evet kızlar oturmak yok bana hamileykende elbette normal pilates yapamam ama hamile pilatesi cdsi bulup alırım onu yaparım. sonra kol çalışırım göğüs çalışırım yine yürüyüşlerim olur. belli olmaz diyetisyenle konuşcam belkimde hergün yürüryüş veririse hergün yürürüm. işte ilk 6 ay rahatta sonrasında yürüyüş bile yapamayabilrisin ağırlıktan dedi ama eğer düşük tehlikesi olmaz ise yürürüm çünkü zaten 6 kilo ağırlıkla koşuyorum bebeğin ağırlığı ne kadar olurki taşımakta zorluk çekmem kondisyonum iyi. yeterki düşük tehlikesi olmasın
bakacaz artık tavisyelere aynen uyacağız aynen dediği gibi beslenirim. hamilelikten sonra bir iki aya toparlayıp bu seviyeye geleceğimi biliyorum. bebek durmasa bile artık en köü ihtimal akşam eşim ilgilenir sporumu yine yaparım. pilates yaparken koyarım yanıma çocuğumu öyle yaparım
yani ne bileyim imkan yaratırım kendime artık. inşallah uslu çocuk olur. zaten kız olursa doğduğundan itibaren sporu hep görecek ilerleyen zamanlarda sevsin sevmesin sporla tanışacak ama sever ufaktan görünce anne yapıyo sevdiririm annesi gibi olmasın ilerde güzel olsun fiziği hem küçükten spor yapmanın avantajı çok çok büyük oluyo. beraber pilates yaparız oyun gibi yuvarlanır o da yerde artık. yani oyun oynar gibi spor yaparız çocuklar yerde yuvarlanmayı sever.
beslenme değişikliklerinde oluyo böyle açlık hissi eskiden bende doymazdım illa beyaz ekmek olacaktı şimdi beyaz ekmekten makarnadan pirinç pilavından bişey anlamıyorum illa esmer olacak alışırsın zamanla canımKızlar tekrar günaydın..
kahvaltı öncesi 2 bardak ılık su ve üzerine 2 tatlı kaşığı pekmez.
kahvaltımda ;
2 dilim tahıllı ekmek
3 kaşık yumurtalı pazı kavurması
2 çorba kaşığı kadar labne peynir
4 zeytin
3 bardak tek esmer şekerli çay.
kızlar söylenecek şey değil ama
kahvaltılardan çok sıkıldım hep aynı şeyleri yemekten sıkıldım.... :84: :84: :84:
zaten doymuyorum bileeee
o yüzden de sinirim bozuldu bugün.
aaayyy Hugocuğum yoksa hamile misin :81:
Günaydıııınnnnn
yine sayfalar akıp gitmiş henüz okuyamadım umarım onemlı seyler kacırmıyorumdur
sımdı tek tek okuyayaım dıye bılgısayar basında kalsam mı yoksa kalkıp egzersiz mı yapsam
en ıyıs egzersız yapmak deıl mı
bu sabah menemen ve 1 dılım cavdar ekmegı yedım sımdı de 1 elma yıyecegım ve egzersız ypaacagım
ben hala kılo veremedım bu arada daha erken demı
canım hamburger sağlıklı değil ma seviyosan haftada bir kere yiyebilirsin. yanında cola olmasın ayran tercih et herzaman colayı ister light olsun ister normal unut artık çok zararlı. birde yeşilliği filan bol olsun mayonez ketçap kullanma canım o zaman acıktırmaz hem seni. aslında varsa kepekli hamburger ekmekleri oluyo onları tercih et hamburger ekmeğide saman gibi hemen dağılıyo çok acıktırır hemen kana karışır sanki inadına yapıyorlar millet obez olsun diyeErkek arkadaşım dün ben hamburger yemek istemiyorum dediğimde(bu arada kendisi 2 hamburger menü yedi) yine rejime mi başladın sen dedı gülerek.... Ben de hemen yoo dedim sadece akşamları abur cubur yemıorum dikkat etmeye çalışıyorum dedım... Çünkü biliyorum evet desem benimle dalga geçicek motivasyonumu düşürecek bende söylemedimBakalım kilo verdiğimde de gülebilecek mi?Hem ben balık etli severim dio... Hem de kilo aldın tombiş oldun diip duruo anlıyamadım gitti...
