60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydıııınnnnn

yine sayfalar akıp gitmiş henüz okuyamadım umarım onemlı seyler kacırmıyorumdur

sımdı tek tek okuyayaım dıye bılgısayar basında kalsam mı yoksa kalkıp egzersiz mı yapsam

en ıyıs egzersız yapmak deıl mı

bu sabah menemen ve 1 dılım cavdar ekmegı yedım sımdı de 1 elma yıyecegım ve egzersız ypaacagım

ben hala kılo veremedım bu arada daha erken demı

günaydın kızlar.kahvaltımı yazmıcam, kaçırdım azcık :) ama dünden itibaren yürüyüşü artırdım.sabahları 35 dakikaya çıkardım.gerçi yarım saatten sonra vücut yağ yakmaya başlar filan diye duydum, o zaman ben boşa mı yoruluyorum bilemedim ama....bakalım, belki artırırım sonra

hamilelikten sonra bikaç aya toplanıp şimdiki durumuma gelsem yeter zaten ama ben daha iyi seviyeye ulaşmak istiyorum sanırım bikaç yıl daha gerekli sporda ama olsun o da olur gördük kadını kadın vücut geliştirme şampiyonu olmuş gerçi öyle niyetim yok benim o kadar geniş olmak istemem ben ince uzun kas istiyorum birde yağ oranı önemli en düşük seviyede olmalı onu istiyorum

Kızlar tekrar günaydın..

kahvaltı öncesi 2 bardak ılık su ve üzerine 2 tatlı kaşığı pekmez.

kahvaltımda ;

2 dilim tahıllı ekmek
3 kaşık yumurtalı pazı kavurması
2 çorba kaşığı kadar labne peynir
4 zeytin
3 bardak tek esmer şekerli çay.

kızlar söylenecek şey değil ama
kahvaltılardan çok sıkıldım hep aynı şeyleri yemekten sıkıldım.... :84: :84: :84:
zaten doymuyorum bileeee
o yüzden de sinirim bozuldu bugün.

aaayyy Hugocuğum yoksa hamile misin :81:

beslenme değişikliklerinde oluyo böyle açlık hissi eskiden bende doymazdım illa beyaz ekmek olacaktı şimdi beyaz ekmekten makarnadan pirinç pilavından bişey anlamıyorum illa esmer olacak alışırsın zamanla canım

Erkek arkadaşım dün ben hamburger yemek istemiyorum dediğimde(bu arada kendisi 2 hamburger menü yedi) yine rejime mi başladın sen dedı gülerek.... Ben de hemen yoo dedim sadece akşamları abur cubur yemıorum dikkat etmeye çalışıyorum dedım... Çünkü biliyorum evet desem benimle dalga geçicek motivasyonumu düşürecek bende söylemedim Bakalım kilo verdiğimde de gülebilecek mi?Hem ben balık etli severim dio... Hem de kilo aldın tombiş oldun diip duruo anlıyamadım gitti...
Hee bi de kilo aldın dediğimde yok canım diip duruodu... Dün bi şort denedi L olmadı XL oldu heralde buranın kalıpları dar dio bana Başka bi mağazaya gittik orada da XL olunca ben tutamadım kendimi gülüorum... haklıymışsın sana die die ben kilo aldım dio
Bu arada hugocuk kararın için tebrik ederim seni
inşallah en yakın zamanda isteğine kavuşur, minnoş bebeğini kucağına alırsın tabi zayıf ve fit bi anne olarak

canımcım sen bizim aramıza katılalı fazla olmadı değil mi..
Vallahi henüz çok erken kilo vermen için
ama herkesin bünyesi farklı metabolizması farklı belli de olmaz yaniii
benim ki gayet kağnı hızında galiba 1 aydır pek fark etmedi gibi ..

canım hamburger sağlıklı değil ma seviyosan haftada bir kere yiyebilirsin. yanında cola olmasın ayran tercih et herzaman colayı ister light olsun ister normal unut artık çok zararlı. birde yeşilliği filan bol olsun mayonez ketçap kullanma canım o zaman acıktırmaz hem seni. aslında varsa kepekli hamburger ekmekleri oluyo onları tercih et hamburger ekmeğide saman gibi hemen dağılıyo çok acıktırır hemen kana karışır sanki inadına yapıyorlar millet obez olsun diye

Ben gene kahvaltımı yazamışım..hemen yazayım
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 biber
1 kk beyaz peynir
1 bardak çay

şimdi de yeşil çay içeyim...

ondan değil hugocum yaaa
ben alıştım esmer ekmeğe pirinci zaten aradığım yok.
ama ne bileyim 1 ay oldu geçiyor hatta pek bir değişiklik yok bende
inan ki kaçamak dahi yapmadım
moralim bozuk bugün benim.

