günaydınlar günaydınlarrr çıtır güzel hoş seksü cazibeli kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :118::118: iyi haftalar diliyorum bu haftanın bir önceki haftanızdan dahada güzel olsun.kızım rahatsızlandı benimde karın ağrısı ve istifra etti cumartesi günü e tabi cuma günü gösteri yaptılar terlediler sonra ter soğuyunca üstünde üşüttü galiba şu anda iyi bende iyiyim kilo verememişimolsun vermeyeyim benim için öenmli olan bu 66 kiloya bile gelmek çok güzel bi duygu sabırlıyım ben beklerim spor olmayınca işte zor veriliyo.sabah kahvaltımı yazayım bari bu arada bu hafta ekmeği azaltmayı düşünüyorum sadece bir hafta denicem yani değişiklik olsun diye hugocuk balım dün alışveriş merkezine gittim emme rezene tohumu yokmuş aktarda bende alamadım babam aaldirem bari bende
sabah kahvaltım
bir bardqak ılık su
domates-salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
roka-maydanoz
bir dilim kepek ekmek
KALKINCA 1 BARDAK KİRAZ SAPLI MISIR PÜSKÜLLÜ KARIŞIM
KAHVALTI SAAT : 07.35
2 orta boy domates
3 - 4 adet yeşil zeytin
1 kk peynir
1 çay kaşığı zeytin ezmesi
2 dilim ekmek
1 parça kaşar peynir
ARA - SAAT: 09.30
1 türk kahvesi 1 adet hurma
cimcimecim eşine söyle sebebini. hastayken sormadın şimdimi soruyosun de. gece tek başına yollamış ya düşşen bayılsan kalsan oralarda veya biri takılsa peşine filan allah göstermesin herşey insan için herşey olur yani o zaman sormadı aldı çantasını çıktı gitti o halde kaldın ağrınla evde tek başınada şimdi niye soruyo söyle bence bunu bilmeli. zaten migreni üzüntü tetikliyo üzüldüğün için oldu bundada payı vardı zaten birde ilgileneceği yere kalktı gitti. bence söyle sebebini bilsinde hatasını anlasın
günaydın arkadaşlar. sabah kahvaltım: 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilimde peynir. kaloriferleri yakmıyorlar ev soğuk insanın canı bişey yapmak istemiyor hiç
günaydın bebüşşş
ettim ya kız.
yukarıdaki mesajımda yazıyo ya yeeeeeeceeeeeeleeee diye
günaydın canım afiyet olsun kolay gelsin bakalım sanagünaydın canlarım. biraz geç uyandığım için kahvaltımı nesfit+sütle geçiştirmek zorunda kaldım. bugün bi hayli yoğun geçecek. yazayım hemen programımı...
7.30 kahvaltı:nesfit+süt
9.30 ara: 2tane kiraz domates
10.00-12.30 arası dersim var
11.30 ara: 1 meyve
13.00-15.00 spor salonu- kardio egzersizleri
15.00 yemek: dışarıda yiyeceğim için muhtemelen çorba+salata+ayrab veya yoğurt gibi bişey olur.
16.00-22.00 arası hep dersim var. yanıma klasik karışık kuruyemiş ve kepekli bisküvi, su, elma filan alırım mecbur artık... hiç yemek arası yok... aralarda atıştırırım bişeyler
Hepinize günaydın kızçeler
hafta sonu kaçırdık biraz diyeti şimdi yine başlıyor:18::18::18::18:
sabah bir kk peynir
bir çay bardağı süt
3 zeytin
salatalık,domates
afiyet olsun canım benim.Çene yapmaktan kahvaltımı da yazmamışım ya..
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 kırmızı biber
1 çarliston biber
1 domates
1 bardaç çay
sonra da 1 finca yeşil çay
2 ceviz
günaydın arkadaşlar...cumartesi pazar ipin ucu kaçtı yine...neyse pazartesi toplamaya başlarım kendimi tabakların etrafından...
nasılsınız bu hafta başı.......
sabah 1 bardak su
1 bardak sirkeli su
1 dilim ekmek
1 yumurta
biraz peynir
domates salatalık yeşil biber
şimdide yeşil çayımı içiyorum 500ml
1 elma
bu arada cimcimesude eşin bence artık seninle konuşmaya başlıyor..hatasını söyle ama fazlada uzatma tadı kaçmış ama dahada kaçmasın güzelim..yüz verme ama yolunda kararlı yürü ama nereye gidip geldiğini sorarsa söyle..kötüye gitmesin
günaydın canım iyiyim bende pazartesi günü başladık artıkım işimizeyağmurlu hatta dolulu bir urfa sabahından herkese kucak dolusu selamlar.nasılsınız bakayım.ben klasik pazartesi sendromundayım.açılamadım halen..
