1 kg muuuu
aferin kız sana
inşallah devamı gelirrrr
tebriklerrrrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
evet bende çok kızıyorum.ama yapacak birşeyde yok ben asla özür dilemem çünkü haklıyken kendimi haksız duruma neden düşüreyim ki.keyfi bilir.artık takmıyorum umrumdada değil kendisi düşünsün.valla kızımıda aldım dün gezmeye gittim.nereye gittiğimide söylemedim.sordu neden söyleyeyyimki.hastaneye giderken sormuşmuydu ki gezmeye giderken soruyor değilmi.
günaydın arkadaşlar. sabah kahvaltım: 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilimde peynir. kaloriferleri yakmıyorlar ev soğuk insanın canı bişey yapmak istemiyor hiç
günaydın sekerimm kilo vermisin teprikleeerrrrrrrryağmurlu hatta dolulu bir urfa sabahından herkese kucak dolusu selamlar.nasılsınız bakayım.ben klasik pazartesi sendromundayım.açılamadım halen..
Günaydın cici kızlar...
Bol kaçamaklı bir haftasonunun sonunda yine sizlerleyim..
O yüzden haftasonu yediklerimi yazmıyorum hiç...
Ve sadece 400 gr vermişim..
evet bende o yüzden cevap vermedim kızımı aldım dolmuşla gidecektim zorla biz götürmek istedi.bindim çarşıya dedim.bizi çarşıya bıraktı nereye neden söylemiyorsun dedi.kapıyı kapatıp çıktım.başka dolmuşa binip aradaşıma gittim.dediğin gibi hastalık hiç birşeye benzemez umursamadı ben neden söyleyeyim.gezmeye giderken merak ediyor komik ya..evet haklısın hastaneye gece giderken sordumuda şimdi soruyo. kızdım valla. migren bişeye benzemez çok kötüdür. mesela bende üzülünce böyle anneme üzüldüm mideme vurdu gece istifra etttim çok kötü oldum. ama eşim sorar ilgilenir hastalık bişeye benzemez. hasta olunca küslük kalmaz bizde. öyle olmalı zaten hastalık oldumu küslük olmaz. seninkide öyle yapmalıydı ama yapmadı şimdide sormasına gerek yok
canım öncelikle çok geçmiş olsun.inşallah tez vakitte diş ağrından kurtulursun.çok zor be canım.ayrıca senide tebrik edrim vermişsin kilocuklardan.günayyydıııııııııııınnnn kızlar herkese güzel bir hafta diliorummmm
haftas sonu herzamnki gibi bol kaçamaklııı:26:
kahvaltıma gelncee
1 kupa açık şekersz çay
2 dilim ruşeymli ekmek
2 kk peynir
3 zeytn
1 domtes
1 salatalık
1 köy biberi
2 tk pdekmez
3 yk light yooooort
işte böleee
ha bide 1 dilim böööörek
hafata sonu bi tartıldım 55.9 geldimaman dedim çünkü ben kilo vermek istemiorumartık yedklerimmi artrmaya çalışcm biraz.
kilo verenler varrr göz ucuylaaa gördüm tebrk ederm fambık yeeceeleee bide cimcime sude
pilatesi beklycem sooooona diş randevum var.hemren çıkıcam inşş.
herkese günaydınlaaaaar
yoğun geçen bi haftadan sonra yeni bi haftaya başladım nihayet ama bugünde yoğun olacak gğibi
bitirmem gereken işlerim var çünkü
h.sonu gezince işler kaldı malesef
yaptığım kaçamakları sölemiyorum bilem :)))
bu sabah önce hugocuğumun verdiği çaydan yaptım
sonra 1 bardak sallama çay
2 minnak salatalık
1 havuç
1 kırmızı biber
1 kk beyaz peynir
2 çk bal
2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım
ve regl oldum
acaip bi şişlik var karnımda ama tartıya yansıyan bişi yok bu sefer, sabah 55,7 geldim, bitince nasıl olcak bakalım, dikkat de edicem yediklerime
bugün spor da yapıcam zati
cimcimeeeeeeeeeeeee, fambıııııııııııkkkkkkkkkkkkkkk ve yclllllllllllllllllllll
tebrik ederim kızlar, süpersiniz
sizin için sallıyorumm:92::92::92::92::92::92:
herkese günaydınlaaaaar
yoğun geçen bi haftadan sonra yeni bi haftaya başladım nihayet ama bugünde yoğun olacak gğibi
bitirmem gereken işlerim var çünkü
h.sonu gezince işler kaldı malesef
yaptığım kaçamakları sölemiyorum bilem :)))
bu sabah önce hugocuğumun verdiği çaydan yaptım
sonra 1 bardak sallama çay
2 minnak salatalık
1 havuç
1 kırmızı biber
1 kk beyaz peynir
2 çk bal
2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım
ve regl oldum
acaip bi şişlik var karnımda ama tartıya yansıyan bişi yok bu sefer, sabah 55,7 geldim, bitince nasıl olcak bakalım, dikkat de edicem yediklerime
bugün spor da yapıcam zati
cimcimeeeeeeeeeeeee, fambıııııııııııkkkkkkkkkkkkkkk ve yclllllllllllllllllllll
tebrik ederim kızlar, süpersiniz
sizin için sallıyorumm:92::92::92::92::92::92:
günayyydıııııııııııınnnn kızlar herkese güzel bir hafta diliorummmm
haftas sonu herzamnki gibi bol kaçamaklııı:26:
kahvaltıma gelncee
1 kupa açık şekersz çay
2 dilim ruşeymli ekmek
2 kk peynir
3 zeytn
1 domtes
1 salatalık
1 köy biberi
2 tk pdekmez
3 yk light yooooort
işte böleee
ha bide 1 dilim böööörek
hafata sonu bi tartıldım 55.9 geldimaman dedim çünkü ben kilo vermek istemiorumartık yedklerimmi artrmaya çalışcm biraz.
