slm kızlar
bayaadır katılamadım aranıza. oğlum hastalandı sonra da bana bulaştı gribi. ben de bayaa kötü oldum. bu dönemde de öyle çok dikkat edemedim yediklerime. çorba içtim mesela. kendim de yaptım ama genelde hazır yaptım çorba mesela. sonra sabah akşam ballı süt içtim. arada çok bunaldım çikolata da yedim gibi... ama çok şükür kilo almadım. ya abartmadım ya da hastalık bir yandan beni yedi bitirdi bilemiyorum ama şükür ki almadım kilo. bundan sonra da gene aburcubur yememeye dikkat edicem. hastalığım tamamen geçince de yediklerime de dikakt etmeye devam edicem ki şu kalan 2 kilomu da verim artık. bir süre daha aranıza katılamayabilirim ama... haber verim dedim size de... sizi boşladım sanmayın diye...
Canımcım oğluna da sana da çok geçmiş olsun...
bu bahar havası genelde çok hasta ediyor
ne güzel yemişsin abur cuburu kilo da almamışsın
İnşallah bir daha hastalanmazsınız canım.
sağol canım, hemen dünkü yediklerimi yazayım:
sabah;
yarım gevrek,
1 dilim peynir,
yağda yumurta,
şekersiz çay
ara öğün;
az sütlü tek şekerli neskafe,
öğlen;
1 tabak makarna,
1 bardak kola (çok susamıştım, daha fazla dayanamadım)
ara öğün;
atlandı
akşam;
ızgara levrek,
yeşil salata,
2 dilim ekmek
ara öğün;
sıcak çikolata (cuma akşamı)
bakalım bu güzel cumartesi gününde kendimi tutabilecek miyim???
Merhabalar kızlar .. bugün rekor kırdım Maşallah 9.30 da kalktım uyku ilacının etkisiyle
az önce de kahvaltımı yaptım . kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmezimi ve 2 bardak ılık suyumu içtim.
kahvaltımda ;
1 haşlanmış yumurtalı bol yeşillikli limonlu 1 tatlı kaşığı zeytin yağlı salata
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
çok az peynir
2 bardak az şekerli açık çay.
ama şimdi nedense yine açlık hissediyorum
geciktirmeden yeşil çayımı içeyim bari..
slm kızlar
bayaadır katılamadım aranıza. oğlum hastalandı sonra da bana bulaştı gribi. ben de bayaa kötü oldum. bu dönemde de öyle çok dikkat edemedim yediklerime. çorba içtim mesela. kendim de yaptım ama genelde hazır yaptım çorba mesela. sonra sabah akşam ballı süt içtim. arada çok bunaldım çikolata da yedim gibi... ama çok şükür kilo almadım. ya abartmadım ya da hastalık bir yandan beni yedi bitirdi bilemiyorum ama şükür ki almadım kilo. bundan sonra da gene aburcubur yememeye dikkat edicem. hastalığım tamamen geçince de yediklerime de dikakt etmeye devam edicem ki şu kalan 2 kilomu da verim artık. bir süre daha aranıza katılamayabilirim ama... haber verim dedim size de... sizi boşladım sanmayın diye...
Kızlar rüyamda Halley yiyordum ımmmmmm çooook güzeldi yaa
1 ay oldu nerdeyse yemedim...
reglimde yaklaştı iyice lütfederlerse bugün ya da yarın gelsin istiyorum artık
ödül olarak halley yesem olur mu ki
kızlar haber vermek için yazıyorum moralim çok bozuk ancak kendimi biraz toplayıp girebildim..dün dişimin dolgusu düştü demiştim ya kanal tedavisi görüp, 3.kez dolgusu düşen en öndeki dişimdi..bugün hemen dişçime gittim ve dişçim filmini çekince olan oldu..çene cerrahına yönlendirdi hemen çene kemiğim iltihaaplanmış ve gittiğim çene cerrahı da Doç. Dr idi o da filme ve dişe baktı kanal sökülüp diş ameliyata hazır hale geldiği gün gelin ameliyatı yapalım hemen dedisadece bir dolgu yada kaplama yaptırırım düşüncesi ile gittim ama...sonuç böyle işte
nasılsınız bakayım.ben dün gece leslie yapacaktım fakat kızımı uyuturken bende kızımın koynunda uyumuşum.
