1,67:84::84::84:
hoşbuldukkkk :80:
1.65
amanın aman griple uğraşıyorum sol burnum ve sol gözüm akiiiiii bide uyku bastırdıydıburdayım balım ihmal etmem ben seni merak şey etme sen
düğün mü hani düğün nerde düğün
afiyet olsun balım
kız yolanda peşin peşin dediya sabah tebrik eden arkadaşlara teşekkürü bi borç bilirim didiya
yolanda bu üşengeçliğim beni öldürücekyaşamaya üşeniyrum resmen.
çok acıkmışım hazırladım şimdi hafif bişeyler
o kadın 11 yıl spor yapmış vücut geliştirmiş. spor uzun zamnada faydalı ama şu var nasılki uzun yıllar emek verip yapıyorsak sporla işte bianda kilo alınmıyo o zaman tamamne sporu bırakan biri eğer sğlıksız beslenirse filan ancak 1 yılda bozulur o da zor yani. o yüzden bence spor sağlıklı beslenme eşittir genç güzel kalma fit kalma.
sporsuz asla olmaz üç beş ay sadece kilo vermek için yoğun spor yapılıp bırakılmamalı sonrasındada ömür boyu spor olmalı. sıkıcı gelebilir ancak spor alışkanlıktır 1 yıl düzenli spor yapınn sonra vazgeçemezsiniz zaten. şimdi kilo vermek için yapıyoruz ancak kilo sorunubol bl plates yapyorum aırlıkla sıkılaşıyorum formda almak için yine koşu bandım canım benimle ürüyüşe çkıyorum ahhh ahhh o güler de gelecek inşallahhhh şu fazlalıklar gitin inşallahh da rötuşları apalım artık plates yapalııım boll bolll sımsıkı fit olalım inşallahhh
şimdide tıkırlarınızı görek bebikleri
nügüüüü uyan nügüüü ( omzundan tutup sarsma sarıkafası yok ama siz anladınız )
yeter uyudugun kaç gündür kız kepçeciiiii
aşaa tıkırındaaa
nerde olcekk
oooolmaz
özel muamele isterimmm ismim yazılsın isterimmm neon ışıkları ileee
şimdi totişi kaldırıyorsun veee....
valla seni anlıyorum ama bu iş zorlamadan olmaz
ben dün zorladım ve süper oldu inşalla yapacam her gün azar azar da olsa yada gün aşırı yapmalı
ben yimaa gidiyomm
ben gelene kadar çok yazmayın heee
afiyet lsun bebeeeemmmmm hekes yimekte zatii çok birikmez sanırımcaaaa
bende sana attım emme göremedin heraldeeeeeeeeee
açılmıyor o dediğin sayfaaaaaaaaaaaa
ben dişçiye gitcem şimdik,temizletmeye,yemek de yok evde,domates corbası var,ondan içip gitcem artık,yarım saat gidiş yarım saat de dönüş bugünkü yürüyüşümüde yapmış olurum dimiatakulenin ordaymış dişçi
olur tabeeeeeeeeee olmamı hacııııııı 1 saat yürüyüş işte her yere yürüüü tüm merdivenleri çkkkk ohhh her yerde sporrr her aman sporrr her fırsatı değerlendirmek lazımmmmm
tıkır ne ben anlamadımmm
hee ticker diyosun onu mu dıyosun
vay be 20 mayısta ne çok planı olan varmış öyleeee
kız ycl sen verirsinnn,senin diyet çok sıkı ve hiç kaçamak yapma kesin veririsinn canımmm,iananıyorum ben ssaannaaaaaa
20 mayısa kadar motive edek birbirimizi öyleyseeee,spor yapıyomusun bakim sennnnnsuyunu içtin mi ara yaptım mı hıııııııııııııı hesap ver bakimmmmm
Bende öğlen yemeğimi yedim...
4 yk z.yağlı bamya (oh sonunda bitti yedik yedik btmıo, yarn baska sey yıcem cok sukur )
125 gr. light yogurt
1dlm light ekmek
şimdide limonlu y.çay
2 kaşık salçalı sosta pişirilmiş kuş başı doğranmış tavuk göğsü (7-8 tane vardı sanırsan),
3 adet küçük ince patates kızartması,
2-3 kaşık salata(domates,kurusoğan ve salatalıklı)
1 kase mercimek çorbası,
yemekte sütlaç vardı iş arkadaşlardan birine verdim yemedim.ekmek te yok..
hee onu diyorum tıkır diyorum aloooowww
tıkır tıkır gitsin kilocuklar diyorum he heeeey
yimekten geldim şöyle kii ;
ÖGLE SAAT : 12.35
2 kepçe tavuk çorbası
1 bardak ayran
4 yk nohut
bol domates- salatalık salata
off ayran şişirdi bugün bana biraz dar gelen bi pantolon giyiyordum oturduğum yerde dügmesini gevşettim artık
sagol neruşummmm afiyet olsun dimişte
hee onu diyorum tıkır diyorum aloooowww
tıkır tıkır gitsin kilocuklar diyorum he heeeey
yimekten geldim şöyle kii ;
ÖGLE SAAT : 12.35
2 kepçe tavuk çorbası
1 bardak ayran
4 yk nohut
bol domates- salatalık salata
off ayran şişirdi bugün bana biraz dar gelen bi pantolon giyiyordum oturduğum yerde dügmesini gevşettim artık
sagol neruşummmm afiyet olsun dimişte
beeeeeeeeeeeennnkimler sporunu evde yapıyor yazabilir mi canlarım
bence olabiler fambıkkkkk.ben sana inanıorum sende bu azim olduktan sonraaaaa20 mayısa kadar 60 oalbilirmiyim acabaaaa:44:
kızımın doğumgünene küssell bi kıayafet alam diyorummmm
billim bilim çok emeğiniz geçmişşşş bırakta biri bare beni ağa bilsin fambıkkcımm nolurrnnn1 aydır burdayım ve 2 kilomu vedrdim bu topiğeee benim hakkım var benim ne farkım vaarrrrr sizdennn sadece bi kaç kilo mu yanee
hü hü hügo
yo yo yolanda72:
e e esw
nu nu nugi
ne ne neruşş
fa fa fambik
pe pe pepeti
ci ci cimcimee
bi kaç yıl sonra görürüm seni.yani görememde beni hatrla:)ay yok yoookk
önümüzdeki 10-15yıl için öyle bi düşüncem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?