slmm kızlar çok uzak kaldım ya sizdenn,epeydir takip edemiorum, tartılmayı bile unutmuşum 15 gün oldu başlayalı çokta sıkı yapmıorum,kaçamaklarım old.halde 1,5 kg vermişimmm demekki ne oluormuş verilebiliniyormuşşşimdi napıorusss
ayrıcaa çizelgeti değüştirmek için herseferinde yenidenmi düzenliorum kopyala yapıştır yapıorum ölemi olacak..çook mutluyum
beslenme uzmanı böyle söyledi tatlım :/
peynir ekmek mi verdi !
sen o zaman etyemezsin
tebrik ederiz:92::92::92: çok iyi bir sonuç :92::92:
sanki senin çizelgeni ben yapmıştım ve sana bir link vermiştim saklaman için. o linkten değiştirebilirsin. eger yapamazsan ver bana linki ben yapayım
böyle dicenizi biliyordum
ben yemegimi zaten tablodotta değil gümüş takımlarda, fabrika yemekhanesinde değil bogaza nazır lüks bir lokantada yiyorum
ama listeye öyle yazmışlar napimm
afiyet olsun janimmm
kızlar afiyet olsun hepimize.
benim öğlen yemeğim
2 domates yoğurt
salatalık
yeşil biber
maydonuz
mantar sote
arkadaşlar ben nerdeyse 1 aydır sürekli tıkanıyorum boğazım kuruyor öksürmeye başlıyorum ve nefes alamıyorum. gece uykumdan uyanır oldum nefessiz kalıyorum ya acaba nedenki
bide ben bebekken astımlıymışım acaba o mu tekrar ediyor dedim:97:
5 adet köfte
1 kase yoğurtlu yarma çorba
1 dlm kepek ekmeği
8 çilekkkkk
ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet et yemiyorum tatlım ben
öğle yemeğim
1 kepçe yeşil mercimek
2 kepçe cacık
2 dilim kepek ekmeği
salata (evden getirdim)
ben de yemeğimi yedim
*2 yk pilav
*5 minik köfte bir o kadar da patatse fırında yağsız
*4 yk yoğurt
*ekmek yokkk
öğle yemeğini yiyen herkese afiyet olsunnnnn
olur canım benim canını sıkma.birde biiyormusun o maydanoz kürü cildi süper yapıyor.benim yanaklarımda cildimin gözenekleri çok açıktı fakat şimdi pürüzsüz olmuş.cuma tekrar başlayacağım.15 gün daha yapsam eminim.daha güzel olacak.sende yap sakın bırakma olurmu.cildim ışıl ışıl oldu..
2 kepçe ezogelin çorbası
4-6 yk beefstraganof( mantarlı etli sulu yemek )
1 dilim ekmek
bol salata
canımcım afiyet olsun ben denge ekmek bulamadım burda ligt form aldımmÖğle yemeğimi de yazayım..
Önce 1 pt salata ve kaçamak olarak 1 yk dan az yoğurtlu makarna yedim(Yağsızdı) :18:
Sonra çıktım popom dona dona yarım saat yürüdüm..
Şimdi de 2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates yedim..
Ve de 1 fincan yeşil çay içtim..
700 ml su içtim şimdiye kadar 300 daha içiyorum şu anda..
Sağol canım..
Biliyordum senin böyle havalı bir hayatın olduğunu zaten..
Afiyet olsun ve de geçmiş olsun..
Nefes tıkanıklığı önemli bişi canım bi doktora git bence...
Kaçak Famir....afiyet olsun...
Katzi benden aynı.. Et yerine peynir yiyoruz biz..
senin listen nasıldı canım.. Aynı mı ikimizin ki..
tabağımın yarısı salata veya az yağlı sebze yemeğiyle, çeyreği protein grubundan, diğer çeyreği de karbonhidrat grubu olacak dedi tatlım... asıl önemli olan şey buymuş yani...
ayrıca ekmeksiz yiyip 2 tabak yemek yerine, 2dilim kepek ekmeğiyle 1 tabak yememin daha iyi olduğunu ssöyledi filan. herhangi bir diyet listesi vermedi.. ama protein grubu karbonhidrat grubu et-süt değişimlerini gösteren şeyi verdi onu hepiniz biliyosunuzdur... ayrıca öğlenleri bol domates soslu çok az yağlı makarna yiyebilirmişim karbonhidrat olarak. önemli olam besinlerinn birbiriyle kombinasyonuymuş filan.
slmm kızlar çok uzak kaldım ya sizdenn,epeydir takip edemiorum, tartılmayı bile unutmuşum 15 gün oldu başlayalı çokta sıkı yapmıorum,kaçamaklarım old.halde 1,5 kg vermişimmm demekki ne oluormuş verilebiliniyormuşşşimdi napıorusss
tamam şimdi olduuuuevet et yemiyorum tatlım ben
afiyet olsun nugiiii
afiyet olsun nazendecmmm
cimcimecm afiyet olsun kıymalı kabak hüplemşte nasıl doymamışşın annamadımm gııı
harbiden havalı yaneeeeeeeeeeafiyet olsun
canımcım afiyet olsun ben denge ekmek bulamadım burda ligt form aldımm
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wwhBI0k/weight.png
bunumu diosun cnm, inan bilmiorumi bi dahakine bu linki kullanarak nasıl değiştiricem, teşekkür ederim cnmm benim,,:78::78::78::78:
acıktıımmm yemek yicektimm aldım elime hemen bi portakal onu yiyorum şimdii. kararlıyım vericem bu 5 kiloyu dönüş yokkk
Sağol canım..
Biliyordum senin böyle havalı bir hayatın olduğunu zaten..
[/B]
harbiden havalı yaneeeeeeeeeeafiyet olsun
hugocuk naber
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wwhBI0k/weight.png
bunumu diosun cnm, inan bilmiorumi bi dahakine bu linki kullanarak nasıl değiştiricem, teşekkür ederim cnmm benim,,:78::78::78::78:
benim diyetsyenimde bu mantıktaydı hoş hepsi aynı ama ben liste taraftarıyım... diğer diyetiyenlerde bu mantıkta ama miktarı kendı belırlıyo daha iy zaten miktarı ayarlayabilsem kilo almazdım dimim
öffffffffffffffff ben giremiyorum bugün yineeeeeeeeeeeeeeeeunutmayın benii emiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?