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü 15 günü doldurdum 5 gün ara zamanı,
5 adet zeytin,
1 tatlı kaşığı kadar kaşar peyniri,
1 t.k.peynir,
1 adet közlenmiş biber,
1 adet domates,1 salatalık,
yarım yumurta yağda,
2 bardak çay,
1 bardak form çayı,
ara:
10 adet fındık,
5 mil leslie ve mis gibi bir banyo şimdi ise 1 elma 1 portakal soydum yiyiyorum.
kahvaltıdan sonra
askıda kuruyan çamaşırlarımı katlatım yerleştirdim
yeni yıkanaları asdım
20 farça kıyafet ütüledim (bir o kadar daha var ütülenecek, bitmiyor yaaa)
blaşık makinasını doldurup onu çalıştırdım
ortalığı toparladım
2 saattir hiç durmadan evin içinde koşturuyorummm yoruldum
ara öğünümü yedim kuru kayısılı yoğurt yedimm
1 litre suyumu da içtim, geriye kaldı bir litre
canım benim maşallah sana kolay gelsin.bende dolabımı düzelttim kışlıkları kaldırdım.çamaşır astım balkon yıkadım.evi makınaya çektim.bılaşık çıkarıp dizdim.bayağı bende iş yaptım kızım uyuyor uyanınca kızmın karnını doyurup wc yıkacağım toz alacağım.ayrıca güzelim markete bime gittim ama altın çilek kalmamıştıbugün tatil olduğu için sabah erken kalkmadım
uyanında kalkıp ilk önce tekrar tartıldım kaslarım şişmiştir diye dün tartıl verememiş görünüyordumm
200 gr vermişim yuppiiiiiiiii:92::92::92::92::92::92::92:
sonra maydanoz kürümü yapıp içtim
iki tane altın çileğimi içtim
şimdi de kahvaltımı yapıyorum
*şekersiz kış çayı
*2 dilim karışık tahıllı ekmek
*1 kk peynir
*2 salatalık
*2 zeytin
canım benim oğluşunada sanada çok gemiş olsun..slm kızlar
afiyet olsun canım benimMerhabalar kızlar .. bugün rekor kırdım Maşallah 9.30 da kalktım uyku ilacının etkisiyle
az önce de kahvaltımı yaptım . kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmezimi ve 2 bardak ılık suyumu içtim.
kahvaltımda ;
1 haşlanmış yumurtalı bol yeşillikli limonlu 1 tatlı kaşığı zeytin yağlı salata
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
çok az peynir
2 bardak az şekerli açık çay.
ama şimdi nedense yine açlık hissediyorum
geciktirmeden yeşil çayımı içeyim bari..
Güüünayydıııııııııııııııınnnn cancaaaaanlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Güneşliii biraz serinnnn ama tertemiz bir İstanbul sabahından herkesee merhabaaaaaaaa çokk güzel bir haftasonu diliyorum hepimizeeeee veeeeeeeeeeeeeee buuugüüüün bayraaaaaaaaam erken kalkın çocuklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hepimizin 23 Nisan Milli Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutluuuuuuu olsuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnn içimiz neşeyle dolsuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnn:118::118::124::124::122::122::92::92::92:
kahvaltımı saat 9 gibi yaptımm
yarım kk beyaz peynir
1 domatess
2 salatalık
1 yeşil biber
boll maydonoz
1 dilim çok tahıllı ekmekk
şimdi de demleme yeşil çayımı yudumluyorummmmm
nasılsınız bakayım.ben dün gece leslie yapacaktım fakat kızımı uyuturken bende kızımın koynunda uyumuşum.
sabah kahvaltım:
5 adet zeytin,
1 t.k.peynir,
1 adet közlenmiş biber,
yarım yumurta yağda,
2 bardak çay,
1 bardak form çayı,
ara:
10 adet fındık,
5 mil leslie ve mis gibi bir banyo şimdi ise 1 elma 1 portakal soydum yiyiyorum.
canlarım ben çıkıyorum kızıma sebze çorbası yapmam lazım uyanınca aç olur hazır olsun gene gelirim bay...:79::79::79:
sabah kahvaltım:
5 adet zeytin,
1 t.k.peynir,
1 adet közlenmiş biber,
yarım yumurta yağda,
2 bardak çay,
1 bardak form çayı,
ara:
10 adet fındık,
kahvaltıdan sonra
askıda kuruyan çamaşırlarımı katlatım yerleştirdim
yeni yıkanaları asdım
20 farça kıyafet ütüledim (bir o kadar daha var ütülenecek, bitmiyor yaaa)
blaşık makinasını doldurup onu çalıştırdım
ortalığı toparladım
2 saattir hiç durmadan evin içinde koşturuyorummm yoruldum
ara öğünümü yedim kuru kayısılı yoğurt yedimm
1 litre suyumu da içtim, geriye kaldı bir litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?