şimcik gidersin marketten kepekli veya herhangi bir esmer un alırsın eve gelirsin hamur yaparsı güzelce az yağlı sonra kıymalı iç yaparsın yağsız. hamuru açarsın incecik içini koyup sıkarsın az yağ tepsiye sürüp fırınlarsın ardından kaynar suda haşlayıp tabağa koyarsın üzerine 1 yemek kaşığı yağda pulbiber salça kavurup yoğurtladığın mantıya döker afiyetlen yersin iştahın açılmaz karnında doyar istersen sarımsak eklersin bunlar zor geliyosa mantıyı unutursun :86:
o zaman sen bana bayılırsın vallaoysaki ben memnun değilim hiç asena gibi sıfır yağ sadece kas olmalı öyle seviyorum. hee tevekkeli eşim ondan çocuk deyip duruyo bana ona göre işim bitti benim. ebruda özgede koşarken sallanıyo asena sallanmıyo taş gibi taş öyle olacam bende
ben 2 litre rahat içiyorum canım zorlamıyorum hiç. ama ilk başlar hem yazdı hemde insülin direnci sebebi ile 4 litre içiyodum ve kanamıyodum suya tuvaletten çıkamıyodum valla sonra düzene girdi fazlasıda yoruyomuş zorlama bence
valla ben giyinikken çok beyeniyorum kendimi s beden eşofman takımım var çok güzel oluyo belli değilde işte soyunukken canımı sıkıyo alt karın. diğer yerler taş gibi göğüsler hariç tabeeeama karın karın karın dümdüz kaslı olacak ama herkes çok beyeniyıo beni özellikle boyum var bacaklarım kaslı sertya dikkat çekiyo bi antrenörle tanışmıştım demiştim size okuyomuş herkesin içinde geldi tanıştı benle spordan söz etti nasıl çalışayım diye bana sordu döndü durdu etrafımda. yaşı küçük ama erkek allahtan eşim yoktu kıskançlık yapıp arıza çıkartırdı. hatta ben ona sordum yaşımı yağ oranımı kondisyon durumumu sordum iyi dedi valla ben ona soracaktım o bana o kadar sordu öğrendiki bana sorma sırası gelmedi hiç
birde diyetisyende beklerken ordaki grubumdaki kadınlar dışlıyo benikonuşmuyorlar benle. bakıp bakıp duruyorlar sen kilo kontrolu içinmi geliyosun diyorlar hayır kilo vermek için diyorum bu sefer gülüyorlar zayıflama hastalığınamı yakalandın diyorlar alay ediyorlar sonra anlatınca bu sefer geçmişi öğrenince yapışıyorlar yakama bırakmıyorlar bu sefer
diyetisyende artık kaslanma dedide ben şu 3 kilo yağımı vereyimde asıl o zaman spor neymiş nasıl oluyormuş gösterecem ben ama doğumdan sonra olur bu olsun sabırla bekliyorum intikamımı alıcam. gerçi aldım sayılır ama ben daha iyi olacağım laf eden ezilecek yanımda
şimcik gidersin marketten kepekli veya herhangi bir esmer un alırsın eve gelirsin hamur yaparsı güzelce az yağlı sonra kıymalı iç yaparsın yağsız. hamuru açarsın incecik içini koyup sıkarsın az yağ tepsiye sürüp fırınlarsın ardından kaynar suda haşlayıp tabağa koyarsın üzerine 1 yemek kaşığı yağda pulbiber salça kavurup yoğurtladığın mantıya döker afiyetlen yersin iştahın açılmaz karnında doyar istersen sarımsak eklersin bunlar zor geliyosa mantıyı unutursun :86:
tozutuk hügommmmmmmyolandam tabiki tozuttum onca sene spor yap filan normal yani zati tozuttumdu şimcik hepten tozuttum
ben unutimmmmmmm öyleyseeee,55 olana kadarrrrr asla yapamam ben bunları kız okadar merifetlimiyiz bizzz
suyun altına girdim çıktım oh kendime geldim vallaMantı istiyo canım. Naber mantı? Beni duyuyor musun?