bu oğlum da canımı sıkıyor hep böyle sinirli olduğum zamanlarda
yapma dediğim her şeyi yapıyor üfffffffffffffffffffffffffff

canım benim afiyet olsun...

sen çok bilinçli bir anne olacaksın.gerçekten çocuklar spora alışıyor.benim kızım ben evde yapınca oda yapıyor.yapmadığım zamanlada bile kızım yerde uzanıyor nefes al nefes ver diyip bacaklarını kaldırıp indiriyor.dünde parka oyuncaklarda oynuyor beni yanında istemiyor.sen git yürüyüş yap diyiyor.güzel anne ol diyiyor.ay çok güldüm.elimde süt vardı birde yürüyüş için üstüm müsait değildi.başımda ağrıyordu yürümedim.

günaydın kızlarrrr.... sabah menüm

2 dilim kepekli ekmek
1 kk teneke peyniri
1 domates
1 pıncık biber salcası
1 pıcık tereyagg..

ne zamandır yemiodum cok cnm cekti tereyag ve salca.. ama cok az yidim vAlla

sporda yapıyosan yağların erir ama kasın artar tartıda aynı kilo vermemiş gözükürsün sen vücudundaki değişikliklere bak canım bizde yavaş veriyoruz ama yağ gidiyo normali bu. bilinçsiz yapılan diyetlerde kas kaybı olur tardıda çok kilo vermiş gözükürsün ama kas veririsin sonra birgün yine alırsın hem yağlarında hiç azalmaz canım. bizdede böyle oluyo ben geçen ay sadece 800 gram vermişim yağ ama 1 kiloda kas yapmışım kilo aynı ama verdim yani sadece tartıda aynı. takma böyle şeyleri

herkese günaydınlar, geçmişi okuya okuya tam bir saattir anca gelebildim sona

canım nedendir bilmiyorum bende de bugün felaket bir sinir var
gerçi bir süredir böyle. havalardan sanırım bir türlü güneşi göremedim gıcık oluyorum bu duruma allah beni affetsin
bu sabahta minibüs şöförü ile kavga ettim. insanları balık istifi gibi doldurmuş zaten ona kızıyordum bişi sölemiyordum inecek var dedim inecegim yere yakın " şimdi mi sölenir dedi" ne zaman söyleyeceksem. zaten koç kadınıyım mütemadiyen tepem atık " çok konuşma da kapıyı aç " dedim. inerken de kafamı kapıya vurdum araba değil kibrit kutusuydu mubarek.
sıkkınımmm yani

canım bende çok sıkıldım paso aynı menü 4 ayı geçti acıcık bşiler yenebilir farklı olarak kahvaltıda. mesela çorba içermiş eskiden köylerde insanlar. hani canın ne isterse abartmadan. ben bir süre öyle yapacam bunaldım bu ara zaten çakıldı 65 e gitmiyo. 64.7 yazıyo aşağıda cuma öyle çıkmıştı ama ondan sonra bir daha 64 lü sayıları görmedim. menülerimi görüyorsunuz sporlarımı da. ama gitmiyo işte sabrediyorum hiç sabırlı biri olmasamda sabrediyorum

bende düztabanım hafifinden. topuklu giyemiyorum uzun süre ayaklarım çok fena agrıyor. patron da topuklu giymemizi istiyor fuarda ve müşteri gezilerinde bende yanıma çantama yedek spor ayakkabı alıyorum iş bitince hooop onları giyiyorum. bu silikon tabanlıkları bilmiyordum en iyisi bende edineyim yoksa böyle çok zor olacak.
bide ayaklarım taraklı benim böle incecik babetler incecik kalıplı ayakkabı giyen kadınlara acayip imrenirim ama bana olmuyor acıyo ayaklarım içine bile girmiyor

,
evet şeker spora aynen devam sıklığını artırdım işten ve ev işinden zaman buldukça spor yapacam imkanlar dahilinde bakalım direnç kırılacak mı

Hugocuk senin söylediklerini uygulamaya çalışıyorum gerçekten hepsi çok yararlı teşekkür ederim
Senin bu dediklerini ileride yapıcam inşallah hele bi 55 oluym ondan sonra sağlıklı kendim yaptğım hamburgerimi yerim... zaten ketçap mayonez ve cola tamamiyle cıktı hayatımdan diet olan cola bile... Geçen ay mailime bi resimler geldi o günden beri ağzıma süremez oldum colayı... Şimdi mideyi küçültelim kiloları verelim kilo koruma evresinde dediğin gibi ayda bir yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…