60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocum yarın senın karşıma başlıycammm inşllh... 5 gunun karısımını hazırladım posetlere sabah hazır olcek atıvercem suyaa

Son düzenleme:
bu arada haftasonu hiç giremedım veeee annemler vardı piknik için geldıler

piknik yaptık ve mangal tabıkı hemdeeee 2gun bu kaar desem anlarsınız kacamkları

Son düzenleme:
mrb kızlar.şimdi hepiniz uyuyorsunuzdur ,rüyanızda beni görün emiii,şu halde hemide

haftasonu raporunu veriyorum:öncelikle cuma akşam yemeğini geç yedigimden spor yapamadım mafelesss.ctesi öğle ve akşam birleşti,diyetimde olanlardan ama fazla miktarda yedim,sonra cayın yanında bisküvi falan,ancak abartmadım,biraz da dışarda yürüdüm o gün.
bugun ise kararlı bir şekilde toparlama işine giriştim,çok düzenli yedim çok şükür,zaten hava yagmurluydu ve evdeydim
sabah:1 yumurta
1 dlm peynir
1 dlm ç.t.ekmek
2 kırmızı biber
salatalık,domates
ara:1 kuru kayısı,10 fındık

25 dk yürüyüş(aslında en az 40 dk olacaktı ancak,oğlum sabote etti)
ara:1 yeşil elma

öğle: 1 kase tarhana corba
1 tbk taze fasulye
1 kase yort
1 dlm ekmek

ara: 2 hurma

akşam
1 kase tarhana çorba
1 çanak salata
haslanmıs tavuk göğüs
yarım kase yogurt

ara: 3 hurma

bugün iyiydi çok şükür ama yarın akşam günüm var ve bu sefer az da olsa yemem gerekecek sanırım.napsam bilmiyomm

hemen gönderiyorum canım, işin formülü şu; yemek yeme konusunda haftasonu yayıyorsun, haftaiçi kasıyorsun

bir pazar günü nasıl beslenilir

sabah;
1 parça su böreği
şekersiz çay

ara öğün;
şekersiz çay

öğlen;
2 tane kabak dolması
yoğurt

ara öğün;
atlandı

akşam;
tavuk
pilav
yeşil salata
yoğurt

ara öğün;
şekersiz çay

günaydın arkadaşlar. sabah kahvaltım: 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilimde peynir. kaloriferleri yakmıyorlar ev soğuk insanın canı bişey yapmak istemiyor hiç

Kızlaaaaaar Günaydın Herkese....

bir kere söyleyim regl olmama reğmen haftasonu hiç kaçamağım olmadı

birazdan kahvaltı yapacağım .

öptüm hepinizi

günaydın arkadaşlar. sabah kahvaltım: 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilimde peynir. kaloriferleri yakmıyorlar ev soğuk insanın canı bişey yapmak istemiyor hiç

tüh ya canım niye yakmıyorlar kaloriferleri ?
kömür bittiyse alsınlar biraz daha..
en azından akşamdan akşama yaksalar yani..
havalar daha düzelmedi ki.

günaydın canlarım. biraz geç uyandığım için kahvaltımı nesfit+sütle geçiştirmek zorunda kaldım. bugün bi hayli yoğun geçecek. yazayım hemen programımı...
7.30 kahvaltı:nesfit+süt
9.30 ara: 2tane kiraz domates
10.00-12.30 arası dersim var
11.30 ara: 1 meyve
13.00-15.00 spor salonu- kardio egzersizleri
15.00 yemek: dışarıda yiyeceğim için muhtemelen çorba+salata+ayrab veya yoğurt gibi bişey olur.
16.00-22.00 arası hep dersim var. yanıma klasik karışık kuruyemiş ve kepekli bisküvi, su, elma filan alırım mecbur artık... hiç yemek arası yok... aralarda atıştırırım bişeyler

Son düzenleme:
Hepinize günaydın kızçeler
hafta sonu kaçırdık biraz diyeti şimdi yine başlıyor:18::18::18::18:
sabah bir kk peynir
bir çay bardağı süt
3 zeytin
salatalık,domates

off yaa çok fena bişey gerçekten.. nisan bitti havalar ısınmadı bi de daha.. soğuktan nefret ederim ben de. üşümeye gelemiyorum çok... dogalgaz geldi geleli rahat ettik.