benimde 1 dilim çavdar ekmeği ton balığı var salata yok ev soğuk canım istemiyo zaten sabah domates yeşilsoğandan salata yedimdi akşamda yicem öğlen canım istemedi. ton balığının yağını iyicene sıktım
beeeeeeeeeeeeeeeen mantınııınnnnnn ruhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubeniiii rahaaaattttttt bııııraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk Giiitttttttttt marulu çağııııııııırrrrrrrrrr o seniii bekliyoooooooooooooooooooo beniii rahatsız etmeeeeeeeeeeeeeeeeee (kalınlaştırılmış korkunç ruh sesi ile lütfennn )
canım boş zamanında yap at dolaba istediğinde çıkarıp pişirip yersin bolca yap
beeeeeeeeeeeeeeeen mantınııınnnnnn ruhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubeniiii rahaaaattttttt bııııraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk Giiitttttttttt marulu çağııııııııırrrrrrrrrr o seniii bekliyoooooooooooooooooooo beniii rahatsız etmeeeeeeeeeeeeeeeeee (kalınlaştırılmış korkunç ruh sesi ile lütfennn )
bence asena mukemmel yaeğer sende öyleysen oooharikasin
tamam canmım ben içsem içicemde içmiyorum ha yazın içebilirmisiz böbrekler yorulmuyomus o zaman kışın yoruluyomus
canımcım bebek iyi ama sen emek vermiisn bu işe bence ertele hamlieliği bunun tadını yaşa gez dolş sıkır sıkır giy bebek olunca ayrı ama tek olmak gibi yok surekli kafanda bebbek gezsende alıs verıs yapsanda bakıcıya koysanda kocana versende kız aklın hep onda eşim oışarı çıkarıyo da aman dikkat et diye defalarca uyarıyorum babamda kızım sen anneysen oda babab diyo aklın hayatın o bence en az 6 ay ertele emek verdin o kadar şmdiki görüntünden rahatsızsan hamılılk sonrsı bunun altına düsmen gerekir şimdiki kilon hamılılelek sonrısında olsan salaşlık oluyo çunku kemikler bile acılıyo beden ister istemez acılıyo bıraz bence anladınmı bilmem de ebru sallı bile son ayları yaşamamk için hep erken erken ald ırdı çocuğunu. hos sen sporla falan eminim çok güzel olucaksın ama kesinlikle 66 killok simdiki görünümün o zamanki 60 tekabül etcek yani
kız hügo sen akşam ne yiyon akşam meünü hiç grmüyorum heee,sabah ve öğlenleri çok az yiyosun çünküü,nası doyuyon bunlarla anlamış değilim valla
akşamları 6 kaşık sebze yemeği veya 4 kaşık baklagil yanında yarım bardak yoğurt 1 dilim ekmek 1 kepçe çorba salata ve 3 kaşık bulgur pilavı eğer çorba yoksa 5 kaşık bulgur pilavı yiyorum. sonra arada 1 bardak süte kakao ekliyorum 2 porsiyonda meyve var. böyleya listem benim
yeni arayışlar içindeyimm sanırımm neruuuuuuuuuuuuuuuuuuvalla arkadaşlıkteklifleride gırla emme kabul etmiyom yinede şansın varrr çabala acıkkkkkkkk
kız ben kendimdemiyim kaç haftadır anma ağlıyo burdaaa iş güç,okul ,çoluk çocuk derken kendimi unuttum be bugün girdim işte azcıkk,öğleden sonra yine işlerim varrrrrrrrrrr,offffffffffffffffffffff
kız bıkarmıyım sendennnnnnnnnnnnn
sevdim seni bir kereeeeeeeeeeeeeee
başkasını sevememmmmmmmmmmmmmm
delüüüüü diyorlar bannnnnnnnaaaaaaaaaaaaa desinlerrrrrrrrrrrrr değişememmmmmmmmmmmmmmmmdesinlerrrrrrrrrrrrr değişememmmmmmmmmmmmmmmm desinlerrrrrrrrrrrrr değişememmmmmmmmmmmmmmmm
