http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wjwvym6/weight.png
ahan da yeni tıkırın
Tırkı tıkır gitsinnn kilolaaaar
Boyunu 165 girdim canım farklı ise söle değiştireyim
öffffffffffffffff ben giremiyorum bugün yineeeeeeeeeeeeeeeeunutmayın benii emiii
slmm kızlar çok uzak kaldım ya sizdenn,epeydir takip edemiorum, tartılmayı bile unutmuşum 15 gün oldu başlayalı çokta sıkı yapmıorum,kaçamaklarım old.halde 1,5 kg vermişimmm demekki ne oluormuş verilebiliniyormuşşşimdi napıorusss
tamam canım ben değiştirdim sayfadan boyunu..çok teşekür ederim cnm, ozmaan farketmeemişim demekki, peki bidahakine nerden değiştiricem, hiç kullanmadım bilmiorum yani, bu arada boyum 1,66 okdr farketmes
hiç uğraşıp duruyorum.
kuluçka bitti şükür yavru yok şimdi saldım onları kafes büyüjk kaç haftadır çamaşır suyu ike yıkayamamıştım kuluçka sebebi ile şimdi kafesi yıkadım çamaşır suyu ile. yuvalığıda yıkadım tertemiz oldu. mikrop kapıp mantar olabiliyorlar o yüzden haftada bir kez tüm kafesi yemlik suluk ne varsa çamaşır suyu ile yıkıyorum
çok yoruldum yatak odasınıda sildim süpürdüm halısını silktim yemek yaptım akşama kendime ve ancak oturdum
süpersin canımm.herkese selam
kahvaltım
şekersiz çay
1 kk ligt peynir
1 tane kepekli ofis ekmeği
ara öğün
tarçınlı 1 elma
öğlen
5 yk nohut
4 yk pirinç pilavı
havuç salatası(bugünde tatlı vardı ama cuma günkü fırçalarınızdan tırstığım için :78:diyet olarak verilen salatayı aldım)
ara öğün
1 kupa şekersiz çay
3 badem
3 fındık
7 sarı leblebi
2 kuru kayısıve bu saate kadar
1.5 lt su içtim. kızlarrrrr nasılım.
süpersin canımm.bu arada ofis ekmeği nedir:26:
herkese selam
kahvaltım
şekersiz çay
1 kk ligt peynir
1 tane kepekli ofis ekmeği
ara öğün
tarçınlı 1 elma
öğlen
5 yk nohut
4 yk pirinç pilavı
havuç salatası(bugünde tatlı vardı ama cuma günkü fırçalarınızdan tırstığım için :78:diyet olarak verilen salatayı aldım)
ara öğün
1 kupa şekersiz çay
3 badem
3 fındık
7 sarı leblebi
2 kuru kayısıve bu saate kadar
1.5 lt su içtim. kızlarrrrr nasılım.
mrb kızlar.napıyonuz?
benim oğluş hasta oldu,midesini üşütmüş galiba,sabah 5:30 dan beri kusup duruyordu,hiçbirşey de yemiyor sürekli ağlıyordu,neyse en son yalvar yakar biraz makarna yedi,yarım da muz,sonra kusmadı bir daha,inş. düzelmiştir,şimdi uyuyorçbu çocukların hastalıkları hiç bitmiyor.öyle keyifsiz başladı günümüz yani,bugun yediklerim sabah :
1 muz,4 hurma
kahvaltı:1 dlm ekmek
1 yumurta
1 dlm peynir
domates,kırmızı biber
ara:hamburger ekmeğinden yapılmıs yarım tost(oğluma yaptım o yemeyınce kendim yedim,açlıktan değil sıkıntıdan)
ara:1 yeşil elma
öğle:
1 kase tarhana corba
1 tbk taze fasulye
1 kücük tbk püre
yarım kase yogurt
33 dk da yürüdüm.ya kızlar ben spor motivasyonumu yine kaybediyorum,sıkılıyorum bandın üstünde,belki de canımın sıkkın olmasından bilmiyorum,şöyle zevk alacağım bir spor yapabişlseydim keşke,ama kilo vermek için de kardiyo şart,nasıl olacak bilmiyom.yediklerimden de sıkıldım,inş. diyeti bozmam.işyerinden de kötü haberler geldi,depresyondayım galiba
ara öğün: prebiyotik yogurt içine doğranmış 6 kucuk çilek
ara öğün: prebiyotik yogurt içine doğranmış 6 kucuk çilek
mrb kızlar.napıyonuz?
benim oğluş hasta oldu,midesini üşütmüş galiba,sabah 5:30 dan beri kusup duruyordu,hiçbirşey de yemiyor sürekli ağlıyordu,neyse en son yalvar yakar biraz makarna yedi,yarım da muz,sonra kusmadı bir daha,inş. düzelmiştir,şimdi uyuyorçbu çocukların hastalıkları hiç bitmiyor.öyle keyifsiz başladı günümüz yani,bugun yediklerim sabah :
1 muz,4 hurma
1 yumurta
1 dlm peynir
domates,kırmızı biber
ara:hamburger ekmeğinden yapılmıs yarım tost(oğluma yaptım o yemeyınce kendim yedim,açlıktan değil sıkıntıdan)
öğle:
1 kase tarhana corba
1 tbk taze fasulye
1 kücük tbk püre
yarım kase yogurt
33 dk da yürüdüm.ya kızlar ben spor motivasyonumu yine kaybediyorum,sıkılıyorum bandın üstünde,belki de canımın sıkkın olmasından bilmiyorum,şöyle zevk alacağım bir spor yapabişlseydim keşke,ama kilo vermek için de kardiyo şart,nasıl olacak bilmiyom.yediklerimden de sıkıldım,inş. diyeti bozmam.işyerinden de kötü haberler geldi,depresyondayım galiba
canım benim hoş geldin.ayrıca oğluşunada çok geçmiş olsun.mrb kızlar.napıyonuz?
1 muz,4 hurma
1 yumurta
1 dlm peynir
domates,kırmızı biber
öğle:
1 kase tarhana corba
1 tbk taze fasulye
1 kücük tbk püre
yarım kase yogurt
kızlaaaaaaaaaaaaaaar çok uykum vvvvvvvarrrr
biri beni uyandırsınnnnnnnnn
yeeecaaaaaaaaaaleeeeeeeee
sen ne durumdasın kız :44::44:
ikinci ara öğünümü yedim.1 adet elma 500 ml su.1,5 lt su bitti.2. lt reye başladım.
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm.dişçiye gttim.dişlerim tekrar temzlendiröntgen çekldi bi sorun yok.şükür.
biraz dolaştım.ee eeee acıktım yemek yoktu evde hemen
1yk yağ ile menemen yaptım kendime
2.5 dilim ekmekle
2 yk light yoooortla yedim.
şimdi bi geçmişi okuyum ben yokken ne kaynattınız bakemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?