60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım inşallah...
derya olmasında paskal olsun bariiiionlar bizden ebruuu olamızı bekliyo amaaanihat gibi geziyo ortalıktaaaaaa
ayyyyyyy çok güldüm valla okurken.gerçekten çok haklısın...

öyle deme Allahım gücüne gider kızzzz,ben beğeniyorum o kadının yüzünü ama
amaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn neyse ne kendimize bakalım di mi ama

ben öyle olmak istiyorummmmmmmacık balık etliiii seviyorumm bennnnn

o zaman sen bana bayılırsın valla oysaki ben memnun değilim hiç asena gibi sıfır yağ sadece kas olmalı öyle seviyorum. hee tevekkeli eşim ondan çocuk deyip duruyo bana ona göre işim bitti benim. ebruda özgede koşarken sallanıyo asena sallanmıyo taş gibi taş öyle olacam bende

hugocummm sen ne kaa su içiyosun ben 2.5 lt ilk haftalar 3 içiydimde böbreklerimi yorarım deyi azalttım yaa[

bide 2 gündür yeşl çay midemi bulandııyooo/B]

ben 2 litre rahat içiyorum canım zorlamıyorum hiç. ama ilk başlar hem yazdı hemde insülin direnci sebebi ile 4 litre içiyodum ve kanamıyodum suya tuvaletten çıkamıyodum valla sonra düzene girdi fazlasıda yoruyomuş zorlama bence

ben sana zati bayılıyorummmmmmmm
koşmamm bende hügocum yaaaaaa,yürürüm yavaş yavaşşşşşşş

canım senin şımartılmaya değil fırçalanmaya ihtiyacın var
biz bu menüyü saymıyoruz.
şimdi sen bize diyet menüyü yazıyorsun

Ttatlım arada nesfit yoort portakal karışımı yapabilirsin boll da tarçın koy çok lezzetli oluyorr, çorba içebilirsinnn sonraaa tost yapabilirsin,menemen, omlet... şimdilik aklıma bunlar geliyor hem değişik şeyler yemek metoyu şaşırtıyor bir gün yoort-meyve nesft dene mesela birgün çorbaaa but ür değişiklikle ryapabilirsinnn

Hugocukcuğummmmm Allah gönlünüze göre versin tatlımmmmm sağlıklı bir bebişin olsunnn sen de sağlıklı fit bir anne ol inşallahhhhhh

Evet hugocukcuğum lise yollarında yaşadım ben de uyluk kemiğinde sorun uzun süre (5-6 ay) kullandım yastıktan düşün okulda sıraya oturmam bile yasaktı yanımda götürüyodumm ama çok faydasını gördümm dene bencee hatta spor yaparken de üzerine oturup yapabilirsin bence direk yere temas etmesinden iyidir

hımmmmm demek ki çok güveniyor kendisineee yerrrsen diyorrrr benceeee benime erkek arkadaşım da kendisi göbeğini eritmesi gerektiğini düşünüyor ama zaten ince bir insan biraz kas yapsa fena olmaz göbeği de gider zaten o zaman ama çok yoğun çalışıyor ne ara kas yapacak bilmem

Günaydın Neruş...
Afiyet olsun canım benim...

mersi balımmmmm

Ben de var canım baş ağrısı sanırım mevsimsel ya herkeste var bu ara

Ay canım benim hosgeldin nasılsın ciciş.sen yazınca farkettim topiğimiz telef olmuş.herkes hasta .şekerlerim hepinize geçmiş olsun canlarım

hoşbulduk tatlımmmmmm iyiyimçokşükür bir bahar sarhoşluğu var ama yine de iyiyim sen nasılsın canım benimmmm

yaaaaaaaaaaaa fambık hanııııım fambıık hanıııııııııııııım mesajlarıma cevap verilmiyorrrrrr geçmiş olsun dileklerimm öyyylee alttan alttan beğenilip geçiliyoorrrrrrbrrraaaaavooooooo brrraaavoooooo alkışşşşşşşşşşşşşçok kırıldımmmm çooooooooookkkkkk

ne mektup geliyor ne haber senden

söyle de bileyim bıktın mı benden

her akşam güneşin battığı yerden

gözlerin doğuyor gecelerime

öyle deme Allahım gücüne gider kızzzz,ben beğeniyorum o kadının yüzünü ama
amaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn neyse ne kendimize bakalım di mi ama

ayol çirkin işte çirkin kadın yaa. burnunu görmedin mi erkek arkadaşı dövdügünde makyajsız resimlerini yayınlamışlardı çirkin kadın hiç sevmiyorum
maymunu da allah yarattı, neden gücüne gitsin
hani böel charlize theron'u filan begense anlicaz yane

ben sana zati bayılıyorummmmmmmm
koşmamm bende hügocum yaaaaaa,yürürüm yavaş yavaşşşşşşş

