60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tünaydııııınnnnnnnnnnnnnnnn
Öğlen yemeğim
Bir tabak ıspanak
Bir kase yoğurt
4 yemek kaşığı pilav
Arada ise,
2 küçük yeşil elma
Şimdiye kadar 2 litre su içtim
2 bardak'ta yeşil çay

kızım uyandı banyosunu yaptırdım.çorbasını da içirdim bende .içinde(2 adet tavuk budu,1 adet kabak,2 adet patates,1 tutam maydanoz,2 adet havuç,2 diş sarımsak,1 adet soğan vardı 1 yemek kaşığı yağ,1 tatlı kaşığıda salça,tuz karabiber,su)hepsini düdüklüde kaynattım sonra tavuğun kemiklerini ayırdım hepsini bilandırdan geçirdim.lapa kıvamın da bir çorba oldu.

1 kase içtim işte bu çorbadan,
4 adette kızımın susamlı bisküvisinden yedim..

eşimin gelmesini bekliyorum yemek yemek için

bir tülü gelmedi yaaa

ben de araöğün olarak 2 küçük kivi yedim

altın çileğin kalmamsına üzüldümm

aktardan alsana

halam aktardan almıştı

akşam koçişin kardeşi gelecek daha yemek yapıp banyo lavaboyu temizleyeceğimm ben de iş bitmiyor yaaaa

canım benim aktarlar biraz ters yönde o yüzden herzaman gidemiyorum.ama yarın arkadaşıma gideceğim.doğum yapmıştı ona hediye almak için çarşıya inince alırım artık..

Herkese merhabalar...
İlk önce dünkü akşam yemeğimi yazıyım...
1dilim denge ekmek 1,5 enginar
125 gr lıght yogurt
Bugun sabahta kalktım yuruyusumu sporumu yaptım 9.30 gbı de,
1tk sıvı yağla omlet( 1 yumurtadan)
2 dlm denge ekmek
yarım dılım b.peynir
1 fincan çay
1 fincan kayısılı form çayı...
bu arada tartılmaktan korktugum için uzun süredir tartılmıodum
dün tartıldım ben aslında 66 kılo deılmısım :) 1 haftada verıcek halım yok cunku dun aksam tok karnına
63.5 cıktım cok mutluyum ... hedefe daha az var demek ki

Kızlar selam bende katılmak ıstıyorum aranıza mesajların hepsını okuaymadım ama baglı kaldıgınız sabıt bır lıste yok sanırım herkes yedıklerıne dıkkat edıp buraya mı yazıyor, 2 kızım var ıkısıde sezeryan oldu bana göbek ve kalca kaldı

66 kıloyum kalıcı olacak bır sekılde 10 kılo vermem gerek, yardımlarınızı beklıyourm.

merhaba canım aramıza hoşgeldin.
evet hergün yediklerimizi ölçüleriyle burada paylaşıyoruz.
günlük yağ miktarımız 4 kaşığı geçmemeli
bol sebze zeytinyağlı - tavuk - balık tüketiyoruz.
ekmek esmer ekmek tahıllı olcak yani

hamur işi - tatlı - pasta - pirinç pilavı kesinlikle yasak
yani bunlara dikkat etmeye özen gösteriyoruz.
ben 1 ay oldu yemedim hiç
artık rüyalarımda yemeye başladım

günde 2 lt mutlaka su tüketiyoruz.
yeşil çay içiyoruz günde 2 - 3 fincan.

bize takıldıkça daha çok motive olursun

:78::78::78::78::78:bir adet minik topkek yedim.:78::78::78:
aslında akşam ve öğlen ekmek yememiştim saba:78:h sadece 1,5 tane yemiştim o yüzden fala bir miktar değil ama genede kaçamak geldi ban...

tamam, cok tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın bende yarından ıtıbaren soyledıklerını dıkkatae alacagım umarım yaza kadar ıyı kılo verebılırım

İyi akşamlarrr herkeseeeeenekaaaaaaaaaa sakiiinnnnnnn bütün gün sakindi zatennn

Akşam yemeğimi yazmak istedim

5yk etli bezelye yemeği (içinde küp şeker büyüklüğünde 3er tane patates ve havuç vardı)

1 kaase boll salatalıklı cacıkk

4 çatal (tahmiiineeeeeeen 1yk) prinç pilavı...çatalın ucuyla ucuyla alınca toplamı 1yk ancak etmiştir

şimdi de yeşil çayımı içiyorum

Son düzenleme:
merhabalar herkese, ben diyet moduna giremiyorum arkadaşlar. az önce yarım kase puding yedim ama unuttum rejim felan. yani öylesine. çok ilginç değil mi ?

sabah yağsız yumurta yedim 2 adet, yanında bir domates.
öğlen 2 kase çorba içtim
ara ögünlerde 1 er galete yedim toplam 3 tane
akşamda yarım kase puding yedim..

tamamen kesmek lazım aslında şekeri ama işte bilmiyorum ben diyet moduna giremiyorum. sanirim biri bana sürekli hey hey sen diyettesin diye mesajlar atmali :)). bu arada bu da aklıma geldi. kontrol arkadaşlığı yapabilirizz bence birbirimize. bugün ne yiyorsun sabah öğle akşam yaz bakalımlık yapabiliriz birbirmize. internet her daim yanımızda olmuyor çünkü. böyle bir kontrol arkadaşlığı düşünen bana bir mesaj lütfen :)).. başarılar da okuyorum aslında gaza geliyorum :). insanlar kilo veriyor bak diyorum kendime. başarılı arkadaşları tebrik ediyor çiçeklerle ödüllendiriyorum

Son düzenleme:

bu çok az değil mi ama ya :'((

ecus senle kilolarımız da olmak istediğimiz kilo da aynı ya :))..

neruda çizelgenden çok güzel kilo verdiğini anlıyorum, anlatır mısın nasıl yaptın bunu ? günde 5 dilim ekmeğe denk gelecek şekilde yedin mi gerçekten ? ben 5 dilim ekmek modunda yesem kilo veremezmişim gibi geliyor. ben gerçekten çok az yiyorum. zaten hiç kilo almıyorum ama yediklerimden daha az yersem az olur biliyorum. yediklerimi aynen yiyince de kilo veremiyorum. ne yapsam ben ya :2::2::2:

merhabalar ben de aranıza bugün itibariyle katılmış bulunuyorum 170 boyunda malesefff ki 62 kiloyummm nee yapmalıyıımm zayıflamak için tecrübeli arkadaşlardann yardımm bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…