Afiyet olsun.. süpersin ama sabah domates, biber falan da yesen daha da süper olacakmış..
Öncelikle oğluşuna geçmiş olsun canım..
Sonra da afiyet olsun ve hıııımotivasyon bozukluğu diyet bırakmak falan yok..
İş yerinden ne kötü haber geldi hayırdır..
Afiyet olsun canım..
oğluşuna geçmiş olsun.sıkma canını bazen herşey üstüste gelir.Emin ol geçici bi durum bu.Şimdi yenilenme zamanı.derin bi nefes al ve sahip olduğun güzel şeyleri düşün ve şükret Allah'a.bu arada canın cıss olan mamalardan çektiğinde yemeden önce bizimle paylaş ki seni vazgeçirelim.
canım benim hoş geldin.ayrıca oğluşunada çok geçmiş olsun.kıyamam ya çocuklar hastalalnınca bizler çok moralsiz oluyoruz.o yüzden moralini bozma motivasyon bozmak yok tam gaz devam.işle ilgili haber ne bilmiyorum ama üzülme inşallah herşey yoluna girer.
Çokk mantıklııııı hem kilo fazlanda platese uygun bence de başla platess çokk etkili
afiyet olsun cınımmmmmm ayrıca salata için de tebrik ediyorummmmmm
canım benim çokk geçmiş olsunnnninşallah düzelmiştirrr lütfen moralini bozmaaa çoğumuzun maalesef spor yapmayı canı istemiyor herhalde bahar da çarptı bizleri birazzz ama bu iş sabır ve azim işi ve sporsuz olmuyorrrr leslieye bakabilirsin o belki daha eğlenceli gelirrr ya da koşu bandında yürürken sevdiğin bişeyler izleyebilirsinnnn ve geöen de dediğim gibi nekadar yürürsen kar kendini şukadar yürüycem diye şartlandırma hergün 30dk bile yürüsen inan çok fark edecek şartlandırma 45dk 1 saat diye aklına gelince çık yürüüüüü sabır ve azimle başarıcazz tatlımmm hepberaber inşallahhhh
tıpkı bennnnn
3 yk z.yağlı taze fasulye
1 dlm dnge kpk ekmeği
125 gr. light yoğurt
öğle yemeğim...
sabah 2 kücük dilim cavdar ekmegi, 1 domates , 1 dilim peynir
öglen 2 yemek kasıgı patlıcanlı makarna..
1 yesilcay 4 bardak kadar su içebildimm.
aksam yemegimde taze fasulye cavdar ekmegi ve 1 kase yogurt.
yarın da spora yazılıyorumm..
elbise aramaktan ara yapamadımm. 3 tane yemekli sık dügün var önümde. biri ultra lüx bi otelmiş. gözüm dergilerdeki dügünlerden görcekk.. ne giycegimi sapıttımm zaten popişim hiçbiyere sıgmıyoo.. o kadar ck elbise denedim ki bugün.. 2 tane begendimm..kalıbı da popişimi ve göbişimi güzel kamufle etti. biri 610 biri 500 .. fiyatlara dudaklarım ucukladı.. calısmıyorum calıssam arkama bakmam.. esim istiosan cek kendi parandan al ama cok para yazık dedi. görümcemde 2 dügünde giyceksinn 2 elbise almıs gibi düsün dedi.. sasırdım napcagımıı.. evdeki elbiselerim de olmuo
akşam yemeği:
3 adet kabak mücver yağsız fırında,
4 adet zeytin,
1,5 dilim kepek ekmek,
domtes ve salatalık,
sabah 2 kücük dilim cavdar ekmegi, 1 domates , 1 dilim peynir
öglen 2 yemek kasıgı patlıcanlı makarna..
1 yesilcay 4 bardak kadar su içebildimm.
aksam yemegimde taze fasulye cavdar ekmegi ve 1 kase yogurt.
yarın da spora yazılıyorumm..
elbise aramaktan ara yapamadımm. 3 tane yemekli sık dügün var önümde. biri ultra lüx bi otelmiş. gözüm dergilerdeki dügünlerden görcekk.. ne giycegimi sapıttımm zaten popişim hiçbiyere sıgmıyoo.. o kadar ck elbise denedim ki bugün.. 2 tane begendimm..kalıbı da popişimi ve göbişimi güzel kamufle etti. biri 610 biri 500 .. fiyatlara dudaklarım ucukladı.. calısmıyorum calıssam arkama bakmam.. esim istiosan cek kendi parandan al ama cok para yazık dedi. görümcemde 2 dügünde giyceksinn 2 elbise almıs gibi düsün dedi.. sasırdım napcagımıı.. evdeki elbiselerim de olmuo
akşam aramda
1 küçük muz
3 yk yogurt
1 çay kaşıgı bal ve tarçın karışımı yedim
şimdiiiiiiiiiiii sporrrrrrr zamanıııııı
yarım saat önce de akşam yemegimi yedim
1kase çorba
(tatlı tabagı kadar)pilav
nohut
birazcık da turşu yedim :)
akşam yemeğinde 4 kaşık nohut yemeği 1 kepçe çorba 1 dilim çavdar ekmeği yarım bardak yoğurt ve 3 kaşıkta bulgur yedim. salata canım istemedi ev soğuk diye
evet canım biraz pahallılar bencede.ama ne yaptın aldınmı yada alacakmısın.her iki düğündede aynı kişiler olmayacaksa eğer bir tane alıp her ikisindede giyebilirsin belki.bu fikir sadece ama.sen bilirsin tabi ortamı .
cumartesi günkü dügünde ve sonraki dügünde aynı elbiseyi giycem. haziranda 1 tane daha almam gerekcek zayıflamazsamm.. 2 dügünde giycem deip beynimi rahatlatmaya calsıorum ama kocişim elbiseyi bi yere takıp yırtsan oturup aglarsın dedicok komik oldu yaa elimde 200 lira vardı kendim ekleyip 300 yapcaktım ehliyete yatcak paradan kırpıp ama bi anda 600 olduu elbise ipek oldugu için pahalıymıss.. yoksa 300_400 elbiseler genelde.. sasırdım napcagımı almadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?