oturunca midemin ustünden bi simit cikiyyy yaa hemide kocaman içime cekmekten bi hal olucammm sizdede varmı kaa
ne oldu...
ehehe garipmi geldi. ben eskiden beri kiloluydum ancak spora kiloluyken başladım bu sefer yağım azaldı kasım arttı sadece sporla diyetsiz 10 kilo yağ verdim ancak diyetsiz olmadı. birde tatlı pasta colayı bırakamamamdan kaynakladı veremedim diyetisyene gittim öyle verdim canım. spora 24 yaşında başladım öncesinde tüm gün otururdum öyle üşengeç yerinden kalkmaz biriydim
hugocum sen nasıl 83 lere cıktın canım ya inamıyorum hiç bu kadar spor ypan ve seven birisin nasıl 83 oldun
topiktekilerin genel sorunu doğumda kalan kilolar bende öle
mesela 56 57 olan biriydim evledim hooop
3 kilo ben 60 hooop
hamilelik 84 e çıktım doğum sonu 79 sonra diyetisyenle emzirirken hooop
60 sonra yaz 1 ay tatil yaptık farklı yerlerde acık menu gün boyu gel git yeee
bu kış ta pek yemek yapmadım evde hep dısarda yemek beni mahvetti ve 5 6 kılo aldimm
şimdi eşimde diyo ne cok yemek yapıyosun ben bile inanamıyorum sayenizdee arkadaşlarımmm menimmmm
teşekkürler yolanda
ben de sık paylaşımda bulunmak istiyorum. geçen yıl da bu gruptaydım 5-6 kiloda vermiştim ama bıraktım hem de ne bırakmak sanki kendime bir düşmanlığım varmış gibi yemeye başladım ve şuanda 67-68 im sanırım tartılmadığım için net bilmiyorum ama dün tekrar karar verdim ve başladım tek istediğim rahat nefes almak karnım hep davul gibi benim boyumda kısa 1,55 falanım düşün artık
oturunca midemin ustünden bi simit cikiyyy yaa hemide kocaman içime cekmekten bi hal olucammm sizdede varmı kaa
canım benim 1,55 e göre kilon gerçekten fala.ama üzülme burda vereceksin yeterki vaz geçme pes etme .senin hedefin kaç kilo olmak.benim kız kardeşimde 1,55 boyunda 50 kilo kendisine çok yakışıyor.ama sen kaç istiyorsun o önemli...bir hedefin olsun nefes alabilmek yeterli değil yani...teşekkürler yolanda
ben de sık paylaşımda bulunmak istiyorum. geçen yıl da bu gruptaydım 5-6 kiloda vermiştim ama bıraktım hem de ne bırakmak sanki kendime bir düşmanlığım varmış gibi yemeye başladım ve şuanda 67-68 im sanırım tartılmadığım için net bilmiyorum ama dün tekrar karar verdim ve başladım tek istediğim rahat nefes almak karnım hep davul gibi benim boyumda kısa 1,55 falanım düşün artık
teşekkür ederim canım benim.ben bu baş ağrını ne yapacağım zaten anlamadım.ama şuan hiç ağrımıyor.dün akşamda aniden ağrıdı bende direk uyudum.aç aç tabi...sanada afiyet olsun şeker..selamlarrrrrrrrrrrrr minnak yağmurrr bulutlarıııııııııııııııııHepiniziiiiiii öpüyorummmmmm muck muckkk muckkkkk muckkkk muckkkkkkkkkkkkkkk
FAMBIĞIMMMMMM geçmişş olsun kuzummmmmmmm inşallah önemli bişey yokturrrr
HUGOMMMM geçmiş olsun bebemmmbeyaz incinin söylediği tekerlek minderi ben uzun süre kulandım çok da faydasını gördüm tavsiye ederimmm çünkü ilerde daha ciddi sorunlara yol açabiliyorrr o ağrılarrr allah korusunnn
Loxiiiiiiimmm kuzum geçmiş olsunnnnnnn daha iyisin sanırımmmm
Başkaaaa başkaaa kim hastaydıııııı kimse olmasınnnn herkese geçmiş olsuunnn acil şifalarrrrrrr
Ha cimcimeciğimin de başı ağrımış akşamm geçmiş olsun cınımmmm benimmm
Ben iyim çok şükürrrbir bahar sarhoşluğu var ama çokşükürrrr yine deee
Kahvaltımmmmmm
1,5kk beyaz peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
Domates, maydonoz, 1tk z.yağı, limon ve tuzla yapılmış bolll salata
şimdi deee yeşil çayımı içiyorummmm ama aynı zamanda 1 yudum süt ve 1çk nescafeyle kahve yaptım onu içicemçok canım istedi sanırım ayda 1 kere falan içiyorummm
afiyet olsun canım benim.günaydııın
kahvaltım
1 adet yuvarlak(ofis) kepek ekmeği
1 kk ligt peynir
1 kupa şekersiz tarçınlı çay
Ara(şimdi yiyorum)
1 adet tarçınlı elma
1 lt su içtim.
