60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öffffffffffffffff ben giremiyorum bugün yineeeeeeeeeeeeeeeeunutmayın benii emiii

kız biz seni nasıl unuturuzz
sen de köyün delilerinden birisn daddlummmm
bugün neruş yok accık türkü yakim sana
fam fam bukçum
fambukçum
yumrutluycam takmuşum
kafama da kafamaa
vazgeçemem vurgunum heeeeey

canım çok tebrik ediyorum seni...

çok teşekür ederim cnm, ozmaan farketmeemişim demekki, peki bidahakine nerden değiştiricem, hiç kullanmadım bilmiorum yani, bu arada boyum 1,66 okdr farketmes
tamam canım ben değiştirdim sayfadan boyunu..
farketmez olur mu kızz 25.9 iken şimdi bmi 25.6 olduuuu yaaa
değiştirme linki bende kilo verince söle değiştiririm ben pc'mde kayıtlı benim tımam mı

eline sağlık canım.evde iş hiçççççç bitmez...

tamam canım olur,teşekürler, görünüşte bi fark yok gibi ama daha yeni ya, 5-6 kg vermedikçe farkedilmes :82::82::82::82:

herkese selam
kahvaltım
şekersiz çay
1 kk ligt peynir
1 tane kepekli ofis ekmeği
ara öğün
tarçınlı 1 elma
öğlen
5 yk nohut
4 yk pirinç pilavı
havuç salatası(bugünde tatlı vardı ama cuma günkü fırçalarınızdan tırstığım için :78:diyet olarak verilen salatayı aldım)
ara öğün
1 kupa şekersiz çay
3 badem
3 fındık
7 sarı leblebi
2 kuru kayısıve bu saate kadar
1.5 lt su içtim. kızlarrrrr nasılım.

mrb kızlar.napıyonuz?
benim oğluş hasta oldu,midesini üşütmüş galiba,sabah 5:30 dan beri kusup duruyordu,hiçbirşey de yemiyor sürekli ağlıyordu,neyse en son yalvar yakar biraz makarna yedi,yarım da muz,sonra kusmadı bir daha,inş. düzelmiştir,şimdi uyuyorçbu çocukların hastalıkları hiç bitmiyor.öyle keyifsiz başladı günümüz yani,bugun yediklerim sabah :
1 muz,4 hurma
kahvaltı:1 dlm ekmek
1 yumurta
1 dlm peynir
domates,kırmızı biber

ara:hamburger ekmeğinden yapılmıs yarım tost(oğluma yaptım o yemeyınce kendim yedim,açlıktan değil sıkıntıdan)

ara:1 yeşil elma

öğle:
1 kase tarhana corba

1 tbk taze fasulye
1 kücük tbk püre
yarım kase yogurt

33 dk da yürüdüm.ya kızlar ben spor motivasyonumu yine kaybediyorum,sıkılıyorum bandın üstünde,belki de canımın sıkkın olmasından bilmiyorum,şöyle zevk alacağım bir spor yapabişlseydim keşke,ama kilo vermek için de kardiyo şart,nasıl olacak bilmiyom.yediklerimden de sıkıldım,inş. diyeti bozmam.işyerinden de kötü haberler geldi,depresyondayım galiba

süpersin canımm.bu arada ofis ekmeği nedir:26:

Afiyet olsun.. süpersin ama sabah domates, biber falan da yesen daha da süper olacakmış..

Öncelikle oğluşuna geçmiş olsun canım..
Sonra da afiyet olsun ve hıııı motivasyon bozukluğu diyet bırakmak falan yok..
İş yerinden ne kötü haber geldi hayırdır..

ara öğün: prebiyotik yogurt içine doğranmış 6 kucuk çilek

Afiyet olsun canım..

oğluşuna geçmiş olsun.sıkma canını bazen herşey üstüste gelir.Emin ol geçici bi durum bu.Şimdi yenilenme zamanı.derin bi nefes al ve sahip olduğun güzel şeyleri düşün ve şükret Allah'a.bu arada canın cıss olan mamalardan çektiğinde yemeden önce bizimle paylaş ki seni vazgeçirelim.

canım benim hoş geldin.ayrıca oğluşunada çok geçmiş olsun.kıyamam ya çocuklar hastalalnınca bizler çok moralsiz oluyoruz.o yüzden moralini bozma motivasyon bozmak yok tam gaz devam.işle ilgili haber ne bilmiyorum ama üzülme inşallah herşey yoluna girer.

kızlaaaaaaaaaaaaaaar çok uykum vvvvvvvarrrr
biri beni uyandırsınnnnnnnnn
yeeecaaaaaaaaaaleeeeeeeee
sen ne durumdasın kız :44::44:

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm.dişçiye gttim.dişlerim tekrar temzlendiröntgen çekldi bi sorun yok.şükür.

biraz dolaştım.ee eeee acıktım yemek yoktu evde hemen
1yk yağ ile menemen yaptım kendime
2.5 dilim ekmekle
2 yk light yoooortla yedim.

şimdi bi geçmişi okuyum ben yokken ne kaynattınız bakemmm

ikinci ara öğünümü yedim.1 adet elma 500 ml su.1,5 lt su bitti.2. lt reye başladım.

Afiyet olsun

Afiyet olsun Canım.. Dişlerinin iyi olduğuna da çok sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…