sagol tatlımm
bende sporumu yaptım geldim
40 dk eliptik bisiklet ile çalıştım son 10 dk sında dambıl ile kol hareketleri yaptım 30 ar defa
sonrasında 100 twist yaptım sonra iç ve dış bacak hareketleri 30 ar defa
en sonunda da12 dk lık karın hareketleri videosunu yaptım
aralarda nefeslenmelerle 1.5 saati buldu ohh iyi geldi bee
dimi ya bende izliyorum.. keske izmir de de o kadar cok magaza olsa.. istanbul un tası topragı altın hakikatenn. bak izmirde bi h&m olsa bu paraya 3 elbise alırdım hemde sıkır sıkır.. ya nie tombullastım ben yaaneyse nedensiz bi enerjiklik var içimde üzülemiorum.. hobbaaaaa :131::131::119:
kızlarr ben geldimmm karsınızda dumanı hala tepesinde tüten sözlü bi insan duruyor:123::123:
hayırlı olsunn tattlımm.. allah tamamına erdirsinnnnn
ooohh allah bozmasın enerjini cnmm hadi hep beraberr:90:
bende normalde istanbulluyum ama h&m e hiç gitmedim. adını çok duydum gerçi ama pek kaliteli değil diolar h&m malları için
olur mu cnm yaa.. artık tüm imalatlar cin de zatenn.. o yüzden cok sorgulamıyorum benn magaza tozu yutmuss biri olarakkama sunu biliyorum kii izmirden istanbula giden solugu orda alıyo. bende gelirsemm inss aklımdaki yerler arasında.. popişimm bi kücülsün de
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr iyi gecelerr herkesciklereeeee
akşam yemeğinde
6yk kabak yemeee (piilgursuzzzz!!!)
1 kaase yoortt
2 tane köy biberi yidimmmmm
yemekten önce 1 saat sporumu yapmıştımmm
45dk koşu bandında yürüdüm sonra da iç bacak çalıştım dambılla ve 12dk lık karın egzersilerini yaptımmm yarın inşallah sabah platesss sonra daaa Allah kerimmmm
haftasonu ayıptır söylemesi çilek aldım. onu alınca çileği yoğurtla karıştırdım, biraz buzlukta beklettim ve afiyetle içtim... tabi haftasonu aktivitem bununla sınırlı değil birde çilek varken pasta yapayım dedim. ama inanın eşim pastanın %90 ını yedi. bende zaten tamamen görsel açıdan yaparken doymuş oldum :) bu dediklerim dışında bir kaçamak yapmadım herhalde. yada unuttum mu acaba :)))
kilom sabit ne yukarı ne aşağı ilerlemedi. ben haftasonlarından korktuğum için bunu hasarsız atlatmış olmak beni mutlu etti :)))
katrem ben beğendim bunu :) afiyet olsun bir parça börekten birşey olmaz :)
akşam yemeği olarak semiz otu pişiricem :) ciğdende yerim ama belki kalırsa öğlen işe getiririm ümidiyle yemeğini yapayım diyorum.
günaydın cicişler
kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve menemen 1 kaşık yağda pişmiş kuru soğanlı menemen
kahvaltıdan önce bitki çayı içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?