60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[/B]
şimdi olduu bende sandım ki hep spor yapıyodun da 83 kiloluydn önce aldın kilocukları yane o zaman muthiş değişim var neennn sendeee hem fiziksel hem dusunselll

günaydııın
kahvaltım
1 adet yuvarlak(ofis) kepek ekmeği
1 kk ligt peynir
1 kupa şekersiz tarçınlı çay
Ara(şimdi yiyorum)
1 adet tarçınlı elma
1 lt su içtim.

sevgili hugocuk kararına çok sevindim kız.umarım en yakın zamanda anne olma mutluluğunu yaşarsın.çok azimli ve kuralcısın eminim çok iyi bir anne olacaksın.

selamlarrrrrrrrrrrrr minnak yağmurrr bulutlarıııııııııııııııııHepiniziiiiiii öpüyorummmmmm muck muckkk muckkkkk muckkkk muckkkkkkkkkkkkkkk

FAMBIĞIMMMMMM geçmişş olsun kuzummmmmmmm inşallah önemli bişey yokturrrr

HUGOMMMM geçmiş olsun bebemmm beyaz incinin söylediği tekerlek minderi ben uzun süre kulandım çok da faydasını gördüm tavsiye ederimmm çünkü ilerde daha ciddi sorunlara yol açabiliyorrr o ağrılarrr allah korusunnn

Loxiiiiiiimmm kuzum geçmiş olsunnnnnnn daha iyisin sanırımmmm

Başkaaaa başkaaa kim hastaydıııııı kimse olmasınnnn herkese geçmiş olsuunnn acil şifalarrrrrrr

Ha cimcimeciğimin de başı ağrımış akşamm geçmiş olsun cınımmmm benimmm

Ben iyim çok şükürrr bir bahar sarhoşluğu var ama çokşükürrrryine deee

Kahvaltımmmmmm

1,5kk beyaz peynir

1 dilim çok tahıllı ekmek

Domates, maydonoz, 1tk z.yağı, limon ve tuzla yapılmış bolll salata

şimdi deee yeşil çayımı içiyorummmm ama aynı zamanda 1 yudum süt ve 1çk nescafeyle kahve yaptım onu içicemçok canım istedi sanırım ayda 1 kere falan içiyorummm

bende çalışıyorum diye hep tembelliğe vururdum. evde dogru düzgün yemeklik yiyicek bişi pek olmazdı sebzeler dolapta çürürdü şimdi bende yemek yapıyorum eve gidince totişi yaymıyorum bi iş muhakkak oluyo zaten. ahh kocişim bi yanımda olaydı. izmirlerde her gece paso yiyo ne zaman telf da konuşsak bi takım şapırtılar tıkınma sesleri geliyo. koccaman bi göbee var 184 boyunda 96 kilo dedim bu kilolar gitçek bak evde eliptikte var kilo verecen dedim bazen ben böle iyiyim diyo ki iyi değil eminim bazende tımam diyo bakalım

tamamdır canım sen zaten buralara alışıksın da anlamadım ki niye bıraktın bıkkınlık mı oldu o kadar kilo verince geri almaktan korku olmadı mı sende. ben bi süre ara vereyim diyete yag yakan hormonlarım kendini toparlasın diye ama korkudan arada veremiyorum bu sefer kilo alırım diye. ama bir duraksama var bu ayı 1.4 kilo ile mi kapatıcam ne isyanlardayım

oturunca midemin ustünden bi simit cikiyyy yaa hemide kocaman içime cekmekten bi hal olucammm sizdede varmı kaa

bende de var o dev simitten, bide üst bacagımda sarkmalar var

nügüüüüüüüüüüü :86::86::86::86::86::86:

canım benim 1,55 e göre kilon gerçekten fala.ama üzülme burda vereceksin yeterki vaz geçme pes etme .senin hedefin kaç kilo olmak.benim kız kardeşimde 1,55 boyunda 50 kilo kendisine çok yakışıyor.ama sen kaç istiyorsun o önemli...bir hedefin olsun nefes alabilmek yeterli değil yani...
teşekkür ederim canım benim.ben bu baş ağrını ne yapacağım zaten anlamadım.ama şuan hiç ağrımıyor.dün akşamda aniden ağrıdı bende direk uyudum.aç aç tabi...sanada afiyet olsun şeker..
afiyet olsun canım benim.
maydanoz suyu içtiniz mi diyorummmm
bundan sonra burda yazdıklarım gözuksun dıye kocaman yazıcam
canım maydanoz suyunu ben çok eskiden denemiştim diyetle faydası oluyor .tadı bana hiç hoş gelmiyor.şimdi ben maydanoz kürü varya onu yapıyorum.zayıflatmadı bence ama cildimi çok güzel yaptı...parıl parıl parlıyor.

