Ne yapıyor sunuz kızlar bugün de doğru düzgün hiç bakamadım buraya.
çarşıdan yeni eve geldim ayakkabı aldım kendime .
şimdi kakaolu sütümü içiyorum...
bugün nedense suyumu zor içiyorum içimden içmek gelmiyor..
Yani kızlar dün akşam yazdım rahatsızlandım diye söyledim
kimse bir geçmiş olsun demedi üzüldüm yaniiii
sağol canımhoşbulduk azcık tonbişim biraz zayıflayayım dedim malüm yaz geldi :18:
sağol canımmmmmmmmmmmmmm,gördüm sanırım hatırlaymadım görüp görmediğimiiisağol dadluumm sağol balummmmmm,dilber dudağımmm,vezir parmağımm benimmmmm
kız ben günde toplamda 5-6 hurma yiyom netcezzzzz
bu günlerde leblebi out,hurma in benümm içünnnn
ocak ayından beri sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum.sanırım büyük ölçüde de becerdim bu işi...başkalarının sorunlarını kendi sorunum adlettiğim için hayatımı hep ertelemişim.Sonunda 2011 yeni yılı için kendime bir iyilik yapayım dedim.Sonuçlardan ben,çevrem,destek kuvvetlerim ve özellikle isyanlarda olan vücudum pek memnun kaldık.azmimin devamı için sizlerden destek bekliyorum.
birde bu çizelgemi yapabilmişmiyim?
hepinizi sevgi ile kucaklıyorum kızlar...
bide öğlen yimaaaaam
1 kepçe tel şehriye çorba
5-6 kaşık etli patlıcan yemeği
2 kaşık light yooort
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yişil soğannn
şimdik ben mutfağa gider.. yemekleree başlarrr.hjoşcakalınn ben yokken çok knuşmayın geçmişi okuması zor oluiii
iyi geliyim bari
boyum 160
kilom 64
hedefim şimdilik 57
haziranın sonuna kadar 57 kilo olayım sonra biraz daha vermeyi düşünüyorum
tam biyokimya testinde çıkar. temiz çıksa bile diyetisyen liste versin sana böyle olmaz iyice metobolizman yavaşlayacak kas kaybın olacak
sende o zaman ince kalıp al şöyle iki parmak kalınlığında olan boyundan al
neden 59 günde elliyediye inmek istiyosun
süperrrr
hemen tatlıyı hamur işini kesiyosun bacım
ha babam ızgara ve sebze neyin yiyosunnn
fıstıkkk gibi olana kadar da egzersizzzz
yaza hepimiz daşşşş gibi olcezzz:90:
:118::118::125::125::125:
ben hurma yediğimde onu ara öğünümdeki meyveden sayıp meyve yerine 2 tane falan yiyorum yani bir arada 2 bir arada 2 toplamda 4 falan ama bu hafta henüz hiç yemedim mesela geçen hafta 2 gün yemiştim 4 er tane yani hergün hurma yeme bence ve yersen 1 meyve yerine 2-3 tane falan ye seninkiler de büyük bir de kiloya göre yemek lazım kilo fazlaysa daha çok yenebilir ama sana da birarada 2 tane o byüklerden normel bence
evet fambıkçık gördüğün üzere hurmalara çok dadanmak yok neruş gayet matematiksel hesaplamalar yaparak bir kilo hurmayı kilo bazında hesaplayıp yemen gereken miktarı dedi sana:86: sonra baharda yediğin hurmalar seni tırmalar :86: ayy nirden dedim hurma diye. onu derim zayıflama çayı vs.. derim beyenmez içemez hurma dedim dadandı valaa ha :86:
:118::118::125::125::125:
ben hurma yediğimde onu ara öğünümdeki meyveden sayıp meyve yerine 2 tane falan yiyorum yani bir arada 2 bir arada 2 toplamda 4 falan ama bu hafta henüz hiç yemedim mesela geçen hafta 2 gün yemiştim 4 er tane yani hergün hurma yeme bence ve yersen 1 meyve yerine 2-3 tane falan ye seninkiler de büyük bir de kiloya göre yemek lazım kilo fazlaysa daha çok yenebilir ama sana da birarada 2 tane o byüklerden normel bence
evet fambıkçık gördüğün üzere hurmalara çok dadanmak yok neruş gayet matematiksel hesaplamalar yaparak bir kilo hurmayı kilo bazında hesaplayıp yemen gereken miktarı dedi sana:86: sonra baharda yediğin hurmalar seni tırmalar :86: ayy nirden dedim hurma diye. onu derim zayıflama çayı vs.. derim beyenmez içemez hurma dedim dadandı valaa ha :86:
:)))süpersinizzz
ben de altın çilek buldum biyerlerden kuru meyve olarak yiyecem ya hazım problemim var çokiyi geliyorr
selam herkese, bugün çok üzgünüm..bugün arkadaşın oğlu vefat etti.Ani bir ölüm oldu.çocuk lise son sınıfta okuyomuş.sabah her zamanki gibi evden okuluna gitmiş.okulda bayılmış.arkadaşa haber geliyo.oğlun bayıldı onu falanca hastaneye götürdük oraya gel demişler.yanında bizim arkadaşlardan biriyle apar topar gitti kızcaaz.bide ne görsün oğlu kalp krizi geçirmiş meğersem.hastanede son müdahaleleri yapıyolarmış.iki dakika içinde bir hemşire gelmiş,oğlunuzu kaybettik demişler buna bir sakinleştirici iğne yapmışlar.işyerine haberi geldi tabi toplaşıp hastaneye gittik.kız bitmiş durumda çok üzüldüm haline .Allah kimseyi evladıyla denemesin kimseye yaşatmasın bu acıyı çok zor çook.salak gibi oldum yaa.
38 beden oluyo canım. ama eskiler 40 beden alıpta giyemediklerimle idare ediyorum şimdilik yeni almadım hiç daha bol filan idare eediyorum rahat ediyorum bol olunca. bakalım 62 olalımda yenisini alırız demii. zaten sorun üst bölgemdeydi üstüm erisin diğer tarafta sorun yok. çok şükür eridi azcık göbek var işte canım o da gitsin tamamdır
meyve yiyosun ama demi şeker ihtiyacın meyveden karşılanacak çünkü. benimde şekersiz çikolatasız tatlısız 7. ayım
kızlar günde kaç kalori alsam iyi
siz kalori hesabi yapıyonuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?