canım inşallah...benimde bi dönem olmutu ağrı ama cok sükür simdi yok gecti gitti insallh gecer canım yaa
ay ben 56 kiloyken bile göbek vardı hafiften spor yaymadığm için kaslı değildi ee yer çekimi... hamile kalıp ta sisip inince ister istemez bi salaslık var çok karın çalışmak lazımmm çookkk canım sezeryanla pek alakası yok bance çunku penim annem göbeklidir sezeryandan sonra koca bi göbek vardı şimdi sezeryan mı yaptı onu bi arkadasım var tahta gibisezeryan oldu hiç göbek yok sadece derıde gevseklik düzenli spor ve kilo verince gider insallh 66 iken ki göbuşumle şimdiki bile farklı bılıyomusun..
ayyyyyyy çok güldüm valla okurken.gerçekten çok haklısın...derya olmasında paskal olsun bariiii onlar bizden ebruuu olamızı bekliyo amaaa nihat gibi geziyo ortalıktaaaaaa
bizimkinde de var bazen buna benzer şeyler
hani biz begenince nolacak o adama mı kaçıcaz yaniyine gönlümüzde onlar var. ben o rihannaya bakıp off yavrum hatuna bak diyince bişi diyormuyuz. begendigi de bişi olsa ya. maymun suratlı rihanna
kızlar öğlen yemeğinde
tarhana çorba
katmerli tepsi böreği(çok severim kendisini)
biber dolma
vişe kompostosu var ama ben naapcammm börek ve kompostoyu almıycammm onun yerine diyet menüde ne varsa onu alcammm.hadi beni şımartın.
ben öyle olmak istiyorummmmmmmacık balık etliiii seviyorumm bennnnn
hugocummm sen ne kaa su içiyosun ben 2.5 lt ilk haftalar 3 içiydimde böbreklerimi yorarım deyi azalttım yaa[
bide 2 gündür yeşl çay midemi bulandııyooo/B]
o zaman sen bana bayılırsın vallaoysaki ben memnun değilim hiç asena gibi sıfır yağ sadece kas olmalı öyle seviyorum. hee tevekkeli eşim ondan çocuk deyip duruyo bana ona göre işim bitti benim. ebruda özgede koşarken sallanıyo asena sallanmıyo taş gibi taş öyle olacam bende
kızlar öğlen yemeğinde
tarhana çorba
katmerli tepsi böreği(çok severim kendisini)
biber dolma
vişe kompostosu var ama ben naapcammm börek ve kompostoyu almıycammm onun yerine diyet menüde ne varsa onu alcammm.hadi beni şımartın.
Kızlar tekrar günaydın..
kahvaltı öncesi 2 bardak ılık su ve üzerine 2 tatlı kaşığı pekmez.
kahvaltımda ;
2 dilim tahıllı ekmek
3 kaşık yumurtalı pazı kavurması
2 çorba kaşığı kadar labne peynir
4 zeytin
3 bardak tek esmer şekerli çay.
kızlar söylenecek şey değil ama
kahvaltılardan çok sıkıldım hep aynı şeyleri yemekten sıkıldım.... :84: :84: :84:
zaten doymuyorum bileeee
o yüzden de sinirim bozuldu bugün.
fambık aslında tadını bendeçıkartmak isterdimde bi yöndende aradan çıksın diyorum zaten dediğim gibi aynen devam burdayım sporada devam hamilelikten sonra bikaç aya toparlayacağımın garantisini veriyo diyetisyen eğer spor yapıp verdiği listeye uyarsam. bende uyacağım zaten o yüzden yani hem anne olmakta istiyorum artık
neruş sendedemi srun vardı uyluk kemiğinde. ya pilatese başlayınca azıttı benimki önceden vardı ama nasılki pilatese ağırlık verdim artıyo ağrısı. gitcem doktora zorluyo pilates yaparken. spordanmı oluyo nedir. ilerde naslısa menüsküste olacak sporcuların kaçılmaz hastalığı zaten menüsküs
bende eskisine göre daha çok yemek yapıyorum ama eşim nedense görmüyoo yaaaahep ben yapıyorum diyoooo çıldıricimmm çetele tutup buzdolabına asacam vallaaaa belki o hırsla daha çok yemek yapar olmamı
dün akşamda eşim bana ne çok zayıfladın evlemeden önceki haline döndün dedi,sanki ozaman 63 kiloydum da bende yok doğumdan önceki halime döndüm daha dedimmm,adam eski halimi hiç hatırlamıyo yaaa,yaklaşık 5 yıl önce bu kilolardaydım işteee,bende ona sende biraz kas yappp diyoruummm ama hiç azim yok ne var işte ye iç kol göğüs çalış diyorummm yokkkkkk,nası azimlendircem bilmiyorummmm,derya büyükuncuya bakıyom yanında hayran hayran ama tık yok kıskanmıyodaaaaaa yaaaaaaaaaaa:26:
Günaydın Neruş...
