60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekur canlarımmm aksam az yıycem ce kolorımı dengelıycem canım nasıl

hiç kaçamak yapmadım allahıma bin şükür.. bugün ilaveten 25 dk spor yaptım. hayret. sayenizde gençlik!

Bugün ben de yapmadımmm şükürler olsunnn ama bu pazar günleri yapmadığım ya daaa yapmayacağım anlamına gelmiiiiiiiiiii

şimdi de gidiiiiiiiiiiiiip 1 saatlik sporuma başlıyorummmmmmmm yansıın yağlarrrrr yakarııızzz bu yağlarıııııııı yakarııııııııııııızzzzz hepsi de gidecekkk inşallahhhhhhhhh

Katziiii sen de dansçısın dimiiii ben de ilk okul boyunca bale yaptımm sonra ünide de latin danslarındaydım heppp ahhhh ahh çok severim salsaaa,çaça,rumbaaaaa yalın ayak çiçekli elbiselerleee fıldırrr fıldırrrr dans etmek istiyorummm yağlarr gitsinnnn uçalımm havalardaaaaaaaaaa inşallahhhhhhhhhhh

Ben işten çıkıorum kızlar eve yürüyerek gidicem
Bütün gün oturdum azıcık hareket ediyim dedim...
Kendinize ii bakınnnnn

kızlarcııım
ara öğünümm

10 tane çilekkk
1 portakall
oohh içim yanmışş iyi geldii

akşam yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
3kaşık bezelye yemeği
3 kaşık tavukmantar sote
2 kaşık light yooooort
1 yk pilav

dünkünün aynısı böörek yok amma bugün hergün bööörek mööörek olmaz.öptümm hepinizi yarın görüşmek üzeree kendinize iyi bakın kaçamak yapmayınn spor yapınn

tangocuydum ben tatlım. 8ay ara vermek zorunda kaldım saglık sorunum nedeniyle. haziran gibi yeniden dönücem işallaa çok seviyorum tangoyu

akşam 7-10 arası istatistik dersim var. hoca da öyle bi uyuz ki ne siz sorun ne ben söyliyim. nefret ediyorum bu dersten nefreeet

akşam yemeğimi yedim salata yarım bardak yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği 5 kaşık bulgur ve 4 kaşıkta nohut yedim
nohutu çok yapmışım ye ye bitmedi yarınada var

yaaa içimm gecmişş. hava kapalıydı cokk.. evde buz gibi.. bi uyumusumm gece uykusu böle zevkli olamazz.. bi uyandım heryer günlük güneslikk. kendimi bir günn uyumuss gibi hissettimm. tatlı krizim gelmişş hemenn erik ve cilekten olusan bi kase meyve yedimm.. göbişimm kocaman yinee.. notlarım bu kadar

gider giderde işte zamanı var benimki 7 ayda eridi çok çalıştım hala alt karnım var. karın zor eriyo birde tatlıyı şekeri kızartmayı yasak şeyleri bırakıyosun tamamen öyle eriyo o zaman. yağ olduğu sürece karın egzersizleri yapmak karnı dahada belirgin yapıyo o yüzden kardiyo ve karın gezersizleri beraber olmalı

ben kızartmayı bıraktım cnm ya, cerezi kola vs yi, pilavı ne bilim.. 2 aydırr 1 gram geri gitmedim yanii. bi bi kilo eksik bi bi kilo fazla cıkıoo.. bunaldımm her göreninn aaa cok kilo almıssın hamile misin yoksa demelerindenn

ölçüm yapan bir diyetisyene gitsen canım daha iyi olur senin için

ölçüm yapan bir diyetisyene gitsen canım daha iyi olur senin için

bende öyle düsünüyorum ya. yakındaki devlet hastanesine gittim pratisyen vardı zatenn.. beni 3 kadınla yanyana oturttu aynı listeyi verdi elimize.. biri seker hastası biri tansiyon hastası vs.. dahiliyede sadece kan tahlili yapmıslardıı.. aman ya fastak fastak iş yapıolar

evet git canım böyle ne oluyo durumun ne belli değil

slm kızlar çokyoruldumya çokda işimvar şu taşınma işimizbitse biran önceiyiolacak 45dakka sporumu yaptım 11dakkalıkda karın videomuyaptımüstüne ama halim filan kalmadı he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…