60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

off canım çok sıkıldı kimsecikler yok bugğn

hafta sonları böyle oluyor hafta içi hızına yetişemiyosun
bişey diyeceğim avatarında hapsedilmiş kelebek var demi. değiştirsene çok kasvetli. sende yepyeni biri olacaksın o yüzden bence cıvılcıvıl bir avatar seç. kasvetli olma.
ayrıca ilaçları bırakmaya kendini hazırla şimdiden. ya çok garip ama sana kanım ısındı benim sevdiğim kaybettiğim sahip çıkamadığım özlediğim birini hatırlatıyosun bana çok destek olup seni sorunlarından kurtarmak isterdim

Son düzenleme:
canımcım düzelirsin zamanla

bol bol yeşil çay içmeyi dene gerçekten iştahı kesiyor.

hem sen yediklerini yaz burada genelde kontrol eden arkadaşlar oluyor ...

içiyorum ama yeşil çay bende hafif mide bulantısı yapıyor sizde de yapıyor mu??
bu sabah;

bi dilim tam tahıl köy ekmeği
küçük dilim kaşar
1 çay kaşığı şekerle kahve
domates ve nane yedim

şimdi de evden 1 yemek kaşığı pekmez ve 3 4 fındık alıp çıkacağım..

canım benim yoktu herhalde ki dişçim de ameliyat dedi çene cerrahi uzmanına yönlendirdi o da bir baksın ne karar verecek dedi..sonra çene cerrahi uzmanına gittim o olaya daha vahim baktı hemen kökün ameliyata hazır hale getirilmesini istedi..bu dişim ben 7 yaşındayken kırılmıştı ve 8 sene önce falan da kanal tedavisi yapıldu..bu arada 3 defa da dolgu yapıldı ama aralıklarla dolgularım hep düştü bu dolgumun 3.düşüşüydü yani..ben de ameliyatlık bir şey olacağını aklımdan hiç gfeçirmemiştim ama antibiyotik ile çözümü olsa dişçim buna kalkışmazdı sanmıyorum..her durumda ilk önce son çareyi düşünmeyip dişi kurtarmaya çalışır çünkü..

sana da geçmiş olsun tatlım..ameliyat zor mu kolay mı bilmiyorum..

yapıyodu bendede ama ben yeşilçaya limonsuyu ekliyorum canım böylece bulantı yapmıyo başka türlü içemiyorum zaten

anladım canım ama hiç korkma. ben tam yirmi dişimi porselen yaptırdım. birsürü kanal tedavisi yapıldı kesildi. kanallar dolduruldu. dişçi koltuğuna oturuyodum tam iki saatten önce kalkamıyodum. ayrıca yirmilik dişin tekini daha önce çektirmiştim. meğer kökü kalmış ama çok derindeydi. röntgende belli oluyodu. o diş için yarım saat uğraştı doktor çok zor oldu. diş etini çok derin kesti doktor ve dikiş attı düşün yani ne kadar zor olduğunu. ve tam iki hafta acısını çektim. o yüzden korkma sakın ben dişlerimden çok operasyon geçirdim korkma sakın korkar endişe edersen daha zor olur canım morfini aldıktan sonra zaten acısını duymuyosun hiç rahat ol canım

canımmmm çok ama çoook teşekkür ederim beni rahatlatmak istediğin için..sen de benim gibi çok çekmişsin dişlerden tatlım..dediğim gibi ben de uzak değilim ağzımda 7-8 tane protez var sayısız kanal tedavili dişim..10-12 tane dolgum neredeyse sağlam dişim yok yani hatta 7 ay önce falan son olarak 3 dişimi kanal tedavisi yaptırdığımda bir dişim kurtulmazsa çekimin ameliyatlı olması gerektiği söylendi çünkü kök çene kemiğine kaynamış o kadar korktum ki kanal tedavisi ile kurtulmasaydı yine ameliyat olacaktım o dişimden de kurtuldu ama ne kadar sürelik sonunda o dişi çektirirken yine çene kemiğim kırılmalı 20lik dişlerim çok erken çıktı benim ve şuan dördü de dolgulu..ben de okadar çok çektim ki...dişçiden çıkamıyorum gibi bir durum söz konusu hayatımda maalesef...çok teşekkür ederim tatlım desteğin için bukadar çekmeme rağmen dişlerimden yine de çok kotkuyorum tabi..dişlerimizden okadar gittik ya işi ilerlettim ben çene kemiğine geçtim artık.. sen burada yoktun durumu yazdığımda çok kötüydüm olsaydın çok daha iyi hissedeceğimi biliyordum

yaşasınn bugun tartıldım 65den 63 e düşmüşüm ki diyetime pekte uyamamıştım ama akşam şu çorba olayını hiç atlamadım..kahvaltımada uydum suyumuda içtim SİRKELİ BALLI KARIŞIMIMIDA içtim koşu bandımada çıkıyorum ama öğlenleri uyamadım yani yine az yedim ama bazen öglen simit yerine başka seyler yedim(ama yinede 3.5 günde 2 kilo falan gitti..DİYETE DEVAAAAMMMM