inançsız bi insan olmama rağmen geçen gün minik bi dua kitabı aldım yanımda taşıyabileceğim. ara ara çantamdan çıkarıp okurum belki içsel bi rahatlama sağlar diye... o kitabı da yanıma alıyorum bugün.
spor çantamı hazırladım. eşofman-ayakkabı-hırka-defter-kalem-su-cüzdan- elma hepsini koydum...

yağmurlu hatta dolulu bir urfa sabahından herkese kucak dolusu selamlar.nasılsınız bakayım.ben klasik pazartesi sendromundayım.açılamadım halen..

nasıınız bakemmmmmmmmmmmm,bende iyiyim çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrr,bende henüz açılamdım apar topar çıktım evdennnnnn nese menümü yazemmmmm bariiiii

1 dlm denge ekmek
1 kk light peynir
1 kudüs hurma(nEruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş)

200 grm vermişimmmmmmmmne çok di miiiiii,ben yinede pek mutluyum ama:92::92::92::92:

Günaydın cici kızlar...
Bol kaçamaklı bir haftasonunun sonunda yine sizlerleyim..
O yüzden haftasonu yediklerimi yazmıyorum hiç...
Ve sadece 400 gr vermişim..

arkadaşlar pazar günü doğum yapan bir arkadaşım vardı onu ziyarete gittim.öğlen yemedim giderken o yüzden azıcık mı desem bilemedim kaçamağım oldu.
,el büyüklüğünde üçgen peynirli börek,
avuç içi kadar etimekli pasta,
yarım tane cevizli sucuk yedim.:78::78::78:
ama akşam yemeğini 2 dilim ekmekle az peynir donates ve yeşillikli bir sandiviç yiyerek kapattım.birde 5 tane fındık 1 bardakta yeşil çay içtim...

gelelim bu sabahki kahvaltıma:
1 adet yeşil acı biber,
5 adet zeytin
1 salatalık,
1 minnak domates,
2 dilim kepek ekmek,
1 tatlı kaşığı kaşar peyniri,
500 ml. su,

ayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 kğ vermişim güzeller 59 olduuuuuuuuuuummmmmm en sonunda 5 li rakamlara hiç düşemeyeceğim sanıyordum.:92::92::92::92::92:en sonunda sallıyorum.:92::92:

tüh ya canım niye yakmıyorlar kaloriferleri ?
kömür bittiyse alsınlar biraz daha..
en azından akşamdan akşama yaksalar yani..
havalar daha düzelmedi ki.

canım sorma iyice abarttılar artık. aile apartmanı burası. 3 ev kendilerinin zaten diğer 3 evdede kiracı var her ay 150 lira aidat veriyoruz buraya göre aidat az değil burda en yüksek aidat 120 bizimki 150. ee insan o kadar aidat verince ısınmak istiyor elbette. laf geçiştiriyorlar. kömür bitermi biterse alınır yani. sorma birde ev eski yani. o yüzden zaten kızıyoruz ev eski bari yaksalar en azından ısınsak gözümüz görmez verilen parayı ama yakmıyorlar yaz kış 150 lira insan batıyo. ama biz zaten taşınacağız o yüzden ses etmiyoruz. yoksa yani gerçekten kzıdırıyorlar 150 lira veriyoz her ay yakmıyorlar şimdi birde ısıtıcı yakıyoruz yani birde ona para gidiyo. ama çıkarken diyeceğim neden çıkıyosunuz derlerse donduk diyeceğim. geçen kış karda kalorifer kazanı bozulmuş tam 2 hafta kalorifer yakmadılar dışarda kar donduk evde. kış geldi bu sene geç yakıyorlar donuyoruz. kendileride para veriyo ama ses etmiyorlar heralde onlar vermiyoki ses etmiyorlar yoksa verseler onlarda ısınmak isterlerdi onlardan ses çıkmıyor ama ayıp yani. çıkmayı düşünüyoduk ama acele etmiyoduk ev sıcak diye ama iiyice abarttılar artık. cumartesi pazar yakmadılar bugünde yok sanrım dahada yakmazlar artık.

Günaydın cici kızlar...
Bol kaçamaklı bir haftasonunun sonunda yine sizlerleyim..
O yüzden haftasonu yediklerimi yazmıyorum hiç...
Ve sadece 400 gr vermişim..
tebrikler......:92::92::92::92:

afiyet olsun.tebrik ederşm.:92::92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…