60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anamm ben bunlarla zayıflamaya çalışırsam kafam allak bullak olur takıntılar başlar bende yok bana göre bişey değil ben bildiğim başlangıçta yavaş yavaş midemi küçlütmeyi sağlıcak öğünlerimi artırıp miktarlarımı düşürücek şekilde başlıyım tükkene yeşilçayımı ve bir meyve ile öhöhöhöhöhö kraker tarzı bişey götürücem aralarda onları dişlerim kayınvalidem eminim harika yemekler yapıp bizi öğlen yemeğine çağırıcak hiç kanmıcam varsa salata yada çorba gelirim dicem yoksa getirdiklerimle takılıcam bilmiyorum o anki yemek şevkime bağlı gelince ne yaptığımı yazsam daha iyi sankim böyle yapacaklarımın planı gibi oluyo uyamam muyamam rezillik en iyisi ne yaptığımı yazıyım akşam görüşürüz=)mutlu dietler ıyyyy neyse =)

ay ben bu patronu ne yapayımkiii bi ara lafı geçmişti ben cappuccino yu çok severim diye. canım patronumun canı arkadaşı yurtdışından kutu kutu cappuccino getirmiş ve benim canım patronumda 2 kutusunu bana verdi senağlama bi hevesle aldım elime alışkanlıkya hani calori derecesine bakayım diye bi bardağı 55 cal yaaa Çok üzgünüm çoook 1 kutuda 30 tane var ve benim 60 tane cappuccinom var ama içmemeliyim dimi evet evet içmemeliyim yooo içmemeliyimmm :jeyyar: yaaaaaaaaa :1no2:

hayır ama yaa bunalma artık yaaa senağlama düzelcek herşey.dünde konuştuk bütün herşey eşinle konuşmakla bitcek tatlım tatlımm alkisalkisalkis

canım dün senle konuşmak ve kızların yorumları sayesinde daha iyiyim en azından ağlamayı kestim.kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum CADIARZU

cicişim bn hergün en az 1 bardak cappuccino içmesem yaşayamam valla

ya kızlar ben sevdim bunu ( weight watchers) aslında ama yediğim light bisküvileri ne yapcam ?? onlar kaç buan olcak.ben hep sebze haşlaması yiyorum.listede sebzeler 0 puan diyo o zaman ben günde en fazla 10 puanlık yiyorum nasıl olcak bu iş??? offf yapan kimse yokmu bu diyeti?* aydınlatsın bizi lüffeeeenn

puanımı hesapladım 19 çıktı güzelmi ne sengözlerimebaksanab

Benimkide 19 çıktı.

farkında olmadan iyi bir ekip çalışması çıkarttık :1hug:

Teşekkürler.

oyyyyy oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyy kıyamam ben sana
bunalım rüzgarları hala esiyor bende valla

Güzelim takmamaya çalış. İstedikten sonra herşey güzel olur. Pozitif düşünmeye çalış:teselli:

Çok seviyosan günde bi tane içebilirsin bence.

Canım benim.. Yok koyvermiicem.. dün gayet az yedim. midem tuttu zaten bişey yiyemedim ama bu sabeh çok yedim.. Ona daha sonra gelicem..

ezelden beri cok su icerım.. tıppı yalanlamak ıstemem ben de bır etkısı yok sankı ya da bünye suya alısık zaten ondan..

Canım bende çok su içiyorum ama dediğin gibi benim de bünye alışık suya heralde.. Hala çok selülitim var yani..

bende bende bendeee bende 0 RH + delikafadulden

yaşasın 0Rh+ hihoyyythihoyyyt

Bacılar toplaşınnnn Sabın simidi ile geldi . . .
delikafadulden
Simidi ve sabın fotoğraflandı . . . :1ninca:
İsteyen arkadaşlar için çektim 2 kare .

Ya sen ne şeker bişeysin canım ya.. Ayrıca taş gibisin de maşallah. Bende pek simit göremedim ama.. Sen kendini nasıl iyi hissediceksen canımcım.. Bilinçlisin gayet..
:1hug:

Canım 1 tanesi 55 kaloriyse ara öğün olarak hergün bitane içebilirsin birşey olmaz kiii...

Günaydın canımcıklar,

Dün gece kına gecesinde yarım kase çorba, 1 ufak parça tavuk ve 1 kaşık kadar pilav yedim. Midem ağrıyordu.

Dün kaçamak yapmadım ama bu sabah kahvaltıyı abarttım. Evde 1 tost yedim ofise geldim 1 tane simit sandviç yedim. Nasıl şiştim ama yedim valla..senağlama

Artık öğlen akşam hafif hafif geçiştiricem.. Acıkcağımıda zannetmiyorum zaten..delikafadulden

-tatlicadiarzu-benim de puanım 18 çıktı.ama baktımda listeye en fazla 12 puanlık yiyormuşum ben.eksik yediklerimizi tamamlamak mı gerekiyor??-tatlicadiarzu-

acıkma zaten kaydirigubbakcemile3
akşam iyide sabah ne oldu öleee :jeyyar:
bende bu sabah simit yiyim diye aldım yarısını zorla yedim aferim banaaa alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…