60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuk ne güzel anlatıyorsun sen anlatıkça ben gaza geliyorum inan ki..bak birde benim de ilk defa yüzüm çökmedi eskiden 1 kg versem hemen yüzüm giderdi şimdi ise daha güzel duruyor.ama işte benimde bu sezeryan karnım gitmiyor.kıyafetlerde düzgün duruyor fakat kıyafet yokken karnım yumuşak duruyor önümüzdeki ayın 15 inde bende pilatese başlayacağım .şimdi yemekten sonra gidip yağ oranlarını ölçeceğim bakalım.üfffff gidermi hugocuk ya.

hee valla eşimde sen sinirliyken çok sesskü oluyorsun der hep özellikle beni kızdırır delii
yaa bunu biz neruşumla konuştuk o benim hayat spor ve diyet koçummm
bana biraz araları azalt didi mesela bende sarı leblebi yiyordum iki haftadır yimedim badem günde 10-15 taneydi 5-6 ya indirdim ama yok yok direniyo işte daha napem bilmiyorum en son artık spor artırıyorum her gün spor yapıyorum bu hafta iki gündür iyi gidiyo gün aşırı da azaltarak yapıyorum bilmiyorum sıkkınım ve de püskünümmm

fambuk boşa bekleme şekerim derya büyükuncu olmaz bizimkilerden. seninki kaslı değilmiş benimkinde altı aylık hamile gibi göbek var boynu zaten kısaydı bide gıdı çıktı allahtan boyu varda toparlak olmeyyyo bide kilo sadece göbekte başka yerlerde yok buda saglıksız ben daha çok saglıgından endişe ediyorum
benim kilo verdiğimi çok farketti ben şu anda evlendiğimden yaklaşık 7 kilo daha hafifim herşeyin de farkında. belki diyorum zamanla düzenimiz oturunca oda kilo vermeye heveslenir canım seffkülüüm aşkımm bitanecimm neyse uzatmıım ben bu mevzuyu

ahahaha ölcem gülmekten adamı sporcu yapacak
bende baktım derya büyükuncu için eşimin yanında çok iyi maşallah nasıl yapmış dedim kıskandı. oyunlarda kaybettiya derya ona laf ediyo neymiş performansı düşükmüş. eşim daha iyi yaparmış. pascal adamım benim bende futbol oynuyorum diyo kendini pascala benzetiyo derya anca yüzer gider gelir diyo. kıskandı azdaha çok iyi desem git deryayla evlen der kesin üsteleyemiyorum bu sefer kollarını şişiriyo filan gözüme sokacak kollarını göreyim diye. karnında azcık yağ var azcık katlanıyo bak diyo bakla bakla kaslarım var benim diyo kilo aldı sıkı tabii versinde göbeği o zaman göreyim nasıl yumuşacık oluyo. karnı taş gibi şişti azcık hava yapıyo göbeğim bile sevimli diyo bakla bakla kaslarım var diyo halbuki azcık katlanma oluyo oturunca ona kas diyor

derya olmasında paskal olsun bariiiionlar bizden ebruuu olamızı bekliyo amaaanihat gibi geziyo ortalıktaaaaaa

benimde bi dönem olmutu ağrı ama cok sükür simdi yok gecti gitti insallh gecer canım yaa

ay ben 56 kiloyken bile göbek vardı hafiften spor yaymadığm için kaslı değildi ee yer çekimi... hamile kalıp ta sisip inince ister istemez bi salaslık var çok karın çalışmak lazımmm çookkk canım sezeryanla pek alakası yok bance çunku penim annem göbeklidir sezeryandan sonra koca bi göbek vardı şimdi sezeryan mı yaptı onu bi arkadasım var tahta gibi sezeryan oldu hiç göbek yok sadece derıde gevseklik düzenli spor ve kilo verince gider insallh 66 iken ki göbuşumle şimdiki bile farklı bılıyomusun..

gider gitmese benim gitmezdi. sabır lazım kolay erimiyo. tatlı şekeri bırak arada olsun sadece sonra kardiyo ve pilateste oldumu 1 ayda farkı görüp hırslanır devam edersin zaten canım

Canlarım herkesin menüsünü okuyamadım

kahvaltısını yapan bütün arkadaşlara afiyet olsun ...

duştan çıktım ev işi - çamaşır beni bekliyor ...

birde arkadaşıma gideceğim oradan da markete geçicem . o yüzden aranıza pek katılamıyorum.

yapabilirsem bir ara yapayım gönülsüz olarak tabii

gider gitmese benim gitmezdi. sabır lazım kolay erimiyo. tatlı şekeri bırak arada olsun sadece sonra kardiyo ve pilateste oldumu 1 ayda farkı görüp hırslanır devam edersin zaten canım
tatlı demişsin bense şimdi iki tane bitter hüplettim.ama herzaman yemiyorum zaten problem yok yani.sen verdiysen bende vereceğim göreceksin...hırslandım bak..

derya olmasında paskal olsun bariiiionlar bizden ebruuu olamızı bekliyo amaaanihat gibi geziyo ortalıktaaaaaa

ebruda ne varki oturunca görmedinmi karnında yağ var onun. sen asenaya bak bacaklarına bak asıl vücut onda. zeynep desen delirmiş ne vücut yapmış kadın bee. o kadar istemem. valla ebruyla çok fark yok aramızda ondada karın var yağı var ama benim azcık daha fazla ondan sadece ama dediğim gibi asıl vücut asenada. 3 yıl vücut geliştirdim hala devam ediyorum diyo

bizimkinde de var bazen buna benzer şeyler
hani biz begenince nolacak o adama mı kaçıcaz yani yine gönlümüzde onlar var. ben o rihannaya bakıp off yavrum hatuna bak diyince bişi diyormuyuz. begendigi de bişi olsa ya. maymun suratlı rihanna

aslında kendilerin kötü hissetikleri için bak işte kas bu yok türk kası yok baklava börek kası diyorum ya kendilerine güvenleri yitiyo popişlerini kaldırıp spor da yapmayınca sonuç bu muha da muha yani
bana da geçen haftasonu burn it up yaparken ki kendisi çok zorlayıcı nefes nefese bırakıcı bir spordur hadi git sporunu yap incel güzelleş diyodu kendisi tatlıları hüpletirkene

tatlı demişsin bense şimdi iki tane bitter hüplettim.ama herzaman yemiyorum zaten problem yok yani.sen verdiysen bende vereceğim göreceksin...hırslandım bak..

arada bitter en sağlıklısı zaten evet ben verdim herkes verir sabır düzen disiplin spor tamamdır

ayy benimki hemen sinirlenir kaaa ben hiç diyemem öle seyler valla koca kavga cıkarr bizde mazallah kocişte göbek yeni olusuyo spo yapmıs bıraktı ve aksam yemek yer gece tıkır tıkr onu kesse yeter spor salonu var erkeklere burda gitcem diyo ben izin vermiyorum kaa versemmi atcan beni eve bebekle olmaz evde yap diyom

ben öyle olmak istiyorummmmmmmacık balık etliiii seviyorumm bennnnn

kızlar öğlen yemeğinde
tarhana çorba
katmerli tepsi böreği(çok severim kendisini)
biber dolma
vişe kompostosu var ama ben naapcammm börek ve kompostoyu almıycammm onun yerine diyet menüde ne varsa onu alcammm.hadi beni şımartın.

hugocummm sen ne kaa su içiyosun ben 2.5 lt ilk haftalar 3 içiydimde böbreklerimi yorarım deyi azalttım yaa[

bide 2 gündür yeşl çay midemi bulandııyooo/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…