dimek çikileta canın istedi hee
olur ama bitter yiyeceksin sütlü çikolata olmaz. aslında hurma yesende olur o da keser tatlı krizini. hurmayı çok seviyorum bende famir gibi dadancam nerdeyse tutuyorum kendimi hurma bitti hemen almadım armut aldum bikaç gün armut elma olsun dedim yoksa dadancam valla
canım dikkatimi çeken sende yemeklerin hep az 2kaşık 3 kaşık filan çoğu zaman ekmekte yemiyosun bence bi doktora git biyokimya testi yaptır hem sana uygun listede verirler böyle işkence gibi olur valla
[ı]ben bi kere yedim ama ben mi onu yedim o mu beni yedi belli değil
Tadını beğenmedım ben zor yuttum valla :120:
Ama babam onun hapını içiyo :86:[/ı]
ben sevmiyorum hurmayı
sütlü çikolata da sevmem bitter yerim zaten sadece
ama başladım mı bi kalıbı bitirmeden duramam
:78: Bana yer yok mu ?
sende o zaman ince kalıp al şöyle iki parmak kalınlığında olan boyundan al
canım dikkatimi çeken sende yemeklerin hep az 2kaşık 3 kaşık filan çoğu zaman ekmekte yemiyosun bence bi doktora git biyokimya testi yaptır hem sana uygun listede verirler böyle işkence gibi olur valla
var şekerim gel buyur.hemen boy kilo ve hedefini alalım kaydını yapalım:))))okulumuza hoşgeldinnn
var var olmamı hiç buyur gel
evet stick çikolatalar var onlar süper böyle durumlar için ve tanesi 48kalori
:78: bana yer yok mu ?
gel kız gel hepimize yer var burda.hoşgeldin.şimdi anlat bakem kimsin kaç kilosun boyun posun ne ...anlatta tanıyalım seni dimi ama
bu hafta biraz fazla yoğunumda belki pazar tesi giderim.yapacak birşey kalmadı.üf gerçekten hafta sonları bazen 1,5 dilim ekmekten başka yemiyorum.hamur işleride sadece bu hafta yedim.tatlıyıda yemiyorum pekte aramıyorum.elma portakal bile yeteli geliyor tatlı ihtiyacı için veremiyorum gerçekten gitmem lazım herhalde.gerçi bendeki değerler çok temiz gayet güzel çıkmıştı.biyokimya testlerimde normal çıkmış.bu başka biyokimyamı acaba...:26::26:
ayyy alıngan şeyyNe yapıyor sunuz kızlar bugün de doğru düzgün hiç bakamadım buraya.
çarşıdan yeni eve geldim ayakkabı aldım kendime .
şimdi kakaolu sütümü içiyorum...
bugün nedense suyumu zor içiyorum içimden içmek gelmiyor..
Yani kızlar dün akşam yazdım rahatsızlandım diye söyledim
kimse bir geçmiş olsun demedi üzüldüm yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?