60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun tospik dimekki hasftada bir gün ödül yapma zamanın gelmiş seninde neruşu takip et

afiyetler olsuuuun ah ben de meyve yiyebilsemmm ne güzel olur
kendme altın çilek meyvesi ısmarladım onu yiyecem inşallah

canım güzel menün de biraz fazla karbonhidrat agırlıklı gibi geldi bana,bir kere sabahki mısır gevreği kaç kaşık,ara öğün olarak 1 simit çok fazla 4 dlm ekmek eder,çeyrek simiti geçme bence.akşam da sandviç yemissin o kaç dlm ekmek bilmiyorum.kilo verilirmi bu listeyle bilmiyorum:26:hugocuk yorumlasın o daha iyi biliyor bu konuları?

afiyet olsun tospik dimekki hasftada bir gün ödül yapma zamanın gelmiş seninde neruşu takip et

sagol hugoumm
neruşu zaten takip ediyorum bi sıkıştırıyım böle bi tenhada ahha ahh
her şeyimden haberi var zaten neruşumun bir bir anlattım suçlarımı ona

canım güzel menün de biraz fazla karbonhidrat agırlıklı gibi geldi bana,bir kere sabahki mısır gevreği kaç kaşık,ara öğün olarak 1 simit çok fazla 4 dlm ekmek eder,çeyrek simiti geçme bence.akşam da sandviç yemissin o kaç dlm ekmek eder?.kilo verilirmi bu listeyle bilmiyorum:26:hugocuk yorumlasın o daha iyi biliyor bu konuları?

hmm hemen anlatayım:)mısır gevreği 2 yemek kaşığı sabahları çok yiyemiyorum erken kalktığım için.akşamki sandviçi kendim yaptım 2 ince dilim tam tahıllı ekmek ile.

Kızlaaaaarrrr ne yapıyosunuz bakiyim

bende Hürrem i seyrediyorum baya heyecanlı bugün..

Maşallah birçok kişi de burada yani haftasonu arasak birinizi bulamayız..

kızçeler ben sadece eğer az görüyosam veya sağlııksız tatlı filan görünce diyorum veya iştah açan kan şekerini çıkaran yiyecekleri diyorum uyarıyorum sadece
heerkesin metosu farlıdır herkesin meto hızı farklı olduğu için farklı miktarlarda proteine karbonhidrata ihtiyacı vardır kimi 5 kimi 6 veya daha fazla o yüzden ben bilemem kimin ne kadar ihtiyacı var çok derim az olur kas kaybı olur filan o yüzden bu konuda sesim çıkmiyiiii :86:

Kızlaaaaarrrr ne yapıyosunuz bakiyim

bende Hürrem i seyrediyorum baya heyecanlı bugün..

Maşallah birçok kişi de burada yani haftasonu arasak birinizi bulamayız..

hoşgeldiiiin ben de izliyorum hürremi:)
ama çok da iradeliyim masanın üzerinde çikolata duruyor ve ben yemiyorum:)))

hmm hemen anlatayım:)mısır gevreği 2 yemek kaşığı sabahları çok yiyemiyorum erken kalktığım için.akşamki sandviçi kendim yaptım 2 ince dilim tam tahıllı ekmek ile.

sabah az ama arada 1 simit var
genel olarak iyi sağlıksız değil heralde sabah az yediğinden acıkıyosun tabikide ama yarım ye bidaha meyve yesen daha iyi olur arada ama dışardaydın acıktın sanırım neuse bişey olmaz

evet ya bu çalışma belasına rejimi bile böyle yapıyorum işte.malesef
ama yarın daha dikkat ederim :))

sagol hugoumm
neruşu zaten takip ediyorum bi sıkıştırıyım böle bi tenhada ahha ahh
her şeyimden haberi var zaten neruşumun bir bir anlattım suçlarımı ona

ahh gece gelmeee gündüzz geeeel tennhalarda mennnhaaalarda buluuuşalııım vaaay vaaayyyy

ivettttt haberdarımmmmmm olay henüz kontrolümden çıkmadıııı yolim iradeliiidiiiiirrrrrr kontrollü bir şekilde halledecek bu kaçamak işini inşallahhhh

sporunu da yapmıııışşşşşşş ohhhhhhh gitsinn yağlarrr kurtulalım inşallah tüm fazla yağlardan kilolardannnnn

ben de yaptım sporumu 25dk burn ıt up (kardiyo) 25dk koşu bandı ve 10dk karın hareketleri videosuuu ohhhh göbbeeem sanki kaslandı yağlar gidiyooorrrrrrrrrrrrr incecik fitt fıstıklar rolacağızzz hepberaberrr inşallahhhhhhhhhh:92::92::92::92::92::13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…