60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsunnn hurmacı fambıkkkkkkkkk hurmacı güzelim benimmmm fambuğummmmmm sütlü nuriyemmmmmm

tebriğimi gördün di miii ben biraz geç geldim geç tebrik ettim sakın etmedim sanmaaa haaaaaaaaaaaaaaa

sağol canımmmmmmmmmmmmmm,gördüm sanırım hatırlaymadım görüp görmediğimiiisağol dadluumm sağol balummmmmm,dilber dudağımmm,vezir parmağımm benimmmmm
kız ben günde toplamda 5-6 hurma yiyom netcezzzzz
bu günlerde leblebi out,hurma in benümm içünnnn

ocak ayından beri sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum.sanırım büyük ölçüde de becerdim bu işi...başkalarının sorunlarını kendi sorunum adlettiğim için hayatımı hep ertelemişim.Sonunda 2011 yeni yılı için kendime bir iyilik yapayım dedim.Sonuçlardan ben,çevrem,destek kuvvetlerim ve özellikle isyanlarda olan vücudum pek memnun kaldık.azmimin devamı için sizlerden destek bekliyorum.
birde bu çizelgemi yapabilmişmiyim?
hepinizi sevgi ile kucaklıyorum kızlar...

hoşgeldin canım

Kızlar merhaba.arada okuyorum ama pek yazamadım.işler yoğun.ben sizin kadar sıkı yapamıyorum.ama kendime göre azaltmada zorluyorum bakalım.şu ara öğün meselesi kafama takıldı.kahvaltıdan ne kadar sonra ara öğün yiyorsunuz?bi de suyu ne zaman içiyosunuz?yani yemekten ne kadar süre sonra?
bu arada kahvaltım,
yarım simit
1 tatlı kaşığı bal,
1 tatlı kaşığı krem peynir.
öğle yemeğim,
3-4 kaşık taze fasulye
2 k.pirinç pilavı
1 tabak çoban salata
ekmek yok...
..............ara öğün için kepekli gevrek olurmu bi tane?
ne çok soru sordum

kızlar ben kesin karar verdim diyetisyenin verdiği listeyi uygulıycam artık
o yuzden şimdi ton balıklı sandviç yiyorum akşamada sebze yemeği yemem gerekiyor

öğle menum 6 kaşık nohut
yeşil soğan
haşhaşlı ekmek 1 dilim
1kk peynir çayyy

hoşgeldin canımmm
bugun ayağımı yürttüm heralde buraya gelırken
tickerınıda yapmıssın

önce yemekhaneye gittim eeeeeee sonra töbe töbe çok güldüm kıyzzz afiyet olsun şeker

Evden getiriyorum yemeğimi ya ben o yüzden önce yemekhaneye salata yemeğe gidiyorum..
Sonra masamda yemeğimi yiyorum ...

Afiyet olsun Fambık.. Zayıflayacağız.. zayıflayacağız..

öğle menum 6 kaşık nohut
yeşil soğan
haşhaşlı ekmek 1 dilim
1kk peynir çayyy

Afiyet olsun pepeti..

hoşgeldin canımmm
bugun ayağımı yürttüm heralde buraya gelırken
tickerınıda yapmıssın

Yıllar öncede vardı aklımda böyle bişilerde ancak kendim için yaşamaya fırsat buldum.ticker yapacak yüzüm yoktu yahu eskiden dombili ve gururlu kız vardı ya o hala var sadece format değiştirdi

hoşgeldin balım
bizimle devamm aynen bende ocak 5 te başladım burada kızlarla.
öncesinde verdiğim 3 kilocuk vardı
75-76 kiloydum ben bee ne kadar yol almışız
ama halen daha göberrrkk pörrt pörtt yeaneeee
yee caaaaaa leeeeee

valla bende günde iki tane yiyiom tutmasam kendimi daha çok yiycem çok seviyorum
bu arada ben kilosunu eminönünden 22 yetaaaleye aldım
mısır çarşısındakilerden daha küçük ama kalite aynı dadu aynı bal balllll

hıııııı hiiiiiiiii hımmmmmmm evet aynen olabilir hııııı benimde canım ayran çekti ya ben doymadım gibi sankinem offff.afiyet olsunn fambıkk

sakine kim kızzz
aldatıyonnu nedyon bizim hıı

Yıllar öncede vardı aklımda böyle bişilerde ancak kendim için yaşamaya fırsat buldum.ticker yapacak yüzüm yoktu yahu eskiden dombili ve gururlu kız vardı ya o hala var sadece format değiştirdi

bende ilk başta tereddüt ediyodum bütün site görücek diye
sonra aman boşver dedim

yo yo yo
1 litre suyumu da içtim sonunda. şimdi de yeşil çay içeyim azcık..
Benim de GÖBEK fena..

Selam kızlar. 1,5 ay önce doğum yaptım. 77 kiloya ile hamileliğimi tamamlayarak 66 kiloya düştüm şu anda. 58 ile hamile olmuştum. Bebeğim az büyüsün ben de katılıcam aranıza. Ahh ahh eskiden 50-59 arası kilo vermek isteyenler topiğinde takılırdım. bi basamak yukarı çıktım şimdi. bekleyin beni anacıımm hepinize bol bol kilo vermeler

cimcimecimmmm afiyet olsun.hani kilo veremiorum yavaşladı fln diosun ya.tatlım yediklerin bana az gelio aslında.ne bilim biraz değişklk yapsan yedklerinde mesela 1-2 hafta artır öle dene meseka 2 kalık tavuk göğsü çok az ben 4-5 kaşık yiorum mesela.tmm belki iş yerinde o kadar çıkıodur ama evdev getrsen mesela bi kaç hafta öle denesen.aklıma geldide söleim dedim

anladım cnm ozman meyveyi sütü yoğurdu tam ye bari böle çok sağlıksız bencee.sağlığındna olursun yağ deil su kas verirs,in cnm

ahanda 1 hurma daha yidimmmmmmm:26:
kız nugi şimdide hurmaya dadandım iyi mi
yi guzum yii.yaptığın kaçamak hurmadan olsun bebişim.1 tanesi c15 kalori hem hem çok faydalı.aşırıya kaçmadsıkça sorun yok benceee.yağlı bademlerden fındıklardan iyidir di mi:)
hoşgeldin cnm kolay gelsnn

hoşgeldin cnm .genelde ana ve ara öğün araları 2.5 saat fln.maksat metabolizma yavaşlamasın .
cnm aralarda kepekli gevrek olur tabi ama şöle düşün günde 5-6 dilim ekmek yiyip birde üstüne bi kaç gerek yersen sonuçta o da unlu karbonhisrat çok olabilr ama dielimki yemeği az geldi salata çorba seze yemeği az yedin veya kaçamak yaptın çok yedin ozman denegelemek adına yenilebilr ama biz genelde kuru meyve (inicir erik kayısı)
hurma
süt
maden suyu
leblebi
meyve tercih edioruz aralarda .kolay gelsnnn

bende öyle diyorum aslında ama benimki kudüs hurmacı gocca bişeyyyyy,hem wcyede çıkartıyo gerçi dün hiç çıkmadım ama genel olarak iyi geliyo
eee yolanda niye az yiyoki acabeeeee
bende 30 tlye aldımmm,ankara fiyatları böle sanıırmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…