60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlarrr
şimdi maydanoz kaynatıyorum suyunu içicem :100:
aranızda bunu yapan ve faydasını gören oldumu :26:

günaydın canım afiyet olsun
afiyet olsun canım
Ben gene kahvaltımı yazamışım..hemen yazayım
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 biber
1 kk beyaz peynir
1 bardak çay

şimdi de yeşil çay içeyim...

afiyet olsun ycl cim

yolandacım ben bayağı düztabanım. o yüzden eskiden koşuyodum zorluyodum ağağımda ezilme oldu ortopediye gittim doktor şaştı kaldı düztaban biri bunca zzaman nasıl koşar sen canına acımıyomusun dedi güldü taktir etti beni. işte o zaman verdi. medical ürünler satan yerlerde oluyo slikon canım ayakkabının içine koyuyosun ilk baş garip geliyo alışıyosun onları alallı beri çok rahatt ettim. zaten olmasa idi ameliyatı düşünüyodum koşuyu bırakamam ben artık hasta oluyorum o zaman bacaklarım şişiyo bakınca ayak bileklerimde böyle şişlikler oluyo ödem oluyo çok uykudan uyanamıyorum filan hasta oluyorum o yüzden bunu kullanıyorum çok memnunum sende kullan

bikaç yıl sonra yani hamilelik çocuk olsun kilo bitsin koşuya başlayacağım ama gelinebilecek son noktaya kadar geleceğim kızlar. koşu bandının derecesini son dereceye kadar götüreceğim ama ne kadar zamnada olur bilemiyorum ama hedefim koşuda en üst dereceye kadar çıkabilmek nasipse inşallah

kız yolanda sabah sabah gerilmişin sinirlerin bozuk ama şimdi biz sana bi laf atarız lafları sayıp rahatlarsın merak etme

herkese günaydın,

ben de bu gruba katılmak istiyorum yer var mı acaba?

tabi ki canım hoşgeldin
yer sınırsız. ama devamlı gelip paylaşımda bulunsan çok iyi olur

hugocum ben bir iki saat çarşıda yürüyünce bile hemen ayaklarım agrımaya başlıyor ama nasıl dayanılmaz bir agrı. düztaban olduğumu yeni aldığım ayakkabıların bir süre sonra iç kısma dogru göçmelerinden anlamıştım da pek ciddiye almıyordum açıkçası. bende o kalıplarda edineyim en iyisi

kız yolanda sabah sabah gerilmişin sinirlerin bozuk ama şimdi biz sana bi laf atarız lafları sayıp rahatlarsın merak etme

hee nügüüüüüüüüüüüüüüm:86::86::86:
ben de onu bekliyorum
gel yamacıma haydeee
eccük sitires atem gıyzz

hugocum sen nasıl 83 lere cıktın canım ya inamıyorum hiç bu kadar spor ypan ve seven birisin nasıl 83 oldun
topiktekilerin genel sorunu doğumda kalan kilolar bende öle
mesela 56 57 olan biriydim evledim hooop
3 kilo ben 60 hooop
hamilelik 84 e çıktım doğum sonu 79 sonra diyetisyenle emzirirken hooop
60 sonra yaz 1 ay tatil yaptık farklı yerlerde acık menu gün boyu gel git yeee
bu kış ta pek yemek yapmadım evde hep dısarda yemek beni mahvetti ve 5 6 kılo aldimm

şimdi eşimde diyo ne cok yemek yapıyosun ben bile inanamıyorum sayenizdee arkadaşlarımmm menimmmm

Son düzenleme:
teşekkürler yolanda

ben de sık paylaşımda bulunmak istiyorum. geçen yıl da bu gruptaydım 5-6 kiloda vermiştim ama bıraktım hem de ne bırakmak sanki kendime bir düşmanlığım varmış gibi yemeye başladım ve şuanda 67-68 im sanırım tartılmadığım için net bilmiyorum ama dün tekrar karar verdim ve başladım tek istediğim rahat nefes almak karnım hep davul gibi benim boyumda kısa 1,55 falanım düşün artık

oturunca midemin ustünden bi simit cikiyyy yaa hemide kocaman içime cekmekten bi hal olucammm sizdede varmı kaa

ehehe garipmi geldi. ben eskiden beri kiloluydum ancak spora kiloluyken başladım bu sefer yağım azaldı kasım arttı sadece sporla diyetsiz 10 kilo yağ verdim ancak diyetsiz olmadı. birde tatlı pasta colayı bırakamamamdan kaynakladı veremedim diyetisyene gittim öyle verdim canım. spora 24 yaşında başladım öncesinde tüm gün otururdum öyle üşengeç yerinden kalkmaz biriydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…