sevgili hugocuk kararına çok sevindim kız.umarım en yakın zamanda anne olma mutluluğunu yaşarsın.çok azimli ve kuralcısın eminim çok iyi bir anne olacaksın.
canım maydanoz suyunu ben çok eskiden denemiştim diyetle faydası oluyor .tadı bana hiç hoş gelmiyor.şimdi ben maydanoz kürü varya onu yapıyorum.zayıflatmadı bence ama cildimi çok güzel yaptı...parıl parıl parlıyor.maydanoz suyu içtiniz mi diyorummmm
bundan sonra burda yazdıklarım gözuksun dıye kocaman yazıcam
Ay canım benim hosgeldin nasılsın ciciş.sen yazınca farkettim topiğimiz telef olmuş.herkes hasta .şekerlerim hepinize geçmiş olsun canlarımselamlarrrrrrrrrrrrr minnak yağmurrr bulutlarıııııııııııııııııHepiniziiiiiii öpüyorummmmmm muck muckkk muckkkkk muckkkk muckkkkkkkkkkkkkkk
HUGOMMMM geçmiş olsun bebemmmbeyaz incinin söylediği tekerlek minderi ben uzun süre kulandım çok da faydasını gördüm tavsiye ederimmm çünkü ilerde daha ciddi sorunlara yol açabiliyorrr o ağrılarrr allah korusunnn
Başkaaaa başkaaa kim hastaydıııııı kimse olmasınnnn herkese geçmiş olsuunnn acil şifalarrrrrrr
Kahvaltımmmmmm
1,5kk beyaz peynir
şimdi deee yeşil çayımı içiyorummmm ama aynı zamanda 1 yudum süt ve 1çk nescafeyle kahve yaptım onu içicemçok canım istedi sanırım ayda 1 kere falan içiyorummm
[/B]
şimdi olduu bende sandım ki hep spor yapıyodun da 83 kiloluydn önce aldın kilocukları yane o zaman muthiş değişim var neennn sendeee hem fiziksel hem dusunselll
herkese günaydınlar,geçmişi okuya okuya tam bir saattir anca gelebildim sona
canım nedendir bilmiyorum bende de bugün felaket bir sinir var
gerçi bir süredir böyle. havalardan sanırım bir türlü güneşi göremedim gıcık oluyorum bu duruma allah beni affetsin
bu sabahta minibüs şöförü ile kavga ettim. insanları balık istifi gibi doldurmuş zaten ona kızıyordum bişi sölemiyordum inecek var dedim inecegim yere yakın " şimdi mi sölenir dedi" ne zaman söyleyeceksem. zaten koç kadınıyım mütemadiyen tepem atık " çok konuşma da kapıyı aç " dedim. inerken de kafamı kapıya vurdum araba değil kibrit kutusuydu mubarek.
