60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun cicişşş ben yeniyimmm

:118::118::125::125::125:

ben hurma yediğimde onu ara öğünümdeki meyveden sayıp meyve yerine 2 tane falan yiyorum yani bir arada 2 bir arada 2 toplamda 4 falan ama bu hafta henüz hiç yemedim mesela geçen hafta 2 gün yemiştim 4 er tane yani hergün hurma yeme bence ve yersen 1 meyve yerine 2-3 tane falan ye seninkiler de büyük bir de kiloya göre yemek lazım kilo fazlaysa daha çok yenebilir ama sana da birarada 2 tane o byüklerden normel bence

Hoşgeldin tatlımmmmm çok güzel bir kaar ve uygulama da başarılı gördüğüm kadarıylaaainşallah böyle de devam eder ve hepberaber kurtuluruz tüm fazla yağlardan kilolardannnnbu, öncelikle kendimize yaptığımız en büyükkk iyilikkkk

afiyet olsun kuliiimmmmm ve dee kolay gelsiiiinnnnn

iyi geliyim bari
boyum 160
kilom 64
hedefim şimdilik 57
haziranın sonuna kadar 57 kilo olayım sonra biraz daha vermeyi düşünüyorum

süperrrr
hemen tatlıyı hamur işini kesiyosun bacım
ha babam ızgara ve sebze neyin yiyosunnn
fıstıkkk gibi olana kadar da egzersizzzz
yaza hepimiz daşşşş gibi olcezzz:90:

tam biyokimya testinde çıkar. temiz çıksa bile diyetisyen liste versin sana böyle olmaz iyice metobolizman yavaşlayacak kas kaybın olacak

tamam ozaman p.tesi giderim yaparım.birde yarın öğlen arsı çarşıya inip vücu analizi yaptıracağım kas ve yağ oranlarına baktıracağım.kaybım ney kazancım ney..

Hey maşallah beee ne zaman acsam 15 üye online sayfalar akıp gıdıyor yetısemıyorum

bu kadar azımlı bayanın araında kesın kılo vermem lazım

2 kara lahana sarması ve 1 armut yedım 1,5 lıtre su ıctım sımdıye kadar pet sısıem var o bıttıkce dolduruyom

herkese kolay gelsın ne guzel benım gıbı yneı gelen arkadalsarda oluyor onlarda hoşgelmişler bu arada...

kızlar ben geldim.gidemedim dişçiye,tam evden çıkcakken tansiyonum düştü ,bir kötü oldum.yemeğimi de yemiştim halbuki,tuzlu ayranda içmiştim.uyudum bu saate kadar.hala da çok iyi sayılmam,sersem gibiyim.eşim kızdı tlf da,sen diyet yapıyorsun ondan oluyor diye,akşam baskı yapacak kesin ye diye,zaten yiyorum görüyorsunuz,ondan oldugunu sanmıyorum.dirayetli olmam lazım

selam herkese, bugün çok üzgünüm..bugün arkadaşın oğlu vefat etti.Ani bir ölüm oldu.çocuk lise son sınıfta okuyomuş.sabah her zamanki gibi evden okuluna gitmiş.okulda bayılmış.arkadaşa haber geliyo.oğlun bayıldı onu falanca hastaneye götürdük oraya gel demişler.yanında bizim arkadaşlardan biriyle apar topar gitti kızcaaz.bide ne görsün oğlu kalp krizi geçirmiş meğersem.hastanede son müdahaleleri yapıyolarmış.iki dakika içinde bir hemşire gelmiş,oğlunuzu kaybettik demişler buna bir sakinleştirici iğne yapmışlar.işyerine haberi geldi tabi toplaşıp hastaneye gittik.kız bitmiş durumda çok üzüldüm haline .Allah kimseyi evladıyla denemesin kimseye yaşatmasın bu acıyı çok zor çook.salak gibi oldum yaa.

Allah rahmet eylesın, ailesine sabırlar versın cok uzuldum

67 kiloya 38 beden çok iyi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz,ne diyet yapıyon daha,üstüme de s beden oluyo diyon daha ne olsun,62 ye düşsen 36 beden olursun rahat,çünkü 5 kiloda 1 beden farkediyormuş

kızlar günde kaç kalori alsam iyi
siz kalori hesabi yapıyonuz mu

tatlım boyuna kilona ve hareket durumuna göre değişir.
mesela 1700kalori alman gerekiyorsa sen günde 1200kaloride bırakacaksın ki kilo verebil
tabiii sadece kilo vermekle olmaz sağlıklı ve dengeli beslenmek önemli.internette birsürü site var ihtiyacın olan kaloriyi hesaplayabilir ona göre davranabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…