60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ezogelin çorba
karnıyarık (pek sevmemmmmmm,hemide yağlı olur şimcikk)
vede yoğurt varmışşşşşşşşşşş

offf ki ne of yaaaaaaaaaaaaaaaa

yolandam tabiki tozuttum onca sene spor yap filan normal yani zati tozuttumdu şimcik hepten tozuttum

benimde 1 dilim çavdar ekmeği ton balığı var salata yok ev soğuk canım istemiyo zaten sabah domates yeşilsoğandan salata yedimdi akşamda yicem öğlen canım istemedi. ton balığının yağını iyicene sıktım

ben unutimmmmmmm öyleyseeee,55 olana kadarrrrr asla yapamam ben bunları kız okadar merifetlimiyiz bizzz

bence asena mukemmel yaeğer sende öyleysen ooo harikasin

tamam canmım ben içsem içicemde içmiyorum ha yazın içebilirmisiz böbrekler yorulmuyomus o zaman kışın yoruluyomus

canımcım bebek iyi ama sen emek vermiisn bu işe bence ertele hamlieliği bunun tadını yaşa gez dolş sıkır sıkır giy bebek olunca ayrı ama tek olmak gibi yok surekli kafanda bebbek gezsende alıs verıs yapsanda bakıcıya koysanda kocana versende kız aklın hep onda eşim oışarı çıkarıyo da aman dikkat et diye defalarca uyarıyorum babamda kızım sen anneysen oda babab diyo aklın hayatın o bence en az 6 ay ertele emek verdin o kadar şmdiki görüntünden rahatsızsan hamılılk sonrsı bunun altına düsmen gerekir şimdiki kilon hamılılelek sonrısında olsan salaşlık oluyo çunku kemikler bile acılıyo beden ister istemez acılıyo bıraz bence anladınmı bilmem de ebru sallı bile son ayları yaşamamk için hep erken erken ald ırdı çocuğunu. hos sen sporla falan eminim çok güzel olucaksın ama kesinlikle 66 killok simdiki görünümün o zamanki 60 tekabül etcek yani

okuyunca bile üşendim. yemiycem mantı filan fırın yok zaten evde. anca sipariş verebilirdim ama yemicem sizi görünce azimlendim

yolandam tabiki tozuttum onca sene spor yap filan normal yani zati tozuttumdu şimcik hepten tozuttum
tozutuk hügommmmmmm
biz seni seviyoruz kızz ister tozut ister cozutt
hugocummm
imza :
sevgi pıtırcığı yolanda

suyun altına girdim çıktım oh kendime geldim valla Mantı istiyo canım. Naber mantı? Beni duyuyor musun?

beeeeeeeeeeeeeeeen mantınııınnnnnn ruhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubeniiii rahaaaattttttt bııııraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk Giiitttttttttt marulu çağııııııııırrrrrrrrrr o seniii bekliyoooooooooooooooooooo beniii rahatsız etmeeeeeeeeeeeeeeeeee (kalınlaştırılmış korkunç ruh sesi ile lütfennn )

kız hügo sen akşam ne yiyon akşam meünü hiç grmüyorum heee,sabah ve öğlenleri çok az yiyosun çünküü,nası doyuyon bunlarla anlamış değilim valla

delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

canım boş zamanında yap at dolaba istediğinde çıkarıp pişirip yersin bolca yap

kız nası yapcam ben bunu anacak katmer böreği yamayı biliyorum onuda bol yağ döküp çekiştire çekiştire açıyorum işte incecik,ama oklava ile hiçççç aram yokkkk asla yapamam ben,kayınvalidem gelince ona yaptırayımm bariiiii,atayım buzluğa yiyim canım çektikçe

