altın çileğin kalmamsına üzüldümm
aktardan alsana
halam aktardan almıştı
akşam koçişin kardeşi gelecek daha yemek yapıp banyo lavaboyu temizleyeceğimm ben de iş bitmiyor yaaaa
Kızlar selam bende katılmak ıstıyorum aranıza mesajların hepsını okuaymadım ama baglı kaldıgınız sabıt bır lıste yok sanırım herkes yedıklerıne dıkkat edıp buraya mı yazıyor, 2 kızım var ıkısıde sezeryan oldu bana göbek ve kalca kaldı
66 kıloyum kalıcı olacak bır sekılde 10 kılo vermem gerek, yardımlarınızı beklıyourm.
merhaba canım aramıza hoşgeldin.
evet hergün yediklerimizi ölçüleriyle burada paylaşıyoruz.
günlük yağ miktarımız 4 kaşığı geçmemeli
bol sebze zeytinyağlı - tavuk - balık tüketiyoruz.
ekmek esmer ekmek tahıllı olcak yani
hamur işi - tatlı - pasta - pirinç pilavı kesinlikle yasak
yani bunlara dikkat etmeye özen gösteriyoruz.
ben 1 ay oldu yemedim hiç
artık rüyalarımda yemeye başladım
günde 2 lt mutlaka su tüketiyoruz.
yeşil çay içiyoruz günde 2 - 3 fincan.
bize takıldıkça daha çok motive olursun
İyi akşamlarrr herkeseeeeenekaaaaaaaaaa sakiiinnnnnnn bütün gün sakindi zatennn
Akşam yemeğimi yazmak istedim
5yk etli bezelye yemeği (içinde küp şeker büyüklüğünde 3er tane patates ve havuç vardı)
1 kaase boll salatalıklı cacıkk
4 çatal (tahmiiineeeeeeen 1yk) prinç pilavı...çatalın ucuyla ucuyla alınca toplamı 1yk ancak etmiştir
şimdi de yeşil çayımı içiyorum
Herkese merhabalar...
İlk önce dünkü akşam yemeğimi yazıyım...
1dilim denge ekmek 1,5 enginar
125 gr lıght yogurt
Bugun sabahta kalktım yuruyusumu sporumu yaptım 9.30 gbı de,
1tk sıvı yağla omlet( 1 yumurtadan)
2 dlm denge ekmek
yarım dılım b.peynir
1 fincan çay
1 fincan kayısılı form çayı...
bu arada tartılmaktan korktugum için uzun süredir tartılmıodum
dün tartıldım ben aslında 66 kılo deılmısım :) 1 haftada verıcek halım yok cunku dun aksam tok karnına
63.5 cıktımcok mutluyum ... hedefe daha az var demek ki
ben de çıkıp leslieyi yapayım
vaktim bitiremeyebilirim 5 mili ama
en azından 3 mil yapsam o bile kar
Canımm öncelikle afiyet olsunnnvee gelelimmmm yediklerineeeeeeeeeee
sabah güzel fakat bunların yanında biraz yeşillik olsa süper olurdu hem metabolizmayı hızlandırmak hem de sindirimi kolaylaştırmak için
öğlen çok fenaaaa2yk makarna 1 dilim ekmek ediyor sen kaçkaşık yedin bilmeiyorum ama yediğin tüm karbonhidratlar günde 3-4 en fazla 5 dilim ekmeğe denk gelmeli spor yapıyorsan 5-6 dilim normal ama çorbalar,makarna,pilav da buna dahil
sadece makarna çok kötü bir öğün olmuş bunun yanında yoort ve boll salata olsa çokçok iyi olurdu özellikle yoort süt hergün mutlaka 1er su bardağı tüketmeye çalış çünkü kalsiyum yağ yakımını hızlandırıyor
kola için hiçbişey söylemiyorum su!su!su! diyorummm sen zaten biliyosun hem çokk şekerli hem de asitliiçecekler zaten normalde de içmemeiz gereken şeyler
akşam yemeğin güzelll
sıcak çikolata yine çok fenaaa sanırım onu kaçaktan sayıyosun ama şöyle yapabilirsin çoğumuz böyle yapıyoruzzzpastalara konana ama aynı zamanda içilebilen kakaolar var bunlardan alıp süte 1tk koyup kaynatabilirsin hem şeker yok hem de gayet lezzetli oluyorrr
Tabii ki benimkiler öneriiii ama sağlıklı kilo vermek için bu yazdıklarıma dikket edersen fazla yağlardan kilolardan çok daha çabuk ve sağlıklı bir şekilde kurtulabilirsinnnn
Geçmiş olsun canım üzme kendini inşallah ameliyatını hayırlısıyla olursun
geçmiş olsun canım benim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?