HUGOCUM umarum erken kalkıp okursun bu meşazııısabah bir diyetisyen çıktı tv ye,karatay soyadı,karatay diyeti diye bir kitap yazmıs hatta,işte o teyze diyoduki türk milletinin kilo alma sebeplerinden birisi akşam yemeğinden sonra oturup meyve yemeleridir,bundan vazgeçmek gerekir diyo kadın.biz neye inancaz yaa,herkes ayrı birşey söylüyo.:26::26:
akşam oturmaya gittim arkadasıma kısır,yaprak sarma ve büsküvili pasta vardı.ben tabak almayacam dikkat ediyorum dedim,önce olurmu dedi ama anlayışlı çıktı sağolsun ,ısrar etmedi,kazasız belasız atlattık bu akşamı daiyi geceler,mutlu rüyalar herkeseee
Canımm öncelikle afiyet olsunnnvee gelelimmmm yediklerineeeeeeeeeee
sabah güzel fakat bunların yanında biraz yeşillik olsa süper olurdu hem metabolizmayı hızlandırmak hem de sindirimi kolaylaştırmak için
öğlen çok fenaaaa2yk makarna 1 dilim ekmek ediyor sen kaçkaşık yedin bilmeiyorum ama yediğin tüm karbonhidratlar günde 3-4 en fazla 5 dilim ekmeğe denk gelmeli spor yapıyorsan 5-6 dilim normal ama çorbalar,makarna,pilav da buna dahil
sadece makarna çok kötü bir öğün olmuş bunun yanında yoort ve boll salata olsa çokçok iyi olurdu özellikle yoort süt hergün mutlaka 1er su bardağı tüketmeye çalış çünkü kalsiyum yağ yakımını hızlandırıyor
kola için hiçbişey söylemiyorum su!su!su! diyorummm sen zaten biliyosun hem çokk şekerli hem de asitliiçecekler zaten normalde de içmemeiz gereken şeyler
akşam yemeğin güzelll
sıcak çikolata yine çok fenaaa sanırım onu kaçaktan sayıyosun ama şöyle yapabilirsin çoğumuz böyle yapıyoruzzzpastalara konana ama aynı zamanda içilebilen kakaolar var bunlardan alıp süte 1tk koyup kaynatabilirsin hem şeker yok hem de gayet lezzetli oluyorrr
Tabii ki benimkiler öneriiii ama sağlıklı kilo vermek için bu yazdıklarıma dikket edersen fazla yağlardan kilolardan çok daha çabuk ve sağlıklı bir şekilde kurtulabilirsinnnn
Katrem hanım dur ben senle azcık uğraşayım...
ohhh yine götürmüşsün makarnayı - kolayı - sıcak çikolatayı
bizim canımız yok mu kızzzzz
ahhh sevgili makarnamı da yiyemiyom şöyle mantar soslu - bol yağlı salçalı soslu ımmmmmm :97:
rüyamda bari görsem de öyle yesem
selam kızlar ben geldim. erken geldim annemlere gittim kaldım dün akşam bugün kayınvalideye gidecektim ama eşim eve git kaloriferler yanmıyo dedi eve geldim geç geldim iyikide gelmişim ev soğuk hemen yaktım ısıtıcıyı. limonum çok özlemiş beni öptürdü tüylü göbişini öptüm pek özlemiş yoksa herzaman izin vermez öpmeme. bayağı özlemiş sevindi. neyse kapattım kuşlarımı salonu temizledim sildim süpürdüm halıyı kaldırdım temizledim yarına temiz olsun dedim. geç saatte temizlik yaptım.
malesef babaannemin durumu kötü aklı yerinde hiç değil ne yaptığını ne dediğini bilmiyo bakanıda yok 85 yaşında çok zayıflamış iyice çökmüş bi canı kalmış. annemden başka bakanıda yok malesef. öbür çocukları almıyor annem bakıyo 11 yıldır ve artık babaannemin altını alıyo malesef bilmiyo çünkü ne açlığını ne tokluğunu biliyo sürekli yiyor. annemde bunalmış artık çok zor kızlar anlatamam size. ve elimden annem için hiçbierşey gelmiyo. üzüldüm mideme vurdu geldiğimden beridir midem ağrıyodu tansiyonum düştü neyseki istifra ettim rahatladım. üzülünce direk mideme vurdu. off off zavallı annecim benim uğraşıp duruyo dünyadan kopmuş canım benim.
dün yediklerimi yazıyorum ama lütfen dünün cumartesi günü olduğunu unutmayalım
sabah;
1 adet rafadan yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
şekersiz çay
ara öğün;
kuaförde olduğum için atlandı
öğlen;
anneanne yapımı 1 adet pide
2 yk börülce
1 bardak ayran
ara öğün;
1 adet kurabiye
1 dilim inca pastamsı tatlı
şekersiz çay
akşam;
1 adet zeytinyağlı enginar
3 yk türlü
yağsız salata
3 yk kısır
yoğurt
ara öğün;
1 adet küçük çukulata
şekersiz çay (bu ikiliye bayılırım)
kızlar bana kızmayın lütfennn, cumartesi günleri için özel izin kağıdım var benim
merhabalar herkese, ben diyet moduna giremiyorum arkadaşlar. az önce yarım kase puding yedim ama unuttum rejim felan. yani öylesine. çok ilginç değil mi ?
sabah yağsız yumurta yedim 2 adet, yanında bir domates.