gıızzzzzzzzz aboooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv şükürler olsun vermiş artıkım 200 grnasıınız bakemmmmmmmmmmmm,bende iyiyim çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrr,bende henüz açılamdım apar topar çıktım evdennnnnn nese menümü yazemmmmm bariiiii
1 dlm denge ekmek
1 kk light peynir
1 kudüs hurma(nEruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş)
200 grm vermişimmmmmmmmne çok di miiiiii,ben yinede pek mutluyum ama :92::92::92::92:
tebrükler ycl cimmmm tebriklerGünaydın cici kızlar...
Bol kaçamaklı bir haftasonunun sonunda yine sizlerleyim..
O yüzden haftasonu yediklerimi yazmıyorum hiç...
Ve sadece 400 gr vermişim..
arkadaşlar pazar günü doğum yapan bir arkadaşım vardı onu ziyarete gittim.öğlen yemedim giderken o yüzden azıcık mı desem bilemedim kaçamağım oldu.
,el büyüklüğünde üçgen peynirli börek,
avuç içi kadar etimekli pasta,
yarım tane cevizli sucuk yedim.:78::78::78:
ama akşam yemeğini 2 dilim ekmekle az peynir donates ve yeşillikli bir sandiviç yiyerek kapattım.birde 5 tane fındık 1 bardakta yeşil çay içtim...
gelelim bu sabahki kahvaltıma:
1 adet yeşil acı biber,
5 adet zeytin
1 salatalık,
1 minnak domates,
2 dilim kepek ekmek,
1 tatlı kaşığı kaşar peyniri,
500 ml. su,
ayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1 kğ vermişim güzeller 59 olduuuuuuuuuuummmmmm en sonunda 5 li rakamlara hiç düşemeyeceğim sanıyordum.:92::92: :92::92::92: en sonunda sallıyorum.:92::92:
Hayırlı sabahlar arkadaşlar..Ben de 63 kiloyum..6-7 kilo vermek istiyorum,umarım başarırım..
Günaydın cici kızlar...
Bol kaçamaklı bir haftasonunun sonunda yine sizlerleyim..
O yüzden haftasonu yediklerimi yazmıyorum hiç...
Ve sadece 400 gr vermişim..
Kızlar kahvaltımı yaptım.
Kahvaltı öncesi 2 bardak ılık su ve üzerine 2 tatlı kaşığı pekmez.
kahvaltımda
domatesli - biberli - maydonozlu - salatalıklı beyaz peynirli yağsız salata
3 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
2 bardak az şekerli açık çay
1 lokmacık da bal yedim ..
kızlar afiyet olsunnnnnben geldimmmmmmm
nasıl keyiflerrr
pazartesi sendromu yaşayanlardan biri de benimmm
sabah geç kalktığım için nesfit karışık meyveli ile bir bardak yağsız sütle geçiştirdim kahvaltıyııı
hoşgeldin canımmHayırlı sabahlar arkadaşlar..Ben de 63 kiloyum..6-7 kilo vermek istiyorum,umarım başarırım..
herkese günaydınlaaaaar
yoğun geçen bi haftadan sonra yeni bi haftaya başladım nihayet ama bugünde yoğun olacak gğibi
bitirmem gereken işlerim var çünkü
h.sonu gezince işler kaldı malesef
yaptığım kaçamakları sölemiyorum bilem :)))
bu sabah önce hugocuğumun verdiği çaydan yaptım
sonra 1 bardak sallama çay
2 minnak salatalık
1 havuç
1 kırmızı biber
1 kk beyaz peynir
2 çk bal
2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım
ve regl oldum
acaip bi şişlik var karnımda ama tartıya yansıyan bişi yok bu sefer, sabah 55,7 geldim, bitince nasıl olcak bakalım, dikkat de edicem yediklerime
bugün spor da yapıcam zati
cimcimeeeeeeeeeeeee, fambıııııııııııkkkkkkkkkkkkkkk ve yclllllllllllllllllllll
tebrik ederim kızlar, süpersiniz
sizin için sallıyorumm:92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?