evet canım keşke daha önce olsaymıştıda üniversite yıllarında kilolu olmasaymışımdı. herşey eşimle tanıştıktan sonra oldu sporu bana o öğretti kendi çocukluğundan beri kaymış futbol hep varmış çok yürür saatlerce yürür yorulmaz onla öğrendim sporun önemini zaten ama şimdi onu geçtim. kilo aldı ama senelerce spor yapmasından şimdi haftada 2 kere yapıyo ama nasıl desem senelerce yapmışya kilo alıyo kas oluyo fiiziği hep güzel demekki sporla işlenen vücut çabık bozulmuyo. yani öncesinde diyeitsyen gitmeden öncede sporla kilo veriyodum 60 kiloda oldm ama malesef karnım hiç erimiyordu artık ümidimi kesmeye başlamıştım bende erimeyecek diyodum o kadar spor yap ağırlıkla çalış pilates yap yok gitmiyo gitmiyo. sonra eşimin arkadaşı diyetisyene giderek çok kilo vermiş adam yaşlı bide o demiş eşime senin hanım kas verir çok spor yaparak muhakkak diyetisyene gitsin ölçüm tahlil yaptırsın demiş ordan karar verdik gittim. ttlıyı şekeri kestiğimden beridir sporda yaparak listemede uyarak direk karnım eridi hiçbir çökme yok yüüzmde çok çökme olurdu hemen yüzüm erirdi hiç bozulma olmadı yüzümde. direk popom bacaklarım erir üstüm kalırdı şimdi direk üstüm eridi fazlalık nerdeyse orası gitti canım.
hee valla eşimde sen sinirliyken çok sesskü oluyorsun der hep özellikle beni kızdırır deliikız seni yirim yirimmmmm,sinirliykende pe bir cazilebi oluyon heeeeeeeeeeee
canım bende 2 hafta önce 63.7 yi bile gördüm biliyomusun yani niye böyle oluyo bende anlamıyorummm.enson 63 görmüştümmmmm çizelgeme ekledim sonraki hafta bi tartıldım 63.7yoğunluktan sizede yazamamıştım.neyseki geçen hafta biraz değişiklik yaptım işte ekmeği 1 dlm eksilttim,leblebiyi kestim,haftasonu sadece sebze yedim ve hiç aç kalmadan salı bir tartıldım ki 62.4ümmm yani bu kadar fark nasıl olurrr,sanırım yediklerimiz şişkinlik yapıyo yani zayıflıyoruz ancak şişkinlikten tartıya yansımıyoooo.seni şişirdiğini düşündüğün şeyleri azalt canımm senle bünyelerimiz benziyo sankimmmm,etkisini görüceksin canımm:13:
bende eskisine göre daha çok yemek yapıyorum ama eşim nedense görmüyoo yaaaahep ben yapıyorum diyoooo çıldıricimmm çetele tutup buzdolabına asacam vallaaaa belki o hırsla daha çok yemek yapar olmamı
dün akşamda eşim bana ne çok zayıfladın evlemeden önceki haline döndün dedi,sanki ozaman 63 kiloydum da bende yok doğumdan önceki halime döndüm daha dedimmm,adam eski halimi hiç hatırlamıyo yaaa,yaklaşık 5 yıl önce bu kilolardaydım işteee,bende ona sende biraz kas yappp diyoruummm ama hiç azim yok ne var işte ye iç kol göğüs çalış diyorummm yokkkkkk,nası azimlendircem bilmiyorummmm,derya büyükuncuya bakıyom yanında hayran hayran ama tık yok kıskanmıyodaaaaaa yaaaaaaaaaaa:26:
1 elma,yanında tarçınlı bitki çayı,yanında suuuuuuuuu
bi ondan bi bundan yiyip içiyorummm
bende eskisine göre daha çok yemek yapıyorum ama eşim nedense görmüyoo yaaaahep ben yapıyorum diyoooo çıldıricimmm çetele tutup buzdolabına asacam vallaaaa belki o hırsla daha çok yemek yapar olmamı
dün akşamda eşim bana ne çok zayıfladın evlemeden önceki haline döndün dedi,sanki ozaman 63 kiloydum da bende yok doğumdan önceki halime döndüm daha dedimmm,adam eski halimi hiç hatırlamıyo yaaa,yaklaşık 5 yıl önce bu kilolardaydım işteee,bende ona sende biraz kas yappp diyoruummm ama hiç azim yok ne var işte ye iç kol göğüs çalış diyorummm yokkkkkk,nası azimlendircem bilmiyorummmm,derya büyükuncuya bakıyom yanında hayran hayran ama tık yok kıskanmıyodaaaaaa yaaaaaaaaaaa:26:
hee valla eşimde sen sinirliyken çok sesskü oluyorsun der hep özellikle beni kızdırır delii
yaa bunu biz neruşumla konuştuk o benim hayat spor ve diyet koçummm
bana biraz araları azalt didi mesela bende sarı leblebi yiyordum iki haftadır yimedim badem günde 10-15 taneydi 5-6 ya indirdim ama yok yok direniyo işte daha napem bilmiyorum en son artık spor artırıyorum her gün spor yapıyorum bu hafta iki gündür iyi gidiyo gün aşırı da azaltarak yapıyorum bilmiyorum sıkkınım ve de püskünümmm
fambuk boşa bekleme şekerim derya büyükuncu olmaz bizimkilerden. seninki kaslı değilmiş benimkinde altı aylık hamile gibi göbek var boynu zaten kısaydı bide gıdı çıktı allahtan boyu varda toparlak olmeyyyo bide kilo sadece göbekte başka yerlerde yok buda saglıksız ben daha çok saglıgından endişe ediyorum
benim kilo verdiğimi çok farketti ben şu anda evlendiğimden yaklaşık 7 kilo daha hafifim herşeyin de farkında. belki diyorum zamanla düzenimiz oturunca oda kilo vermeye heveslenir canım seffkülüümaşkımm bitanecimm neyse uzatmıım ben bu mevzuyu
neruş sendedemi srun vardı uyluk kemiğinde. ya pilatese başlayınca azıttı benimki önceden vardı ama nasılki pilatese ağırlık verdim artıyo ağrısı. gitcem doktora zorluyo pilates yaparken. spordanmı oluyo nedir. ilerde naslısa menüsküste olacak sporcuların kaçılmaz hastalığı zaten menüsküs
hugocuk ne güzel anlatıyorsun sen anlatıkça ben gaza geliyorum inan ki..bak birde benim de ilk defa yüzüm çökmedi eskiden 1 kg versem hemen yüzüm giderdi şimdi ise daha güzel duruyor.ama işte benimde bu sezeryan karnım gitmiyor.kıyafetlerde düzgün duruyor fakat kıyafet yokken karnım yumuşak duruyor önümüzdeki ayın 15 inde bende pilatese başlayacağım .şimdi yemekten sonra gidip yağ oranlarını ölçeceğim bakalım.üfffff gidermi hugocuk ya.