sıkkınımmm yani
canım bende çok sıkıldım paso aynı menü 4 ayı geçti acıcık bşiler yenebilir farklı olarak kahvaltıda. mesela çorba içermiş eskiden köylerde insanlar. hani canın ne isterse abartmadan. ben bir süre öyle yapacam bunaldım bu ara zaten çakıldı 65 e gitmiyo. 64.7 yazıyo aşağıda cuma öyle çıkmıştı ama ondan sonra bir daha 64 lü sayıları görmedim. menülerimi görüyorsunuz sporlarımı da. ama gitmiyo işte sabrediyorum hiç sabırlı biri olmasamda sabrediyorum
bende düztabanım hafifinden. topuklu giyemiyorum uzun süre ayaklarım çok fena agrıyor. patron da topuklu giymemizi istiyor fuarda ve müşteri gezilerinde bende yanıma çantama yedek spor ayakkabı alıyorum iş bitince hooop onları giyiyorum. bu silikon tabanlıkları bilmiyordum en iyisi bende edineyim yoksa böyle çok zor olacak.
bide ayaklarım taraklı benim böle incecik babetler incecik kalıplı ayakkabı giyen kadınlara acayip imrenirim ama bana olmuyor acıyo ayaklarım içine bile girmiyor
,
evet şeker spora aynen devam sıklığını artırdım işten ve ev işinden zaman buldukça spor yapacam imkanlar dahilinde bakalım direnç kırılacak mı
yo yo yo yo
yolanda gelmiş, sinirliymiş de üstelik..
ama gitmiş mi şimdi...
selamlarrrrrrrrrrrrr minnak yağmurrr bulutlarıııııııııııııııııHepiniziiiiiii öpüyorummmmmm muck muckkk muckkkkk muckkkk muckkkkkkkkkkkkkkk
Kahvaltımmmmmm
1,5kk beyaz peynir
günaydııın
kahvaltım
1 adet yuvarlak(ofis) kepek ekmeği
1 kk ligt peynir
1 kupa şekersiz tarçınlı çay
Ara(şimdi yiyorum)
1 adet tarçınlı elma
1 lt su içtim.
sevgili hugocuk kararına çok sevindim kız.umarım en yakın zamanda anne olma mutluluğunu yaşarsın.çok azimli ve kuralcısın eminim çok iyi bir anne olacaksın.
bende çalışıyorum diye hep tembelliğe vururdum. evde dogru düzgün yemeklik yiyicek bişi pek olmazdı sebzeler dolapta çürürdü şimdi bende yemek yapıyorum eve gidince totişi yaymıyorum bi iş muhakkak oluyo zaten. ahh kocişim bi yanımda olaydı. izmirlerde her gece paso yiyo ne zaman telf da konuşsak bi takım şapırtılar tıkınma sesleri geliyo. koccaman bi göbee var 184 boyunda 96 kilo dedim bu kilolar gitçek bak evde eliptikte var kilo verecen dedim bazen ben böle iyiyim diyo ki iyi değil eminim bazende tımam diyo bakalım
tamamdır canım sen zaten buralara alışıksın da anlamadım ki niye bıraktın bıkkınlık mı oldu o kadar kilo verince geri almaktan korku olmadı mı sende. ben bi süre ara vereyim diyete yag yakan hormonlarım kendini toparlasın diye ama korkudan arada veremiyorum bu sefer kilo alırım diye. ama bir duraksama var bu ayı 1.4 kilo ile mi kapatıcam ne isyanlardayım
bende de var o dev simitten, bide üst bacagımda sarkmalar var
nügüüüüüüüüüüü :86::86::86::86::86::86:
yok gitmedi burda
başınızın belası yoliii
o biirrrrrrrrr sinir küpüüüüüüüüüüüüüü
o bir koç kadınıııı
o birrrr o biir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?