öğlen 2 kase çorba içtim
ara ögünlerde 1 er galete yedim toplam 3 tane
akşamda yarım kase puding yedim..
tamamen kesmek lazım aslında şekeri ama işte bilmiyorum ben diyet moduna giremiyorum. sanirim biri bana sürekli hey hey sen diyettesin diye mesajlar atmali :)). bu arada bu da aklıma geldi. kontrol arkadaşlığı yapabilirizz bence birbirimize. bugün ne yiyorsun sabah öğle akşam yaz bakalımlık yapabiliriz birbirmize. internet her daim yanımızda olmuyor çünkü. böyle bir kontrol arkadaşlığı düşünen bana bir mesaj lütfen :)).. başarılar da okuyorum aslında gaza geliyorum :). insanlar kilo veriyor bak diyorum kendime. başarılı arkadaşları tebrik ediyor çiçeklerle ödüllendiriyorum
selam kızlar ben geldim. erken geldim annemlere gittim kaldım dün akşam bugün kayınvalideye gidecektim ama eşim eve git kaloriferler yanmıyo dedi eve geldim geç geldim iyikide gelmişim ev soğuk hemen yaktım ısıtıcıyı. limonum çok özlemiş beni öptürdü tüylü göbişini öptüm pek özlemiş yoksa herzaman izin vermez öpmeme. bayağı özlemiş sevindi. neyse kapattım kuşlarımı salonu temizledim sildim süpürdüm halıyı kaldırdım temizledim yarına temiz olsun dedim. geç saatte temizlik yaptım.
malesef babaannemin durumu kötü aklı yerinde hiç değil ne yaptığını ne dediğini bilmiyo bakanıda yok 85 yaşında çok zayıflamış iyice çökmüş bi canı kalmış. annemden başka bakanıda yok malesef. öbür çocukları almıyor annem bakıyo 11 yıldır ve artık babaannemin altını alıyo malesef bilmiyo çünkü ne açlığını ne tokluğunu biliyo sürekli yiyor. annemde bunalmış artık çok zor kızlar anlatamam size. ve elimden annem için hiçbierşey gelmiyo. üzüldüm mideme vurdu geldiğimden beridir midem ağrıyodu tansiyonum düştü neyseki istifra ettim rahatladım. üzülünce direk mideme vurdu. off off zavallı annecim benim uğraşıp duruyo dünyadan kopmuş canım benim.
blackandwhite çok geçmiş olsun..
hoşgeldin canımm
annene çok üzüldüm. eşimin babaannesi de aynı durumdaydı yaşıda 90 üstünde.
yanında moldovyalı bir kadın kalıyor 750 tl ye kimse bakmak istemiyor .
Allah ım bakana da zor baktırana da hiç kolay şey değil.
Allah sonumuzu iyi etsin Yarabbim milleti usandıracak kadar yaş vermesin...
annen seni böyle zayıflamış görünce şaşırmıştır ..
geçmiş olsun canım. peki antibiyotikle iltihabın kuruma durumu yokmuymuş peki ameliyat şartmıymış. birde ameliyat derken yani kolay bir ameliyatmı yoksa zormuymuş ilkkez böyle bişey duydm. bende 20 dişimi porselen yaptırdım ufak tefek sorunlar oldu uzun sürede yapıldı filan rotgende çekildi kaç ay gittim geldimm filan çok uzun sürdü ama bitti. senin ameliyatsız çözümü yokmuymuş canımAllah anneciğine yardım etsin sabır ve kolaylık versin canımm benim çok zor..Annem de anneanneme bakıyor benim daha akıl sağlığı yerinde ama ileride o da olunca daha da zor tabiiiAllah yardımcıları olsun bitanem yapacak başka birşeyimiz yok ve bu yüzden üzülüyor insan senin de söylediğin gibi..Hugocuğum benim de dişimin dolgusu düştü perşembe günü..Hemen dişçimi arayıp randevu aldım ve cuma günü dişçiye gidince çekilen filmde çene kemiğimde iltihap olduğu görüldü..çene cerrahi uzmanına gitmem gerektiğini söyledi ve gittim Doç Dr.idi, filmime baktı ve dişimde bulunan eski kanal tedavisinin temizlenip kökün ameliyata hazır olması gerektiğini,kök hazırlandığı gibi ameliyat edeceğini söyledi en ön dişim kırık zaten öyle dolaşıyorum ama estetik bile önemli değil şuanda onu kimsenin düşünecek hali kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?