Afiyet olsun canım benim...
canım benim 1,55 e göre kilon gerçekten fala.ama üzülme burda vereceksin yeterki vaz geçme pes etme .senin hedefin kaç kilo olmak.benim kız kardeşimde 1,55 boyunda 50 kilo kendisine çok yakışıyor.ama sen kaç istiyorsun o önemli...bir hedefin olsun nefes alabilmek yeterli değil yani...
teşekkür ederim canım benim.ben bu baş ağrını ne yapacağım zaten anlamadım.ama şuan hiç ağrımıyor.dün akşamda aniden ağrıdı bende direk uyudum.aç aç tabi...sanada afiyet olsun şeker..
afiyet olsun canım benim.
canım maydanoz suyunu ben çok eskiden denemiştim diyetle faydası oluyor .tadı bana hiç hoş gelmiyor.şimdi ben maydanoz kürü varya onu yapıyorum.zayıflatmadı bence ama cildimi çok güzel yaptı...parıl parıl parlıyor.
Ay canım benim hosgeldin nasılsın ciciş.sen yazınca farkettim topiğimiz telef olmuş.herkes hasta .şekerlerim hepinize geçmiş olsun canlarım
kız seni yirim yirimmmmm,sinirliykende pe bir cazilebi oluyon heeeeeeeeeeee
canım bende 2 hafta önce 63.7 yi bile gördüm biliyomusun yani niye böyle oluyo bende anlamıyorummm.enson 63 görmüştümmmmm çizelgeme ekledim sonraki hafta bi tartıldım 63.7yoğunluktan sizede yazamamıştım.neyseki geçen hafta biraz değişiklik yaptım işte ekmeği 1 dlm eksilttim,leblebiyi kestim,haftasonu sadece sebze yedim ve hiç aç kalmadan salı bir tartıldım ki 62.4ümmm yani bu kadar fark nasıl olurrr,sanırım yediklerimiz şişkinlik yapıyo yani zayıflıyoruz ancak şişkinlikten tartıya yansımıyoooo.seni şişirdiğini düşündüğün şeyleri azalt canımm senle bünyelerimiz benziyo sankimmmm,etkisini görüceksin canımm:13:
öyle deme Allahım gücüne gider kızzzz,ben beğeniyorum o kadının yüzünü ama
amaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn neyse ne kendimize bakalım di mi ama
ben sana zati bayılıyorummmmmmmm
koşmamm bende hügocum yaaaaaa,yürürüm yavaş yavaşşşşşşş
canım senin şımartılmaya değil fırçalanmaya ihtiyacın var
biz bu menüyü saymıyoruz.
şimdi sen bize diyet menüyü yazıyorsun
o zaman sen bana bayılırsın vallaoysaki ben memnun değilim hiç asena gibi sıfır yağ sadece kas olmalı öyle seviyorum. hee tevekkeli eşim ondan çocuk deyip duruyo bana ona göre işim bitti benim. ebruda özgede koşarken sallanıyo asena sallanmıyo taş gibi taş öyle olacam bende
bahar çarpığım gelmişşşşhoşbulduk tatlımmmmmm iyiyimçokşükür bir bahar sarhoşluğu var ama yine de iyiyim sen nasılsın canım benimmmm
delüüü senin sinirin daa geçmemiş anlaşılan.börekle kompostoyu almayınca onun yerine yoort falan veriyolar.o zaman çorba dolma yoort diyet oluyo.çaktın köfteyi
yolanda kız ,geçen gün bi ekmek kadayıfı yedim diye noluyo kız,bugünde canım börekten vazgeçiyom ama ben naapsam yaranamıyom sana.hep fırça hep fırça.küstüm işte
yaaaaaaaaaaaa fambık hanııııım fambıık hanıııııııııııııım mesajlarıma cevap verilmiyorrrrrrgeçmiş olsun dileklerimm öyyylee alttan alttan beğenilip geçiliyoorrrrrr brrraaaaavooooooo brrraaavoooooo alkışşşşşşşşşşşşş çok kırıldımmmm çooooooooookkkkkk
ne mektup geliyor ne haber senden
söyle de bileyim bıktın mı benden
her akşam güneşin battığı yerden
gözlerin doğuyor gecelerime
suyun altına girdim çıktım oh kendime geldim vallamantı istiyo canım. naber mantı? beni duyuyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?