sadece begensem yetmicekti
bahar çarpııııııııı
delüüüüüü

canım ben zaten hiçbir zaman belkide 60 olamam niye dersen yağ oranım düşük dediğim gibi 3 kilo daha yağ verdimmi kadın için en düşük seviyede yağa sahip olucam canım. daha az kilo olmak için kas vermem lazım onada gerek yok zaten spor var kas kaybı olmuyor. beyenme konusuna gelince ben asla tam beyenmemki işim bitmez benim belki çocuk olduktan sonra azcık rahatlarım takmam kafaya. ancak yabancı artistleri beyenirim onlar kaslı taş gibi ama onların seviyesine ulaşmak içinde vakit var daha o yüzden canım benim işim bitmez hiç

kız hügo sen akşam ne yiyon akşam meünü hiç grmüyorum heee,sabah ve öğlenleri çok az yiyosun çünküü,nası doyuyon bunlarla anlamış değilim valla

akşamları 6 kaşık sebze yemeği veya 4 kaşık baklagil yanında yarım bardak yoğurt 1 dilim ekmek 1 kepçe çorba salata ve 3 kaşık bulgur pilavı eğer çorba yoksa 5 kaşık bulgur pilavı yiyorum. sonra arada 1 bardak süte kakao ekliyorum 2 porsiyonda meyve var. böyleya listem benim

kız sen akşam iyi yiyon ama öğlen az sankimm,gerçi diyetisyen verdiği için lafım yok amaaaa

tny kızlar
kahvaltım
1domates
birsalatalık,
yumurtta
3zeytin
1dilim salam
şekersizçay
3hjaftadır hiç diaket edemiyorum annemlerde kaçırdım geldim hasta oldum diakketedemedim
şimdide adetim çok düzensiz gitti birde buhafta taşınacam yediklerim hep kaçtı yani 200 gram vermişim bakalım 200 daha nekadar verecem tartılma günüm cumartesi hastaolmama ragmen 200eksik çıktım inşşlah daha çokvermişimdir buakdar yemege

çabala mıııııııııııııııııııııııııııııı sana yaptığım serenatları kime yaptım bennnnn nankörrrrr fazla nazzzz aşık usandırırıııııırrr yumrutlıyım accuk aklın başıan gelsinnn

Canım benim biliyorum yaaa ama seni yumrutlamazsammm günüm güzel geçmiyooooo sevdiğimden yaniiiiiii

delüüüüüüüüüüüümmm benimmmmmmm

kız sen akşam iyi yiyon ama öğlen az sankimm,gerçi diyetisyen verdiği için lafım yok amaaaa

öyle canım akşamları iyi yiyorum ben. böyle verdi ilk baştan beri değiştirmedi hiç. şöyle günlük yenecek miktarlar belli o yüzden akşam veya öğlen yenmiş hiç farketmiyor listemde. spor gündüz yapıyorumya eti gündüz yiyorum kaslara çalışması için protein lazım diye. akşama sebze yemeği yiyorum birde akşamları 3 dilim karbonhidrat alıyorum canım sabah ve öğlen birer dilim. meyvede 2 porsiyon akşamları var. sorun olmadı bu zamana kadar biliyosun kas miktarım artmasaydıı şimdi 65 kiloydum ama kilo önemli değil önemli olan şu geri kalan inatçı 3 k,lo yağıda verebilmek zaten sonrasında istesemde zayıflayamam riskli olur hangi diyetisyene sordumsa aynısını dedi.

sabah: peynir-2dilim kepek ekmeği-6 light zeytin- kekikli fesleğenli domates
ara: 1 elma
öğle: knorr çabuk çorba- marul salatası-yogurt
az diyeceksiniz biliyorum :44:

slm kızlaaaaaarrr
,ben ancak geldim çok yorulmuşum dün.bugün tembellik yaptım azcık sonra duş kahvaştı vs. derken eee birde okadar geçmiş okudum ancak geldim şimdi size cvplarımı vereyim sonra kahvaltımı yazcam
cnm dün çıkmıştım ben sen sorduğunda benmde ağrıo cnm bende koyuorum 50 den sonra fln başımı dinlendiriorum sonra yine kaldırıorum boynu zedelememek lazımaman dikkat et cnm.
neruş kukuleta kızlar pilatese başlayalı beri uyluk kemiğimde acıma oluştu bikaç haftadır oluyo özellikle eğilirken kasma yapıyor kesin uyluk kemiğim kaçtı. sizde böyle durum oldumu

