60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım haklılık payı elbette var ancak ben diyetteyim. listem var ona göre yiyorum. ve bu zamana kadarda kilo verdim. uzmanlar kilo alma sebeplerini nasıl önüne geçilebilir filan anlatıyor ancak biz zaten diyetteyiz listeye uygun yiyoruz. sadece yediklerimize dikkat ederek kilo vermeye çalışmıyoruz. ben hiç tatlı yemiyorumki meyve yemem lazım. zaten üç porsiyon yiyorum daha fazlası banada yasak zaten

selam kızlar ben geldim. erken geldim annemlere gittim kaldım dün akşam bugün kayınvalideye gidecektim ama eşim eve git kaloriferler yanmıyo dedi eve geldim geç geldim iyikide gelmişim ev soğuk hemen yaktım ısıtıcıyı. limonum çok özlemiş beni öptürdü tüylü göbişini öptüm pek özlemiş yoksa herzaman izin vermez öpmeme. bayağı özlemiş sevindi. neyse kapattım kuşlarımı salonu temizledim sildim süpürdüm halıyı kaldırdım temizledim yarına temiz olsun dedim. geç saatte temizlik yaptım.
malesef babaannemin durumu kötü aklı yerinde hiç değil ne yaptığını ne dediğini bilmiyo bakanıda yok 85 yaşında çok zayıflamış iyice çökmüş bi canı kalmış. annemden başka bakanıda yok malesef. öbür çocukları almıyor annem bakıyo 11 yıldır ve artık babaannemin altını alıyo malesef bilmiyo çünkü ne açlığını ne tokluğunu biliyo sürekli yiyor. annemde bunalmış artık çok zor kızlar anlatamam size. ve elimden annem için hiçbierşey gelmiyo. üzüldüm mideme vurdu geldiğimden beridir midem ağrıyodu tansiyonum düştü neyseki istifra ettim rahatladım. üzülünce direk mideme vurdu. off off zavallı annecim benim uğraşıp duruyo dünyadan kopmuş canım benim.

haklısın canım, zaten zararlı olduklarını yazdıklarının hepsi benim kaçamaklarımdı zaten

hergüne sıfır kaçamak umuduyla başlıyorum ama sonuç bu :26:

valla yedim ama çok pişman değilim nedense; işi rahatlığa mı vurdum ne

pazartesi günlerini tartılma günü olarak belirledim yani yarın çıkacak durum ortaya o zaman da böyle yazabilecek miyim bilmiyorum

dün yediklerimi yazıyorum ama lütfen dünün cumartesi günü olduğunu unutmayalım

sabah;
1 adet rafadan yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
şekersiz çay

ara öğün;
kuaförde olduğum için atlandı

öğlen;
anneanne yapımı 1 adet pide
2 yk börülce
1 bardak ayran

ara öğün;
1 adet kurabiye
1 dilim inca pastamsı tatlı
şekersiz çay

akşam;
1 adet zeytinyağlı enginar
3 yk türlü
yağsız salata
3 yk kısır
yoğurt

ara öğün;
1 adet küçük çukulata
şekersiz çay (bu ikiliye bayılırım)

kızlar bana kızmayın lütfennn, cumartesi günleri için özel izin kağıdım var benim

merhaba hanımlar 1 haftadır yoktum aranızda. bu süre içinde psikiyatriye kontrole gittim geldim. ve onun dışında hiçbir şey yapmadım. biraz bunalımsı bir haldeydim. ilaçlarımı haziran gibi bırakabileceğim sanırım. gidişatımın durumuna göre artık.
antidepresanların metabolizmayı çok çok yavaşlattığını ve kilo almamın etkin sebebinin bu ilaçlar olduğunu ama ilaçları bırakınca metabolizma hızımın eski haline geri döneceğini ve ilk ay rahatlıkla 8-10kilo verebileceğimi söyledi. göreceğiz bakalım... bu söylediklerinin etkisiyle bütün hafta ne spor yaptım ne de başka birşey. habire yedim yedim yattım yalan söylemeyeyim.
dün d&r a gitmiştim kitaplara bakıyordum. 2tane beslenmeyle ilgili kitap aldım. bu bilgileri sizinle burada da paylaşacağım okudukça. zaten hepimizin bildiği şeyler. ama bunları bir kitaptan okuyunca insan daha da gaza geliyor birşeyler yapmak istiyor. sırf bu yüzden aldım bu kitapları. çünkü çok hırslı bir insan olmama rağmen bu hırsı atağa geçirecek birşeylerin beni dürtmesi gerekiyor.
inanılmaz destek olan ve sabırlı bir sevgilim var. kendisi 11aylık doğmuş zaten hadi bakalım hanımlar... bu kilolar gidecek. sabırlı olmam gerek benim de.. illa ki bu yaz zayıf olacağım diye bir şey yok. hepsinden önemlisi sağlıklı olmak için bunu istiyorum.
ekim ayının başında hedeflediğim kiloda olabilirsem ne ala. bu kadar süre tanıdım kendime. artık o güzel incecik yaz elbiselerini seneye giyerim napalım :)

