60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bide öğlen yimaaaaam

1 kepçe tel şehriye çorba

5-6 kaşık etli patlıcan yemeği

2 kaşık light yooort

2 dilim tam buğday ekmeği

1 yişil soğannn

şimdik ben mutfağa gider.. yemekleree başlarrr.hjoşcakalınn ben yokken çok knuşmayın geçmişi okuması zor oluiii

canım benim afiyet olsun.ya ben bu kadar az yediğim halde veremiyorsam yersem hiç veremem aksinde alırım.eskidende çok fazla yemezdim ama alıyordum.bende bir dengesizlik var bence metebolizmama bu yediklerim bile çok geliyor bence..1 hafta azaltıp bakacağım halen gram oynamazsa bu şekilde devam gideceği yere kadar.devam yani.

ya hurmanın adı ney acaba...:26::26:

Afiyet olsun .... Ben yemek yapmayı unuttum valla.. Naıl olacak bu işler acaba..

arada bir şaşırtman gerek tatlım metabolizmanı... iyice azaltmak çözüm olmayabilir.

bende çıkıyım artık pazara ugruycamm

ara öğün 1 bardak sut lığht

aksam nohut yemeğmi 5 kasık
bulgur pilavı 3 kasık
salata yoort

canım çikolata istiyooooo
dayanamıyorum artıkk çikolatasızlığa
böyle bayılana kusana kadar tatlı yıyesım varr

yo yo yo
1 litre suyumu da içtim sonunda. şimdi de yeşil çay içeyim azcık..
Benim de GÖBEK fena..
yee caaa leee
göbüşler çok fena heee
sen yine zayüfsünn
ben napem ki neee

hemen bitmesin diye çok pahalı diyeeee
yok kız korkumdan yiyemiyorum ne bileyim kısayım kilo vereyim diye diyom emmeee yokk kii bu ayı 1,5 kilo ile kapaticam sanırım offf

ben geldim elektrikler yoktu anca geldi. ara öğünde 1 madensuyu 6 badem 7 antep fıstığı ve 1 deveci armutu yicem

canım çikolata istiyooooo
dayanamıyorum artıkk çikolatasızlığa
böyle bayılana kusana kadar tatlı yıyesım varr

dimek çikileta canın istedi hee
olur ama bitter yiyeceksin sütlü çikolata olmaz. aslında hurma yesende olur o da keser tatlı krizini. hurmayı çok seviyorum bende famir gibi dadancam nerdeyse tutuyorum kendimi hurma bitti hemen almadım armut aldum bikaç gün armut elma olsun dedim yoksa dadancam valla

arada bir şaşırtman gerek tatlım metabolizmanı... iyice azaltmak çözüm olmayabilir.

bencede az yemek çözüm değil aksine iyice yavaşlar metabolizma ne versen ona alışır çünkü eğer kilo verilmiyosa tam biyokimya testi yaptırılırsa çıkar sebebi ortaya. metabolizma az yiyorum diye resmen uykuya dalıyo yetinmek için

ah ahhh gene bir arkadaş şimdi bana ülker karmen çikolata verdi.kızım için aldım çantama koydum.ama canımda istedi.hedefimi düşündüm vaz geçtim.1 adet salatalığım vardı şimdi onu yiyiyorum minnak.

of of hugocuk doğru diyiyorsunuzda bu metebolizma sürekli uyuyor uyanacağı yok....

of of hugocuk doğru diyiyorsunuzda bu metebolizma sürekli uyuyor uyanacağı yok....

canım dikkatimi çeken sende yemeklerin hep az 2kaşık 3 kaşık filan çoğu zaman ekmekte yemiyosun bence bi doktora git biyokimya testi yaptır hem sana uygun listede verirler böyle işkence gibi olur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…