60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

uu helal olsunnn darısı başıma artıkk

ooohh allah bozmasın enerjini cnmm hadi hep beraberr :90:
bende normalde istanbulluyum ama h&m e hiç gitmedim. adını çok duydum gerçi ama pek kaliteli değil diolar h&m malları için

kızlarr ben geldimmm karsınızda dumanı hala tepesinde tüten sözlü bi insan duruyor :123::123:

merhaba kızlar maşallah yetısemedım bugun sıze kılo ferenlerı tebrık edıyorum darısı bsımıza dıyorum bahsetmıstım bugun mısafır gelecektı bende malesef mısafırlerıme hazırladıgım mamamalrdan yedım yarın dıkkat etmeye devam edecegım ınsalah bu arada bende 1 hafta erken olaraka adet olmusum baslaıd yıne duzensızlıklerım herkese
ıyı aksamlar

ooohh allah bozmasın enerjini cnmm hadi hep beraberr :90:
bende normalde istanbulluyum ama h&m e hiç gitmedim. adını çok duydum gerçi ama pek kaliteli değil diolar h&m malları için

olur mu cnm yaa.. artık tüm imalatlar cin de zatenn.. o yüzden cok sorgulamıyorum benn magaza tozu yutmuss biri olarakk ama sunu biliyorum kii izmirden istanbula giden solugu orda alıyo. bende gelirsemm inss aklımdaki yerler arasında.. popişimm bi kücülsün de

selamlar kızlar
uzun bir süreden sonra tekrar aranıza dönmüş bulunmaktayım.61 kg ile başladığım serüvene şu an 58kg olarak devam ediyorum:)pek bir baltaya sap olamamış durumdayım anlayacağınız.desteğinize şiddetle ihtiyacım var.
sabah kahvaltım:
bir kase mısır gevreği ve süt
arada 1 simit

öğle yemeğim:
1 tabak bezelye yemeği
1 dilim ekmek

akşam yemeğim:
2 dilim fırında pişmiş patlıcan
2 adet fırında pişmişmisket köfte
yarım közlenmiş patates
3 yk pirinç pilavı
yeşil salata

ne dersiniz benden birşeyler olur muuuu?

heheehh ozaman bende gidince bi ugrayıp bakıyım ne var ne yok

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr iyi gecelerr herkesciklereeeee

akşam yemeğinde

6yk kabak yemeee (piilgursuzzzz!!!)

1 kaase yoortt

2 tane köy biberi yidimmmmm

yemekten önce 1 saat sporumu yapmıştımmm

45dk koşu bandında yürüdüm sonra da iç bacak çalıştım dambılla ve 12dk lık karın egzersilerini yaptımmm yarın inşallah sabah platesss sonra daaa Allah kerimmmm

ayy maşallah ne hırslısınızz nazar değmesin tü tüü

afiyet olsun canım, tam br kaçamak canavarı oldum son zamanlarda ama yine de kilo vermişim, ah bir de 0 kaçamak yapsaydım kimbilir neler olacaktı , arada bir kaçamak iyidir

yupppiiii 1 haftada 700 gr vermişim

18.04.2011 : 65,5
26.04.2011: 64,8

ah bir de hafta sonu kaçamaklarını yapmasaymışım tam süper olacakmış, olsun onlar da nazarlık

şimdi dün yediklerimi sayayım:

sabah:
1 dilim k.ekmek
1 dilim peynir
domates
şekersiz çay

ara öğün:
az sütlü tek şekerli neskafe

öğlen:
1 adet kumru
şekersiz çay

ara öğün:
gofret
şekersiz çay

akşam:
4 adet küçük ızgara köfte
2 yk zeytinyağlı taze fasulye
2 yk zeytinyağlı pırasa

ara öğün:
incecik bir dilim pasta (annemin doğum günüydü)
şekersiz çay

Son düzenleme:
ticker'ımda kilo bilgilerini güncellemek için ne yapmalıyım, yardımcı olursanız çok sevinirim

günaydın cicişler
kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve menemen 1 kaşık yağda pişmiş kuru soğanlı menemen
kahvaltıdan önce bitki çayı içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…