60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilgisyar kursundanşimdi geldim

hemen çorbanın altını yakıp ısıttım

iki kepçe tarhana çorbası

2 dilim çavdar ekmeği

ohh hadi hayrlı olsun cnm :) buarada plates boy uzatıyomuş die duymuştumm
sen bi bak da cnm boyda uzama olursa haber ver bizde başlıyalım 1,71 kesmio beni gittikçe kısalıorum sankii

maşallah 171 boy kesmiyor demekki benim gibi 158 olsan napardın acaba

hugocuk platesi sen yapıyorsun düzenli olarak ya sana bi sorayım 5 saatte farkı görürsün dedi hoca. haftanın 3günü 1 er saat

ee ozaman başla sen platese benim yaş 25 bu yaştan sonra boy falan uzamaz

yaa bilmemkii.. ben çok üşengecim ya sorma cnm
aslında yaşım 19 belki bi ihtimal 1-2 cm uzarm.. ama aslında plates vücudu dikleştirio şekle sokuyo o yönden güzel . bnm kaldıgım yerin yanında küçük spor salonu gbi bişi var böle yurtta kalan kız ögrenciler için ,yurda ait. herseyden 1er tane olsa bile var yani kimsede gitmio boş oluyo hep ,pilates topu bilem var da işte yapcak sporcu ruhlu kız nerdee

birisi yetkiliyle konusur anlasırız dedii. ama 600 olan spazio % 5 nakit indiriminden baska indirim yokmuss.. barkod muhabbetii.. nerden cıktı bu barkod mevzuu ya.. agız tadıyla bak gidiorum blöfü yapamıo insanlar

birisi yetkiliyle konusur anlasırız dedii. ama 600 olan spazio % 5 nakit indiriminden baska indirim yokmuss.. barkod muhabbetii.. nerden cıktı bu barkod mevzuu ya.. agız tadıyla bak gidiorum blöfü yapamıo insanlar

barkod da yalan valaa bana herşey yakışırda yapılar ne biçim indirimler izliorum ben

tek pilates yetersiz olur yağda yakman lazım tempolu yürüyüş yapabilirmisin haftada 3 gün

hergün işe yürüyerek gidip geliyorum 30 dk sabah 30dk akşam. ama havalar düzelse daha cok yürücem işten gelincede yani. zaten eşim çifçi olduğu için işleri yoğunlaşıyor yani bana daha çok zaman kalıyor

nohut yemegı 7 kasık
salata yoort yarım bardak
1 dılım bgdy ekmegı

2.5 lt su ıctımm

barkod da yalan valaa bana herşey yakışırda yapılar ne biçim indirimler izliorum ben

dimi ya bende izliyorum.. keske izmir de de o kadar cok magaza olsa.. istanbul un tası topragı altın hakikatenn. bak izmirde bi h&m olsa bu paraya 3 elbise alırdım hemde sıkır sıkır.. ya nie tombullastım ben yaa neyse nedensiz bi enerjiklik var içimde üzülemiorum.. hobbaaaaa:131::131::119:

afiyet olsun...kızlar...

sagol tatlımm
bende sporumu yaptım geldim
40 dk eliptik bisiklet ile çalıştım son 10 dk sında dambıl ile kol hareketleri yaptım 30 ar defa
sonrasında 100 twist yaptım sonra iç ve dış bacak hareketleri 30 ar defa
en sonunda da12 dk lık karın hareketleri videosunu yaptım
aralarda nefeslenmelerle 1.5 saati buldu ohh iyi geldi bee

herkese selamlar kızlar aranıza yeni katıldım kk nın eski üyesiyim ama kilolarla başım dertte kendimi kısaca alatayım ...........7 aylık bir oğlum var hamilelikte çok ideal olan 12 kiloyu aldım boyum 1.68 kilom şu anda 64 küsur 72 kiloyla bitirdim doğumdan sonra 62 ye kadar düştüm ama ne yazıkki süt olsun diye yemekten 2 -2,5 kilo geri aldım şu andada boğazımı tutamıyom habire bişeyler yemek istiyorum ama bugün karar verim yemeğimden az kısarak ve abur cuburu kaldırarakşu 4 kiloyu vermek istiyorum 60 iyidiraslında 58 olması gerekte o zor :26: öğretmenim kumaş pantolonlarımda oram buram fırlıyo kendime sinir olmaya başladım şu anda canım neler istiyor benden bu kadar.....:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…