günaydın arkadaşlar. sabah kahvaltım: 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilimde peynir. kaloriferleri yakmıyorlar ev soğuk insanın canı bişey yapmak istemiyor hiç
Kızlaaaaaar Günaydın Herkese....
bir kere söyleyim regl olmama reğmen haftasonu hiç kaçamağım olmadı
birazdan kahvaltı yapacağım .
öptüm hepinizi
Hepinize günaydın kızçeler
hafta sonu kaçırdık biraz diyeti şimdi yine başlıyor:18::18::18::18:
sabah bir kk peynir
bir çay bardağı süt
3 zeytin
salatalık,domates
nasıınız bakemmmmmmmmmmmm,bende iyiyim çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrr,bende henüz açılamdım apar topar çıktım evdennnnnn nese menümü yazemmmmm bariiiii
1 dlm denge ekmek
1 kk light peynir
1 kudüs hurma(nEruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş)
200 grm vermişimmmmmmmmne çok di miiiiii,ben yinede pek mutluyum ama :92::92::92::92:
arkadaşlar pazar günü doğum yapan bir arkadaşım vardı onu ziyarete gittim.öğlen yemedim giderken o yüzden azıcık mı desem bilemedim kaçamağım oldu.
,el büyüklüğünde üçgen peynirli börek,
avuç içi kadar etimekli pasta,
yarım tane cevizli sucuk yedim.:78::78::78:
ama akşam yemeğini 2 dilim ekmekle az peynir donates ve yeşillikli bir sandiviç yiyerek kapattım.birde 5 tane fındık 1 bardakta yeşil çay içtim...
gelelim bu sabahki kahvaltıma:
1 adet yeşil acı biber,
5 adet zeytin
1 salatalık,
1 minnak domates,
2 dilim kepek ekmek,
1 tatlı kaşığı kaşar peyniri,
500 ml. su,
ayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1 kğ vermişim güzeller 59 olduuuuuuuuuuummmmmm en sonunda 5 li rakamlara hiç düşemeyeceğim sanıyordum.:92::92: :92::92::92: en sonunda sallıyorum.:92::92:
inançsız bi insan olmama rağmen geçen gün minik bi dua kitabı aldım yanımda taşıyabileceğim. ara ara çantamdan çıkarıp okurum belki içsel bi rahatlama sağlar diye... o kitabı da yanıma alıyorum bugün.
spor çantamı hazırladım. eşofman-ayakkabı-hırka-defter-kalem-su-cüzdan- elma hepsini koydum...
canım sorma iyice abarttılar artık. aile apartmanı burası. 3 ev kendilerinin zaten diğer 3 evdede kiracı var her ay 150 lira aidat veriyoruz buraya göre aidat az değil burda en yüksek aidat 120 bizimki 150. ee insan o kadar aidat verince ısınmak istiyor elbette. laf geçiştiriyorlar. kömür bitermi biterse alınır yani. sorma birde ev eski yani. o yüzden zaten kızıyoruz ev eski bari yaksalar en azından ısınsak gözümüz görmez verilen parayı ama yakmıyorlar yaz kış 150 lira insan batıyo. ama biz zaten taşınacağız o yüzden ses etmiyoruz. yoksa yani gerçekten kzıdırıyorlar 150 lira veriyoz her ay yakmıyorlar şimdi birde ısıtıcı yakıyoruz yani birde ona para gidiyo. ama çıkarken diyeceğim neden çıkıyosunuz derlerse donduk diyeceğim. geçen kış karda kalorifer kazanı bozulmuş tam 2 hafta kalorifer yakmadılar dışarda kar donduk evde. kış geldi bu sene geç yakıyorlar donuyoruz. kendileride para veriyo ama ses etmiyorlar heralde onlar vermiyoki ses etmiyorlar yoksa verseler onlarda ısınmak isterlerdi onlardan ses çıkmıyor ama ayıp yani. çıkmayı düşünüyoduk ama acele etmiyoduk ev sıcak diye ama iiyice abarttılar artık. cumartesi pazar yakmadılar bugünde yok sanrım dahada yakmazlar artık.
canım inançlarını sorgulamak bana düşmez ama şunu kendim diyeyim sana kendimden örnek vereyim eskiye göre şimdi inancım çok daha kuvvetli ve inan daha rahat daha mutluyum ancak şu var körü körüne okumak yerine anlayarakta okudum ben o yüzden inancım güçlendi zaten. dini kitabımızı baştan sona türkçe mealini okudum bu sayede inancım kuvvetlendi huzur buldum kesinlikle sanada tavsiyee ederim boş zamanında oku anlayacaksın herşeyi ve çok değşeceksin
anladım canım. yani taşınmanız en doğru karar bu durumda.
yaptıkları çok ayıp üstelik en kötüsü hak geçiyor..
sen ve öbürü vermesin .