Ay canım benim hosgeldin nasılsın ciciş.sen yazınca farkettim topiğimiz telef olmuş.herkes hasta .şekerlerim hepinize geçmiş olsun canlarım

[/B]

şimdi olduu bende sandım ki hep spor yapıyodun da 83 kiloluydn önce aldın kilocukları yane o zaman muthiş değişim var neennn sendeee hem fiziksel hem dusunselll

evet canım keşke daha önce olsaymıştıda üniversite yıllarında kilolu olmasaymışımdı. herşey eşimle tanıştıktan sonra oldu sporu bana o öğretti kendi çocukluğundan beri kaymış futbol hep varmış çok yürür saatlerce yürür yorulmaz onla öğrendim sporun önemini zaten ama şimdi onu geçtim. kilo aldı ama senelerce spor yapmasından şimdi haftada 2 kere yapıyo ama nasıl desem senelerce yapmışya kilo alıyo kas oluyo fiiziği hep güzel demekki sporla işlenen vücut çabık bozulmuyo. yani öncesinde diyeitsyen gitmeden öncede sporla kilo veriyodum 60 kiloda oldm ama malesef karnım hiç erimiyordu artık ümidimi kesmeye başlamıştım bende erimeyecek diyodum o kadar spor yap ağırlıkla çalış pilates yap yok gitmiyo gitmiyo. sonra eşimin arkadaşı diyetisyene giderek çok kilo vermiş adam yaşlı bide o demiş eşime senin hanım kas verir çok spor yaparak muhakkak diyetisyene gitsin ölçüm tahlil yaptırsın demiş ordan karar verdik gittim. ttlıyı şekeri kestiğimden beridir sporda yaparak listemede uyarak direk karnım eridi hiçbir çökme yok yüüzmde çok çökme olurdu hemen yüzüm erirdi hiç bozulma olmadı yüzümde. direk popom bacaklarım erir üstüm kalırdı şimdi direk üstüm eridi fazlalık nerdeyse orası gitti canım.

kız seni yirim yirimmmmm,sinirliykende pe bir cazilebi oluyon heeeeeeeeeeee
canım bende 2 hafta önce 63.7 yi bile gördüm biliyomusun yani niye böyle oluyo bende anlamıyorummm.enson 63 görmüştümmmmm çizelgeme ekledim sonraki hafta bi tartıldım 63.7yoğunluktan sizede yazamamıştım.neyseki geçen hafta biraz değişiklik yaptım işte ekmeği 1 dlm eksilttim,leblebiyi kestim,haftasonu sadece sebze yedim ve hiç aç kalmadan salı bir tartıldım ki 62.4ümmmyani bu kadar fark nasıl olurrr,sanırım yediklerimiz şişkinlik yapıyo yani zayıflıyoruz ancak şişkinlikten tartıya yansımıyoooo.seni şişirdiğini düşündüğün şeyleri azalt canımmsenle bünyelerimiz benziyo sankimmmm,etkisini görüceksin canımm:13:

yo yo yo yo
yolanda gelmiş, sinirliymiş de üstelik..
ama gitmiş mi şimdi...

yok gitmedi burda
başınızın belası yoliii
o biirrrrrrrrr sinir küpüüüüüüüüüüüüüü
o bir koç kadınıııı
o birrrr o biir

neruş sendedemi srun vardı uyluk kemiğinde. ya pilatese başlayınca azıttı benimki önceden vardı ama nasılki pilatese ağırlık verdim artıyo ağrısı. gitcem doktora zorluyo pilates yaparken. spordanmı oluyo nedir. ilerde naslısa menüsküste olacak sporcuların kaçılmaz hastalığı zaten menüsküs

günaydın neruşumm afiyet olsun cicişimmm

günaydın afiyet olsun canım

bende eskisine göre daha çok yemek yapıyorum ama eşim nedense görmüyoo yaaaahep ben yapıyorum diyoooo çıldıricimmm çetele tutup buzdolabına asacam vallaaaabelki o hırsla daha çok yemek yapar olmamı
dün akşamda eşim bana ne çok zayıfladın evlemeden önceki haline döndün dedi,sanki ozaman 63 kiloydum da bende yok doğumdan önceki halime döndüm daha dedimmm,adam eski halimi hiç hatırlamıyo yaaa,yaklaşık 5 yıl önce bu kilolardaydım işteee,bende ona sende biraz kas yappp diyoruummm ama hiç azim yok ne var işte ye iç kol göğüs çalış diyorummm yokkkkkk,nası azimlendircem bilmiyorummmm,derya büyükuncuya bakıyom yanında hayran hayran ama tık yok kıskanmıyodaaaaaa yaaaaaaaaaaa:26:

ya işte bıraktım neden bilmiyorum ben çok disiplinli bir insan değilm heralde ama kolay da kilo veremiyorum ciddi ciddi aç geziyorum ancak o zaman verebiliyorum ama geçen yıl diyetle beraber leslie yapıyodum bugünden itibaren ona da başlayım diyorum

1 elma,yanında tarçınlı bitki çayı,yanında suuuuuuuuu
bi ondan bi bundan yiyip içiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…