60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ederiz :92::92::92: çok iyi bir sonuç :92::92:

ayrıcaa çizelgeti değüştirmek için herseferinde yenidenmi düzenliorum kopyala yapıştır yapıorum ölemi olacak..çook mutluyum

sanki senin çizelgeni ben yapmıştım ve sana bir link vermiştim saklaman için. o linkten değiştirebilirsin. eger yapamazsan ver bana linki ben yapayım

acıktıımmm yemek yicektimm aldım elime hemen bi portakal onu yiyorum şimdii. kararlıyım vericem bu 5 kiloyu dönüş yokkk

Sağol canım..
Biliyordum senin böyle havalı bir hayatın olduğunu zaten..

Afiyet olsun ve de geçmiş olsun..
Nefes tıkanıklığı önemli bişi canım bi doktora git bence...

5 adet köfte
1 kase yoğurtlu yarma çorba
1 dlm kepek ekmeği
8 çilekkkkk

ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kaçak Famir....afiyet olsun...

evet et yemiyorum tatlım ben

Katzi benden aynı.. Et yerine peynir yiyoruz biz..
senin listen nasıldı canım.. Aynı mı ikimizin ki..

öğle yemeğim
1 kepçe yeşil mercimek
2 kepçe cacık
2 dilim kepek ekmeği
salata (evden getirdim)

afiyet olsun nugiiii

ben de yemeğimi yedim

*2 yk pilav

*5 minik köfte bir o kadar da patatse fırında yağsız

*4 yk yoğurt

*ekmek yokkk

öğle yemeğini yiyen herkese afiyet olsunnnnn

afiyet olsun nazendecmmm

cimcimecm afiyet olsun kıymalı kabak hüplemşte nasıl doymamışşın annamadımm gııı

2 kepçe ezogelin çorbası
4-6 yk beefstraganof ( mantarlı etli sulu yemek )
1 dilim ekmek
bol salata

harbiden havalı yaneeeeeeeeee afiyet olsun

canımcım afiyet olsun ben denge ekmek bulamadım burda ligt form aldımm

tabağımın yarısı salata veya az yağlı sebze yemeğiyle, çeyreği protein grubundan, diğer çeyreği de karbonhidrat grubu olacak dedi tatlım... asıl önemli olan şey buymuş yani...
ayrıca ekmeksiz yiyip 2 tabak yemek yerine, 2dilim kepek ekmeğiyle 1 tabak yememin daha iyi olduğunu ssöyledi filan. herhangi bir diyet listesi vermedi.. ama protein grubu karbonhidrat grubu et-süt değişimlerini gösteren şeyi verdi onu hepiniz biliyosunuzdur... ayrıca öğlenleri bol domates soslu çok az yağlı makarna yiyebilirmişim karbonhidrat olarak. önemli olam besinlerinn birbiriyle kombinasyonuymuş filan.

öğle menüm

2 kepçe yoort corbası
2 kepçe yeşil mercimek ymeği (1 kepçe=3 çorba kaşığı yani çok değildiii)
yesil soğan ve sarmısak
çiçek ekmeğin 1 çiçeğinin yarısı kadar beyaz ekmek
1kk penir( önce yedimdi mercimek yiyeceğim belli değildi)
2 köy biber

benim diyetsyenimde bu mantıktaydı hoş hepsi aynı ama ben liste taraftarıyım... diğer diyetiyenlerde bu mantıkta ama miktarı kendı belırlıyo daha iy zaten miktarı ayarlayabilsem kilo almazdım dimim

tebrik ederim canım benim.:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

evet et yemiyorum tatlım ben
tamam şimdi olduuuu o zman beslenme uzmanına uyacaksın yapacak bişi yok. ycl arkadaşımızın da menüleri böyle, onunki de bize az geliyordu, onun da beslenme uzmanı veriyor yediklerini ve oda etyemez ama kilo verdi yaaa sık dişini canım

afiyet olsun pepeticiğim.kıymalı kabak dedşğime bakma kıymanın tadı vardı kendisini pek göremedim 3 kaşık birşeydi zaten.bilmem doymadım inanki.şimdide elmamı yiyiyorum.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wwhBI0k/weight.png
bunumu diosun cnm, inan bilmiorumi bi dahakine bu linki kullanarak nasıl değiştiricem, teşekkür ederim cnmm benim,,:78::78::78::78:

kız bu tıkırının linkiii delüüü
ben değiştirmek için bi link vermiştim sana onu demiştim. neyse tekrar yapacez artıkın. du yapim

acıktıımmm yemek yicektimm aldım elime hemen bi portakal onu yiyorum şimdii. kararlıyım vericem bu 5 kiloyu dönüş yokkk

ha gayret..
bugün valla bende zorlanıyorum pazartesileri zor oluyor karnımı doyurmak

Sağol canım..
Biliyordum senin böyle havalı bir hayatın olduğunu zaten..

[/B]

harbiden havalı yaneeeeeeeeee afiyet olsun

ay eveyyytt havam batsın sagol bebeem bide doyabilseydim

hiç uğraşıp duruyorum.
kuluçka bitti şükür yavru yok şimdi saldım onları kafes büyüjk kaç haftadır çamaşır suyu ike yıkayamamıştım kuluçka sebebi ile şimdi kafesi yıkadım çamaşır suyu ile. yuvalığıda yıkadım tertemiz oldu. mikrop kapıp mantar olabiliyorlar o yüzden haftada bir kez tüm kafesi yemlik suluk ne varsa çamaşır suyu ile yıkıyorum
çok yoruldum yatak odasınıda sildim süpürdüm halısını silktim yemek yaptım akşama kendime ve ancak oturdum

Kızlar ne yapıyo sunuz bakayım

ev temizliği yaptım her yeri süpürdüm tozları aldım
lavoboları yıkadım
komşum geldi biraz onunla oturduk.

bu arada 40 dk güzel yürüdüm daha da yürüyecektim ama elektrikler kesildi

sabah ve öğle arasında bol su +1 Türk kahvesi + 2 ceviz içi + 1 bardak ayran

öğle yemeğimde

1 büyük kase sebze çorbası
zeytin yağlı taze fasülye yedim.
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran içtim.

benim diyetsyenimde bu mantıktaydı hoş hepsi aynı ama ben liste taraftarıyım... diğer diyetiyenlerde bu mantıkta ama miktarı kendı belırlıyo daha iy zaten miktarı ayarlayabilsem kilo almazdım dimim

Ben de liste taraftarıyım. eğer miktar belli olmazsa ben yapamazdım bu diyeti..
Böylesinin hem sağlıklı olduğunu biliyorum hem de kilo veriyorum..

öffffffffffffffff ben giremiyorum bugün yineeeeeeeeeeeeeeeeunutmayın benii emiii

Sana seviyoruz Famir..
Sen de bizi unutma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…