valla ben giyinikken çok beyeniyorum kendimi s beden eşofman takımım var çok güzel oluyo belli değilde işte soyunukken canımı sıkıyo alt karın. diğer yerler taş gibi göğüsler hariç tabeee ama karın karın karın dümdüz kaslı olacak ama herkes çok beyeniyıo beni özellikle boyum var bacaklarım kaslı sertya dikkat çekiyo bi antrenörle tanışmıştım demiştim size okuyomuş herkesin içinde geldi tanıştı benle spordan söz etti nasıl çalışayım diye bana sordu döndü durdu etrafımda. yaşı küçük ama erkek allahtan eşim yoktu kıskançlık yapıp arıza çıkartırdı. hatta ben ona sordum yaşımı yağ oranımı kondisyon durumumu sordum iyi dedi valla ben ona soracaktım o bana o kadar sordu öğrendiki bana sorma sırası gelmedi hiç
birde diyetisyende beklerken ordaki grubumdaki kadınlar dışlıyo beni konuşmuyorlar benle. bakıp bakıp duruyorlar sen kilo kontrolu içinmi geliyosun diyorlar hayır kilo vermek için diyorum bu sefer gülüyorlar zayıflama hastalığınamı yakalandın diyorlar alay ediyorlar sonra anlatınca bu sefer geçmişi öğrenince yapışıyorlar yakama bırakmıyorlar bu sefer
diyetisyende artık kaslanma dedide ben şu 3 kilo yağımı vereyimde asıl o zaman spor neymiş nasıl oluyormuş gösterecem ben ama doğumdan sonra olur bu olsun sabırla bekliyorum intikamımı alıcam. gerçi aldım sayılır ama ben daha iyi olacağım laf eden ezilecek yanımda

slm kızlar bugun hıc keyfım yok
kahvaltımı yazayım nesfittt
hala hıc su ıcmedım noliyir bana anlamıs değilim
ara yapmadım

pazartesi başım agrıyordu agrı kesıcı içtim o vakitten beri midem agrıyor içmez olaydım
keyfim yok ara ara takılırım size

herkese afiyet olsun

canım senin şımartılmaya değil fırçalanmaya ihtiyacın var
biz bu menüyü saymıyoruz.
şimdi sen bize diyet menüyü yazıyorsun

delüüü senin sinirin daa geçmemiş anlaşılan.börekle kompostoyu almayınca onun yerine yoort falan veriyolar.o zaman çorba dolma yoort diyet oluyo.çaktın köfteyi

hugooom tozuttun kızım sen o kadarcık olsun nolcekk sen bi çocuk yapta normale dön bence
bende valla daha yolun sonuna gelmedim ama yaşta geçiyo. eccükte zayıflığın dadını çıkaram diyom eşimle daha düşünmüyoruz ama bende kara kara düşünmeye başladım.
hep tombuldum eccük çıksa dadu demiii :26::26::26:

hoşbulduk tatlımmmmmm iyiyimçokşükür bir bahar sarhoşluğu var ama yine de iyiyim sen nasılsın canım benimmmm
bahar çarpığım gelmişşşş
hoşgeldin çarpık neruşlum benümmm
valla hepten çarpığım ben sinir sinir küp oldum iyicek patliycimm valla :26::26:

yolanda kız ,geçen gün bi ekmek kadayıfı yedim diye noluyo kız,bugünde canım börekten vazgeçiyom ama ben naapsam yaranamıyom sana.hep fırça hep fırça.küstüm işte

delüüü senin sinirin daa geçmemiş anlaşılan.börekle kompostoyu almayınca onun yerine yoort falan veriyolar.o zaman çorba dolma yoort diyet oluyo.çaktın köfteyi

hee çaktım
aslında dolma da diyet sayılmaz ama bugünlük böle olsun bakem
mazeretim vaaaaaaaaaar
asabiyim beeeeeeen

yolanda kız ,geçen gün bi ekmek kadayıfı yedim diye noluyo kız,bugünde canım börekten vazgeçiyom ama ben naapsam yaranamıyom sana.hep fırça hep fırça.küstüm işte

aşkolsunnn
tatlı sert takılıyoruz amaaaa:26:
yüregiminizin içiii yumuşacıktır
iyiliğini istediğimiz için böle sen biliin yoksa
hadi gel kız küsme gel gel

yeni arayışlar içindeyimm sanırımm neruuuuuuuuuuuuuuuuuuvalla arkadaşlıkteklifleride gırla emme kabul etmiyom yinede şansın varrr çabala acıkkkkkkkk
kız ben kendimdemiyim kaç haftadır anma ağlıyo burdaaa iş güç,okul ,çoluk çocuk derken kendimi unuttum be bugün girdim işte azcıkk,öğleden sonra yine işlerim varrrrrrrrrrr,offffffffffffffffffffff
kız bıkarmıyım sendennnnnnnnnnnnn
sevdim seni bir kereeeeeeeeeeeeeee
başkasını sevememmmmmmmmmmmmmm
delüüüüü diyorlar bannnnnnnnaaaaaaaaaaaaa desinlerrrrrrrrrrrrr değişememmmmmmmmmmmmmmmmdesinlerrrrrrrrrrrrr değişememmmmmmmmmmmmmmmmdesinlerrrrrrrrrrrrr değişememmmmmmmmmmmmmmmm

suyun altına girdim çıktım oh kendime geldim valla mantı istiyo canım. naber mantı? beni duyuyor musun?

şimcik gidersin marketten kepekli veya herhangi bir esmer un alırsın eve gelirsin hamur yaparsı güzelce az yağlı sonra kıymalı iç yaparsın yağsız. hamuru açarsın incecik içini koyup sıkarsın az yağ tepsiye sürüp fırınlarsın ardından kaynar suda haşlayıp tabağa koyarsın üzerine 1 yemek kaşığı yağda pulbiber salça kavurup yoğurtladığın mantıya döker afiyetlen yersin iştahın açılmaz karnında doyar istersen sarımsak eklersin bunlar zor geliyosa mantıyı unutursun :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…