bence boşver diyeti,vucut dengeni bozma,gayet iyi kilon
ahh gece gelmeee gündüzz geeeel tennhalarda mennnhaaalarda buluuuşalııım vaaay vaaayyyy
ivettttt haberdarımmmmmmolay henüz kontrolümden çıkmadıııı yolim iradeliiidiiiiirrrrrr kontrollü bir şekilde halledecek bu kaçamak işini inşallahhhh
sporunu da yapmıııışşşşşşş ohhhhhhh gitsinn yağlarrr kurtulalım inşallah tüm fazla yağlardan kilolardannnnn
ben de yaptım sporumu 25dk burn ıt up (kardiyo) 25dk koşu bandı ve 10dk karın hareketleri videosuuu ohhhh göbbeeem sanki kaslandı yağlar gidiyooorrrrrrrrrrrrr incecik fitt fıstıklar rolacağızzz hepberaberrr inşallahhhhhhhhhh:92::92::92::92::92: :13::13::13:
ahh gece gelmeee gündüzz geeeel tennhalarda mennnhaaalarda buluuuşalııım vaaay vaaayyyy
ivettttt haberdarımmmmmmolay henüz kontrolümden çıkmadıııı yolim iradeliiidiiiiirrrrrr kontrollü bir şekilde halledecek bu kaçamak işini inşallahhhh
sporunu da yapmıııışşşşşşş ohhhhhhh gitsinn yağlarrr kurtulalım inşallah tüm fazla yağlardan kilolardannnnn
ben de yaptım sporumu 25dk burn ıt up (kardiyo) 25dk koşu bandı ve 10dk karın hareketleri videosuuu ohhhh göbbeeem sanki kaslandı yağlar gidiyooorrrrrrrrrrrrr incecik fitt fıstıklar rolacağızzz hepberaberrr inşallahhhhhhhhhh:92::92::92::92::92: :13::13::13:
canım ya aslında spora gidebilsem çok iyi olacak ama yok işte vakit
bende aynı şeyi söyleeyeceğim sana kilon iyi bölgesel yağlanma içinse spora git tatldan şekerden uzak dur dikkat et sadece tamamdır. simit hakkında dediklerimi geri alıyorum kilon iyi senin simit tırmalamaz seni :86:
yaaa vakit var para yok,para var vakit yok bu iş böyle.sabah 8 akşam 6 ayaktayım sürekli.ee geliyorum pestilim çıkmışşşş yemeği zor koyuyorum sofraya kocam olmasa bir halt yapamam valla onun sayesinde yaşıyorum sayılır bana çok yardım eder ev işinde.bir de spor olsa yollarda ölürüm herhalde
Neruda , Hugocuk ben ne zaman kendimi ödüllendirsem acaba :97:
1 ay oldu korkumdan bişeycik yemedim
yiye yiye 2 minicik rulo kat ve yarım bitter kofffret yidim bunları ödülden saymıyorum :86:
ohh şöyle bir halley yesem ne güzel olur değil mi
neruşş sende hi. kırgınlık yorgunluk halsizlik olmuyormu nen
Neruda , Hugocuk ben ne zaman kendimi ödüllendirsem acaba :97:
1 ay oldu korkumdan bişeycik yemedim
yiye yiye 2 minicik rulo kat ve yarım bitter kofffret yidim bunları ödülden saymıyorum :86:
ohh şöyle bir halley yesem ne güzel olur değil mi
hayııııııııııırrr kiiiiiiim ben miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaa beni hiç tanımamışsın roxiiiiiiiinerudayla hugocuk sıkıyöne
tim ilan etmişler canım,izin vermezler kaçamağa,aha böle yaparlar
bence ye şekerim,1 ayda 1 halleyden nolcak ya,hem halleyli bir diyet bile gördüm ben,valla
kızlar yatmadan yazaym dedim.. belkii görmüssünüzdürr.. altın cilek mucizesi gözaltına alınmıss maaleseff.. hapı tozu ve jeline bakanlık onay vermemiş.. onlarca insana sattılar yaa.. benim arkadasım bile içio hapını.. yazık yazık... neyse herkese ii gecelerrrr... hatta bide ii geceler öpücügü:119:
Oluyo tabii hacıııbugün çok yorgun hissediyorum meselaa zaten nisan başından beri bir bahar sarhoşluğu var atamadım şükür hasta falan olmadım ama yorgunluk var yanii ama yememe dikkat ediyorum biliyosunnn yemeden olmaz bu spor, yemek lazımmmm
Canım 1 ay iyi bir süre ben baştan beri her pazar kaçamak yaptım yapıyorum abzen abarttım bilee bence halley bukadar canın istiyosa ye hem ara ara vücudu şaşırtmak lazımmm 2 haftada bir falan kendine ödül günü yap derim benben bu stratejiyle devam ediyorum yola sana da tavsiye ederim sonra birden cozutmaktansa arada canının istedikleri yemelisin eziyet olmasınn
hayııııııııııırrr kiiiiiiim ben miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaa beni hiç tanımamışsın roxiiiiiiiifambık anlatmadımı sana benim kaçamaklarııı ben kaçamak yanlısıyımmm baştan beri her pazar kaçamak günü evet yavaş gidiyor belki ama yine de kaçamak iyidir vücut şaşırır herşeyin elinden alınmadığını görür kiloları tutmakta direnmezzzzz amaaa sadece haftada 1 gün yapıyorum ve diğer günlerr zeytin,leblebi bile yemiyorum gayet sıkı yönetimmmm ama pazarrrr kararında yapıyorum kaçamak ki abarttığım pazarlar da olduuu hugpcuk da arada kararında kaçamaktan yanadır:13: amaaa spor konusunda sıkı yönetim evettttt
nerudayla hugocuk sıkıyöne
tim ilan etmişler canım,izin vermezler kaçamağa,aha böle yaparlar
bence ye şekerim,1 ayda 1 halleyden nolcak ya,hem halleyli bir diyet bile gördüm ben,valla
roxiiiiii miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibirileri hafiyelik yapıyo galiba ne bilem anam görüyoz menülerini akşama kadar sebze yooooooooooort başka bişi yediğini görmüyoz ki,anlatmıyon haftasonu kaçamaklarını ,en azından ben başladıgımdan beri detay vermiyon ,arada bir söle barik de içimiz rahatlasın.hep zebze meyve spor insanı olarak düşündüydüm seni.azimliinsan.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?