ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm.dişçiye gttim.dişlerim tekrar temzlendiröntgen çekldi bi sorun yok.şükür.
biraz dolaştım.ee eeee acıktım yemek yoktu evde hemen
1yk yağ ile menemen yaptım kendime
2.5 dilim ekmekle
2 yk light yoooortla yedim.
şimdi bi geçmişi okuyum ben yokken ne kaynattınız bakemmm
şimdi tempolu yürümeye gidiyorum koşu bandında..yeşil çayımıda içicem bi yandanda internette küçük sırların eski bölümünü izlicem..küçük sırlar dizisindeki o kızları görünce daha bi hırslı koşuyorum sanki
ara öğün abarttımmı bilmem
6 badem
6 fındık
yarım elma
nohut 1 çay bardağı(aksama nohut yemeği yapıyorum da çiğ çiğ sadec ıslatmıstım sabahtan onları yidimmm çok severim de)
aksam da 6 kasık nohut yemegı
salata
yoort
karar verdim kızlar mayısın 15 inden sonra pilatese başlayacağım.bizim bir hocamızın kursu bakalım artık.ayda haftada 3 gün gidersek 60 tl.2 gün gidersek 40 tl.ilk başta 2 gün olana gideceğim beğenirsem 3 güne çıkaracağım.çünkü ne kadar kilo verirsek verelim bu sezeryandan kalan göbeği yok edemeyeceğim bence.takviye şart.
herkese selam
kahvaltım
şekersiz çay
1 kk ligt peynir
1 tane kepekli ofis ekmeği
ara öğün
tarçınlı 1 elma
öğlen
5 yk nohut
4 yk pirinç pilavı
havuç salatası(bugünde tatlı vardı ama cuma günkü fırçalarınızdan tırstığım için :78:diyet olarak verilen salatayı aldım)
ara öğün
1 kupa şekersiz çay
3 badem
3 fındık
7 sarı leblebi
2 kuru kayısıve bu saate kadar
1.5 lt su içtim. kızlarrrrr nasılım.
mrb kızlar.napıyonuz?
benim oğluş hasta oldu,midesini üşütmüş galiba,sabah 5:30 dan beri kusup duruyordu,hiçbirşey de yemiyor sürekli ağlıyordu,neyse en son yalvar yakar biraz makarna yedi,yarım da muz,sonra kusmadı bir daha,inş. düzelmiştir,şimdi uyuyorçbu çocukların hastalıkları hiç bitmiyor.öyle keyifsiz başladı günümüz yani,bugun yediklerim sabah :
1 muz,4 hurma
kahvaltı:1 dlm ekmek
1 yumurta
1 dlm peynir
domates,kırmızı biber
ara:hamburger ekmeğinden yapılmıs yarım tost(oğluma yaptım o yemeyınce kendim yedim,açlıktan değil sıkıntıdan)
ara:1 yeşil elma
öğle:
1 kase tarhana corba
1 tbk taze fasulye
1 kücük tbk püre
yarım kase yogurt
33 dk da yürüdüm.ya kızlar ben spor motivasyonumu yine kaybediyorum,sıkılıyorum bandın üstünde,belki de canımın sıkkın olmasından bilmiyorum,şöyle zevk alacağım bir spor yapabişlseydim keşke,ama kilo vermek için de kardiyo şart,nasıl olacak bilmiyom.yediklerimden de sıkıldım,inş. diyeti bozmam.işyerinden de kötü haberler geldi,depresyondayım galiba
ikinci ara öğünümü yiyorum.tarçınlı yoğurt.Tarçın manyağı oldum.herşeye koyuyorum. canım tatlı istemesin diye.
kızlar altın çileğin form çayını buldum netten 19,90 tl
alsammı acaba..
ARAYI FAZLAMI KAÇIRDIM NE
1. ara 8 çilek
2. ara 2 hurma
3. ara 1 elma:26:
Çokk mantıklııııı hem kilo fazlanda platese uygun bence de başla platess çokk etkili
afiyet olsun cınımmmmmm ayrıca salata için de tebrik ediyorummmmmm
canım benim çokk geçmiş olsunnnninşallah düzelmiştirrr lütfen moralini bozmaaa çoğumuzun maalesef spor yapmayı canı istemiyor herhalde bahar da çarptı bizleri birazzz ama bu iş sabır ve azim işi ve sporsuz olmuyorrrr leslieye bakabilirsin o belki daha eğlenceli gelirrr ya da koşu bandında yürürken sevdiğin bişeyler izleyebilirsinnnn ve geöen de dediğim gibi nekadar yürürsen kar kendini şukadar yürüycem diye şartlandırma hergün 30dk bile yürüsen inan çok fark edecek şartlandırma 45dk 1 saat diye aklına gelince çık yürüüüüü sabır ve azimle başarıcazz tatlımmm hepberaber inşallahhhh
tıpkı bennnnn
canım kendisini yemek daha faydalı gibi geliyor ama sen bilirsinn
hoş geldin canım benim.gerçektende havalar serinken yapabildiğimiz kadar spor yapmalıyız.bakalım artık.Kızlarcıııııııııııııııımmm ben geldiiimmmmmm napıysınız bakiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
bugün dışarıda biraz doktor işlerimiz vardı bu hafta biraz hastane doktor işleri ile geçecek çokşükür ciddi bişey yok kontorller falan yaptırıyoruz.
Evden çıkmadan ara öğünde 1 yeşil elma yemiştim sonraa dışarda olduğumdan
burger kıngte ızgara tooklu salata yedim ve ayran içtimmm salata sossuzduuuu:86::86::86:
biraz yürüdüm ordan oraya hava hala nekaaaaaaaa soookkkkneyse bu fırsatı iyi değerlendirmek ve havalar ısınana kadar da bol spor sağlıklı beslenmeyleee kiloları göndermek laaazımmmmm hepberaber inşallahhhhh
birazdan akşam yemeğini yapıcammm sonra da sporrrrrrrrrrrrrrrrr inşallahhhhhaydi kızlarr sporaaaaaaaaaaaa ne yaparsakkkk karr yakalımm şu yağlarııı yakalımmmmmmmmmmmmmm
mesai bitmk üzere az kaldııı
bugünden itibaren 3 hafta bilgisayar kursum var
milli eğitim sağolsun ayarlamış
insan hiç gitmek istemiyor akşma kadar çalış sonra bir de bilgisayar kursuna git akşam
tam da bugün yeni ayakkabı giydim o da ayağıma vurdu nasıl yürüyeceğim burdan yarım saatten fazla yürümem lazımmm
nasıl yapcam bilmiyorummmm
ARAYI FAZLAMI KAÇIRDIM NE
1. ara 8 çilek
2. ara 2 hurma
3. ara 1 elma:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?