60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım bakalım cuma günü ne diyecek inşallah yağdan gitmiştir

afiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

afiyet olsunn tatluşşşşşşşşşşşşş,kız kasma kendini bu kadarrrrrr,o kadarcıl olur,avuç içi büyüklüğünde değilmi onlar eeeee onun yarısının 1/8inden ne olacakkkkkk,hem sen çok dikkat ediyosun okadar kaçamak da olsun ama devamı gelmesinnnn

fambıkçım canım cicim gulüm dadlum geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz kızının sonuçlarındanda.afiyet olsun ayrıca

canım benimm sağolllllllllllll,umarım düzelirrrr,şu okul bitse yaz gelsede kurtulsak şu hastalıklardan yaaaaaaaa

Son düzenleme:

afiyet olsun canım benim.

nugiş nugiş akşam kociş biriki hafta sonra çocuk yapmaaya başlarız dedi. iki aydaha dedim ama güldü cevap vermedi. sanırım artık kilo sorunu kalmadı artık çocuk istiyo eskiden kesinlikle zayıflamadan olmaz ömür boyu zayıflamazsan ömür boyu çocuk yok derdi. off offf zaten evelsi ay kilo verince kıskançlık yapmıştı biliyosun tripler havalaer artislikler filan yapmıştı zati diyetisyende geçen kontrolde artık çocuk yap demişti bana. bu kontrolde konuşcam çocuk meselesini. zaten hemen hamile kalma diye bişey yok belkim bikaç ay sonra hamile kalırımda sporumu diyetimi aynen yaparım demi

günaydın ycl cim afiyet olsun şeker

Teşekkür ederim canım benim..

günaydın canım bakalım cuma günü ne diyecek inşallah yağdan gitmiştir

Evet ya bakalım nerden gitmiş, gitmiş mi.. Bne de çok merak ediyorum..
Listem de değişecek sanırım..

yaw ben ne kadar bahtsızım tam bu yaza zayıfladım beyazları giyecektim küçük beden kıyafet bile aldım gömlekler aldım filan yaz gelsin diye beklerken şimdide çocuk meselesi çıktı off off keşke bunca yıl kilolu gezeceğime gitseymişimdi diyetisyene tadını bile tam çıkaramadan hamile kalacağım
ama niyse hamileliktede burda sizlerle olurum spporumu yaparım hamile pilatesimi yaparım beslenme listemi herşeyimi yazarım yine aynen devam napak nidek yine kurtulamayacaksınız benden başınızdayım

hadi canımmmmmmmmmmmçalışmalaran haberdar et kız bizi

biraz keyfini çıkar kız benceeeee,seneye ertele sen bunuuu:26:

kızlar ho'oponopono yöntemini duydunuz mu? yada zero limit kitabını okudunuz mu? bu yöntemi anlatıyor. çok etkili bir Hawaii yöntemi. bunu ben kilolarımı ve yağlarımı düşünerek de yapıyorum. hayatın heryerinde uygulanabilir bir yöntem :) yine kadınlar kulubunde bununda sayfası var :) onuda tavsiye ederim :)

Son düzenleme:

canım hamile kalsanda hemen kilo almazsın korkma yazı gene ince geçirirsin 4-5 ay fazla kilom alınmıyor.çocuk olduktan sonrada zayıflarsın

Herkeslere günaydınlarrrrr.....
Gününüz güzelliklerle geçsinnnn, hastalıklar yok olsun, bol sporlu bol hareketli bir gün olsun
Dün akşam; dışarıya çıktım ve yenilebilecek en iyi şey köfte die düşünerek
4 ızgara köfte (yanında bi sürü patates kızartması vardı bitane bile yemedim )
salata alırken yeşilliği bol bol almak yerine daha çok yoğurtlu semizotu ve ıspanak aldım... Bunda bi sorun yok tabi ama yediğim 1 yk kısırı söylemezsem de olmaz şimdi :78: onun dışında klasik salata yedim yeşillik kırmızı lahana domates salatalık karıstrdım ama en fazla 3yk filandr....
2dlm kepek ekmeği
1 ayran

sabah kahvaltım da;
1 kuru kayısı
1 dlm kepek ekmeği
2kk b.peynir
1 kupa açık çay
şimdi de limonlu y.çayımı içiciğim

Ooooo Süpermiş Hugocuk ya.. Topiğimize bebek geliyor.. :))
hayırlısı olsun canım.. Bilinçli hamile olacağın için sağlıklı kilo alır, hemencik de verirsin bence.

evet balım belki hemen hamile kalamayabilirsin belli olmaz yani ama bencede artık düşün yani sende doğurki yine eski kilona gel çocuğunla beraber zayıf bir anne olarak gezersin hemidee yaa

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım benim

günaydın kızlarr nasılsınız bakalımm bugün
önce bitki çayı

kahvaltım
1kk peynir
1tk tahin pekmez
2 biber
1 domates
1 salatalık
4 badem
1 zeytin

ara elma yeşil
çay yeşil
1 gün kuru kaysii

öğlen
6 yk kabak yimeğii
yoort salata

evet kızlar oturmak yok bana hamileykende elbette normal pilates yapamam ama hamile pilatesi cdsi bulup alırım onu yaparım. sonra kol çalışırım göğüs çalışırım yine yürüyüşlerim olur. belli olmaz diyetisyenle konuşcam belkimde hergün yürüryüş veririse hergün yürürüm. işte ilk 6 ay rahatta sonrasında yürüyüş bile yapamayabilrisin ağırlıktan dedi ama eğer düşük tehlikesi olmaz ise yürürüm çünkü zaten 6 kilo ağırlıkla koşuyorum bebeğin ağırlığı ne kadar olurki taşımakta zorluk çekmem kondisyonum iyi. yeterki düşük tehlikesi olmasın
bakacaz artık tavisyelere aynen uyacağız aynen dediği gibi beslenirim. hamilelikten sonra bir iki aya toparlayıp bu seviyeye geleceğimi biliyorum. bebek durmasa bile artık en köü ihtimal akşam eşim ilgilenir sporumu yine yaparım. pilates yaparken koyarım yanıma çocuğumu öyle yaparım
yani ne bileyim imkan yaratırım kendime artık. inşallah uslu çocuk olur. zaten kız olursa doğduğundan itibaren sporu hep görecek ilerleyen zamanlarda sevsin sevmesin sporla tanışacak ama sever ufaktan görünce anne yapıyo sevdiririm annesi gibi olmasın ilerde güzel olsun fiziği hem küçükten spor yapmanın avantajı çok çok büyük oluyo. beraber pilates yaparız oyun gibi yuvarlanır o da yerde artık. yani oyun oynar gibi spor yaparız çocuklar yerde yuvarlanmayı sever.

hugocum tebrik ederim guzel bir karar anne olmak mukemmel kuzularla bir arada olmak insallh en kısa zamanda olur allh herkese nasip etsin canımcımm

fambık aslında tadını bendeçıkartmak isterdimde bi yöndende aradan çıksın diyorum zaten dediğim gibi aynen devam burdayım sporada devam hamilelikten sonra bikaç aya toparlayacağımın garantisini veriyo diyetisyen eğer spor yapıp verdiği listeye uyarsam. bende uyacağım zaten o yüzden yani hem anne olmakta istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…