tebrik ederim canım

3,5 günde 2 kilo muuuu

bayılacağım şimdi yahu

canım benimde yirmilik çene kemiğindeydi kökü. dediğim gibi morfini verdi acı hiç ama hiç hissetmedim sadece kemiğe kadar yarıldığını filan anlıyodum yapılan işlemleri ancak acı hiç olmadı. psikolojik olarak insan etkileniyo sadece yoksa acı hiisi oluşmuyor hiç. sonra üst yirmiliğim alındı ertesi gün şişti düşünsene ertesi gün apse yaptı. üst yirmilik şişti ve sinüslere baskı yapmış ve gözümde dahil şişti. ağır ağır hissediyordum gözümü şişti yanağım. bir hafta inmedi şişlik hep gözümde ağırlık hissettim. zor oldu çok. sonrasında dişi porselen için kesti meğer diş kesildikten sonra ölmüş haberimiz yok. geçici diş takmıştı dişe acı vardı filan neyse taktı dişi kalıcı taktı ertesi gün diş şişti apse yaptı çok acıdı yirmilik zaten apseliydi o dişte yirmiliğe yakın yerde o yüzden o da şişince iyice yanağım gözüm komple şişti. tekrardan kalıcı porseleni söktü sökerkende çok zor oluyo kolay sökülmüyo tak tak tak beynime işliyo acımıyo ama basınçtan zıplıyorum havaya. tekrar söktü dişe kanal tedavisi yaptı ilaçladı 2 hafta bekledik antibiyotik kullandık dişimin şişliği indi ve sonra taktık yeniden kalıcı olarak. anlayacağın neler atlattım aralık ayının sonunda dişçiye gitmeye başladım ve mart ayının sonunda bitti. 3 aydan fazla süre haftada 2 kere gidiyodum dişçiye canım her gitmemde en az 2 saat kalıyodum doktor bile arada gözlerini dinlendiriyordu. sakın korkma korkulacak bişey değil canım. sadece ameliyattan sonra dediklerini muhakkak yap ne kadar süre sıcak soğuk yenmeyecek filan çok dikkat et apse yapmasın zor oluyo sonra. yani işlem ameliyat önemli değil korkulacak değil sonrasında ne kadar süre nasıl korunmalı neler yapılmalı onlar önemli.

canım benim senin de başına gelmeyen kalmamış çok geçmiş olsun...bilmez miyim benim de kaç defa protezlerimi söküp altındaki dişleri tekrar kanal tedavisi yaptılar dişler sorunlu ise her biri sorunlu oluyor demek ki.evet tatlım ama benim hepsi özelde olduğu için rapor almam zor olacak sanırım işe de gelip gitmem gerek bir yolunu bulmalıyım ama bakalım artık..söylediklerine dikkat edeceğim mutlaka canım apse yapması daha önemli dediğin gibi ameliyat sonrası bakımı ihmal etmemeliyim

yapıyodu bendede ama ben yeşilçaya limonsuyu ekliyorum canım böylece bulantı yapmıyo başka türlü içemiyorum zaten

hugocuk bende limonlu içiyorum ama yine yapıyor. yani içerken midem bulanmiyor ya da tadı kötü gelmiyor, içtikten sonra mide bulantısı yapıyor. nasıl etsem ki ? ? ?

Kızlar bugün bir yoruldum bir yoruldum..

öğle yemeğimden önce koşu bandımda 50 dk devamlı yürüdüm.

öğle yemeğimde

sebze çorbası içtim
zeytin yağlı kabaklı taze fasülye yedim
1 bardak ayran içtim
1 dilim tahıllı ekmek yedim.

sonra oğlumla çarşıya indik sahilden 1 saat tempolu sürekli yürüdüm yoruldum .

sonra eve geldim

1 bardak kakaolu süt içtim :124: :124:
1 elma yedim

akşam yemeğimde

2 parça ızgara somon balığı
bol yeşillikli salata yedim

şimdi de çayımı içiyorum

seni var yaaaa sarıp sarmalarım ben hugomm

evet bende de oluyor mide bulantısı. eskiden olmazdı

tebriiik don sutyen sallayan sımaylileri bulamadım o yuzden sallayamyorum

merhaba bugun oglenden bır kac kuru kayısı ve sabah yarım bıraktıgım armut u yedım

aksamda bol salata ve 2 adet bıber dolması yedım sanırım 5-6 kasıkta makarna

sonra dayanamadım bızım bızdıkalrın cıkalatasından da 2 kuuck parca yedım

amaaaaa yarın mısafır gelıyor e tabı bende hamur ısı tatlı falan yapacagım nasıl olcak sımdı benım yarın kı menüü yanı mısafır yerken ben bakamam kı az yıyeyım barı

siz bole gunlerde ne yapıyorusunuz, o gunu nasıl atlatıyorsunuz kızlar?

zor bi durum hugocum Allh sabır versin ,yardım etsin inşalhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…