Son düzenleme:

hoşgeldin canımm
annene çok üzüldüm. eşimin babaannesi de aynı durumdaydı yaşıda 90 üstünde.
yanında moldovyalı bir kadın kalıyor 750 tl ye kimse bakmak istemiyor .
Allah ım bakana da zor baktırana da hiç kolay şey değil.
Allah sonumuzu iyi etsin Yarabbim milleti usandıracak kadar yaş vermesin...

annen seni böyle zayıflamış görünce şaşırmıştır ..

ohh oh götürmüşsün yine katrem.....

sırf ben sana kızayım diye yiyon değil mi bunları sen :113: :113:

pideler - tatlılar - çikolatalar

şu özel izin kağıdından bana da gönder bakem

canımcım düzelirsin zamanla

bol bol yeşil çay içmeyi dene gerçekten iştahı kesiyor.

hem sen yediklerini yaz burada genelde kontrol eden arkadaşlar oluyor ...

Kızlar bu arada günaydın.
yarını iple çekiyorum haftasonu burası yanlız yanlız gezilmiyor hiç.

dün akşam ne yedim ;

1 kase sebze çorbası
3 tane ızgara et köfte
2 bardak ayran.

kahvaltı öncesi 2 bardak ılık suyumu içtim

1 tost
2 zeytin
maydonozlu domatesli salatalıklı beyaz peynirli yağsız salata
2 bardak az şekerli açık çay içtim.

şimdi de yeşil çaylı karışımımı içiyorum.

Allah anneciğine yardım etsin sabır ve kolaylık versin canımm benim çok zor..Annem de anneanneme bakıyor benim daha akıl sağlığı yerinde ama ileride o da olunca daha da zor tabiii Allah yardımcıları olsun bitanem yapacak başka birşeyimiz yok ve bu yüzden üzülüyor insan senin de söylediğin gibi..Hugocuğum benim de dişimin dolgusu düştü perşembe günü..Hemen dişçimi arayıp randevu aldım ve cuma günü dişçiye gidince çekilen filmde çene kemiğimde iltihap olduğu görüldü..çene cerrahi uzmanına gitmem gerektiğini söyledi ve gittim Doç Dr.idi, filmime baktı ve dişimde bulunan eski kanal tedavisinin temizlenip kökün ameliyata hazır olması gerektiğini,kök hazırlandığı gibi ameliyat edeceğini söyledi en ön dişim kırık zaten öyle dolaşıyorum ama estetik bile önemli değil şuanda onu kimsenin düşünecek hali kalmadı

Hugocuk allah annenin yardımcısı olsun... Benim ananemde senin annen gibiydi... Nineme (annesine) bi tek o bakıodu... Kimse yardım etmiodu o uğraşıodu... Allah yardımcısı olsun tekrardan hiç kolay deil...

Dün öğlen ızgara köfte yedim sanırım 6 veya 7 tane...
2 dlm kpk ekmeği bol yeşil salata
arada bi kase nesfit sütle
ama akşam kaçırdım biraz kuzenimin sözü vardı :78:
birazcık etli pilav
bi poğaça yedim
bi de ayran içtim
ama hiç tatlı yemedim
bu sabah kahvaltım;
2 dlm denge kpk ekmeği
yarm dilim b.peynir
1 fincan çay

günaydıııııııııınnnnnnnn... yada tünaydınnnn.. ben girene kadar öglen oldu galiba.. ama cookkkk mutluyumm... tartıcıgımm bu sabahh benii sonunda eksikk gösterdiii. bende hemenn cizelgeme yansıttım 10 kg vermiş gibi.. neyse akmasada damlarrr... damlaya damlaya da göl olurrr:119::124:

Selam kızlar aranıza yenı katıldım ya kacırmamak için hemen kahvaltımı yazıyorum

1 adet beyaz peynırle yapılmıs tost
1 salatalık ve 1 domates yanında bol maydanoz

kahvaltıdan 1 saat sonrada yarım bır armut yedım gelişmeleri yazmaya devam edeceğim, hepınıze mutlu pazarlar

biliyodu devamlı söylüyodum kontrollerden sonra durumu. sevindi tabiki. kendi kilolu değil o yüzden kiloyu sevmez ama kalpte kırmaz kilodan bahsetmezdi. sevindi tabiki.

geçmiş olsun canım. peki antibiyotikle iltihabın kuruma durumu yokmuymuş peki ameliyat şartmıymış. birde ameliyat derken yani kolay bir ameliyatmı yoksa zormuymuş ilkkez böyle bişey duydm. bende 20 dişimi porselen yaptırdım ufak tefek sorunlar oldu uzun sürede yapıldı filan rotgende çekildi kaç ay gittim geldimm filan çok uzun sürdü ama bitti. senin ameliyatsız çözümü yokmuymuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…