60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar. sabah kahvaltım: 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilimde peynir. kaloriferleri yakmıyorlar ev soğuk insanın canı bişey yapmak istemiyor hiç

Günaydın Hugocuk.. Afiyet olsun..

Kızlaaaaaar Günaydın Herkese....

bir kere söyleyim regl olmama reğmen haftasonu hiç kaçamağım olmadı

birazdan kahvaltı yapacağım .

öptüm hepinizi

Günaydın.. Tebrikler kaçamaksız bir haftasonu için...

Hepinize günaydın kızçeler
hafta sonu kaçırdık biraz diyeti şimdi yine başlıyor:18::18::18::18:
sabah bir kk peynir
bir çay bardağı süt
3 zeytin
salatalık,domates

Günaydın. Afiyet olsun..

Günaydın famir can.. Afiyet olsun.. Ben de sadece 400 gr vermişim.. olsun ya 200 400 200 400
hadi kutlayalım..:92::92::92::92:

Günaydın.. Süper kilo vermişsin, kaçamakların da ödülün olsun işte..
hadi sallayalım o zaman :92::92::92::92:

günaydın cimcimecim günaydın balım. eşinle barıştınızmı canım.
kızzz famir zayıfladınmı çok sevindim kızz
tüm zayıflayan arkadaşlara kupa vereyim

canım inançlarını sorgulamak bana düşmez ama şunu kendim diyeyim sana kendimden örnek vereyim eskiye göre şimdi inancım çok daha kuvvetli ve inan daha rahat daha mutluyum ancak şu var körü körüne okumak yerine anlayarakta okudum ben o yüzden inancım güçlendi zaten. dini kitabımızı baştan sona türkçe mealini okudum bu sayede inancım kuvvetlendi huzur buldum kesinlikle sanada tavsiyee ederim boş zamanında oku anlayacaksın herşeyi ve çok değşeceksin

anladım canım. yani taşınmanız en doğru karar bu durumda.
yaptıkları çok ayıp üstelik en kötüsü hak geçiyor..
sen ve öbürü vermesin .
Şimdi birde bunlar yüzünden taşınacaksın bir sürü sıkıntı stres...

haklısın balım...

taşıncaktık zaten ama acele etmiyoduk şimdi şart oldu. banyonun tavanı dökülüyo balkon deliklerini yapmamışlar balkonu yıkayamıyosun silmek gerekiyo silerek balkon temizlenirmi hiç olacak iş değil yani. sil süpür temizle aynı yine bıktım eski ev zor oluyo şimdi yeni sıfır eve taşınacağız doğalgazlı. doğalgazlı istemezdim ama böylede çok zor kış geliyo geç yakıyorlar azcık gğneş çıkıyo yakmıyorlar her ay aidat ver ısınama canıma yetti artık en azından doğal gaz olsaydı şimdi azcık yanardı yani ev ılık olurdu hiç olmazsa.

teşekkür ederim şeker kupan için.ayrıca koçişlede barışmadım.

teşekkür edrim senide tebrik ederim.sallayalım:92::92::92:

haklısın balım...

bence önce anlamak gerekiyo ben okudum anladım çok değştim hiç korkulacak bişey yok. onun bunun lafına bakmak yerine okuyup kendin anlamak en güzeli rahatlamaya gelince canım dediğim gibi kelimeler yetmez sen okumaya başla türkçe anladıkça nasıl farklı nasıl güçlü olacaksın kendini asla yanlız hissetmeyeceksin daha ne güzellikler yaşayacaksın ama önce başlamak lazım önce anlamak lazım. anladınmı zaten kendin bazı şeylere başlayacaksın. hayatın değişecek renklenecek. kendini hapsetme ilaçlara. bazı rahatsızlıklar değişimlerle düzeliyo özellikle psikolojik sorunlar kesinlikle iç huzurla manevi şeyleri bulma ile geçiyor. sen oku tüm hayatın kısacası sen değişeceksin canım
birde sana tavsiyem insanların sözünü sadece dinle muhakkak doğrudur diye düşünme. ona doğru gelen sana yanlış gelebilir kendini yanlışa mecbur bırakma sakın. sen oku ve kendi doğrunu kendin bulacaksın zaten kimseye mecbur mahkum kalmayacaksın

