Günaydın cicişler...
Ben de akşam menümü yazayım..
5 yk taze fasulye
1 dilim denge ekmek
1 yt salata
sonra da ara falan yapamadım gene benim canavarla uğraşmaktan..
he bide kayınvaldem acıbadem almış.. ısrar ısrar sonucunda...
Yarım acıbademin 1/8 ini yedim..
Gene kaçamak gene kaçamak..
Bu diyetisyen var ya cuma günü beni dövecek..
kızlar günaydınlarrrrrrr inşallah bugününüz güzel geçer hasta olanlar varmış galiba çok çok geçmiş olsun inşallah bi an önce iyileşirsiniz
akşam menü
tavuk ızgara (3 köfte büyüklüğünü biraz geçmiş olabilir)
salata
ayran
1-2 çatal domates soslu kızartma
sabah
bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk peynir
4 zeytin
1,5 dilim kepek ekmek
roka,maydanoz,dereotu
Günaydın cicişler...
5 yk taze fasulye
1 dilim denge ekmek
1 yt salata
fambıkçım canım cicim gulüm dadlum geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz kızının sonuçlarındanda.afiyet olsun ayrıca
Günaydın cicişler...
5 yk taze fasulye
1 dilim denge ekmek
1 yt salata
günaydın ycl cim afiyet olsun şeker
günaydın canım bakalım cuma günü ne diyecek inşallah yağdan gitmiştir
afiyet olsunn tatluşşşşşşşşşşşşş,kız kasma kendini bu kadarrrrrr,o kadarcıl olur,avuç içi büyüklüğünde değilmi onlar eeeee onun yarısının 1/8inden ne olacakkkkkk,hem sen çok dikkat ediyosun okadar kaçamak da olsun ama devamı gelmesinnnn
Sağol fambığım.. gerisi gelmiyor ben de.. Tutabiliyorum kendimi ama kızıyorum işte olmasa aklıma bile gelmeyecek yani..
afiyet olsun canım benim.
Teşekkür ederim..
nugiş nugiş akşam kociş biriki hafta sonra çocuk yapmaaya başlarız dedi. iki aydaha dedim ama güldü cevap vermedi. sanırım artık kilo sorunu kalmadı artık çocuk istiyo eskiden kesinlikle zayıflamadan olmaz ömür boyu zayıflamazsan ömür boyu çocuk yok derdi. off offf zaten evelsi ay kilo verince kıskançlık yapmıştı biliyosun tripler havalaer artislikler filan yapmıştızati diyetisyende geçen kontrolde artık çocuk yap demişti bana. bu kontrolde konuşcam çocuk meselesini. zaten hemen hamile kalma diye bişey yok belkim bikaç ay sonra hamile kalırımda sporumu diyetimi aynen yaparım demi
yaw ben ne kadar bahtsızım tam bu yaza zayıfladım beyazları giyecektim küçük beden kıyafet bile aldım gömlekler aldım filan yaz gelsin diye beklerken şimdide çocuk meselesi çıktı off offkeşke bunca yıl kilolu gezeceğime gitseymişimdi diyetisyene tadını bile tam çıkaramadan hamile kalacağım
ama niyse hamileliktede burda sizlerle olurum spporumu yaparım hamile pilatesimi yaparım beslenme listemi herşeyimi yazarım yine aynen devam napak nidekyine kurtulamayacaksınız benden başınızdayım
yaw ben ne kadar bahtsızım tam bu yaza zayıfladım beyazları giyecektim küçük beden kıyafet bile aldım gömlekler aldım filan yaz gelsin diye beklerken şimdide çocuk meselesi çıktı off offkeşke bunca yıl kilolu gezeceğime gitseymişimdi diyetisyene tadını bile tam çıkaramadan hamile kalacağım
ama niyse hamileliktede burda sizlerle olurum spporumu yaparım hamile pilatesimi yaparım beslenme listemi herşeyimi yazarım yine aynen devam napak nidekyine kurtulamayacaksınız benden başınızdayım
nugiş nugiş akşam kociş biriki hafta sonra çocuk yapmaaya başlarız dedi. iki aydaha dedim ama güldü cevap vermedi. sanırım artık kilo sorunu kalmadı artık çocuk istiyo eskiden kesinlikle zayıflamadan olmaz ömür boyu zayıflamazsan ömür boyu çocuk yok derdi. off offf zaten evelsi ay kilo verince kıskançlık yapmıştı biliyosun tripler havalaer artislikler filan yapmıştızati diyetisyende geçen kontrolde artık çocuk yap demişti bana. bu kontrolde konuşcam çocuk meselesini. zaten hemen hamile kalma diye bişey yok belkim bikaç ay sonra hamile kalırımda sporumu diyetimi aynen yaparım demi
Herkeslere günaydınlarrrrr.....
Gününüz güzelliklerle geçsinnnn, hastalıklar yok olsun, bol sporlu bol hareketli bir gün olsun
Dün akşam; dışarıya çıktım ve yenilebilecek en iyi şey köfte die düşünerek
4 ızgara köfte (yanında bi sürü patates kızartması vardı bitane bile yemedim)
salata alırken yeşilliği bol bol almak yerine daha çok yoğurtlu semizotu ve ıspanak aldım... Bunda bi sorun yok tabi ama yediğim 1 yk kısırı söylemezsem de olmaz şimdi :78: onun dışında klasik salata yedim yeşillik kırmızı lahana domates salatalık karıstrdımama en fazla 3yk filandr....
2dlm kepek ekmeği
1 ayran
sabah kahvaltım da;
1 kuru kayısı
1 dlm kepek ekmeği
2kk b.peynir
1 kupa açık çay
şimdi de limonlu y.çayımı içiciğim
Herkeslere günaydınlarrrrr.....
Gününüz güzelliklerle geçsinnnn, hastalıklar yok olsun, bol sporlu bol hareketli bir gün olsun
Dün akşam; dışarıya çıktım ve yenilebilecek en iyi şey köfte die düşünerek
4 ızgara köfte (yanında bi sürü patates kızartması vardı bitane bile yemedim)
salata alırken yeşilliği bol bol almak yerine daha çok yoğurtlu semizotu ve ıspanak aldım... Bunda bi sorun yok tabi ama yediğim 1 yk kısırı söylemezsem de olmaz şimdi :78: onun dışında klasik salata yedim yeşillik kırmızı lahana domates salatalık karıstrdımama en fazla 3yk filandr....
2dlm kepek ekmeği
1 ayran
sabah kahvaltım da;
1 kuru kayısı
1 dlm kepek ekmeği
2kk b.peynir
1 kupa açık çay
şimdi de limonlu y.çayımı içiciğim
hugocum tebrik ederim guzel bir karar anne olmak mukemmel kuzularla bir arada olmak insallh en kısa zamanda olur allh herkese nasip etsin canımcımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?