60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başı sağolsun genç ani ölüm çok zor allah dayanma gücü versin

ay okuyunca tüylerim ürperdi ne kadar acı birşey gencecik çocuk ya Allah anasına babasına sabır versin

evet stick çikolatalar var onlar süper böyle durumlar için ve tanesi 48kalori

ben ılık kakaolu sütü tercih ederim
hemidee şekersizz
ççuku ihtiyacınaaa şekersiz çözümmmm
şekersiz kakaolu süttttt
sinemalardaaa haha

kızlar kurallarınız var mı?:44:

tam olarak kural demeyelimde aslında,mesela her yediğini yazıyorsun.ayrıca birde sebze ve et yemeklerinden mutlak yiyiyoruz.yoğurt,süt meyve mutlaka,3ana ve 3ara öğün ayrıca spor da yapabildiğimiz kadar spor yapıyoruz.baklagiller 4-5 kaşık zeytinyağlı sebze yemekleri 6-7 8 kaşık felan.tatlı hamur işleri yok.şimdilik aklıma gelenler bunlar.kural gibi oldu ama..

evet canım bende bir siteden kalori hesabı yapıyorum 1000 1200 kalori aralığında bir beslenmeyi düşünüyorum sağol cevabın için

67 kiloya 38 beden çok iyi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz,ne diyet yapıyon daha,üstüme de s beden oluyo diyon daha ne olsun,62 ye düşsen 36 beden olursun rahat,çünkü 5 kiloda 1 beden farkediyormuş

yağım azda ondan yoksa olmaz diyorumya heryanım zayıf artık sadece göbeğim kaldı benim. bedeni önemsemiyorum göbeğim gitsin diye uğraşıyorum başka sorunum yok hepiciği gitti. he işte hamilelik öncesi inilebilecek en az kiloya inmek için çalışıyoruz herşey bebek için anlayacağın ama zayıfladıkça insanın zayıflayası geliyoo :86:

Ara öğünüm 2 dilim tahıllı ekmek
2 bardak su
öğle yemeğinde ekmek yememiştim şimdi onu değerlendiriyorumm
kuru ekmeğe bayılıyorum yaaa aslında yemeklerin dışında yesek birşey fark etmez herhalde dimiii

sağol canım

tamam kız bakmaaaaaaaaaaaaaa
msjımı görmedin sandımdı da
2011 ayakkabılarını görüyom şimdi gıyzzzzzzzzzzzzz pek güzelmiş pekkkkkk

demi gııııııııııııııııı,sen zayıfladın baya giyebilirsin,benim bir 20 kilo vermem lazım önce ancak giyerim,seneye artıkın nedeeeeeeeeeeekkk

eve geldim koçiş yemekleri hazırlamış

*bir kepçe tarhana çorbası

*iki yk pilav

*bir dilim çavdar ekmeği

*3 yk yoğurt

*3 minik köfte ve okdar da patates(fırında yağsız)

mutfağı toplayıp hazırlanıp çıkacağım birazdann

ayyyyyyyyyyy canım benim ya çok üzücü bir durum çok üzüldüm.gencecik çocuk.allah anasına babasına sabır versin.benimde arkadaşımın 10 gün önce yeğeni doğmuştu.dün vefat etmiş sebebi belli değilmiş.bebeğin karnı mosmormuş.annesi perişanmış çok üzücü haberler.rabbim sabrını verir inşallah.evlat başka birşey ya...

ayy çok üzüldüm yaaa
allah rahmet eylesin
allah evlat acısı ile terbiye etmesin
aminn

afiyet olsun canım benim bunların eşin mi hazırlamış maşşallah.

ne hayırlı kocan varmış hazırladığı gibi toplasaydı bari

hergün meyve yemen lazım yoksa canın tatlı çeker günde 3 porsiyon yemen lazım yoksa tatlı istersin

şimdilik canım istemio ya da kendimi engelleyebilıorum ama ıstedıgı zaman atarım agzıma kuru kayısı hem ara öğün de olmuş olur... Dengelemiş olurum...

ahh ahhh benimki hayatta yapmaz ğniverrsite yıllarında yemek yapmak zor geliyormuştuda aç yatıyormuştu akşamları tevekkeli ondan zayıfmıştı evlendik 10 kilo aldı eli yüzü geldi. hayata yapmaz hazır alır yer yada yatar uyur aç yatar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…