60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben sevmiyorum hurmayı
sütlü çikolata da sevmem bitter yerim zaten sadece
ama başladım mı bi kalıbı bitirmeden duramam

canım dikkatimi çeken sende yemeklerin hep az 2kaşık 3 kaşık filan çoğu zaman ekmekte yemiyosun bence bi doktora git biyokimya testi yaptır hem sana uygun listede verirler böyle işkence gibi olur valla

hugocuka katılıyorum...
Test yaptırmak lazım bence de...

[ı]ben bi kere yedim ama ben mi onu yedim o mu beni yedi belli değil
Tadını beğenmedım ben zor yuttum valla :120:

Ama babam onun hapını içiyo :86:
[/ı]

yaaa ben kurusunu denedim iğrenç bir tadı vardı ama çok yararlıymış
şimdi internetten yaş meyvesinin siparişini verdim bekliyorum gelsin düzenli olarak yiyecem.

canım dikkatimi çeken sende yemeklerin hep az 2kaşık 3 kaşık filan çoğu zaman ekmekte yemiyosun bence bi doktora git biyokimya testi yaptır hem sana uygun listede verirler böyle işkence gibi olur valla

bu hafta biraz fazla yoğunumda belki pazar tesi giderim.yapacak birşey kalmadı.üf gerçekten hafta sonları bazen 1,5 dilim ekmekten başka yemiyorum.hamur işleride sadece bu hafta yedim.tatlıyıda yemiyorum pekte aramıyorum.elma portakal bile yeteli geliyor tatlı ihtiyacı için veremiyorum gerçekten gitmem lazım herhalde.gerçi bendeki değerler çok temiz gayet güzel çıkmıştı.biyokimya testlerimde normal çıkmış.bu başka biyokimyamı acaba...:26::26:

Ne yapıyor sunuz kızlar bugün de doğru düzgün hiç bakamadım buraya.

çarşıdan yeni eve geldim ayakkabı aldım kendime .

şimdi kakaolu sütümü içiyorum...

bugün nedense suyumu zor içiyorum içimden içmek gelmiyor..

Yani kızlar dün akşam yazdım rahatsızlandım diye söyledim

kimse bir geçmiş olsun demedi üzüldüm yaniiii

tam biyokimya testinde çıkar. temiz çıksa bile diyetisyen liste versin sana böyle olmaz iyice metobolizman yavaşlayacak kas kaybın olacak

ayyy alıngan şeyy görmedim mesajını çok hızlı akıyo sayfalar farketmemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…