hiç kaçamak yapmadım allahıma bin şükür.. bugün ilaveten 25 dk spor yaptım. hayret. sayenizde gençlik!
Bugün ben de yapmadımmm şükürler olsunnn ama bu pazar günleri yapmadığım ya daaa yapmayacağım anlamına gelmiiiiiiiiiii
şimdi de gidiiiiiiiiiiiiip 1 saatlik sporuma başlıyorummmmmmmmyansıın yağlarrrrr yakarııızzz bu yağlarıııııııı yakarııııııııııııızzzzz hepsi de gidecekkk inşallahhhhhhhhh
Katziiii sen de dansçısın dimiiii ben de ilk okul boyunca bale yaptımm sonra ünide de latin danslarındaydım heppp ahhhh ahh çok severim salsaaa,çaça,rumbaaaaa yalın ayak çiçekli elbiselerleee fıldırrr fıldırrrr dans etmek istiyorummm yağlarr gitsinnnn uçalımm havalardaaaaaaaaaa inşallahhhhhhhhhhh
ben geldim uyumuş kalmışım1 saat ama dinlenmişim kardiyo yordu benii :86:
yaaa içimm gecmişş. hava kapalıydı cokk.. evde buz gibi.. bi uyumusumm gece uykusu böle zevkli olamazz.. bi uyandım heryer günlük güneslikk. kendimi bir günn uyumuss gibi hissettimm. tatlı krizim gelmişş hemenn erik ve cilekten olusan bi kase meyve yedimm.. göbişimm kocaman yinee.. notlarım bu kadar
bir uyuyan dahaa.. yasasınn sekerlemeler
gider giderde işte zamanı var benimki 7 ayda eridi çok çalıştım hala alt karnım var. karın zor eriyo birde tatlıyı şekeri kızartmayı yasak şeyleri bırakıyosun tamamen öyle eriyo o zaman. yağ olduğu sürece karın egzersizleri yapmak karnı dahada belirgin yapıyo o yüzden kardiyo ve karın gezersizleri beraber olmalı
ben kızartmayı bıraktım cnm ya, cerezi kola vs yi, pilavı ne bilim.. 2 aydırr 1 gram geri gitmedim yanii. bi bi kilo eksik bi bi kilo fazla cıkıoo.. bunaldımm her göreninn aaa cok kilo almıssın hamile misin yoksa demelerindenn
ölçüm yapan bir diyetisyene gitsen canım daha iyi olur senin için
bende öyle düsünüyorum ya. yakındaki devlet hastanesine gittim pratisyen vardı zatenn.. beni 3 kadınla yanyana oturttu aynı listeyi verdi elimize.. biri seker hastası biri tansiyon hastası vs.. dahiliyede sadece kan tahlili yapmıslardıı.. aman ya fastak fastak iş yapıolar
sana da geçmiş olsun cınımmmmmm:82::82::82::82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?