Hee bi de kilo aldın dediğimde yok canım diip duruodu... Dün bi şort denedi L olmadı XL oldu heralde buranın kalıpları dar dio banaBaşka bi mağazaya gittik orada da XL olunca ben tutamadım kendimi gülüorum... haklıymışsın sana die die ben kilo aldım dio
Bu arada hugocuk kararın için tebrik ederim seni
inşallah en yakın zamanda isteğine kavuşur, minnoş bebeğini kucağına alırsın tabi zayıf ve fit bi anne olarak
beslenme değişikliklerinde oluyo böyle açlık hissi eskiden bende doymazdım illa beyaz ekmek olacaktı şimdi beyaz ekmekten makarnadan pirinç pilavından bişey anlamıyorum illa esmer olacak alışırsın zamanla canım
canım benim afiyet olsun...günaydın kızlarr nasılsınız bakalımm bugün
önce bitki çayı
kahvaltım
1kk peynir
1tk tahin pekmez
2 biber
1 domates
1 salatalık
4 badem
1 zeytin
ara elma yeşil
çay yeşil
1 gün kuru kaysii
öğlen
6 yk kabak yimeğii
yoort salata
evet kızlar oturmak yok bana hamileykende elbette normal pilates yapamam ama hamile pilatesi cdsi bulup alırım onu yaparım. sonra kol çalışırım göğüs çalışırım yine yürüyüşlerim olur. belli olmaz diyetisyenle konuşcam belkimde hergün yürüryüş veririse hergün yürürüm. işte ilk 6 ay rahatta sonrasında yürüyüş bile yapamayabilrisin ağırlıktan dedi ama eğer düşük tehlikesi olmaz ise yürürüm çünkü zaten 6 kilo ağırlıkla koşuyorum bebeğin ağırlığı ne kadar olurki taşımakta zorluk çekmem kondisyonum iyi. yeterki düşük tehlikesi olmasın
bakacaz artık tavisyelere aynen uyacağız aynen dediği gibi beslenirim. hamilelikten sonra bir iki aya toparlayıp bu seviyeye geleceğimi biliyorum. bebek durmasa bile artık en köü ihtimal akşam eşim ilgilenir sporumu yine yaparım. pilates yaparken koyarım yanıma çocuğumu öyle yaparım
yani ne bileyim imkan yaratırım kendime artık. inşallah uslu çocuk olur. zaten kız olursa doğduğundan itibaren sporu hep görecek ilerleyen zamanlarda sevsin sevmesin sporla tanışacak ama sever ufaktan görünce anne yapıyo sevdiririm annesi gibi olmasın ilerde güzel olsun fiziği hem küçükten spor yapmanın avantajı çok çok büyük oluyo. beraber pilates yaparız oyun gibi yuvarlanır o da yerde artık. yani oyun oynar gibi spor yaparız çocuklar yerde yuvarlanmayı sever.
ondan değil hugocum yaaa
ben alıştım esmer ekmeğe pirinci zaten aradığım yok.
ama ne bileyim 1 ay oldu geçiyor hatta pek bir değişiklik yok bende
inan ki kaçamak dahi yapmadım
moralim bozuk bugün benim.
bu oğlum da canımı sıkıyor hep böyle sinirli olduğum zamanlarda
yapma dediğim her şeyi yapıyor üfffffffffffffffffffffffffff
yok canım değilim daha 2 ay diyodum ben ama eşim bikaç hafta diyorkilo vermem lazım diyorum gülüyor bişey kalmamış diyo bakıp bakıp inceliyo vücudumu zamanı geldi diyoo napak niiidek
Kızlar günaydın herkese .Nasılsınız bu sabah ?
Gününüzün iyi geçmesini diliyorum ..
Nedense bu sabah sinirli uyandım belki duş aldıktan sonra kendime gelirim.
birazdan kahvaltımı yapacağım menümü sonra yazarım .
