afiyet olsunnn hurmacı fambıkkkkkkkkk hurmacı güzelim benimmmm fambuğummmmmm sütlü nuriyemmmmmm
tebriğimi gördün di miii ben biraz geç geldim geç tebrik ettim sakın etmedim sanmaaa haaaaaaaaaaaaaaa
ahanda 1 hurma daha yidimmmmmmm:26:
kız nugi şimdide hurmaya dadandım iyi mi
ocak ayından beri sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum.sanırım büyük ölçüde de becerdim bu işi...başkalarının sorunlarını kendi sorunum adlettiğim için hayatımı hep ertelemişim.Sonunda 2011 yeni yılı için kendime bir iyilik yapayım dedim.Sonuçlardan ben,çevrem,destek kuvvetlerim ve özellikle isyanlarda olan vücudum pek memnun kaldık.azmimin devamı için sizlerden destek bekliyorum.
birde bu çizelgemi yapabilmişmiyim?
hepinizi sevgi ile kucaklıyorum kızlar...
evet kepçeci başı nuginin menüsünü yaziyrumm
1 kepçemercimek çorbası
1 tane tavuk pane
salata
1 dilim kepek ekmek
ocak ayından beri sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum.sanırım büyük ölçüde de becerdim bu işi...başkalarının sorunlarını kendi sorunum adlettiğim için hayatımı hep ertelemişim.Sonunda 2011 yeni yılı için kendime bir iyilik yapayım dedim.Sonuçlardan ben,çevrem,destek kuvvetlerim ve özellikle isyanlarda olan vücudum pek memnun kaldık.azmimin devamı için sizlerden destek bekliyorum.
hoşgeldin canım
önce yemekhaneye gittim eeeeeee sonratöbe töbe çok güldüm kıyzzz afiyet olsun şeker
3 yk tas kebabı(sadece etleri)
230 ml ayran
1 dlm kepek ekmeği
çoban salata(çok azdı ama 2 yk kadar)
1 hurma yidimmmm
pek doymamıştımmm,gözüm doymadığı için sanırımmmm gelince hemen hurma yedim bende
öğle menum 6 kaşık nohut
yeşil soğan
haşhaşlı ekmek 1 dilim
1kk peynir çayyy
hoşgeldin canımmm
bugun ayağımı yürttüm heralde buraya gelırken
tickerınıda yapmıssın
hoşgeldin balımocak ayından beri sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum.sanırım büyük ölçüde de becerdim bu işi...başkalarının sorunlarını kendi sorunum adlettiğim için hayatımı hep ertelemişim.Sonunda 2011 yeni yılı için kendime bir iyilik yapayım dedim.Sonuçlardan ben,çevrem,destek kuvvetlerim ve özellikle isyanlarda olan vücudum pek memnun kaldık.azmimin devamı için sizlerden destek bekliyorum.
sağol canımmmmmmmmmmmmmm,gördüm sanırım hatırlaymadım görüp görmediğimiiisağol dadluumm sağol balummmmmm,dilber dudağımmm,vezir parmağımm benimmmmm
kız ben günde toplamda 5-6 hurma yiyom netcezzzzz
bu günlerde leblebi out,hurma in benümm içünnnn
hıııııı hiiiiiiiii hımmmmmmm evet aynen olabilir hıııııbenimde canım ayran çekti ya ben doymadım gibi sankinem offff.afiyet olsunn fambıkk
Yıllar öncede vardı aklımda böyle bişilerde ancak kendim için yaşamaya fırsat buldum.ticker yapacak yüzüm yoktu yahueskiden dombili ve gururlu kız vardı ya o hala var sadece format değiştirdi
hoşgeldin balım
bizimle devamm aynen bende ocak 5 te başladım burada kızlarla.
öncesinde verdiğim 3 kilocuk vardı
75-76 kiloydum ben bee ne kadar yol almışız
ama halen daha göberrrkk pörrt pörtt yeaneeee
yee caaaaaa leeeeee
cimcimecimmmm afiyet olsun.2 kaşık salçalı sosta pişirilmiş kuş başı doğranmış tavuk göğsü (7-8 tane vardı sanırsan),
3 adet küçük ince patates kızartması,
2-3 kaşık salata(domates,kurusoğan ve salatalıklı)
1 kase mercimek çorbası,
yemekte sütlaç vardı iş arkadaşlardan birine verdim yemedim.ekmek te yok..
anladım cnm ozman meyveyi sütü yoğurdu tam ye bari böle çok sağlıksız bencee.sağlığındna olursun yağ deil su kas verirs,in cnmben et yemiyorum tatlım yaa.. öğrenciyim hazırlaması çok zor geliyor malesefama dışarda filan bazen yediğim oluyor o zaman da ona göre protein-sebze-karbonhidrat dengesini ayarlamaya çalışıyorum. derslerim yüzünden çok sistemli bir şekilde gitmiyor. mesela dün sabah10dan akşam 10a kadar okuldaydım.. hocanın 1tanesi tam 3 saat ara vermeden ders anlattı ve hiçbişey yiyemedim o ara düşün..
bugün de akşam 7-10 arası dersim var.
yi guzum yii.ahanda 1 hurma daha yidimmmmmmm:26:
kız nugi şimdide hurmaya dadandım iyi mi
hoşgeldin cnm kolay gelsnnocak ayından beri sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum.sanırım büyük ölçüde de becerdim bu işi...başkalarının sorunlarını kendi sorunum adlettiğim için hayatımı hep ertelemişim.Sonunda 2011 yeni yılı için kendime bir iyilik yapayım dedim.Sonuçlardan ben,çevrem,destek kuvvetlerim ve özellikle isyanlarda olan vücudum pek memnun kaldık.azmimin devamı için sizlerden destek bekliyorum.
hoşgeldin cnmKızlar merhaba.arada okuyorum ama pek yazamadım.işler yoğun.ben sizin kadar sıkı yapamıyorum.ama kendime göre azaltmada zorluyorum bakalım.şu ara öğün meselesi kafama takıldı.kahvaltıdan ne kadar sonra ara öğün yiyorsunuz?bi de suyu ne zaman içiyosunuz?yani yemekten ne kadar süre sonra?
bu arada kahvaltım,
yarım simit
1 tatlı kaşığı bal,
1 tatlı kaşığı krem peynir.
öğle yemeğim,
3-4 kaşık taze fasulye
2 k.pirinç pilavı
1 tabak çoban salata
ekmek yok...
..............ara öğün için kepekli gevrek olurmu bi tane?
ne çok soru sordum
yi guzum yii.yaptığın kaçamak hurmadan olsun bebişim.1 tanesi c15 kalori hem hem çok faydalı.aşırıya kaçmadsıkça sorun yok benceee.yağlı bademlerden fındıklardan iyidir di mi:)
hoşgeldin cnm kolay gelsnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?