60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok anacım ya.. erken ya da geç uyuması değil zaten sorunu..
Saat 12 de sonra 20 dakikada bir ağlaması..
Valla ben uyukusuzluğa herşeye rağmen dayanabiliyorum..
Allah dağına göre kar veriyor sanırım.. Bi arkadaşım var mesela o uyumasa yerinden kalkıp hareket edemez..
Onun bebesi mesela 8 de yatıyor sabah 8 de kalkıyo..

Benim oğlan aynı ben.. ben de hiiiçç uyumazmışım.. anam beddua etmiş herhalde

yemeğimi yedim:

3 kaşık fırında kıymalı kabak,
1 kaşık p.pilavı ,
2 dilim k.ekmek,
5-6 kaşık cacık,elmamı da aldım ara olarak yerim artık.ama birşey söyleyeyim mi hiç doymadımacaba pilav yesemiydim dedim.ama pişman değilim iyiki yememişim.elmam 2 tane artık idare ederim.yeşil çayımda bitti.evde vardı ama o tane burda demlemek zor oluyor.sallama almam lazım fakat hava çok soğuk markete gitmeye eriniyorum.

haftasonu ayıptır söylemesi çilek aldım. onu alınca çileği yoğurtla karıştırdım, biraz buzlukta beklettim ve afiyetle içtim... tabi haftasonu aktivitem bununla sınırlı değil birde çilek varken pasta yapayım dedim. ama inanın eşim pastanın %90 ını yedi. bende zaten tamamen görsel açıdan yaparken doymuş oldum :) bu dediklerim dışında bir kaçamak yapmadım herhalde. yada unuttum mu acaba :)))
kilom sabit ne yukarı ne aşağı ilerlemedi. ben haftasonlarından korktuğum için bunu hasarsız atlatmış olmak beni mutlu etti :)))

katrem ben beğendim bunu :) afiyet olsun bir parça börekten birşey olmaz :)

afiyet olsun canım benim
regl mi lacaksın neden acıkıyorsun acaba

Herkese merhaba...
Kilo verenleri tek tek tebrik ediyorum süpersiniz
Kahvaltım;
uyanınca 1 kayısılı form çayı
2 tane kuru kayısı
1 bardak su
iş yerime gelince de,
1 dlm denge kpkli ekmek
2 kk beyaz peynir
1 kupa çay
1 kupa yeşilçay
şimdi de bir ekşi elma yedim...
sanırım baska da bısı yıyemıcem bgn keyfim yk bundan bi 6 ay önce babam kalp krizi geçirmiş ve bypass olmuştu cok korkmustuk genc yasta cok tehlıkelı olan bi durummus babam 45 yasında...
dun de bi kriz gecirmiş kendisi babanemlerle yasıo bıze bısı solemedı ben tesaduf haber aldım
hemen gıttım neysekı yogun bakımdan cıktı stent takılmıs bı damarına durumu gayet iyi cok sukur...

aaaa canım benim çok geçmiş olsun.tez vakitte iyleşir inşallah.
afiyet olsun canım benim
regl mi lacaksın neden acıkıyorsun acaba
yok canım benim regli biteli 2 gün oldu anlayacağın bugün böyle galiba yemekten önce de çok acıkmıştım.yemektede doymadım.olsun ama.meyvelerimi yerim.aralara bitki çayları sıkıştırırım su içerim geçer.

ben de yemeğimi yedim

*2 yk pilav

*5 minik köfte bir o kadar da patatse fırında yağsız

*4 yk yoğurt

*ekmek yokkk

öğle yemeğini yiyen herkese afiyet olsunnnnn

afiyet olsun cimcime cim

50 li rakamları gördün ya çok sevindim

darısı benim başıma ne zaman görebileceğim acaba

olur canım benim canını sıkma.birde biiyormusun o maydanoz kürü cildi süper yapıyor.benim yanaklarımda cildimin gözenekleri çok açıktı fakat şimdi pürüzsüz olmuş.cuma tekrar başlayacağım.15 gün daha yapsam eminim.daha güzel olacak.sende yap sakın bırakma olurmu.cildim ışıl ışıl oldu..

canım çok geçmiş olsun allah tez zamanda iyileştiri inşallah.afiyet olsun

Canım baban için üzüldüm geçmiş olsun.Allaha şükürki iyileşmiş.İnsan üzülünce iştahı kesiliyor zaten sen şimdi yiyemezsin.Ben daha hiç kilo veremedim ne olacak bilmiyorum :18:

Karnım acıktı ne yiyeceğimi bilmiyorum.İş yerinde yiyecek bir şey bulmak zor elmayla idare ediyorum o zamanda kilo veremiyorum olmuyor bakalım düzene sokmaya çalışıçam :86::86::86::86:

Afiyet olsun...

öğle yemeğim
1 kepçe yeşil mercimek
2 kepçe cacık
2 dilim kepek ekmeği
salata (evden getirdim)

Afiyet olsun Nugi.. Salata kaç kepçe. onu yazmamışsın kuzu

ben de yemeğimi yedim

*2 yk pilav

*5 minik köfte bir o kadar da patatse fırında yağsız

*4 yk yoğurt

*ekmek yokkk

öğle yemeğini yiyen herkese afiyet olsunnnnn

Afiyet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…