60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle yemeğimi yedim

*4 yk tavuklu pilav

* bir kepçe çorba

* salata

*yoğurt

*ekmek yok

ofisde su bitmiş yaaa

ancak 500 ml su içebildim

öğlen yemeğim
karnıyarık
hindibağ haşlama
yoğurt

Bende öğlen yemeğimi yedim...
4 yk z.yağlı bamya (oh sonunda bitti yedik yedik btmıo, yarn baska sey yıcem cok sukur )
125 gr. light yogurt
1dlm light ekmek
şimdide limonlu y.çay

afiyet olsun kızlar...................

ayy ben o ticker midir nedir ne naneyse beceremiyorum onuuu:)
azcık dangozum o konularda düz yazı yazdığıma şükürrrr

ama benim asker tickerım var :26:
kaldırıyım mı onu
tatlım senin asket ticker ın sandığın şey evlenme günü ticker ı orda dioki evlenmemize 4 ay var.yani wedding day.sen onu asker ticker ı sanıosun

tatlım bu listeyi düyetisyenmi verdi? bana pek sağlıklı gelmedi doğru dürüst ne meyve var ne yoğurt ne süt sebze et yemği .bana pek sağlıklı gelmedi cnm:44::44::44::26:

sabah çok yoğundu

hiç giremedim

ama öğleden sonra yoğunluk yokk

geçmişi okudummmm

yemeğini yiyen herkese afiyet olsunnnnn

evet kepçeci başı nuginin menüsünü yaziyrumm
1 kepçe mercimek çorbası
1 tane tavuk pane
salata
1 dilim kepek ekmek

ben et yemiyorum tatlım yaa.. öğrenciyim hazırlaması çok zor geliyor malesef ama dışarda filan bazen yediğim oluyor o zaman da ona göre protein-sebze-karbonhidrat dengesini ayarlamaya çalışıyorum. derslerim yüzünden çok sistemli bir şekilde gitmiyor. mesela dün sabah10dan akşam 10a kadar okuldaydım.. hocanın 1tanesi tam 3 saat ara vermeden ders anlattı ve hiçbişey yiyemedim o ara düşün..
bugün de akşam 7-10 arası dersim var.

Öğle yemeğimi de yazayım...
Önce yemekhaneye gittim
yarım pt kıvırcık salata ve 1 yk kısır yedim.. (Kısır 0 yağlıydı bu arada..)
sonra dışarı çıktım 35 dakika tempolu yürüdüm..
Az önce de
1 domates
1 kırmızı biber
8 yk barbunya yedim..

Öğleden önce içtiğim 3ü1 arada ve kısır için ekmeği ve yoğurdu yemiyorum..

önce yemekhaneye gittim eeeeeee sonra töbe töbe çok güldüm kıyzzz afiyet olsun şeker

afiyet olsun canım benim.aynen bende senin gibi yaptım sabah yediğim tos yüzünden öğlen ekmek yemediim.akşamda yemeyeceğim inşallah

3 yk tas kebabı(sadece etleri)
230 ml ayran
1 dlm kepek ekmeği
çoban salata(çok azdı ama 2 yk kadar)
1 hurma yidimmmm

pek doymamıştımmm,gözüm doymadığı için sanırımmmm gelince hemen hurma yedim bende

Son düzenleme:

hıııııı hiiiiiiiii hımmmmmmm evet aynen olabilir hııııı benimde canım ayran çekti ya ben doymadım gibi sankinem offff.afiyet olsunn fambıkk

Ahhh kukulimmmmmmmmmmmmm sağol canımmmmmmm,teşekkür ederimmm61 olimm bari onada razıyımmmm

evet kepçeci başı nuginin menüsünü yaziyrumm
1 kepçe mercimek çorbası
1 tane tavuk pane
salata
1 dilim kepek ekmek

afiyet olsun nugiiiiiiiiiiiiiiiimmm çok kepçelememişsin ama olsunnnnnnn

afiyet olsun cınımmmmmmm kız ekmeği yeme tamam da ki 1yk kısır yarım dilim ekmek oleeyooor yoordu nden yemiyosun 3ü bir arada da ne kalsiyum var yoordu kesmeseydin keşke

afiyet olsunnn hurmacı fambıkkkkkkkkk hurmacı güzelim benimmmm fambuğummmmmm sütlü nuriyemmmmmm

tebriğimi gördün di miii ben biraz geç geldim geç tebrik ettim sakın etmedim sanmaaa haaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…