaaa arkadaşlar 1,5 dilimde çavdar ekmeği yemiştim yazmayı unutmuşum....

altın çileğin kalmamsına üzüldümm

aktardan alsana

halam aktardan almıştı

akşam koçişin kardeşi gelecek daha yemek yapıp banyo lavaboyu temizleyeceğimm ben de iş bitmiyor yaaaa

Afiyet olsun tatlım hepsi de çok güzelllll

ellerine sağlık cınımmmmmm ve dee afiyet olsuunnnn

merhaba arkdaslar benn hamile kalmak icin sabrederken ha kaldim haa bu ay derken kilo kacti elimdem suan 63.200 64 deyiver iste ama boyum kisa kilom cok duruyor ve rahat degilim gobek cikti popo buyudu kendimi kotu hissediyorum boyle degilim karar verdim kilo vermek istiyorum artik sizin tecrubelerinizdende yararlanmak isterim cok acemiyim ahyatimda ilk defa bu kadar kilo aldim diyet listesimi uyguluyorsun yada kendimizmi olurturcaz simdiden tesekkur ederim herkese bol saglikli gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…