Şimdi birde bunlar yüzünden taşınacaksın bir sürü sıkıntı stres...
teşekkür ederim şeker kupan için.ayrıca koçişlede barışmadım.günaydın cimcimecim günaydın balım. eşinle barıştınızmı canım.
kızzz famir zayıfladınmı çok sevindim kızz
tüm zayıflayan arkadaşlarakupa vereyim
Günaydın Hugocuk.. Afiyet olsun..
Günaydın.. Tebrikler kaçamaksız bir haftasonu için...
Günaydın. Afiyet olsun..
Günaydın famir can.. Afiyet olsun.. Ben de sadece 400 gr vermişim.. olsun ya 200 400 200 400
hadi kutlayalım..:92::92::92::92:
Günaydın.. Süper kilo vermişsin, kaçamakların da ödülün olsun işte..
hadi sallayalım o zaman:92::92::92::92:
haklısın balım...
Günaydın Hugocuk.. Afiyet olsun..
Günaydın.. Tebrikler kaçamaksız bir haftasonu için...
Günaydın. Afiyet olsun..
Günaydın famir can.. Afiyet olsun.. Ben de sadece 400 gr vermişim.. olsun ya 200 400 200 400
hadi kutlayalım..:92::92::92::92:
Günaydın.. Süper kilo vermişsin, kaçamakların da ödülün olsun işte..
hadi sallayalım o zaman:92::92::92::92:
günaydın cimcimecim günaydın balım. eşinle barıştınızmı canım.
kızzz famir zayıfladınmı çok sevindim kızz
tüm zayıflayan arkadaşlarakupa vereyim
cimcime sana çok üzüldüm canım. sen alttan al diyemiyorum farkındaysan. çünkü alttan alacak sen değilsin. ama şunu diyeyim sana her ne olursa olsun gücünü kaybetme. yanlız değilsin evladın var senin kimse kalmasa onun sevgisi yine yeter sana. eşine gelince kızdım ona
sağol tatlım sayenizde canlarım benimmmmmmmmmmmmm
haftasonu hepppp zebze yidimmmmmmmefferim bana
ama şu hurmaya pek dadandımmm,dadanacak bişe buldum yine eferim bana
ara öğünlerimde hep hurma yedim dün toplamda 6 tane yidimmmm:26:
ama çok tok tutuyo hem wcye rahat çıkarıyo hemideeee tatlı ihtiyacını kesiyoooooo
deneyin kızlar mutlaka süper bişeyyyyyyy
bu arada bende 30 tl ye aldımmmmmmm:26:azcık tuzlu ama olsun nedekkkkkk
nasıınız bakemmmmmmmmmmmm,bende iyiyim çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrr,bende henüz açılamdım apar topar çıktım evdennnnnn nese menümü yazemmmmm bariiiii
1 dlm denge ekmek
1 kk light peynir
1 kudüs hurma(nEruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş)
200 grm vermişimmmmmmmmne çok di miiiiii,ben yinede pek mutluyum ama :92::92::92::92:
Günaydın cici kızlar...
Bol kaçamaklı bir haftasonunun sonunda yine sizlerleyim..
O yüzden haftasonu yediklerimi yazmıyorum hiç...
Ve sadece 400 gr vermişim..
arkadaşlar pazar günü doğum yapan bir arkadaşım vardı onu ziyarete gittim.öğlen yemedim giderken o yüzden azıcık mı desem bilemedim kaçamağım oldu.
,el büyüklüğünde üçgen peynirli börek,
avuç içi kadar etimekli pasta,
yarım tane cevizli sucuk yedim.:78::78::78:
ama akşam yemeğini 2 dilim ekmekle az peynir donates ve yeşillikli bir sandiviç yiyerek kapattım.birde 5 tane fındık 1 bardakta yeşil çay içtim...
gelelim bu sabahki kahvaltıma:
1 adet yeşil acı biber,
5 adet zeytin
1 salatalık,
1 minnak domates,
2 dilim kepek ekmek,
1 tatlı kaşığı kaşar peyniri,
500 ml. su,
ayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1 kğ vermişim güzeller 59 olduuuuuuuuuuummmmmm en sonunda 5 li rakamlara hiç düşemeyeceğim sanıyordum.:92::92: :92::92::92: en sonunda sallıyorum.:92::92:
kız ycl valla yumrutlarım heeeeeeeeeeene güzel vermişin işte bak aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmışşşşş şükret haline bakemmmmm teprik koyuyom bak sana burdaaannn :92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?