kilo verenler varrr göz ucuylaaa gördüm tebrk ederm fambık yeeceeleee bide cimcime sude
pilatesi beklycem sooooona diş randevum var.hemren çıkıcam inşş.
ylc cim sadeçe 400 gr cok ayıp ayda 400 verenler var lutfen olmmiiiyyy büleee şükrett şükretttt:92::92::92::92::92::92:
cuma tartılcam bende haftasonu kacamaklarımdan soraaa hoşş bol protein aldim yaaaa
günaydın kızçeler nasılsınız bakalım.
yine pazartesi ve yine yine sendrom vee bol iş dolu bir gün.
kilo veren
fambukkk:92::92::92::92:
cimcimmeee yyeee ceee leee:92::92::92:
teppppprik koyuyorum.
ben bi süre işlere gömülcim ama sizi de okuycim artıkın ilginç bişi yazan olursa laf yetiştirrrmek için yazarım muha
sabah hugocukumun karışımındannn
1kk peynir
2 zeytin
2 antep fıstığı
1 köy biber
1 çarliston
minik dilim kaşar
1 lokma minnak reçell
şimdikte suyumu içiyorummm
günaydın bebüşşşGünaydın yo yo yo yolanda..
Beni niye teprik etmiyosun acaba...
günaydınlar günaydınlarrr çıtır güzel hoş seksü cazibeli kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :118::118: iyi haftalar diliyorum bu haftanın bir önceki haftanızdan dahada güzel olsun.kızım rahatsızlandı benimde karın ağrısı ve istifra etti cumartesi günü e tabi cuma günü gösteri yaptılar terlediler sonra ter soğuyunca üstünde üşüttü galiba şu anda iyi bende iyiyim kilo verememişimolsun vermeyeyim benim için öenmli olan bu 66 kiloya bile gelmek çok güzel bi duygu sabırlıyım ben beklerim spor olmayınca işte zor veriliyo.sabah kahvaltımı yazayım bari bu arada bu hafta ekmeği azaltmayı düşünüyorum sadece bir hafta denicem yani değişiklik olsun diye hugocuk balım dün alışveriş merkezine gittim emme rezene tohumu yokmuş aktarda bende alamadım babam aaldirem bari bende
sabah kahvaltım
bir bardqak ılık su
domates-salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
roka-maydanoz
bir dilim kepek ekmek
günaydınlar günaydınlarrr çıtır güzel hoş seksü cazibeli kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :118::118: iyi haftalar diliyorum bu haftanın bir önceki haftanızdan dahada güzel olsun.kızım rahatsızlandı benimde karın ağrısı ve istifra etti cumartesi günü e tabi cuma günü gösteri yaptılar terlediler sonra ter soğuyunca üstünde üşüttü galiba şu anda iyi bende iyiyim kilo verememişimolsun vermeyeyim benim için öenmli olan bu 66 kiloya bile gelmek çok güzel bi duygu sabırlıyım ben beklerim spor olmayınca işte zor veriliyo.sabah kahvaltımı yazayım bari bu arada bu hafta ekmeği azaltmayı düşünüyorum sadece bir hafta denicem yani değişiklik olsun diye hugocuk balım dün alışveriş merkezine gittim emme rezene tohumu yokmuş aktarda bende alamadım babam aaldirem bari bende
sabah kahvaltım
bir bardqak ılık su
domates-salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
roka-maydanoz
bir dilim kepek ekmek
sabah kahvaltım
bir bardqak ılık su
domates-salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
roka-maydanoz
bir dilim kepek ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?