ayy cnm onu hiç sorma geçmiş yıllarda ben ne çektim ondan.
bizde ona büzdüm kemiği derler.ağır bişi kaldırdıuğında yada düştüğünde olur der annem bende aşır kaldırdığımda olmuştu lise deydim sonra annemler beni bir teyzeye götrdü.normalde çok akırşıyım öle aslıp bükülmeye vs. ama bu teyze öle yapmadı masaj gibi bişiler yaptı belime popomun o kemik olan yere ondan sonra düzeldim.Allah muhafaza sakat kaldım sandım oturamıodum yatamıodum kalkerken annem tutuodu elimden ağlayarak kalkıodum evde küçük bir minderin içini kestik simit gibi yaptık ona otrdum hep o kemiğin yere değmemesi lazımmış. sonra geçti ama hala korkarım arada olcak die.ağır kaldırmayın dikkat edin.
bende birde yine ağır kadlıdrdım belim tutuldu.dr.a gttim mr röntgen vs. sende bel fıtığı var dedi.yani ben öle hemen bir dr.un dediğyle inanmam ama emin deilim .fizik tedavi oldu bi kaç kere şimdi iyiyim ama asla ağır kaldırmam yü<z üstü uzanılıp yapılna pilates hareketlerini yapmam.geriye doğru eğilemem.dr.zaten bana bazı hareketler vermişti bunları yap die.mesela onların içinde bacak esnetme bazı karın hareketleri var.bunları yapma demişti onlarda yüz üstü hareketleri.dr. birde sen belini acıtacak hareketleri bilrsin ne de zorlanıosan onu asla yapma dedi.bel fıtığı olduğuna inanmak istemiorum ama galiba var.bu teşhis duymak istemediğim için başka dr.a gitmek istemedim ama annemde de var aynı şikayetler bende de var meselaişte böle hem bel hemde uyluk kemiğimden rahatsızlıklar yaşadım şimdi onları zorlamyacak hareketleri yapıorum
sennkide sırtına ağırlık koyup yürüosun ya ondan olabilr bide yüz üstü hareketlerinden cnm dikkat et ben belimim zorlyacak hareketler yapmıorum cnm

ayy cnm çok sevindimdün akşamki misafirlerimzn 1 yaşında bebkleri vardı inanılmaz tatlı bi bebek maşallahtombiş saçları kıvırcık bembeyaz bişi.oooh bi oynadık sormagitsin yerlerde yuvarlandık pilates topuyla oynadık.çok şeker eşimle bende çok sevioruz bebkleri zaten istioruz ama zamanı deil çok yeniyiz daha bebke isteğimz tavan yaptı onu görünce inşallah sennde sağlıklı güzel bir bebeğin olur cnm

cnm afiyet olsun arada tost yap.kepekli undan krep yap içine peynir yada bal fln koy değişiklk yap sende.

herkese günaydın,

ben de bu gruba katılmak istiyorum yer var mı acaba?
hoşgeldin cnm.kolay gelsin elbette var gel tabi

aynen hugocuk geçen yarışmada baya koştular ya bende bacakların sallanmasına taktım ya asena koşarken dedim süper bacakları hiç sallanmıo bende öle isitiorum ya benmkiler jöle gibi ooo
ffffff:84::84:sıkılaşacak başka çaresi yok haftaya calleneticse ağırlık vericem pilatesi azaltıcaminşallah sımsıkı olmak isitorum havalar ısınsın biraz daha yürüycem kas oranım artsın .yağlarım gitsin.yapıcam işte Allah ın izniyle sımsıkı bacaklarım olcak kafaya koydumm

kıss senn kociş senn yanında ölemi diooooben kıyameti koparırım valla benmki öle bişi dicek.ne demek öle ben öle böle deil acaip kıskancımmm benmkide bu huyumu çok iyi bilir bırak öle demeyi gözünün ucuyla bile bakmaz öle lelerine tv de yada sokaktavalla çok fena olur yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…