60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi tempolu yürümeye gidiyorum koşu bandında..yeşil çayımıda içicem bi yandanda internette küçük sırların eski bölümünü izlicem..küçük sırlar dizisindeki o kızları görünce daha bi hırslı koşuyorum sanki

canım benim hoş gedin.dişin için çok sevindim gerçekten.diş işi çok zor.allahtan birşey yokmuş.ayrıca menün de gayet hoş afiyet olsun.

karar verdim kızlar mayısın 15 inden sonra pilatese başlayacağım.bizim bir hocamızın kursu bakalım artık.ayda haftada 3 gün gidersek 60 tl.2 gün gidersek 40 tl.ilk başta 2 gün olana gideceğim beğenirsem 3 güne çıkaracağım.çünkü ne kadar kilo verirsek verelim bu sezeryandan kalan göbeği yok edemeyeceğim bence.takviye şart.

bende öleyim, onları gördükçe hırslanıyorumm, fıstıklar giyiyolar elbiseleri,bende istiyorum diyorum

ara öğün abarttımmı bilmem
6 badem
6 fındık
yarım elma
nohut 1 çay bardağı(aksama nohut yemeği yapıyorum da çiğ çiğ sadec ıslatmıstım sabahtan onları yidimmm çok severim de)

aksam da 6 kasık nohut yemegı
salata
yoort

ikinci ara öğünümü yiyorum.tarçınlı yoğurt.Tarçın manyağı oldum. herşeye koyuyorum. canım tatlı istemesin diye.

Afiyet olsun.. Sanırım çok değil...

Son düzenleme:

Çokk mantıklııııı hem kilo fazlanda platese uygun bence de başla platess çokk etkili

afiyet olsun cınımmmmmm ayrıca salata için de tebrik ediyorummmmmm

canım benim çokk geçmiş olsunnnn inşallah düzelmiştirrr lütfen moralini bozmaaa çoğumuzun maalesef spor yapmayı canı istemiyor herhalde bahar da çarptı bizleri birazzz ama bu iş sabır ve azim işi ve sporsuz olmuyorrrr leslieye bakabilirsin o belki daha eğlenceli gelirrr ya da koşu bandında yürürken sevdiğin bişeyler izleyebilirsinnnn ve geöen de dediğim gibi nekadar yürürsen kar kendini şukadar yürüycem diye şartlandırma hergün 30dk bile yürüsen inan çok fark edecek şartlandırma 45dk 1 saat diye aklına gelince çık yürüüüüüsabır ve azimle başarıcazz tatlımmm hepberaber inşallahhhh

ikinci ara öğünümü yiyorum.tarçınlı yoğurt.Tarçın manyağı oldum. herşeye koyuyorum. canım tatlı istemesin diye.

tıpkı bennnnn

teşekkür ederim canım.

Kızlarcıııııııııııııııımmm ben geldiiimmmmmm napıysınız bakiiiiiiiiiiiiiiimmmmm

bugün dışarıda biraz doktor işlerimiz vardı bu hafta biraz hastane doktor işleri ile geçecek çokşükür ciddi bişey yok kontorller falan yaptırıyoruz.

Evden çıkmadan ara öğünde 1 yeşil elma yemiştim sonraa dışarda olduğumdan

burger kıngte ızgara tooklu salata yedim ve ayran içtimmm salata sossuzduuuu:86::86::86:

biraz yürüdüm ordan oraya hava hala nekaaaaaaaa soookkkk neyse bu fırsatı iyi değerlendirmek ve havalar ısınana kadar da bol spor sağlıklı beslenmeyleee kiloları göndermek laaazımmmmm hepberaber inşallahhhhh

birazdan akşam yemeğini yapıcammm sonra da sporrrrrrrrrrrrrrrrr inşallahhhh haydi kızlarr sporaaaaaaaaaaaa ne yaparsakkkk karr yakalımm şu yağlarııı yakalımmmmmmmmmmmmmm

mesai bitmk üzere az kaldııı

bugünden itibaren 3 hafta bilgisayar kursum var

milli eğitim sağolsun ayarlamış

insan hiç gitmek istemiyor akşma kadar çalış sonra bir de bilgisayar kursuna git akşam

tam da bugün yeni ayakkabı giydim o da ayağıma vurdu nasıl yürüyeceğim burdan yarım saatten fazla yürümem lazımmm

nasıl yapcam bilmiyorummmm

hoş geldin canım benim.gerçektende havalar serinken yapabildiğimiz kadar spor yapmalıyız.bakalım artık.
bende bu akşam eşim işe gidince artık akşam kızımı uyuturken uykuda kalmazsam yaparım leslie yapacağım.yürüyüşüşe gidemiyorum sürekli yağmur var.yürüyüş alanları çamurlu,:119::119::119::104::104:

aaaaaaaaaa hiç iyi olmamış.cuma günü bende yeni aldığım babetlerimi giymiştim arkaları su toplamıştı yürüyemiyordum canım çok yanıyordu.bugün gene giydim ama artık vurmuyor.sana kolay gelsin şeker işin zor .

beni bir uyku bastı bir bastı anlatamam daha yemek yapmadım
bulaşıklar var yerleşecek makineye. ama uyucam azz.kalkınca yaparım artık.
gözlerimi dinlendiriyim ben azcıkkknugiiiiiiiiiii
öptüm siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…