selam herkese, bugün çok üzgünüm..bugün arkadaşın oğlu vefat etti.Ani bir ölüm oldu.çocuk lise son sınıfta okuyomuş.sabah her zamanki gibi evden okuluna gitmiş.okulda bayılmış.arkadaşa haber geliyo.oğlun bayıldı onu falanca hastaneye götürdük oraya gel demişler.yanında bizim arkadaşlardan biriyle apar topar gitti kızcaaz.bide ne görsün oğlu kalp krizi geçirmiş meğersem.hastanede son müdahaleleri yapıyolarmış.iki dakika içinde bir hemşire gelmiş,oğlunuzu kaybettik demişler buna bir sakinleştirici iğne yapmışlar.işyerine haberi geldi tabi toplaşıp hastaneye gittik.kız bitmiş durumda çok üzüldüm haline .Allah kimseyi evladıyla denemesin kimseye yaşatmasın bu acıyı çok zor çook.salak gibi oldum yaa.
selam herkese, bugün çok üzgünüm..bugün arkadaşın oğlu vefat etti.Ani bir ölüm oldu.çocuk lise son sınıfta okuyomuş.sabah her zamanki gibi evden okuluna gitmiş.okulda bayılmış.arkadaşa haber geliyo.oğlun bayıldı onu falanca hastaneye götürdük oraya gel demişler.yanında bizim arkadaşlardan biriyle apar topar gitti kızcaaz.bide ne görsün oğlu kalp krizi geçirmiş meğersem.hastanede son müdahaleleri yapıyolarmış.iki dakika içinde bir hemşire gelmiş,oğlunuzu kaybettik demişler buna bir sakinleştirici iğne yapmışlar.işyerine haberi geldi tabi toplaşıp hastaneye gittik.kız bitmiş durumda çok üzüldüm haline .Allah kimseyi evladıyla denemesin kimseye yaşatmasın bu acıyı çok zor çook.salak gibi oldum yaa.
evet stick çikolatalar var onlar süper böyle durumlar için ve tanesi 48kalori
kızlar kurallarınız var mı?:44:
tatlım boyuna kilona ve hareket durumuna göre değişir.
mesela 1700kalori alman gerekiyorsa sen günde 1200kaloride bırakacaksın ki kilo verebil
tabiii sadece kilo vermekle olmaz sağlıklı ve dengeli beslenmek önemli.internette birsürü site var ihtiyacın olan kaloriyi hesaplayabilir ona göre davranabilirsin
67 kiloya 38 beden çok iyi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz,ne diyet yapıyon daha,üstüme de s beden oluyo diyon daha ne olsun,62 ye düşsen 36 beden olursun rahat,çünkü 5 kiloda 1 beden farkediyormuş
tam olarak kural demeyelimde aslında,mesela her yediğini yazıyorsun.ayrıca birde sebze ve et yemeklerinden mutlak yiyiyoruz.yoğurt,süt meyve mutlaka,3ana ve 3ara öğün ayrıca spor da yapabildiğimiz kadar spor yapıyoruz.baklagiller 4-5 kaşık zeytinyağlı sebze yemekleri 6-7 8 kaşık felan.tatlı hamur işleri yok.şimdilik aklıma gelenler bunlar.kural gibi oldu ama..
tamam kız bakmaaaaaaaaaaaaaa
msjımı görmedin sandımdı da
2011 ayakkabılarını görüyom şimdi gıyzzzzzzzzzzzzz pek güzelmiş pekkkkkk
Ne güzel bende günlerden aylara geçerim inşallah... Meyve sık olmasa da yiyorum...
evet canım bende bir siteden kalori hesabı yapıyorum 1000 1200 kalori aralığında bir beslenmeyi düşünüyorum sağol cevabın için
ayy çok üzüldüm yaaaselam herkese, bugün çok üzgünüm..bugün arkadaşın oğlu vefat etti.Ani bir ölüm oldu.çocuk lise son sınıfta okuyomuş.sabah her zamanki gibi evden okuluna gitmiş.okulda bayılmış.arkadaşa haber geliyo.oğlun bayıldı onu falanca hastaneye götürdük oraya gel demişler.yanında bizim arkadaşlardan biriyle apar topar gitti kızcaaz.bide ne görsün oğlu kalp krizi geçirmiş meğersem.hastanede son müdahaleleri yapıyolarmış.iki dakika içinde bir hemşire gelmiş,oğlunuzu kaybettik demişler buna bir sakinleştirici iğne yapmışlar.işyerine haberi geldi tabi toplaşıp hastaneye gittik.kız bitmiş durumda çok üzüldüm haline .Allah kimseyi evladıyla denemesin kimseye yaşatmasın bu acıyı çok zor çook.salak gibi oldum yaa.
afiyet olsun canım benim bunların eşin mi hazırlamış maşşallah.eve geldim koçiş yemekleri hazırlamış
*bir kepçe tarhana çorbası
*iki yk pilav
*bir dilim çavdar ekmeği
*3 yk yoğurt
*3 minik köfte ve okdar da patates(fırında yağsız)
mutfağı toplayıp hazırlanıp çıkacağım birazdann
eve geldim koçiş yemekleri hazırlamış
*iki yk pilav
*bir dilim çavdar ekmeği
*3 yk yoğurt
hergün meyve yemen lazım yoksa canın tatlı çeker günde 3 porsiyon yemen lazım yoksa tatlı istersin
eve geldim koçiş yemekleri hazırlamış
*iki yk pilav
*bir dilim çavdar ekmeği
*3 yk yoğurt
:118::118::125::125::125:
ben hurma yediğimde onu ara öğünümdeki meyveden sayıp meyve yerine 2 tane falan yiyorum yani bir arada 2 bir arada 2 toplamda 4 falan ama bu hafta henüz hiç yemedim mesela geçen hafta 2 gün yemiştim 4 er tane yani hergün hurma yeme bence ve yersen 1 meyve yerine 2-3 tane falan ye seninkiler de büyük bir de kiloya göre yemek lazım kilo fazlaysa daha çok yenebilir ama sana da birarada 2 tane o byüklerden normel bence
evet fambıkçık gördüğün üzere hurmalara çok dadanmak yok neruş gayet matematiksel hesaplamalar yaparak bir kilo hurmayı kilo bazında hesaplayıp yemen gereken miktarı dedi sana:86: sonra baharda yediğin hurmalar seni tırmalar :86: ayy nirden dedim hurma diye. onu derim zayıflama çayı vs.. derim beyenmez içemez hurma dedim dadandı valaa ha :86:
fena hesaplarımmmmmm yaa hurma dedin tabee ça gibi olur muu hurma bu balll balllllll
Allah yardım etsin sabır versinnn çok zor bişeyyydir Allah korusunnn
ben ılık kakaolu sütü tercih ederim
hemidee şekersizz
ççuku ihtiyacınaaa şekersiz çözümmmm
şekersiz kakaolu süttttt
sinemalardaaa haha
hee ben de bayılıyorum bu filmeeee
afiyet olsun canım benim bunların eşin mi hazırlamış maşşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?