farkında olmadan iyi bir ekip çalışması çıkarttık :1hug:
oyyyyy oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyy kıyamam ben sana
bunalım rüzgarları hala esiyor bende valla
hayır ama yaa bunalma artık yaaa senağlama düzelcek herşey.dünde konuştuk bütün herşey eşinle konuşmakla bitcek tatlım tatlımm alkisalkisalkis
ay ben bu patronu ne yapayımkiiibi ara lafı geçmişti ben cappuccino yu çok severim diye. canım patronumun canı arkadaşı yurtdışından kutu kutu cappuccino getirmiş ve benim canım patronumda 2 kutusunu bana verdi senağlama bi hevesle aldım elime alışkanlıkya hani calori derecesine bakayım diye bi bardağı 55 cal yaaa Çok üzgünüm çoook 1 kutuda 30 tane var ve benim 60 tane cappuccinom var ama içmemeliyim dimi evet evet içmemeliyim yooo içmemeliyimmm :jeyyar: yaaaaaaaaa :1no2:
cicişim bn hergün en az 1 bardak cappuccino içmesem yaşayamam valla
55 cal diyo ama yaaa çok yaaa senağlama
puanımı hesapladım 19 çıktı güzelmi ne sengözlerimebaksanab
farkında olmadan iyi bir ekip çalışması çıkarttık :1hug:
oyyyyy oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyy kıyamam ben sana
bunalım rüzgarları hala esiyor bende valla
ay ben bu patronu ne yapayımkiiibi ara lafı geçmişti ben cappuccino yu çok severim diye. canım patronumun canı arkadaşı yurtdışından kutu kutu cappuccino getirmiş ve benim canım patronumda 2 kutusunu bana verdi senağlama bi hevesle aldım elime alışkanlıkya hani calori derecesine bakayım diye bi bardağı 55 cal yaaa Çok üzgünüm çoook 1 kutuda 30 tane var ve benim 60 tane cappuccinom var ama içmemeliyim dimi evet evet içmemeliyim yooo içmemeliyimmm :jeyyar: yaaaaaaaaa :1no2:
kaydirigubbakcemile5
aman tikkat fılay sakın koyverme arkadaşım bak yaz geldi . . . aman bi kaç gündür yemiyosun koşuşturmacadan orada şimdi cicili bicili yiyecekleri görüp salma sakın . . . :1ninca: rapor isticem senden nişandan sonra bilesin ha . . . :1ninca:
alkisalkisalkis
canım bi ara sana 0 kan grubu şifa besinler listesini gönderebilirim . . .
kaydirigubbakcemile5
aaaaaaaaa hala havayı soruyor yaaaa çık artık şu evden fiucuğummmm yaaaa . . .
bu arada liptonun form çayı doğadan ile karşılaştırılamaz bile daha lipton almam kötükedihüso
ezelden beri cok su icerım.. tıppı yalanlamak ıstemem ben de bır etkısı yok sankı ya da bünye suya alısık zaten ondan..
bende bende bendeee bende 0 RH + delikafadulden
haftanın motivasyon hatunları olsun bunlarda bellerin inceliğini görüyomusunuz kızlaaarrr laelaelaelaelae
Günaydın canımcıklar,
Dün gece kına gecesinde yarım kase çorba, 1 ufak parça tavuk ve 1 kaşık kadar pilav yedim. Midem ağrıyordu.
Dün kaçamak yapmadım ama bu sabah kahvaltıyı abarttım. Evde 1 tost yedim ofise geldim 1 tane simit sandviç yedim. Nasıl şiştim ama yedim valla..senağlama
Artık öğlen akşam hafif hafif geçiştiricem.. Acıkcağımıda zannetmiyorum zaten..delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?