hugocuk ne güzel anlatıyorsun sen anlatıkça ben gaza geliyorum inan ki..bak birde benim de ilk defa yüzüm çökmedi eskiden 1 kg versem hemen yüzüm giderdi şimdi ise daha güzel duruyor.ama işte benimde bu sezeryan karnım gitmiyor.kıyafetlerde düzgün duruyor fakat kıyafet yokken karnım yumuşak duruyor önümüzdeki ayın 15 inde bende pilatese başlayacağım .şimdi yemekten sonra gidip yağ oranlarını ölçeceğim bakalım.üfffff gidermi hugocuk ya.
tatlı demişsin bense şimdi iki tane bitter hüplettim.gider gitmese benim gitmezdi. sabır lazım kolay erimiyo. tatlı şekeri bırak arada olsun sadece sonra kardiyo ve pilateste oldumu 1 ayda farkı görüp hırslanır devam edersin zaten canım
derya olmasında paskal olsun bariiii onlar bizden ebruuu olamızı bekliyo amaaa nihat gibi geziyo ortalıktaaaaaa
derya olmasında paskal olsun bariiii onlar bizden ebruuu olamızı bekliyo amaaa nihat gibi geziyo ortalıktaaaaaa
ahahaha ölcem gülmekten adamı sporcu yapacak
bende baktım derya büyükuncu için eşimin yanında çok iyi maşallah nasıl yapmış dedim kıskandı. oyunlarda kaybettiya derya ona laf ediyo neymiş performansı düşükmüş. eşim daha iyi yaparmış. pascal adamım benim bende futbol oynuyorum diyo kendini pascala benzetiyoderya anca yüzer gider gelir diyo. kıskandı azdaha çok iyi desem git deryayla evlen der kesin üsteleyemiyorum bu sefer kollarını şişiriyo filan gözüme sokacak kollarını göreyim diye. karnında azcık yağ var azcık katlanıyo bak diyo bakla bakla kaslarım var benim diyo kilo aldı sıkı tabii versinde göbeği o zaman göreyim nasıl yumuşacık oluyo. karnı taş gibi şişti azcık hava yapıyo göbeğim bile sevimli diyo bakla bakla kaslarım var diyo halbuki azcık katlanma oluyo oturunca ona kas diyor
şimdi iki tane bitter çikolata yiyiyorum küçük ince kare olanlarda.arkadaşın bebişi olmuta dağıttı aldım bitter olunca..
tatlı demişsin bense şimdi iki tane bitter hüplettim.ama herzaman yemiyorum zaten problem yok yani.sen verdiysen bende vereceğim göreceksin...hırslandım bak..
ahahaha ölcem gülmekten adamı sporcu yapacak
bende baktım derya büyükuncu için eşimin yanında çok iyi maşallah nasıl yapmış dedim kıskandı. oyunlarda kaybettiya derya ona laf ediyo neymiş performansı düşükmüş. eşim daha iyi yaparmış. pascal adamım benim bende futbol oynuyorum diyo kendini pascala benzetiyoderya anca yüzer gider gelir diyo. kıskandı azdaha çok iyi desem git deryayla evlen der kesin üsteleyemiyorum bu sefer kollarını şişiriyo filan gözüme sokacak kollarını göreyim diye. karnında azcık yağ var azcık katlanıyo bak diyo bakla bakla kaslarım var benim diyo kilo aldı sıkı tabii versinde göbeği o zaman göreyim nasıl yumuşacık oluyo. karnı taş gibi şişti azcık hava yapıyo göbeğim bile sevimli diyo bakla bakla kaslarım var diyo halbuki azcık katlanma oluyo oturunca ona kas diyor
ebruda ne varki oturunca görmedinmi karnında yağ var onun. sen asenaya bak bacaklarına bak asıl vücut onda. zeynep desen delirmiş ne vücut yapmış kadın bee. o kadar istemem. valla ebruyla çok fark yok aramızda ondada karın var yağı var ama benim azcık daha fazla ondan sadece ama dediğim gibi asıl vücut asenada. 3 yıl vücut geliştirdim hala devam ediyorum diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?