60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Nugi.. Kızına geçmiş olsun..
Sana da afiyet olsun..

Afiyet olsun...

konuşmak istemediğim için hiç birşey demedim.o da aklınca çaktırmadan konuşmaya çalışıyor onu fark ettim yok öyle pişman olduğunu söyleyecek benden gerçekten özür dileyecek vede birdaha yapmayacağına söz verecek ondan sonra.onun amacı belli yavaş yavaş sorarak konuşmak.bir bakmışızki konuşmuz.ona getirmeye çalışıyor.yok öyle.elbet bunların hepsini söyleyecek zamanda gelecek canım benim.burnundan getireceğim yaptıklarını.pişman olacak hemde bin pişma.

günaydın arkadaşlar. sabah kahvaltım: 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilimde peynir. kaloriferleri yakmıyorlar ev soğuk insanın canı bişey yapmak istemiyor hiç

günaydın balım afiyet olsun bende yumurta yemediğim zamanlar 2 kk peynir yiyodum ama bugün 1 kk yedim sonradan aklıma geldi niye 2 kk yememişim ki ben sende 1 dilim yemişsin peynir

günaydın bebüşşş
ettim ya kız.
yukarıdaki mesajımda yazıyo ya yeeeeeeceeeeeeleeee diye

Yo yo yo yolanda nasıl okumuşsam görmemişim valla.. Özür valla..
1 haftadır doğru düzgün uyumuyorum..
iyice maymuna döndüm..
okuduğumu bile anlamıyorum baksana.. ne olcaka benim halim aceba...:26:

günaydın canım afiyet olsun kolay gelsin bakalım sana
Hepinize günaydın kızçeler
hafta sonu kaçırdık biraz diyeti şimdi yine başlıyor:18::18::18::18:
sabah bir kk peynir
bir çay bardağı süt
3 zeytin
salatalık,domates

afiyet olsun canım hafta sonu oluyo artık kaçamaklar hafta içi düzene koyarız artık bişekilde

günaydın arkadaşlar...cumartesi pazar ipin ucu kaçtı yine...neyse pazartesi toplamaya başlarım kendimi tabakların etrafından...
nasılsınız bu hafta başı.......

sabah 1 bardak su
1 bardak sirkeli su

1 dilim ekmek
1 yumurta
biraz peynir
domates salatalık yeşil biber

şimdide yeşil çayımı içiyorum 500ml
1 elma

bu arada cimcimesude eşin bence artık seninle konuşmaya başlıyor..hatasını söyle ama fazlada uzatma tadı kaçmış ama dahada kaçmasın güzelim..yüz verme ama yolunda kararlı yürü ama nereye gidip geldiğini sorarsa söyle..kötüye gitmesin

Çene yapmaktan kahvaltımı da yazmamışım ya..
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 kırmızı biber
1 çarliston biber
1 domates
1 bardaç çay

sonra da 1 finca yeşil çay
2 ceviz

ara öğünnnnn 1 elma 1 yeşil çayyyyyy bide alnı fincana ekinezya sallandırdımmm müthiş öğünüm meniimmmmmm

Son düzenleme:
Çene yapmaktan kahvaltımı da yazmamışım ya..
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 kırmızı biber
1 çarliston biber
1 domates
1 bardaç çay

sonra da 1 finca yeşil çay
2 ceviz
afiyet olsun canım benim.

hoş geldin canım benim afiyet olsun.ya öyle kuru kuru olmaz malesef.eşim işin kolayını bulmuş.sürekli aynı yapıyor.malesef bu defa olmaz .ağzıyla özür dilemeli.pişman olduğunu söylemeli.aksi taktirde olmaz.

kıslar gidemde koşumu yapam duşumu alam. ev soğuk ama napacaz yapcak bişey yok.
bugün 3 kilo ağırlıkla koşucimm

Kızlar mis gibi duşumu aldım
şimdi de köpüklü kahvemi içiyorum
bir yandan da yusuf güney dinliyorum ..

yağmurlu hatta dolulu bir urfa sabahından herkese kucak dolusu selamlar.nasılsınız bakayım.ben klasik pazartesi sendromundayım.açılamadım halen..
günaydın canım iyiyim bende pazartesi günü başladık artıkım işimize
gıızzzzzzzzz aboooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv şükürler olsun vermiş artıkım 200 gr :92::92::92: tebrikler tebrikler tüm güzellikler senin olsun fambımmmmmm azcıkta bizimde olsun tabi i
Günaydın cici kızlar...
Bol kaçamaklı bir haftasonunun sonunda yine sizlerleyim..
O yüzden haftasonu yediklerimi yazmıyorum hiç...
Ve sadece 400 gr vermişim..
tebrükler ycl cimmmm tebrikler :92:

afiyet olsun ayrıca :92::92::92: tebriklerrrrrrr

günaydın kızlarr
görünce özendim ve b ende başlamak istiyorum artıkk-kendimi toparlamanın vakti geldi
yaşım 19/boy 171/kilo 59-60 ((tabi bikaç ay öncesine kaadr 55 kiloydum sürekli aynıydı , şimdi heryerm lömbür lömbür maşallah

benim en kötü alışkanlıgım gece çok acıkıyorum,geç de yatıyorum zaten diye bo bol yiyorum yemek konusunda maşallahım var ama bitti artk bu sabah son
kahvaltım:
1bardak siyah çay(yarım şekerle)
yaklaşık 1 kirbit kutusu kaşar peynir
1domates+bikaç salatalık
1yumurta sarısı
tereyagı,bal,şokella
vee hamburger ekmegi büyüklüğünde 2 ekmek

ben geldimmmmmmm

nasıl keyiflerrr

pazartesi sendromu yaşayanlardan biri de benimmm

sabah geç kalktığım için nesfit karışık meyveli ile bir bardak yağsız sütle geçiştirdim kahvaltıyııı
kızlar afiyet olsunnnnn
Hayırlı sabahlar arkadaşlar..Ben de 63 kiloyum..6-7 kilo vermek istiyorum,umarım başarırım..
hoşgeldin canımm

afiyet olsun canım

Günaydıııııııııııııın cicişlerrrr hepimize sağlıklı mutlu huzurlu bir hafta diliyorummmmm

YEECEEELEEEEEEEEEEEEE,CİMCİMEEEE,FAMBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKK TEBRİKE DİYORUM CANLARIM HEPBERABER KURTULALIM İNŞALLAHHH TÜM FAZLA YAĞLARDAN KİLOLARDANNN :92::92::92::92::92::92::92::92::92::13::13::13:

benim regl yeni bitti ama tık yok bu hafta zaten kaçamaklarım falan da olduuu bu hafta inşallah tam gaz spora sağlıklı beslenmeye devammmmm gidecek bu yağlarrr gidecekkkkkkkkkkkkk

kahvaltımmmm

1portakal

4yk yoorttt

1 dilim çok tahıllı ekmekkkk

şimdi de yeşikl çayımı içiyorummmmmmmmmmmmmmm bugün malum pazartesi ev işleri varrr ,ilanlarla ilgilenmem lazımmmmmm inşallah sporumu da yapıcammmmmmmmmmm yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tam gaz yola devamm inşallahhhh

aslında yazınca farkettimde tereyagı,reçel , şokella üçlüsü dışında çok da yememişim dimi kızlar

buarada siz daha tecrübelisiniz biraz baktımda ,banada bikaç öğüt verirmisiniz nası yemem napmam lazım vs...
aslında elimin altında spor salonu da var kaldıgım yerin hemencecik yanında hemde bana ücretsizz ama bana zor geldiği için gitmiyorum tabi .... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…