- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
kızlar kızlar yarın platese başlıyorum:81:
ohh hadi hayrlı olsun cnm :) buarada plates boy uzatıyomuş die duymuştumm
sen bi bak da cnm boyda uzama olursa haber ver bizde başlıyalım 1,71 kesmio beni gittikçe kısalıorum sankii
maşallah 171 boy kesmiyor demekki benim gibi 158 olsan napardın acaba
cnm bi zamanlar kesiyodu da ya şimdi etrafımdakiler uzun yada ben kısalıyorum bi dengesizlik var amaa
hugocuk platesi sen yapıyorsun düzenli olarak ya sana bi sorayım 5 saatte farkı görürsün dedi hoca. haftanın 3günü 1 er saat
ee ozaman başla sen platese benim yaş 25 bu yaştan sonra boy falan uzamaz
2 haftada sonuç almaya başlarsın merak etme canım
canımbenimmmağzından bal damlıyorr inş yaaa göbişimi görsen hamile sanırsın çünkü herkes öle düşünüyor
şöle sıkı bi pazarlık yapsaydın keşke belki inerlerdi biraz , ki genelde iniolar bakma.. ben geçen yaz bihterin bikaç kıyafetini dikmiş bi modacıdan aldım mezuniyet kıyafetimi .aynı magazada bi kız daha bakıyodu kıyafetlere 1 lira bile indirim yapmayan modacı bana 450 lil elbiseyi 250 ye mi ne bıraktı düşününannemle gitmiştik bide ona böle danışıp fikrini sorup sayınca fln heralde sevdi beni bakma yani çok fena onlarr kişye göre konusuyolar
birisi yetkiliyle konusur anlasırız dedii. ama 600 olan spazio % 5 nakit indiriminden baska indirim yokmuss.. barkod muhabbetii.. nerden cıktı bu barkod mevzuu ya.. agız tadıyla bak gidiorum blöfü yapamıo insanlar
tek pilates yetersiz olur yağda yakman lazım tempolu yürüyüş yapabilirmisin haftada 3 gün
barkod da yalan valaa bana herşey yakışırda yapılar ne biçim indirimler izliorum ben
afiyet olsun...kızlar...
hergün işe yürüyerek gidip geliyorum 30 dk sabah 30dk akşam. ama havalar düzelse daha cok yürücem işten gelincede yani. zaten eşim çifçi olduğu için işleri yoğunlaşıyor yani bana daha çok zaman kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?