Öptüm hepinizi ...
Kızlar tekrar günaydın..
kahvaltı öncesi 2 bardak ılık su ve üzerine 2 tatlı kaşığı pekmez.
kahvaltımda ;
2 dilim tahıllı ekmek
3 kaşık yumurtalı pazı kavurması
2 çorba kaşığı kadar labne peynir
4 zeytin
3 bardak tek esmer şekerli çay.
kızlar söylenecek şey değil ama
kahvaltılardan çok sıkıldım hep aynı şeyleri yemekten sıkıldım.... :84: :84: :84:
zaten doymuyorum bileeee
o yüzden de sinirim bozuldu bugün.
bende düztabanım hafifinden. topuklu giyemiyorum uzun süre ayaklarım çok fena agrıyor. patron da topuklu giymemizi istiyor fuarda ve müşteri gezilerinde bende yanıma çantama yedek spor ayakkabı alıyorum iş bitince hooop onları giyiyorum. bu silikon tabanlıkları bilmiyordum en iyisi bende edineyim yoksa böyle çok zor olacak.canım aksilikler olumsuzluklar hep oluyor ancak dayanıyoruz. bak mesela ben koşarım iyi koşarım gerçi şimdi seviyem düşük ancak öncesinde iyiydim 3 yılda iyi seviyeye geldim veee ben düztabanım
düşünsene düztabanlar azcık yürüyünce ayakları yorulur demi
ben koşuyorum saatlerce. çok zorlukta çektim acıdıda ayaklarım
biaralar işkence oluyordu resmen.
doktor bile taktir etti beni. ortopedi uzmanı çok şaşırdı ve sevindi. 1 yıldır tabanlık kullanıyorum koşarken silikondan.
yani engeller olsada istiyoruz başarıyoruz. uyluk kemiğim 1 aydır zorluyo yinede pilates yapıyorum. sürekli acımıyo çünkü spor yapınca zorluyo.
bu arada gripte oldum vitamin eksikliğide çıktı
eşim ilk aylar destek oluyodu iyiydi iki aydır kıskançlık yapmaya başladı güzelleştikçe arıza çıkarıyo. dün akşam 2 hafta sonra çocuk yapmaya başlarız artık dedi
gerçi hamileliktede diyet listem olacak verecek diyetisyen sporda olacak burda aranızda olurum yine ayrılmam sizden.
anlayacağın sorunmu istiyosun sorun çokkkk
ohhhh süpersinnn cınımmmmm tebrik ediyorummm bu sporlara yağ mı dayanırrr gidecekk hepsi de kurtulucazz inşallah hepberaberrrrr
Neyse ki akşam ekmeğimi yememiştimmmm pülavvv o niyetle olduuu ki bugün yine de az oldu 3 dilim ekmek olmuş oldu toplamdaaa spora da yüklenicem inşallah bu hafta zararlı şeyler yemektense kararında yemiş oldum niyysekiiiispor acıktırıyor sanırım onun da etkisi varrr ama 3 dilimi geçmiycem bu ara pilavla 3 oldu işte bugünnn neyyyse buna da şükürrrr şuan buarada dondurmalarrr çukular havada uçuşuyor ziraaaaaa... ama ben tadına bile bakmadımmmm
günaydın kızlarrrr.... sabah menüm
2 dilim kepekli ekmek
1 kk teneke peyniri
1 domates
1 pıncık biber salcası
1 pıcık tereyagg..
ne zamandır yemiodum cok cnm cekti tereyag ve salca.. ama cok az yidim vAlla
canım hamburger sağlıklı değil ma seviyosan haftada bir kere yiyebilirsin. yanında cola olmasın ayran tercih et herzaman colayı ister light olsun ister normal unut artık çok zararlı. birde yeşilliği filan bol olsun mayonez ketçap kullanma canım o zaman acıktırmaz hem seni. aslında varsa kepekli hamburger ekmekleri oluyo onları tercih et hamburger ekmeğide saman gibi hemen dağılıyo çok acıktırır hemen kana karışır sanki inadına yapıyorlar millet obez olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?