kız sen akşam iyi yiyon ama öğlen az sankimm,gerçi diyetisyen verdiği için lafım yok amaaaa
cnm dün çıkmıştım ben sen sorduğunda benmde ağrıo cnm bende koyuorum 50 den sonra fln başımı dinlendiriorum sonra yine kaldırıorum boynu zedelememek lazımaman dikkat et cnm.kalanchoe callanetics yaparken karın egzersizleri varya 100 kere yapıyosun onda boynum ağrıyo benim çok zorlanıyorum 100 e kadar boynu ileri geri yaparak yere koymadan desteksiz valla bi egzersiz yapıyorum dinlendiriyorum boynumu diğerine geçiyorum
sende durum nedir
neruş kukuleta kızlar pilatese başlayalı beri uyluk kemiğimde acıma oluştu bikaç haftadır oluyo özellikle eğilirken kasma yapıyor kesin uyluk kemiğim kaçtı. sizde böyle durum oldumu
ayy cnm çok sevindimdün akşamki misafirlerimzn 1 yaşında bebkleri vardı inanılmaz tatlı bi bebek maşallahnugiş nugiş akşam kociş biriki hafta sonra çocuk yapmaaya başlarız dedi. iki aydaha dedim ama güldü cevap vermedi. sanırım artık kilo sorunu kalmadı artık çocuk istiyo eskiden kesinlikle zayıflamadan olmaz ömür boyu zayıflamazsan ömür boyu çocuk yok derdi. off offf zaten evelsi ay kilo verince kıskançlık yapmıştı biliyosun tripler havalaer artislikler filan yapmıştızati diyetisyende geçen kontrolde artık çocuk yap demişti bana. bu kontrolde konuşcam çocuk meselesini. zaten hemen hamile kalma diye bişey yok belkim bikaç ay sonra hamile kalırımda sporumu diyetimi aynen yaparım demi
cnm afiyet olsun arada tost yap.kepekli undan krep yap içine peynir yada bal fln koy değişiklk yap sende.Kızlar tekrar günaydın..
kahvaltı öncesi 2 bardak ılık su ve üzerine 2 tatlı kaşığı pekmez.
kahvaltımda ;
2 dilim tahıllı ekmek
3 kaşık yumurtalı pazı kavurması
2 çorba kaşığı kadar labne peynir
4 zeytin
3 bardak tek esmer şekerli çay.
kızlar söylenecek şey değil ama
kahvaltılardan çok sıkıldım hep aynı şeyleri yemekten sıkıldım.... :84: :84: :84:
zaten doymuyorum bileeee
o yüzden de sinirim bozuldu bugün.
hoşgeldin cnm.kolay gelsin elbette var gel tabiherkese günaydın,
ben de bu gruba katılmak istiyorum yer var mı acaba?
aynen hugocuk geçen yarışmada baya koştular ya bende bacakların sallanmasına taktım ya asena koşarken dedim süper bacakları hiç sallanmıo bende öle isitiorum ya benmkiler jöle gibi oooebruda ne varki oturunca görmedinmi karnında yağ var onun. sen asenaya bak bacaklarına bak asıl vücut onda. zeynep desen delirmiş ne vücut yapmış kadın bee. o kadar istemem. valla ebruyla çok fark yok aramızda ondada karın var yağı var ama benim azcık daha fazla ondan sadece ama dediğim gibi asıl vücut asenada. 3 yıl vücut geliştirdim hala devam ediyorum diyo
bizimkinde de var bazen buna benzer şeyler
hani biz begenince nolacak o adama mı kaçıcaz yaniyine gönlümüzde onlar var. ben o rihannaya bakıp off yavrum hatuna bak diyince bişi diyormuyuz. begendigi de bişi olsa ya. maymun suratlı rihanna
[/B][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?