cimcime sana çok üzüldüm canım. sen alttan al diyemiyorum farkındaysan. çünkü alttan alacak sen değilsin. ama şunu diyeyim sana her ne olursa olsun gücünü kaybetme. yanlız değilsin evladın var senin kimse kalmasa onun sevgisi yine yeter sana. eşine gelince kızdım ona

kız ycl valla yumrutlarım heeeeeeeeeeene güzel vermişin işte bak aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmışşşşşşükret haline bakemmmmmteprik koyuyom bak sana burdaaannn:92::92::92::92::92:

Kızlar kahvaltımı yaptım.
Kahvaltı öncesi 2 bardak ılık su ve üzerine 2 tatlı kaşığı pekmez.

kahvaltımda
domatesli - biberli - maydonozlu - salatalıklı beyaz peynirli yağsız salata
3 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
2 bardak az şekerli açık çay
1 lokmacık da bal yedim ..

sağol tatlım sayenizde canlarım benimmmmmmmmmmmmm
haftasonu hepppp zebze yidimmmmmmmefferim bana
ama şu hurmaya pek dadandımmm,dadanacak bişe buldum yine eferim bana
ara öğünlerimde hep hurma yedim dün toplamda 6 tane yidimmmm:26:
ama çok tok tutuyo hem wcye rahat çıkarıyo hemideeee tatlı ihtiyacını kesiyoooooo
deneyin kızlar mutlaka süper bişeyyyyyyy
bu arada bende 30 tl ye aldımmmmmmm:26:azcık tuzlu ama olsun nedekkkkkk

evet bende çok kızıyorum.ama yapacak birşeyde yok ben asla özür dilemem çünkü haklıyken kendimi haksız duruma neden düşüreyim ki.keyfi bilir.artık takmıyorum umrumdada değil kendisi düşünsün.valla kızımıda aldım dün gezmeye gittim.nereye gittiğimide söylemedim.sordu neden söyleyeyyimki.hastaneye giderken sormuşmuydu ki gezmeye giderken soruyor değilmi.

canım benim ya bu hurma ne hurması ki anlamadım.kaçırdım galiba ben.haç hurmasımı..

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gr gr gidecek inş.:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Günaydın cici kızlar...
Bol kaçamaklı bir haftasonunun sonunda yine sizlerleyim..
O yüzden haftasonu yediklerimi yazmıyorum hiç...
Ve sadece 400 gr vermişim..

sadece mi 400 gr güzel bir rakammmmmm
tebriklerrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

1 kg muuuu
aferin kız sana
inşallah devamı gelirrrr
tebriklerrrrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

kız ycl valla yumrutlarım heeeeeeeeeeene güzel vermişin işte bak aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmışşşşşşükret haline bakemmmmmteprik koyuyom bak sana burdaaannn:92::92::92::92::92:

Evet canım ya haklısın..
Bence iyi 400 gr ama benim diyetisyen de ben gibi çatlak biraz..
Çok pis azarlıyo adamı..
Şimdi 3 kilo vereceksin dedi ya..
Cuma günü kontrol var..
Ben en fazla 2 kilo vermiş olacağım. derdim o yüzden. Fırça yiyeceğim diye..
Yoksa ağustosa kadar yolu var biliyorsun azar azar gidebilir..

ben geldimmmmmmm

nasıl keyiflerrr

pazartesi sendromu yaşayanlardan biri de benimmm

sabah geç kalktığım için nesfit karışık meyveli ile bir bardak yağsız sütle geçiştirdim kahvaltıyııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…