sen oğlanı biraz yorsan erkenden uykusu gelirdi sana da rahat verirdi
bende valla böyle şeylerden çok korkuyorum gerçi çocuk için karar vermedik daha ama uykum çok önemli benimböle zamanlarda her halde çok huysuz olurum ben
afiyet olsun canım
bir pazar günü nasıl beslenilir
sabah;
1 parça su böreği
şekersiz çay
ara öğün;
şekersiz çay
öğlen;
2 tane kabak dolması
yoğurt
ara öğün;
atlandı
akşam;
tavuk
pilav
yeşil salata
yoğurt
ara öğün;
şekersiz çay
yemeğimi yedim:
3 kaşık fırında kıymalı kabak,
1 kaşık p.pilavı ,
2 dilim k.ekmek,
5-6 kaşık cacık,elmamı da aldım ara olarak yerim artık.ama birşey söyleyeyim mi hiç doymadımacaba pilav yesemiydim dedim.ama pişman değilim iyiki yememişim.elmam 2 tane artık idare ederim.yeşil çayımda bitti.evde vardı ama o tane burda demlemek zor oluyor.sallama almam lazım fakat hava çok soğuk markete gitmeye eriniyorum.
aaaa canım benim çok geçmiş olsun.tez vakitte iyleşir inşallah.Herkese merhaba...
Kilo verenleritek tek tebrik ediyorum süpersiniz
Kahvaltım;
uyanınca 1 kayısılı form çayı
2 tane kuru kayısı
1 bardak su
iş yerime gelince de,
1 dlm denge kpkli ekmek
2 kk beyaz peynir
1 kupa çay
1 kupa yeşilçay
şimdi de bir ekşi elma yedim...
sanırım baska da bısı yıyemıcem bgn keyfim yk bundan bi 6 ay önce babam kalp krizi geçirmiş ve bypass olmuştu cok korkmustuk genc yasta cok tehlıkelı olan bi durummus babam 45 yasında...
dun de bi kriz gecirmiş kendisi babanemlerle yasıo bıze bısı solemedı ben tesaduf haber aldım
hemen gıttım neysekı yogun bakımdan cıktı stent takılmıs bı damarına durumu gayet iyi cok sukur...
yok canım benim regli biteli 2 gün oldu anlayacağın bugün böyle galiba yemekten önce de çok acıkmıştım.yemektede doymadım.olsun ama.meyvelerimi yerim.aralara bitki çayları sıkıştırırım su içerim geçer.afiyet olsun canım benim
regl mi lacaksın neden acıkıyorsun acaba
teşekkürler canım .sanada afiyet olsun.ben de yemeğimi yedim
*2 yk pilav
*5 minik köfte bir o kadar da patatse fırında yağsız
*4 yk yoğurt
*ekmek yokkk
öğle yemeğini yiyen herkese afiyet olsunnnnn
teşekkürler canım .sanada afiyet olsun.
öğle yemeğim
1 kepçe yeşil mercimek
2 kepçe cacık
2 dilim kepek ekmeği
salata (evden getirdim)
yemeğimi yedim:
1 kaşık p.pilavı ,
2 dilim k.ekmek,
5-6 kaşık cacık,elmamı da aldım ara olarak yerim artık.ama birşey söyleyeyim mi hiç doymadımacaba pilav yesemiydim dedim.ama pişman değilim iyiki yememişim.elmam 2 tane artık idare ederim.yeşil çayımda bitti.evde vardı ama o tane burda demlemek zor oluyor.sallama almam lazım fakat hava çok soğuk markete gitmeye eriniyorum.
50 li rakamları gördün ya çok sevindim
darısı benim başıma ne zaman görebileceğim acaba
Herkese merhaba...
Kahvaltım;
2 tane kuru kayısı
1 bardak su
iş yerime gelince de,
1 dlm denge kpkli ekmek
2 kk beyaz peynir
1 kupa çay
1 kupa yeşilçay
sanırım baska da bısı yıyemıcem bgn keyfim yk bundan bi 6 ay önce babam kalp krizi geçirmiş ve bypass olmuştu cok korkmustuk genc yasta cok tehlıkelı olan bi durummus babam 45 yasında...
dun de bi kriz gecirmiş kendisi babanemlerle yasıo bıze bısı solemedı ben tesaduf haber aldım
hemen gıttım neysekı yogun bakımdan cıktı stent takılmıs bı damarına durumu gayet iyi cok sukur...
ben de yemeğimi yedim
*2 yk pilav
*4 yk yoğurt
*ekmek yokkk
Canım baban için üzüldüm geçmiş olsun.Allaha şükürki iyileşmiş.İnsan üzülünce iştahı kesiliyor zaten sen şimdi yiyemezsin.Ben daha hiç kilo veremedim ne olacak bilmiyorum :18:Herkese merhaba...
Kahvaltım;
2 tane kuru kayısı
1 bardak su
iş yerime gelince de,
1 dlm denge kpkli ekmek
2 kk beyaz peynir
1 kupa çay
1 kupa yeşilçay
yemeğimi yedim:
1 kaşık p.pilavı ,
2 dilim k.ekmek,
öğle yemeğim
1 kepçe yeşil mercimek
2 kepçe cacık
2 dilim kepek ekmeği
salata (evden getirdim)
ben de yemeğimi yedim
*2 yk pilav
*4 yk yoğurt
*ekmek yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?